Tillbaka

Recensioner - Quattro Stagioni

8,1/10

Mycket bra bord

baserat på 230 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Mikael F.
  Mikael F.
  • 2 omdömen
  7,5/10

  Skönt att hitta en italiensk restaurang som inte bara serverar pizza. Ett bra alternativ för oss som gillar italiensk mat! Mitt i stan med bra service och gott vin till maten.

 2. Leif B.
  Leif B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Gillade atmosfären, mottagandet samt den fina servicen. Maten var kanongod. Ganska generösa portioner dessutom. Lokalen var trevlig precis som personalen./Leif

 3. Lillemor K.
  Lillemor K.
  • 2 omdömen
  10/10

  Trevligt bemötande, supergod pizza, överraskande o härlig atmosfär. Skulle gärna sett fler italienska rätter på menyn men detta var superbra o lagom bredd på meny trots allt

 4. Linn A.
  Linn A.
  • 1 omdöme
  9/10

  Samtliga rätter smakade genuint och kvalitativt. Blandad publik och trevlig personlig service. Vi var mycket nöjda. När det är säsong sitter vi ute.

 5. Thomas B.
  Thomas B.
  • 1 omdöme
  9/10

  Mycket bra miljö med bra service och korta väntetider, kanske pga Covid situationen med mycket lite gäster. Maten (Pizza) var bra men inte i top klass.

 6. Jeanette J.
  Jeanette J.
  • 8 omdömen
  10/10

  Väldigt mysig restaurang o miljön så trevlig.Personalen var väldigt tillmötesgående o trevlig. Lagom pris o supergod mat. Lagom portion o bra man fick väldigt gott nybakt bröd som förrätt

 7. Gunder N.
  Gunder N.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket väl utvecklat koncept met utmärkt service och väldigt god mat och väl valda viner. Hoppas att Ni får många nya besökare till Kockska huset

 8. Mikael R.
  Mikael R.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastisk restaurang ifrån vi kom in tills vi lämnade gavs en upplevelse på högsta nivå i service& mat och dryck! Vi kan rekommendera varmt denna pärla i Malmö!

 9. Oskar K.
  Oskar K.
  • 1 omdöme
  10/10

  Magisk mat och utmärkt bemötande! Ser fram emot nästa besök! Magisk mat och utmärkt bemötande! Ser fram emot nästa besök! Magisk mat och utmärkt bemötande! Ser fram emot nästa besök!

 10. Lars B.
  Lars B.
  • 2 omdömen
  7/10

  Maten var ok och personalen trevlig, men det tog för lång tid att få in maten. Vi fick vänta en halvtimme på förrätten som bestod av olika charkuterier. Det är naturligtvis trevligt med en restaurang i ett av Malmös mest magnifika hus från 1500-talet.

 11. Ulrika G.
  Ulrika G.
  • 1 omdöme
  10/10

  När man inte kan åka till Italien är detta så nära man kommer. De kallar sig familerestaurang och en äkta italiensk familjerestaurang. Vi kommer absolut tillbaka.

 12. Rita A.
  Rita A.
  • 15 omdömen
  9,5/10

  Utsökt mat! Godaste pizzan jag någonsin har ätit. Bra service, trevlig atmosfär och vackra lokaler. Goda viner men ack så dyra... Absolut värt ett besök!

 13. Ann-Christine B.
  Ann-Christine B.
  • 2 omdömen
  10/10

  Vi kände oss mycket välkomna redan i receptionen och blev sen väl omhändertagna av den tillmötesgående personalen. Mycket trivsam och avslappnad stämning. Maten var jättegod, liksom vinet, kaffet och andra drycker. Tyvärr orkade vi inte med någon dessert. Det får bli nästa gång.

 14. Camilla L.
  Camilla L.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  135 kr för en pizza, och det var det billigaste lunch erbjudandet de hade, ja de hade inga luncherbjudanden utan fick kvälls menyn. Pizzan var god men kommer inte gå hit på lunch igen, tyvärr. Det var för dyrt, de flesta rätter 200kr.

 15. Therése S.
  Therése S.
  • 3 omdömen
  7/10

  Vi var där på lunchen (bokat bord) och maten tog 45 minuter för att komma in, vilket är i längsta laget. Min pizza var jättegod, men min väns pasta var ganska kall. Personalen var jättetrevliga och gick och hämtade mer sås till min väns pasta när hon bad om det.

 16. Jessica N.
  Jessica N.
  • 1 omdöme
  6/10

  Hade väldigt höga förväntningar. Skulle önskat lite mer klass - dukar på borden och mysigare belysning. Pizzorna var väldigt goda liksom efterrätterns men pastan var medioker. Service OK men inte tillräcklig uppmärksamhet.

 17. Tagi F.
  Tagi F.
  • 2 omdömen
  6,5/10

  Personalen var bra och hjälpsamma men lite lite svårt att hinna med allt. Ville beställa main course men det fattades två av tre val (fisk och kött) pga dålig planering i köket! Fick service ganska sent men var ok för oss ändå. Det var god mat med lite svensk version av italienska köket. Jag hoppas det blir bättre med lite bättre planering !

 18. Jörgen S.
  Jörgen S.
  • 2 omdömen
  5,5/10

  Mat ok, prisnivå förväntad och marknadsmässig. Dom har en utmaning med personal och service, bra mottagande och bemötande från hovmästare. Känns som dom behöver trimma in stället/organisationen, vi valde att ta dessert/kaffe hemma istället. En liten besvikelse tyvärr

 19. Emelie E.
  Emelie E.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Maten var tyvärr en stor besvikelse. Små portioner (!) som var så överkryddade med chili att de knappt gick att äta. Trist, då lokalen är fantastisk!

 20. Nina A.
  Nina A.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Långsam och trött service, tog lång tid att få bröd samt att få beställa. Osynk från köket då rätterna kom med långa mellanrum. En av rätterna blev troligen bortglömd men de fick vi veta något sent enl mig, tips är att berätta att den inte blivit bongad istället för bara låta gästen sitta och undra.

 21. Camilla A.
  Camilla A.
  • 5 omdömen
  7/10

  Stark fisk vilket inte stod i menyn.

 22. Åsa L.
  Åsa L.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Välkomnandet var bra. Det tog väldigt lång tid att få maten. Charkbrickan som de sa att man kunde dela på två personer var i underkant, inte två saker av varje, så man fick inte smaka på all, även att få betala tog också lång tid.

 23. Johan L.
  Johan L.
  • 1 omdöme
  5/10

  Pizzorna var goda, lasagnen och pastan var en stor besvikelse med väldigt udda smaker som inte passade oss. Fick också felaktig info ang ingredienserna i maten.

 24. Sophie S.
  Sophie S.
  • 1 omdöme
  7/10

  Lokalen var fin, maten mycket god men tyvärr var personalen ouppmärksam och glömsk. Kanske var de för få i servisen? Det dröjde mycket länge tills vi fick vår mat och då hade vi ingen dricka på bordet utan bara tomma glas. Tyvärr inget ställe jag kommer att rekommendera.

 25. Frida K.
  Frida K.
  • 4 omdömen
  6/10

  Servispersonalen hade mycket att göra och kunde inte upprätthålla en god service, dryckesbeställningar uteblev. Pannacottan smakade mest vispgrädde :-(

 26. Veronika Z.
  Veronika Z.
  • 1 omdöme
  10/10

  Super trevlig ställe

 27. Emma B.
  Emma B.
  • 1 omdöme
  9/10

  Jätte bra service och god mat. Personalen var genuina och en mysig atmosfär. Två herrar uppträdde med opera som var super härligt, man fördes till Italien, både av maten och atmosfären. Riktigt bra ????

 28. Marie-Louise M.
  Marie-Louise M.
  • 2 omdömen
  8/10

  Gammal, anrik och mysig miljö, god mat och dryck - pizza Quattro Stagioni- rejäl storlek och trevlig personal. Kaffet kunde varit varmare. Kommer absolut att gå hit igen.

 29. Yasemin D.
  Yasemin D.
  • 1 omdöme
  3/10

  Fick fel mat, kall mat som inte hade några vidare smaker. Fick dessutom betala för vongolen som vi skickade tillbaka pga av sand i varannan mussla. Inget av det var gott. Notan stämde inte. Har aldrig gett så dåligt betyg till en restaurang tyvärr.

 30. Micael O.
  Micael O.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Hade betydligt högre förväntningar på denna restaurang. Personalen var trevlig men timingen mellan förrätt huvudrätt misslyckades kapitalt. När vi var mitt i förrätt kom huvudrätten in som vi då skickade ut, när vi sen skulle ha in huvudrätten dröjde det länge och när den kom hade man missat risotton, så den kom senare och då inte helt klar....för lös! Att dämma av vårt besök så inte värt pengarna faktiskt!

 31. Ulf T.
  Ulf T.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Fantastisk miljö, perfekt service och mycket goda rätter! Menyn och vinlistan utmärkt balanserade. Ljudnivån i restaurangen tillåter diskussion och konversation, Grazie mille!

 32. Carola A.
  Carola A.
  • 2 omdömen
  5,5/10

  En stor besvikelse. Kändes oorganiserat, vi hade 5 olika som serverade oss. Personalen fick oss att känna oss stressade. Fick till oss innan vi satte oss att vi hade 2 h på oss, vilket inte kändes helt rimligt om man vill ta del av de olika delar i menyn. Maten var inte alls bra. Min carbonara var alldeles för salt, pastan inte helt kokt och tallriken såg blaskig och inte alls inbjudande ut. Risotton lika så, ris lite för hårt och tallriken såg inte alls inbjudande ut. Dock ett trevligt inslag med den italienska sången. Och innergården var mycket trevlig att sitta i. Vi fick avsluta vår kaffe och dessert där ute då våra två timmar hade gått.

 33. Christer A.
  Christer A.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Mycket trevlig lokalitet. Fantastisk personal och god mättande mat till humana priser. Rekommenderas varmt. Kommer definitivt återbesökas.

 34. Håkan S.
  Håkan S.
  • 3 omdömen
  4/10

  Maten var sönderkryddad! Fisk-och skaldjurssoppan var så stark, att den i stort sett var omöjlig att äta. Vi fick en ny, något mildare , men inte aptitlig. Servitörerna försökte kompensera, men var alltför amatörmässiga. Mycket besvikna!

 35. Camilla N.
  Camilla N.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Små portioner och inget speciellt alls. Vi var verkligen besvikna tyvärr! Mysig miljö men maten var inget vi var imponerade av någon av oss....

 36. Ingela K.
  Ingela K.
  • 1 omdöme
  4/10

  Torr och smaklös pizza.

 37. Sara F.
  Sara F.
  • 19 omdömen
  6,5/10

  God mat men usel service. När vi kom dit så var bordet inte klart trots att vi förbokat, tog cirka 35 minuter innan vi fick beställa och sen när vi väl fick vår mat så var en av beställningarna fel och trots det ingen form av kompensation. Mycket synd med tanke på att stället har god potential i och med att maten var god och restaurangen hade väldigt mysiga lokaler.

 38. Cecilia W.
  Cecilia W.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Personalen var trevliga men det vägde inte upp maten och väntan på denna. Tog över en timme innan maten serverades och då fick vi in två rätter, det tog ytterligare 13 minuter innan alla tre i sällskapet fått sin mat och då var de förstas mat kall. Kan tillägga att vi i väntan på vår beställning blev tillfrågade vid tre tillfällen om vi beställt risotto, vilket även stod på vårt kvitto. Detta upplevde vi som oprofessionellt. Maten var ingen gastronomisk upplevelse, vi beställde carbonara, gnocchi samt fisksoppa. Ingen restaurang vi kommer återvända till.

 39. Klas F.
  Klas F.
  • 1 omdöme
  5/10

  En riktigt trist upplevelse. Medioker och fantasilös mat som skulle få vilken italienare som helst att skämmas. Dessutom kraftigt överprisat och snåla portioner. Att som restaurang inte ha större ambitioner än så här 2020 är riktigt dåligt.

 40. Anders P.
  Anders P.
  • 1 omdöme
  6/10

  Vi kom 19.30, vi blev hänvisade till ett bord och sedan hände ingenting på 30 min förrän vi fick gå och säga till. Det borde ligga i restaurangens intresse att dela ut menyer och att fråga om vi vill ha något att dricka innan maten, men det var dålig service rakt igenom men väldigt god mat! Tyvärr gör den dåliga servicekänslan att vi inte kommer besöka restaurangen igen tyvärr.