Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Pizza Hut - Uppsala

8/10
232
Takpannegatan 22, 754 60 Uppsala
Amerikanskt
Genomsnittspris 267 kr

Pizza Hut - Uppsala

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

8/10
Mycket bra bord232 omdömen
8,2/10

Mat

8,2/10

Service

7,3/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Eva M.74 omdömen

    4 juni 2024

    9,5/10

    Trevligt bemötande och god mat

  • Per M.

    Per M.29 omdömen

    9 maj 2024

    10/10

    Jättebra som vanligt. Tyvärr var glassmaskinen avstängd och det gick heller inte att köpa milkshake den här gången. Trevlig person, god mat, prisvärt. De borde öppna en till restaurang i södra Uppsala.

  • Micke P.59 omdömen

    28 mars 2024

    8/10

    Full fart idag. Mycket att göra för personalen, som var en person underbemannade. Cola tog slut i dryckesblandaren vilket skapade lite extra stress för några av kunderna och tog tid att fixa. Bra kämpat men se till att ha alla på plats. Maten vant bra och vi hade ett 50% erbjudande på Pizza.

  • Andreas O.26 omdömen

    22 mars 2024

    5,5/10

    Det här var andra gången som vi var på Pizza Hut i Uppsala och deras absoluta styrka är restaurangchefen. Trots att hen är kort i växten så syns hen hela tiden och fixar och förbereder på bästa sätt. Däremot så har jag fortfarande svårt att förstå hur en pizza kan kosta så mycket i ordinarie pris. Med rabatten så blir priset mer rimligt men om man tittar på bilden för Pizza Hut så ser man hur pizzorna borde se ut, men istället snålas det så att det nästan blir pinsamt. En eller två köttbitar eller salamikorvar per slice är långt ifrån var man får i exempelvis i USA på en Pizza Hut. Även det andra mer enkla och billiga saker som lök, paprika eller jalapeno är slarvigt påslaffsat och väldigt lite. Tidsbrist eller oengagerad personal borde inte vara anledningen till att vi kunder får en undermålig produkt, oavsett pris.

  • Magnus P.12 omdömen

    10 mars 2024

    5,5/10

    Inte supertrevligt bemötande när man bokat med 50% rabatt på notan. Jag var tvungen att gå till kassan och beställa för hela sällskapet. Superdålig service. Tänk om vi var sugna på något annat efteråt? Efterrätt eller kaffe. Ingen personal kom förbi oss i och med att vi redan betalat direkt när vi kom in genom dörren.

  • Jessica E.25 omdömen

    23 februari 2024

    9/10

    Allt var toppen förutom köbildning och väntan på påfyllning av buffén.

  • Micke P.59 omdömen

    6 februari 2024

    9,5/10

    Toppenbra för oss som gillar PanPizza och variationer på det. Många andra val som revbensspjäll, pasta och sallader finns oxo. Dricka i smart utformad automat med fria påfyllningar för ett litet tillägg. Vitlöksbröd med mozzarella är ju en klassiker som är toppen. Rekommenderas!

  • Andreas O.26 omdömen

    13 november 2023

    7,5/10

    Lite "tricky" att erbjudandet bara gällde pizza och inte resten av menyn. Det är inte helt lätt att se när man bokar på TheFork. När kunden beställer så kan det vara bra om personalen informerar om vad som gäller så att man inte behöver bli besviken över uteblivet erbjudande.

  • Kristian N.1 omdöme

    16 september 2023

    10/10

    Bra personalen och god mat , 2 gången vi bokade där, vi var 18st

  • Per M.

    Per M.29 omdömen

    8 september 2023

    10/10

    Väldigt bra service, trevlig personal. Maten kom snabbt trots att det var mycket folk i restaurangen. God pizza och ännu godare milkshake.

  • Karina H.2 omdömen

    27 augusti 2023

    8/10

    Vi kom in på restaurangen, vart anvisad vår bokade plats, fick gå fram till kassan och beställa samt betala, lång väntetid på maten trots att det inte var mycket folk. Sallad ingick inte! God pizza. Kommer att äta igen? Kanske.

  • Jessica E.25 omdömen

    28 juli 2023

    8,5/10

    Trevlig och serviceinriktad personal. Fräscht och rent. Buffén fylldes på hela tiden och ingenting tog slut trots många gäster.

  • Per M.

    Per M.29 omdömen

    25 juli 2023

    9/10

    Goda pizzor som vanligt. Tyvärr ingår endast pizzor numera i The Forks rabatt. Tidigare ingick all mat + efterrätter och till och med deras goda milkshake.

  • Aleksander s.71 omdömen

    10 juli 2023

    8/10

    Det var länge sen jag åt på Pizza hut men standarden håller i sig. Man vet vad man får. Det är gott och utan några egentliga överraskningar.

  • Erik S.12 omdömen

    9 juli 2023

    8/10

    Vad man förväntade sig. inget fel

  • Talin B.1 omdöme

    1 januari 2023

    7/10

    Oliver på pizzan hade stjärna och jag bet sönder tanden. Lite besviken ????.

  • Ulrika R.1 omdöme

    28 december 2022

    10/10

    Lika god pizza som vanligt. Rekommenderar verkligen. Kommer komma tillbaka fler gånger.

  • Astrid O.1 omdöme

    23 december 2022

    10/10

    Maten var god. Det är en lugn och fin atmosfär, Personalen är trevlig och hjälpsam. Det känns som att de är måna om att skapa en trevlig upplevelse för gästerna. Det kändes vilsamt att mitt under julstöket få sitta ned och äta på Pizza hut.

  • Jenny A.1 omdöme

    10 december 2022

    8/10

    Den var lugn och trevlig

  • Micke P.59 omdömen

    25 november 2022

    8/10

    PanPizza funkar fortfarande riktigt bra men här finns ju många andra val samtidigt så det passar fler än man kanske tror. Flera olika bottnar och även pasta eller revbensspjäll. Bra att man kan förbetala refill av dryck med bara 10 Sek! Den varianten funkar dock inte på mjölk, där är det fullt pris för varje glas?!? Lite synd att inte premiera näringsriktiga dryckesval för barnen mer. Fråga gärna om man vill ha vin till maten eller glass som dessert redan när man beställer maten så slipper man gå till kassan flera gånger. Fyra nöjda gäster denna gång.

  • Helena J.

    Helena J.1 omdöme

    19 november 2022

    8,5/10

    Bra

  • Ylva L.9 omdömen

    20 november 2022

    10/10

    Supertrevlig personal o som vanligt mumsiga pizzor

  • Jasmine P.2 omdömen

    19 november 2022

    9/10

    Personalen var otroligt trevlig och tillmötesgående! Det hade blivit något strul med erbjudandet vi använde oss av när vi bokade, men personalen löste det med ett leende.

  • Tatina L.1 omdöme

    11 november 2022

    10/10

    Mycket trevlig atmosfär, personalen var mycket välkomnande, smakade gott, vi kommer tillbaka. Fredagsbuffé rekommenderar, mycket gottttttt!!!!

  • Samira h.

    Samira h.74 omdömen

    5 november 2022

    6,5/10

    Helt ok. Prisvärt med erbjudandet!

  • Diana G.2 omdömen

    2 november 2022

    8/10

    God mat!

  • Jennie L.1 omdöme

    26 september 2022

    10/10

    Personalen var helt fantastiska och överraskade sonen och oss som fyllde år. God mat och en perfekt födelsedagsmiddag. Barnen sa att de vill tillbaka snart igen. Bra betyg! Tack!

  • Kristian N.1 omdöme

    10 september 2022

    10/10

    Hej, mycket trevlig personal och butik chef, vi var ett tjej lag på 14st och alla var jätte nöjda. Jag mailade till restaurangen innan och fick bra guide på vad vi skulle beställa, jätte nöjd och proffsigt bemötande

  • Malin R.

    Malin R.13 omdömen

    20 maj 2022

    8,5/10

    Trevlig personal, mycket gäster. Vissa pizzor i buffén tog slut fort. Kanske för att en viss gäst tog HELA pizzan som lades fram (eller nu var jag orättvis - den medelålders svenska mannen lämnade ju 1 slice till oss andra hungrande, det var fint)

  • Patrik h.12 omdömen

    14 maj 2022

    4/10

    En snabbmatsrestaurang med enkel inredning. Pizzorna är goda men har mycket fett. Inte så prisvärt heller. Känns som väldigt onyttig mat. Trevlig personal men väldigt unga personer.

  • Lisa A.1 omdöme

    1 april 2022

    4/10

    Har man fredags buffé måste ny mat kunna levereras hela tiden, varje gång man gick fram till bordet var all pizza i princip slut och kall. Fick stå och vänta varje gång. Samt varierade dem bara på tre olika sorter, väldigt snålt då de har mycket större utbud i menyn. Kalla vitlöksbröd.

  • Olle t.1 omdöme

    8 januari 2022

    9/10

    Jag hade läst en massa om hur dåligt det skulle vara på den här restaurangen. Men vet att det oftast är recensenterna som har olika nivåer i förväg. Blev glatt överraskad av ett fint mottagande. Vi fick det bord vi hade bokat via thefork. Fyra personer med helt olika smak, beställde olika rätter och olika drycker. Allt serverat utan någon längre väntetid. Och alla 4 var lika nöjda. Hit åker vi säkert igen.

  • Björn W.8 omdömen

    19 november 2021

    9/10

    Härliga pizzor med rejält med fyllning och riktigt gott bröd. Stort urval på menyn gjorde att hela familjen kunde hitta något de gillade. Detta är mycket mer än bara en pizzeria!

  • Falastin Hayat A.1 omdöme

    9 november 2021

    6/10

    Bra panpizza men glutenfria pizzan är under all kritik botten är tunn o tråkig då det är ett ställe för just pan pizza borde man satsa på en bättre kvalite av glutenfria pizzor.salladsbaren bör fräschas upp o fyllas på

  • Daniel G.1 omdöme

    22 oktober 2021

    10/10

    Bra lokal, bra pizza, bra personal. Rekommenderat!

  • Milena B.

    Milena B.12 omdömen

    23 oktober 2021

    8,5/10

    Trevlig personal som gjorde sitt bästa trots mycket folk.

  • Diana G.

    Diana G.17 omdömen

    19 mars 2021

    7/10

    Fantastisk pizza! Ceasarsalladen behöver dock mer jobb för att vara värd pengarna.

  • Diana G.

    Diana G.17 omdömen

    24 februari 2021

    10/10

    Fantastisk mat och service!

  • Andreas O.26 omdömen

    17 februari 2021

    4,5/10

    Det var nästintill folktomt när vi klev in på Pizza Hut och blev vänligt bemötta och fick ett bord. Vi valde att dela på en sampler till förrätt och en large White Chicken pizza till varmrätt. Eftersom att vi satt så att vi såg rakt in i köket så såg vi när maten tillreddes. Chicken wings, potatis och ostbitarna låg och värmdes i ugnen bredvid den färdiga pizzan. Förrätten var i bästa fall aningen varmare än ljummen vid bordet, wingsen var inte knapriga och det var faktiskt en rätt trist anrättning av något som köps in och inte produceras på plats. Pizzan som kostade 250 kr med cheesecrustkant var dock en sorglig historia. Nu hade vi 50% rabatt på maten men inte ens 125 kr kan anses som skäligt för den trista deghög som "pyntats" med så lite kyckling och bacon så att det knappt gav någon smak. Så när man har den här rabatten (och att klockan närmade sig stängning) så gav vi helt enkelt upp utan att klaga. Vi väljer att hoppas att det här var en trist tillfällighet och att vi troligtvis aldrig mer kommer att äta där trots trevlig personal.

  • Jessika N.1 omdöme

    29 januari 2021

    6,5/10

    Med THE fork 50% var det prisvärt men skulle aldrig betala ordinarie pris för ganska alldagliga pizzor. Förrätten var inget speciell. Provade inte efterrätt.

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.