Registrera min restaurang
Hjälp
Pizza Hut - Nordstan, Göteborg
MAIN PHOTO - Pizza Hut - Nordstan, Göteborg
Pizza Hut - Nordstan, Göteborg
7 bilder

Amerikanskt Med vänner

Recensioner - Pizza Hut - Nordstan

8/10
393
Postgatan 47, 411 06 Göteborg
Amerikanskt
Genomsnittspris 250 kr

Bokning

Pizza Hut - Nordstan

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Boka kostnadsfritt

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

8/10
Mycket bra bord394 omdömen
8,4/10

Mat

7,7/10

Service

7,2/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerDet är bara personer som har bokat med TheFork eller betalat med TheFork PAY som kan lämna betyg och omdöme.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
 • Magnus C.3 omdömen

  20 september 2023

  9/10

  Perfekt när man vill äta god pizza till bra pris!!????

 • Björn C.45 omdömen

  17 september 2023

  3/10

  Nästan oätlig kycklingsallad eftersom baconet var härsket. Vi varken orkade eller hann säga något men det var verkligen hemskt.

 • Anne H.1 omdöme

  15 september 2023

  6,5/10

  Bokat bord till kl 20.00 och dom stänger 22, under hela måltiden gick personalen städandes som om dom skulle stänga. Smällde med stolar, bestick och gick förbi med stora soppåsar.

 • Anna W.43 omdömen

  25 augusti 2023

  6/10

  Ok pizzabuffet till lunch

 • Mikael S.7 omdömen

  20 augusti 2023

  4/10

  Älskar Pizza Hut och deras mat men idag var de off. Beställ här, vi kommer och när pizzorna var klara var de varma men var fanns kärleken av Tabasco eller annat att krydda med? Chili-flake är inte ett substitut. Sen var är stora öl som hinkar eller Pitchers? Nej, erbjuden tre olika flaskor. Gör om, åk till USA och ser hur det skall gå till!

 • Celina R.

  Celina R.27 omdömen

  1 augusti 2023

  7,5/10

  Maten är alltid mycket god men toaletterna var under all kritik; två av dem var fulla med vatten på golvet så gick knappt att använda. Bokar man via TheFork måste man även betala innan man äter, så det där med att kanske vilja ha efterrätt blev för bökigt. En lunchsittning rekommenderas inte heller om man önskar äta i en lugn och trevlig atmosfär.

 • Kevin N.94 omdömen

  22 juli 2023

  5,5/10

  Antar att alla pizz hut är likadana. Inges specielt. Som ett snabb pizza hak med stressad och underbemannad personal. Pizzan mest massa bröd, ost och fett. The American way!

 • Maria I.1 omdöme

  12 juli 2023

  5,5/10

  Restaurangen där mycket var slut. Åt här kl 17 en onsdag i juli och mycket var slut. De glutenfria bottnarna vi beställde fick vi ändra till pommes och kyckling, dock efter mycket huvudbry från personalen då det inte verkade gå att utesluta BBQ-såsen på ett enkelt sätt ( hur svårt kan det vara, det är ju bara att hoppa över den…) Toaletterna var fruktansvärda. Toa papper slut och översvämning. Personalen gjorde inget åt detta trots att ett flertal personer påpekade detta. När vi satt och väntade på vår mat hörde vi att andra varor också var slut. När vi äntligen fick in vår mat hade personen i vårt sällskap som beställt en vanlig pizza fått fel pizza. Men eftersom vi inte hann/orkade vänta ytterligare en timme så åt hen pizzan trots att det inte var den hen ville ha. Kl 17 en vanlig onsdag var det fem timmar kvar för restaurangen att hålla öppet. Vill inte tänka på hur mycket det fanns att beställa då, eller hur toaletterna såg ut då.

 • Maja B.

  Maja B.5 omdömen

  11 juli 2023

  7/10

  Man får vad man förväntar sig. Inget särskilt åt något håll, men gott och trevligt en vanlig tisdagskväll. De hade koll på vår bokning och den rabatt jag bokat med, vilket jag efter att ha läst tidigare recensioner var inställd på skulle kunnat strula.

 • Jesper l.

  Jesper l.24 omdömen

  11 juli 2023

  4,5/10

  Dåligt och gav dålig info om vad som gällde rabatter och inte

 • Johan E.52 omdömen

  10 juli 2023

  8/10

  Mycket folk och det tog lite tid att få maten. Goda pizzor och det är ändå det viktigaste.

 • Lotta N.4 omdömen

  9 juli 2023

  9,5/10

  Inga problem med att få rabatten. God mat, snabb service!

 • minna r.1 omdöme

  3 juli 2023

  10/10

  Pizza Hut,en fantastisk restaurang med hög kvalitet fina personal och bra kvalitet på maten.

 • Lena-Marie Z.8 omdömen

  2 juni 2023

  5/10

  Hade ej koll på min bokning visste ej vad denna app var för något.

 • Eva S.32 omdömen

  23 februari 2023

  6/10

  Toppen lunchresturang!

 • Zara D.1 omdöme

  21 januari 2023

  4,5/10

  Pizzorna var som väntat dock är inte buffén värd sitt pris. Vi hade bokat, tjejen i kassan verkade inte fatta att vi bokat eller så hade de inte reserverat något bord och vi fick sitta på ett mindre trevligt bord som ”var ledigt” Så det finns en del att förbättra; tex salladsbuffé, Mer pizzor att välj mellan för att nämna något.

 • Linnea L.1 omdöme

  2 januari 2023

  5/10

  äckligt överallt, speciellt toalett och salladsbar. äckligt överallt, speciellt toalett och salladsbar. äckligt överallt, speciellt toalett och salladsbar. äckligt överallt, speciellt toalett och salladsbar.

 • Marie M.1 omdöme

  29 december 2022

  4/10

  Vi bestilte ved disken og betalte på forhånd der. Vi ventet i over 45 min før vi selv måtte henvende oss til en ansatt. Da mente de at det hadde vært en feil i systemet og vår bestilling hadde ikke kommet inn til de selvom vi hadde betalt. Vi fikk pizzaen kort tid etter dette men den var altfor stekt og veldig brent. Vi fikk kun tilbud om påfyll av brus men dette hadde vi betalt for på forhånd allerede. IKKE FORNØYD med besøket…

 • Emelie A.1 omdöme

  25 december 2022

  4,5/10

  Servicen var inte alls bra. Inte ett hej när vi kom. Vi hade bokat bord men fick ingen hjälp med det utan vi fick ta meny och sätta oss själva. Vi beställde ”extra allt” där det ingick dricka, sallad och glass. Vi fick gå till baren och be om skålar för både glass och sallad… när vi fick maten så sa personalen knappt något till oss. vi orkade inte heller äta upp pizzan så frågade personalen om 2 kartongen för att ta med resten av maten hem. Då skulle vi gå och hämta dom själva … fruktansvärd service.. sen fick vi inte ens ett hej då eller tack för besöket när vi lämnade. Kommer inte gå tillbaka .

 • Christian H.1 omdöme

  3 december 2022

  10/10

  Trevlig bemötande av personalen. Väldigt gott mat och underbart trevlig miljö i lokalen.

 • Ulrika G.1 omdöme

  2 december 2022

  4/10

  Tyvärr ingen fantastisk upplevelse. Vi hade bokat bord och skulle äta "julbordet". Pizzan var kall och salladsbuffén var utplockad. Det fanns glögg men den var ljummen och det fanns några trasiga pepparkakor på botten. Drickan var god...

 • Janne A.1 omdöme

  25 november 2022

  7/10

  Maten gör bra, det som drar ner betyget lite är att det inte fylls på med mat i samma fart som faten töms. Gäller Pizza buffé

 • Stéphanie J.2 omdömen

  14 november 2022

  7/10

  Det är en ganska stabil Pizza Hut som funnits länge. När vi var där var det inte så mycket folk, ändå så placerade de oss vid bordet närmast toaletten... Om du ska hit, undvik det bordet. Maten smakade som den ska göra. Kul att de hade så många vegetariska alternativ.

 • Rosita U.1 omdöme

  4 november 2022

  8,5/10

  jag upplevde att personalen var både kunnig och lösningsorienterad, de fann sig snabbt i situationen. Maten är ju alltid god, såpass god att köket eller servisen inte riktigt hängde med när buffen tog slut. Men det är ett mindre problem att få vänta en liten stund på mat.

 • Magnolia R.8 omdömen

  2 november 2022

  10/10

  Piazzan var riktigt bra, jag hade en fantastisk tid med min familj, utrymmet var mycket rent... och matservicen och personalen var utmärkt... kvaliteten på pizzan var utmärkt med en oförglömlig smak.

 • Cecilia R.1 omdöme

  30 oktober 2022

  4/10

  Oentusiastisk personal och dålig service. Personalen var inte jätte tillmötesgående och kändes mest som att de bara var där, inget trevlig bemötande eller särskligt attentativt.

 • Benjamin B.10 omdömen

  22 oktober 2022

  5,5/10

  Det var inte alls gott. Pizzan var mycket smaklös! Bra personal och god service men nej aldrig igen alltså. Trots att jag fick 50% rabatt så kommer jag inte att gå tillbaka igen.

 • Magnus P.28 omdömen

  20 oktober 2022

  6/10

  Pizza Hut har alltid levererat bra pizzor. Men deras salladsbuffé har genom åren minskat till en medioker lunch salladsbuffé, det är synd tycker jag, den är dessutom för dyr i förhållande till innehållet. Men som sagt pizzorna är bra och det är väl dem man åker dit för.

 • Magnus P.28 omdömen

  9 augusti 2022

  8/10

  För säkert 35 år sen var jag på Pizza Hut i Nordstan sist. Pizzorna smakade minst lika gott som då, salladsbordet (som då hette vitaminkick) hade bantats ner väldigt mycket. Men pizzorna hade hög klass och smakade jättegott. Serveringspersonalen var lite varierande i sitt kunnande kan jag tycka men på det stora hela var det bra.

 • Merete R.1 omdöme

  6 augusti 2022

  7/10

  Litt treg servering, men god pizza. Vi valgte å bestille fra bordet via appen, så mulig det gikk tregere enn for de som bestilte i baren. Vi opplevde at mange som kom etter oss fikk mat før oss, men den ene pizzaen vår måtte være både glutenfri og vegansk pga allergier, så det kan jo også ha vært en årsak. Pizzaen var som alltid god, veldig synd vi ikke har Pizza Hut i Norge.

  review_preview

  Visa bild

 • Anna E.1 omdöme

  29 juli 2022

  4,5/10

  Tyvärr glömdes våran beställning bort och det tog över en timme att få in maten vi beställt. När den väl kom så blev det fel igen då vi skulle ha utan vissa ingredienser pga allergi. Så ytterligare 15 minuters väntan på pizza nummer två innan vi tillslut kunde äta. Gratis glass som plåster på såren.. betalar man över 500 för maten så förväntar man sig dock att det ska fungera bättre. Hoppas på att det bara var mycket att göra just denna kväll. Har alltid fungerat perfekt vid tidigare besök hos den andra restaurangen som funnits i stan.

 • Henriette B.1 omdöme

  11 juli 2022

  5,5/10

  Restauranten lå i kælderen og var meget mørk. Vi fik buffet med pizza, salat, pandekager og drikkevarer. Pizzaerne var halvkolde men det der manglede mest var rengøring! Bordet var klistret og der manglede generelt rengøring også omkring buffeten. Der var en del vand på gulvet på toilettet pga et utæt rør fra håndvasken, hvilket ikke var så lækkert, da man ikke kunne undgå at få våde fødder.

 • Mattias L.1 omdöme

  1 juli 2022

  6/10

  Vi gjorde allt jobb då vi beställde maten i appen. Ändå blev det fel. Plus att personalen kändes håglös och restaurangen var ostädad med matrester på golvet och kladdiga bord.

 • Daniel B.31 omdömen

  21 juni 2022

  8/10

  Mysigt o snabb service som vanligt

 • Erik H.1 omdöme

  10 juni 2022

  4,5/10

  Maten var ok, men musiken i lokalen var alldeles för hög så man fick småskricka för att kunna hålla ett samtal. Dessutom var det dåligt städat med servetter i skräp på golvet och klibbiga bord. Servitrisen ville dessutom inte ta beställningar, utan vi var tvungna att lämna bordet och gå till kassan för att beställa, sen fick vi hämta våra egna drickor. Jag är förvånad att vi inte var tvungna att hämta maten själva också.

 • My N.

  My N.34 omdömen

  8 maj 2022

  6/10

  Maten var bra. Men väntetiden är oerhört länger. Personalen var trevlig men dem har sjuk mycket saker att göra. Därav blir det längre väntetid. Vad som ingår i TheFork rabatt är oklart. Det är endast pizza som ingå i TheFork rabatt. Allt annat ordinarie. Helhet: otydlig vad som ingår i rabatt. Behövs beskriva bättre. Väntetid är för länger på grund av lite personal. Vänta länger. Men maten är gott.

 • Håkan G.

  Håkan G.91 omdömen

  25 april 2022

  7,5/10

  Dåligt att bara pizza va 50%

 • Kevin Ö.3 omdömen

  21 april 2022

  10/10

  Vänligt och bra bemötande. Maten kom även snabbt.

 • Jessela V.

  Jessela V.6 omdömen

  9 april 2022

  10/10

  Trevlig personal

 • Tina R.1 omdöme

  17 mars 2022

  3,5/10

  Vi hade bokat bord till 13.00. Var ett sällskap på 8 personer och alla skulle äta pizzabuff’e. Ingen stund under vår vistelse satt alla på sin plats och åt. Det fanns en pizza med ca 10st bitar som alla gäster skulle dela på när vi kom till restaurangen. Där efter väntade vi hela tiden på att det skulle komma nya. Den lovade pizzabuff’en med många olika sorter samtidigt lös med sin frånvaro. Personalen lös även den med sin frånvaro då kaffet också var slut och inget nytt på gång i bryggaren. Hit rekommenderar jag inte någon att gå!

Tripadvisor-omdömen

119Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.