Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Pizza Hut - Malmö

7,7/10
292
Bronsåldersgatan 18, 213 76 Malmö
Amerikanskt
Genomsnittspris 250 kr

Pizza Hut - Malmö

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

7,7/10
292 omdömen
8/10

Mat

7,5/10

Service

7,3/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Fredrik B.113 omdömen

    25 maj 2024

    9,5/10

    Pizza Hut vid Lockarp intill motorvägen ligger bra till med bil men det går åka buss också ca. 1,2 km gå från buss 31. Här blir man inte besviken på portionsstorlekar eller priset! Det är billigare än i stan och mycket välsmakande stora portioner (Grillad kyckling sallader ) som vi beställde. Servicen idag var utmärkt och vi satt utomhus bakom skyddsglas för vindar. Man kan köpa till ett gott salladsbord med diverse tillbehör. Och pizzor har de såklart i massor med sorter. Vin / öl och desserter och glass har de också. Rekommenderar att provas!

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Anna M.1 omdöme

    27 april 2024

    10/10

    Mycket trevlig vistelse.

  • Miklós Gyula M.

    Miklós Gyula M.4 omdömen

    28 mars 2024

    9/10

    Om man tänker på det som snabbmat, då skulle det vara 5* Men det är en restaurang också. Om man tänker också på miljön, då skulle de kunna bidra till att behålla mångfalden och ha ekologiska pizzor som alternativ. Vi skulle gärna betala extra för det. Kranvatten finns, det är bra!

  • Alexander H.14 omdömen

    31 mars 2024

    10/10

    Tunna pizzor var riktiga goda och var varma pizzor som serverades. Det var en vacker dam som serverades till vårt bord. Vi beställde Hawaii pizza och kebab suprume. De var frasiga på kanterna. Sallad var också god till pizzor. Vi blev mätta och belåtna.

  • Joko F.1 omdöme

    29 mars 2024

    10/10

    Hjälpsamma personal och familjen friendly

  • Axel G.

    Axel G.3 omdömen

    9 mars 2024

    9/10

    Bra pris med rabatten

  • Alexander H.14 omdömen

    24 februari 2024

    9,5/10

    Det var lätt att göra beställning genom att scanna taggade symbol via mobilappen som finns vid sittande bord. Två beställda Pizzor var snabbt lagades efter 10 minuter. Det var tunna surdeg pizzor som var kapriga på kanten. Pizzorna smakades riktiga goda och var munsiga med mycket ost på pizzor. Miljön var många kunder som satte vid bordet bredvid oss. Det blev högaljuda samtal.

  • Cicci H.1 omdöme

    21 februari 2024

    10/10

    Väldigt trevlig personal, snabb service och goda pizzor, kommer tillbaka hit! Kyckling/bacon pizza i tunn version en favorit.

  • Emma A.2 omdömen

    16 december 2023

    3,5/10

    Sömnig och oflexibel personal. Jag äter glutenfritt. Mina barn inte sallad. Ett barn inte läsk. De fick buffén. Jag var tvungen att köpa till läsk och sallad om jag vill ha. Salladen var salt. Glassen var inte god enligt barnen. De glömde ta betalt och skickade sen sms till oss när vi var hemma. Då swishade vi.

  • zahra A.3 omdömen

    27 augusti 2023

    2/10

    Maten är mycket bra, men det är inte bra att ha att göra med kunderna, det finns rasism i att hantera????????

  • zahra A.3 omdömen

    10 september 2023

    2/10

    Maten är mycket bra, men det är inte bra att ha att göra med kunderna, det finns rasism i att hantera

  • Tarek R.1 omdöme

    10 september 2023

    6/10

    Jag hade gjort en reservation och det var barnets födelsedag och jag körde i mer än en timme för att göra barnen glada, men jag blev utsatt för rasism och åt inte i restaurangen och barnen gick därifrån väldigt ledsna. Hälsningar Tarek

  • Stiffe F.

    Stiffe F.2 omdömen

    20 augusti 2023

    10/10

    Trevligt bemötande. Relativt snabbt att få maten efter beställning. Slutkontentan är god prisvärd mat, rejäla pizzor med mycket fyllning så familjen blev mätt och glad.

  • Alexander H.14 omdömen

    9 augusti 2023

    10/10

    Det var jätte goda pizza , panerad kyckling vingar och salladbuffe. Bra och trevliga service !

  • Fredrik B.113 omdömen

    30 juli 2023

    8/10

    Pizza Hut - Perfekt åtkomst ifrån motorvägen i Lockarp. Bokat med The Fork som gav hela 50 % på alla pizzor (endast på pizzamenyer). 2 Kebab Subpreme Medium Pan. De var så tjocka med mat att vi orkade bara äta upp halva vars det var sallad tomat pepperoni ovanpå pizzan! Tog enkelt med hem resten i pizzakartong. Rekommenderar deras restaurang då de har även öl/vin och salladsbuffe' som extra tillbehör.

    review_preview

    Visa bild

  • Fredrik B.113 omdömen

    17 maj 2023

    8/10

    Åt Lunchbuffe* som varar tills 15:00 på vardagar. Det fanns gott om pizza 4 olika pizzor, med en god salladsbuffe' som ger det där lilla extra med grönsaker och man blir riktigt mätt. det ingick läsk och kaffe också i priset. Man gick runt och frågade alla gäster om man ville ha mer innan man tog bort buffen' och det gör verkligen inte alla restauranger, ibland dukar de av 10 min innan sista tid för buffe' utan att fråga gästerna, så detta gjorde de verkligen bra! Finns gott om plats har både inne och ute bakom glas vid vindiga dagar. Rekommenderar deras Pizzabuffe'!

    review_preview

    Visa bild

  • Annika L.1 omdöme

    12 januari 2023

    10/10

    Det var en mycket trevlig restaurang med mysig inredning, trevlig personal och väldigt god mat. Kommer garanterat att besöka denna restaurang igen.

  • Helena T.1 omdöme

    1 januari 2023

    8/10

    Tycker pizzorna var goda, men för lite ingredienser på. Samt min favorit Bianco fanns inte kvar.

  • Paul J.1 omdöme

    23 december 2022

    7/10

    Gillade julstämningen de skapat, servicen mycket bra, mycket att välja på i salladsbuffén, i desserten, och drycker, dock inte lika mycket i pizzor och kycklingen. Helt ok.

  • Jonna K.1 omdöme

    17 december 2022

    5/10

    Maten okej för priset av deras ”julbord” med dricka inkluderat men! Service , usel!!! Minst 6 servitriser på plats som bara sitter bakom baren och gör ingenting. Ingen information om hur buffén fungerar, vart man hittar grejer. Man blir pekad till sitt bord och sedan ignorerad. Buffén var grisig, stökig, glassbaren snuskig och strössel /sås överallt. Ingen personal som städar undan, torkar eller dukar av gästernas bord. Nej man sitter bakom disken/baren tar betalt och snackar skit.

  • Ann T.1 omdöme

    26 november 2022

    6/10

    Det är absolut ingen service mer! Man får göra allt själv, ta nenyer, gå fram och beställa, hämta bestick och dricka! Är man ett stort sällskap ska man hålla allas beställningar i huvudet frambe vid disken! Ska man nu ändå själv beställa så fixa en app!

  • Lena A.1 omdöme

    25 november 2022

    10/10

    Trevlig personal, god mat, bra utbud och prisvärt.

  • Sofia N.10 omdömen

    18 november 2022

    9,5/10

    Alla i sällskapet var jätte nöjda så gott och trevlig personal.

  • Hasan M.

    Hasan M.19 omdömen

    13 november 2022

    2/10

    Inte bra.

  • Fredrik B.113 omdömen

    3 november 2022

    8/10

    Man sitter bekvämt och äter nära motorvägen och Fosie Industriområde och de har öppet 12 timmar per dag. Vi beställt en Caesar Sallad och en Hot Spicy Nachos med Beyond Meat. Allt smakade bra med rikliga portioner.

  • Anders J.1 omdöme

    30 oktober 2022

    6,5/10

    God mat och trevlig atmosfär . Men personalen var inget vidare

  • Gulsen O.1 omdöme

    16 oktober 2022

    7,5/10

    Personalen var stressade och

  • Christian C.1 omdöme

    23 september 2022

    4/10

    Oinspirerad personal som pratar med varandra än torkar av borden och håller rent, för att vara buffé så är det ofta slut på mat och man får vänta och hugga till när det fylls på

  • Magdalena H.1 omdöme

    21 maj 2022

    10/10

    Vilken service och tjejen som tog emot oss var kanon. Tom att när min son sa att han fyller år så säger hon att det skulle dom fira även hans lillebror skulle få samma. Kan varmt rekommendera Pizza Hut Malmö!!!!!

  • Marin H.1 omdöme

    29 april 2022

    3,5/10

    Pizzabuffe här var inte mycket att hurra för 3 sorter varav en Margerita , capricciosa och pepironi ingen med kebab eller skinka hade varit billigare att köpa pizza på annat ställe och man hade fått en bättre upplevelse då här var det väldigt dåligt utbud inget man säger till andra att besöka

  • Johanna L.1 omdöme

    15 april 2022

    9/10

    Verkligen goda pizzor på pizzahut och mycket trevlig personal, bra service. Kan garanterat rekommendera andra att äta där och kommer gärna tillbaka för att äta där.

  • Patrizia B.2 omdömen

    5 april 2022

    7/10

    Maten var bra, men atmosfären och bemötande var väldigt kallt, inte så trevligt. Drickautomat var ur funktion, produkter saknades i appen. Inte lika mysigt som det brukar vara.

  • Annah B.2 omdömen

    1 april 2022

    6/10

    Fanns bara en station med varm mat för en nästan fullbokad restaurang. Maten gick åt snabbt, och fylldes på långsamt.

  • Richard E.1 omdöme

    1 april 2022

    8,5/10

    9

  • Patrik K.2 omdömen

    1 april 2022

    5,5/10

    Fredagsbuffén var inte värd all förväntan. Pizzorna var goda, men om man har buffé som koncept behöver det komma ut ny mat mycket fortare. En pizza av varje sort varar inte länge i en full restaurang. Väntetiden var för lång. Några pannkakor såg jag inte, bara skylten. Sammanfattningsvis: ok mat men på tok för dålig påfyllning.

  • Emilia C.1 omdöme

    26 november 2021

    10/10

    Helt fantastisk personal och maten var gudomlig!! Goda såser och god sallad. Mjukglassen smakade precis så en mjukglass ska smaka! Jag, sambon och vår dotter är så nöjda! Vi ses snart igen

  • Magnus T.2 omdömen

    23 november 2021

    2,5/10

    En totalt ointresserad person tar emot oss och ber oss sätta oss var vi vill, och sen komma till kassan för att beställa vad vi vill ha. Två av oss beställer en rätt med fajitaskyckling. När deras rätt kommer in, innehåller den fyra små (nästan osynliga) torra bitar kyckling. Ingen, från vårt nästan timmes långa besök kommer fram och frågar hur maten smakar eller om vi önskar något annat. Sista gången här..

  • Stellan M.2 omdömen

    14 november 2021

    8/10

    Trevlig personal. Litet minus att man inte kunde beställa vid bordet

  • Madeleine P.10 omdömen

    23 oktober 2021

    3/10

    Dålig service, ofräscht i restaurangen. Vid beställning gjordes stort fel av mat. Fick aldrig det vi egentligen beställde. Väntade länge och det var mycket dålig kvalitet och smakade illa. Aldrig mer!

  • Mohamad A.1 omdöme

    23 augusti 2021

    2/10

    Pizza inte good finns inte ost på pizza inte good alls man betalar för 2 pizza 429 kr pizza inte good fins inte kött dem lägga mycket lök over allt och dricka som vatten

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

79Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.