Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
Pizza Hut - Uppsala, Uppsala
MAIN PHOTO - Pizza Hut - Uppsala, Uppsala
Pizza Hut - Uppsala, Uppsala

Amerikanskt Med vänner

Recensioner - Pizza Hut - Uppsala

8,1/10
139
Takpannegatan 22, 754 60 UppsalaVisa karta

Genomsnittspris 267 kr

Julbord 199 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

8,1/10
Mycket bra bord139 omdömen
8,4/10

Mat

8/10

Service

7,6/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Anatoli k.
    Anatoli k.

    27 november 20221 omdöme

    10/10

    Allt var super, service, mat,

  • Micke P.
    Micke P.

    25 november 202219 omdömen

    8/10

    PanPizza funkar fortfarande riktigt bra men här finns ju många andra val samtidigt så det passar fler än man kanske tror. Flera olika bottnar och även pasta eller revbensspjäll. Bra att man kan förbetala refill av dryck med bara 10 Sek! Den varianten funkar dock inte på mjölk, där är det fullt pris för varje glas?!? Lite synd att inte premiera näringsriktiga dryckesval för barnen mer. Fråga gärna om man vill ha vin till maten eller glass som dessert redan när man beställer maten så slipper man gå till kassan flera gånger. Fyra nöjda gäster denna gång.

  • Ylva L.
    Ylva L.

    20 november 20222 omdömen

    10/10

    Supertrevlig personal o som vanligt mumsiga pizzor

  • Jasmine P.
    Jasmine P.

    19 november 20221 omdöme

    9/10

    Personalen var otroligt trevlig och tillmötesgående! Det hade blivit något strul med erbjudandet vi använde oss av när vi bokade, men personalen löste det med ett leende.

  • Helena J.
    Helena J.

    19 november 20221 omdöme

    8,5/10

    Bra

  • Tatina L.
    Tatina L.

    11 november 20221 omdöme

    10/10

    Mycket trevlig atmosfär, personalen var mycket välkomnande, smakade gott, vi kommer tillbaka. Fredagsbuffé rekommenderar, mycket gottttttt!!!!

  • Samira h.
    Samira h.

    5 november 202246 omdömen

    6,5/10

    Helt ok. Prisvärt med erbjudandet!

  • Diana G.
    Diana G.

    2 november 20222 omdömen

    8/10

    God mat!

  • Jennie L.
    Jennie L.

    26 september 20221 omdöme

    10/10

    Personalen var helt fantastiska och överraskade sonen och oss som fyllde år. God mat och en perfekt födelsedagsmiddag. Barnen sa att de vill tillbaka snart igen. Bra betyg! Tack!

  • Kristian N.
    Kristian N.

    10 september 20221 omdöme

    10/10

    Hej, mycket trevlig personal och butik chef, vi var ett tjej lag på 14st och alla var jätte nöjda. Jag mailade till restaurangen innan och fick bra guide på vad vi skulle beställa, jätte nöjd och proffsigt bemötande

  • Malin R.
    Malin R.

    20 maj 202211 omdömen

    8,5/10

    Trevlig personal, mycket gäster. Vissa pizzor i buffén tog slut fort. Kanske för att en viss gäst tog HELA pizzan som lades fram (eller nu var jag orättvis - den medelålders svenska mannen lämnade ju 1 slice till oss andra hungrande, det var fint)

  • Patrik h.
    Patrik h.

    14 maj 20228 omdömen

    4/10

    En snabbmatsrestaurang med enkel inredning. Pizzorna är goda men har mycket fett. Inte så prisvärt heller. Känns som väldigt onyttig mat. Trevlig personal men väldigt unga personer.

  • Lisa A.

    1 april 20221 omdöme

    4/10

    Har man fredags buffé måste ny mat kunna levereras hela tiden, varje gång man gick fram till bordet var all pizza i princip slut och kall. Fick stå och vänta varje gång. Samt varierade dem bara på tre olika sorter, väldigt snålt då de har mycket större utbud i menyn. Kalla vitlöksbröd.

  • Olle t.

    8 januari 20221 omdöme

    9/10

    Jag hade läst en massa om hur dåligt det skulle vara på den här restaurangen. Men vet att det oftast är recensenterna som har olika nivåer i förväg. Blev glatt överraskad av ett fint mottagande. Vi fick det bord vi hade bokat via thefork. Fyra personer med helt olika smak, beställde olika rätter och olika drycker. Allt serverat utan någon längre väntetid. Och alla 4 var lika nöjda. Hit åker vi säkert igen.

  • Björn W.
    Björn W.

    19 november 20218 omdömen

    9/10

    Härliga pizzor med rejält med fyllning och riktigt gott bröd. Stort urval på menyn gjorde att hela familjen kunde hitta något de gillade. Detta är mycket mer än bara en pizzeria!

  • Falastin Hayat A.

    9 november 20211 omdöme

    6/10

    Bra panpizza men glutenfria pizzan är under all kritik botten är tunn o tråkig då det är ett ställe för just pan pizza borde man satsa på en bättre kvalite av glutenfria pizzor.salladsbaren bör fräschas upp o fyllas på

  • Royal T.

    24 oktober 20211 omdöme

    9,5/10

    Best pizza so far. Loved it!

  • Milena B.
    Milena B.

    23 oktober 20218 omdömen

    8,5/10

    Trevlig personal som gjorde sitt bästa trots mycket folk.

  • Daniel G.

    22 oktober 20211 omdöme

    10/10

    Bra lokal, bra pizza, bra personal. Rekommenderat!

  • Hans W.
    Hans W.

    2 oktober 20212 omdömen

    8,5/10

    Underbar personal.

  • Lena-Maria S.

    23 april 20212 omdömen

    2/10

    Dåligt då man ej fick sitta vid samma bord. Vi var 6 st och fick sitta vid 2 olika bord med 2 meter i mellan och skricka till varanaldrig mer att jag går dit undrr covid19

  • Lena-Maria S.

    9 april 20212 omdömen

    9/10

    Det var lungt och sköt i början sen kom det mer och mer folk annars var det lungt och harmoniskt. Personalen var riktigt trevlig. Kommer gåndit ugen.

  • Diana G.
    Diana G.

    19 mars 202115 omdömen

    7/10

    Fantastisk pizza! Ceasarsalladen behöver dock mer jobb för att vara värd pengarna.

  • Andreas O.

    17 februari 202113 omdömen

    4,5/10

    Det var nästintill folktomt när vi klev in på Pizza Hut och blev vänligt bemötta och fick ett bord. Vi valde att dela på en sampler till förrätt och en large White Chicken pizza till varmrätt. Eftersom att vi satt så att vi såg rakt in i köket så såg vi när maten tillreddes. Chicken wings, potatis och ostbitarna låg och värmdes i ugnen bredvid den färdiga pizzan. Förrätten var i bästa fall aningen varmare än ljummen vid bordet, wingsen var inte knapriga och det var faktiskt en rätt trist anrättning av något som köps in och inte produceras på plats. Pizzan som kostade 250 kr med cheesecrustkant var dock en sorglig historia. Nu hade vi 50% rabatt på maten men inte ens 125 kr kan anses som skäligt för den trista deghög som "pyntats" med så lite kyckling och bacon så att det knappt gav någon smak. Så när man har den här rabatten (och att klockan närmade sig stängning) så gav vi helt enkelt upp utan att klaga. Vi väljer att hoppas att det här var en trist tillfällighet och att vi troligtvis aldrig mer kommer att äta där trots trevlig personal.

  • Marita R.
    Marita R.

    1 februari 20211 omdöme

    9,5/10

    Jättetrevligt personal som hjälpte till med fork appen. God pizza i lugn miljö.

  • Jessika N.

    29 januari 20211 omdöme

    6,5/10

    Med THE fork 50% var det prisvärt men skulle aldrig betala ordinarie pris för ganska alldagliga pizzor. Förrätten var inget speciell. Provade inte efterrätt.

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.