Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Pong Uppsala

8,1/10
3383
Storgatan 27, 753 31 Uppsala
Asiatiskt
Genomsnittspris 338 kr

Pong Uppsala

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

🔥 Redan 3 bokningar i dag

Omdömen

8,1/10
Mycket bra bord3381 omdömen
8,6/10

Mat

7,5/10

Service

7,6/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Gustav L.1 omdöme

    1 juli 2024

    6,5/10

    God mat. Lite trista bord utan belysning. Mer som en lunchbuffé än kvällsrestaurang.

  • Malin R.1 omdöme

    13 juni 2024

    10/10

    Allt var mycket bra och fräscht 😊

  • Britt R.5 omdömen

    26 april 2024

    8/10

    Mycket och gott fanns det på Pongs buffé, vi är nöjda även denna gång. Det som är negativt är den undermåliga ventilation i lokalen😖kläderna luktar matos, inte trevligt!

  • salla o.1 omdöme

    20 april 2024

    6,5/10

    Vi åt buffen, som vanligt riktigt bra. Det som fallerar var personalen. Har aldrig förr fått frågan från en servitris/servitör, när jag beställde en singha, "är det en öl?" Ingen serviceminded personal ikväll..

  • Rose-Marie G.1 omdöme

    31 mars 2024

    6/10

    Vi var 4 på bokningen men kom inte samtidigt, blev visade till olika bord. Dröjde innan vi upptäckte att vi satt diagonalt i resturangen. Känns som fokus är buffé. Jag beställde Sashimi som bestod av enbart lax…Ganska trist.

  • Ann B.1 omdöme

    23 mars 2024

    5,5/10

    Maten är väl okej men det var alldeles för mycket folk. Kö in, kö till maten, kö för att betala. Ingen trevlig upplevelse. Alldeles för stökigt.

  • Lotta B.9 omdömen

    13 mars 2024

    8/10

    Alltid lika gott och mysig, trevlig atmosfär. Kommer hit med vänner eller familj 4-6 ggr per år och är alltid lika nöjd. Det enda jag skulle önska är en större variation på desserterna som varit desamma i många år nu.

  • Zelal B.2 omdömen

    24 februari 2024

    8/10

    Kom dit 17.30,alldeldes för långa köer.

  • Henrik F.6 omdömen

    24 februari 2024

    8/10

    Mycket gott! Mycket trevlig restaurangchef! You know who I am! 😉

  • Eduarda D.2 omdömen

    14 februari 2024

    2/10

    Jag förväntade mig mycket mer pga priset, 278 för kvällsbuffe när allt var slut och man behövde stå och vänta mer än 30min för att maten skulle komma… inte så många val alls och smaklös:(

  • Mårten A.1 omdöme

    14 februari 2024

    5/10

    Gillar Pong. Har varit här ofta. Men va där på alla hjärtans dag, hade bokat bord i förtid. Va såklart helt fullt med folk, men verkar inte som att restaurangen tagit höjd för det. Slut ständigt på saker i buffén. Långa köer konstant. Har man många bokningar borde man förstår att det kommer mycket folk.

  • Sanna C.1 omdöme

    4 februari 2024

    4,5/10

    Otrevlig personal, vi han inte ens sätta oss, stod med ytterkläderna på då servitören ville veta vad vi alla sju skulle dricka. Han sucka djupt och gick men kom tillbaka efter en min och tjata att vi skulle beställa. Hann inte alla gånger äta upp innan tallriken försvann.

  • Alf Ö.2 omdömen

    1 februari 2024

    9/10

    Mycket god mat och stort urval. Trevlig personal, rent och fint, även på toaletten. Litet minus att inte dryckerna kom samtidigt till två personer. Men vi återkommer gärna!

  • Natalija D.1 omdöme

    20 januari 2024

    7/10

    En bufféstation är alldeles för lite för så mycket folk som det var i fredags. Man fick köa i 10 min för att fylla på sin talrik. Det tycker jag är dåligt

  • Susanne K.2 omdömen

    14 januari 2024

    7/10

    Att en i personalen plockar upp räkchips från golvet och lägger tillbaka i fatet fick oss verkligen att tappa aptiten….. Om ni gör så när kunder står bredvid undrar man vad ni gör i köket 🤢

  • Anna P.7 omdömen

    30 december 2023

    9/10

    god mat , något dyrt men det finns alla rätter och flera smaker att välja på

  • Laila J.2 omdömen

    28 december 2023

    7,5/10

    Alla kan välja något som faller i smaken

  • Ulla F.3 omdömen

    16 december 2023

    9,5/10

    Är det här Uppsalas populäraste restaurang? Kö ofta till sushiavdelningen man kanske kunde sprida köbildningen genom att ha 2 tagställen. Jättegott allting inklusive populära mjukglassmaskinen

  • Pia A.3 omdömen

    11 november 2023

    6,5/10

    Mycket god mat....men för mycket folk, blev långa köer, går inte en lördag nästa gång

  • Britt N.14 omdömen

    6 november 2023

    9,5/10

    Mycket bra buffé. Mycket konstigt att det stod på matskyltarna att nästan alla rätter innehåller kräftdjur!!! Men när vi frågade så menades det fisksås. En viss skillnad! Min man är skaldjursallergiker men kan äta musslor och även fisksås.

  • Luke Ru8 omdömen

    3 november 2023

    10/10

    Supergod mat och väldigt trevlig personal som gör att man vill komma tillbaka snart igen!

  • Jennie H.2 omdömen

    3 november 2023

    6/10

    Mycket var slut på buffén och en del av den varma maten var kall. Visserligen var det högtryck på gäster.

  • Angelina L.1 omdöme

    27 oktober 2023

    5,5/10

    Blev besviken att många friterade rätter tagits bort. Bordsplacering gjorde att man hörde grannen högre än personen man satt med vid bordet. Maten var god men inte värt 278kr per person.

  • Louise L.3 omdömen

    26 oktober 2023

    10/10

    Fräscht, välfylld buffé och trevlig personal!

  • Marie-Louise N.2 omdömen

    20 oktober 2023

    10/10

    Jättegott och mysig atmosfär

  • Ewa G.1 omdöme

    16 september 2023

    6,5/10

    Maten var riktigt god, men mycket folk, så servicen var sådär. Tyvärr gick diskmadkinen sönder för dom och glassmaskinen fungerade inte alls. Det som drog ner min upplevelse var att där vi satt var det totalt mörkt, inga lampor och inga ljus. Inte kul att äta och prata i mörker.

  • Björn L.1 omdöme

    16 september 2023

    8,5/10

    Hej! Det enda som är lite speciellt och besvärande är att man betalar innan man sätter sig och äter buffé, d.v.s. mat och dryck. Sedan om man vill ha mer dryck blir det en ny separat beställning. Känns inte optimalt är faktiskt rätt besvärligt. Annars har ni fantastik mat och trevlig personal. Hälsningar Björn

  • Nayomi F.9 omdömen

    10 september 2023

    10/10

    Jättebra buffé med stort utbud. Fräscht och smakfullt.

  • Nina F.1 omdöme

    10 september 2023

    10/10

    Både restaurangen och buffén var fräsch. God mat och varierat utbud. Mjukglassmaskinen gick också hem hos gänget.

  • Leif B.1 omdöme

    12 augusti 2023

    9,5/10

    Mycket bra mat, vi var 6 vuxna och 3 barn, alla var super nöjda, kan rekommendera buffen

  • Susanne H.

    Susanne H.1 omdöme

    27 juli 2023

    7,5/10

    Det enda jag kan klaga på är att det inte finns ”riktig” sötsur sås… utan bara sweet chili sås. Det tar liksom bort allt som är gott med friterat… men hey å andra sidan slipper jag äta det friterade :-)

  • Dania k.4 omdömen

    7 juli 2023

    10/10

    BÄSTA MATTEN

  • Soledad Molina P.1 omdöme

    30 juni 2023

    7,5/10

    Trevlig personal men saknade att bli uppvaktad från de, fyllde år. Har haft trevligare upplevelse på andra restauranger när jag har fyllt år. Och vi blev besvikna på sangria. Vi har druckit sangria flera gr där för att den var så god, men i fredags var den inte god alls. Den hade ingen frukt och smakade bara ljus.

  • Sara C.2 omdömen

    28 juni 2023

    10/10

    Snabb service, bra utbud i buffén, fräscht och mycket gott!

  • Mee W.3 omdömen

    25 juni 2023

    3,5/10

    Buffe var väldigt tomt..måste påminna person att få dricka som vi beställde. Väldigt missnöjd ????

  • charlotte s.1 omdöme

    21 juni 2023

    9,5/10

    Kanon god suchi o övrig mat. Gillar att det är buffé.Snabb sevice.fräsch lokal med fin inredningPersonalen var tillmötesgående och trevliga

  • Frida W.2 omdömen

    19 juni 2023

    5/10

    Personalen som jobbade där ikväll var inte alls serviceinriktade, utan väldigt uttråkade och otrevliga. t..ex Sällskapet som stod bakom oss i kön togs emot före oss, fast vi hade bokat bord. Det var väldigt smutsigt på toaletterna. Men maten var väldigt god!

  • Heidi G.

    Heidi G.1 omdöme

    9 juni 2023

    7,5/10

    Maten var bra, dock så var det skolavslutning och matkön till buffén var lång

  • Micke P.59 omdömen

    31 maj 2023

    7,5/10

    Helt OK! En hel del att välja på. Och det mesta var gott. Buffé är det som gäller för det mesta och för de flesta. Vore toppen med lite mer cashewnötter i Chicken/Cashew. Sötsura såsen hade ingen lyckad färg och den var vattnig/tunn … Alla mätta!

  • Wilma R.1 omdöme

    26 maj 2023

    6/10

    De tappar mycket när de går och hämtar tallrikarna, en kille tappade en choklad mousse brevid mig och det skvätte på hela mig har choklad fläckar på alla mina kläder tack!

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

206Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.