Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Restaurang ART - Hagastaden

9,3/10
3098
Norra Stationsgatan 65 , 113 43 Stockholm
Internationellt
Genomsnittspris 400 kr

Rekommenderas i den här månadens Top 100 Sverige

Restaurang ART - Hagastaden

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

9,3/10
Exceptionellt bra bord3098 omdömen
9,1/10

Mat

9,5/10

Service

9,4/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Eva J.2 omdömen

    1 juni 2024

    10/10

    Den härliga atmosfären och fantastisk personal.

  • Fivos L.1 omdöme

    29 maj 2024

    10/10

    Godaste maten vi ätit på länge. Extremt skön och trevlig personal, mycket mysig och spännande miljö att iaktta och recensera samtidigt som man har en saftig bit röding i munnen. Rekommenderar starkt!

  • Stefan Ö.

    Stefan Ö.16 omdömen

    28 maj 2024

    10/10

    Personalen är så trevliga och alerta! Maten smakar fantastiskt och lokalen är spännande

    review_preview

    Visa 5 bilder

  • Sandra K.

    Sandra K.5 omdömen

    28 maj 2024

    8/10

    Källarlokal utan fönster, kan vara bra att veta. Maten jättegod med spännande smaker. Trevlig och snabb service.

  • Sandra I.27 omdömen

    22 maj 2024

    10/10

    Väldigt bra kvalité på mat vs pris. Alla var nöjda och passar dom flesta. Vi kommer nog gå tillbaka med ett större sällskap!

  • Gustaf L.11 omdömen

    21 maj 2024

    8/10

    Trodde jag bokat med 30%. Gavs inte på notan. Märkligt!

  • Aroma S.23 omdömen

    21 maj 2024

    10/10

    Alltid lika gott och trevligt

  • Peeter M.33 omdömen

    17 maj 2024

    10/10

    Jag blev mycket positivt överraskad på så många plan. Entréen som är som till en industrilokal med ringklocka för att komma in (jag hade inte läst på tydligen), sedan en lite murrig men supermysig lokal som för tankarna till kabaré eller burlesque ..... och sedan MATEN som var fantastisk. Jag och min tjej brukar oftast tycka att maten på restaurangerna knappast är bättre än vad vi själva skulle lyckas med. Men i det här fallet kapitulerade vi båda. Visst, några rätter var godare än andra, men kocken var i alla fall på ett bra humör, liksom vi när vi gick hem :-).

  • Anton B.26 omdömen

    4 maj 2024

    8,5/10

    Bra och annorlunda! Galet pris på kolsyrat vatten och (dricks)kortterminalerna drog ner helhetsintrycket tyvärr...

  • Nina D.

    Nina D.89 omdömen

    9 maj 2024

    10/10

    En rolig restaurang med många skojiga detaljer.. Maten var väldigt god. Någon rätt lite dyr i sin enkelhet men i det stora hela så var det väldigt goda kombinationer. Personalen uppmärksam och charmig. Kommer tillbaka!

    review_preview

    Visa bild

  • Emely S.3 omdömen

    26 april 2024

    10/10

    Väldigt familjärt ställe med låg musik så man kunde prata. Maten serverades allt eftersom sa servitrisen men vi fick allt väldigt snabbt och det smakade gott!

  • Fiona C.

    Fiona C.142 omdömen

    4 maj 2024

    7,5/10

    Väldigt fin design och otroligt trevlig atmosfär. Dessvärre levde inte smakerna upp till förväntningarna. Råbiffen var god men det saknades en större hint senap. Spetskålen var för saltad. Focaccia var inte focaccia utan liknade mer som vitlöksbröd utan vitlök. Tryffel smöret saknade sälta. Rårakan smakade gammal och ej tillagad på beställning.

  • Leena M.22 omdömen

    2 maj 2024

    9,5/10

    Den fantasifulla entrén väcker intresse och inredningen är spännande. Vi var tre personer som delade på 6 rätter o vi blev mer än mätta. Allt smakade väldigt gott, särskilt spetskålen, sparrisen och rårakan. Onödigt hög ljudnivå redan tidig kväll. Tänk om man kunde reglera högtalaren som sitter precis ovanför våra huvuden! Rar personal men vi fick vänta länge på att få betala.

  • Alexandra H.3 omdömen

    25 april 2024

    10/10

    Super härlig restaurang. Jätte god mat, riktigt bra service. Jag och mitt sällskap är över förväntan nöjda.

  • Larsgunnar B.31 omdömen

    30 april 2024

    9,5/10

    Mellanrätterna överträffad förväntningarna. Väldigt lyckade och tillagade/komponerade på en nivå tydligt överstigande vanlig god husmanskost. Kan rekommenderas. Enda lilla tråkiga incidenten var att personalen vägrade ta emot svenska pengar trots exakt belopp. Men ville bara acceptera plastkort. Det slutade med att vi efter en del palaver helt sonika fick lämna pengarna och sedan tacka för oss.

  • Annie K.4 omdömen

    25 april 2024

    10/10

    Fräsch och supergott👌 Personligt och trevligt bemötande av personal🙌

  • Maria Å.4 omdömen

    25 april 2024

    8,5/10

    Trevlig lokal och mycket trevlig personal, bra service. Maten var jättegod med något enstaka undantag men det handlar mer om tycke och smak skulle jag säga (chèvreosten på råbiffen var för kraftig och passade inte in enligt oss). Sparris, röding och spetskål var supergoda.

  • Annis M.20 omdömen

    25 april 2024

    10/10

    Har varit här tidigare och kommer gärna igen. Så mysig restaurang och personalen är helt fantastiska, likaså maten!

  • Malin A.9 omdömen

    24 april 2024

    10/10

    Mycket god mat, bra viner och trevlig personal! Kommer besöka igen .

  • Daniel O.

    Daniel O.42 omdömen

    17 april 2024

    9/10

    All mat man tar in är snuskigt gött. Tyvärr lite överpris om man inte går via The Fork. Rolig o trevlig personal men än en gång missade de att jag bokat med rabatten.......

    review_preview

    Visa 4 bilder

  • Helena M.34 omdömen

    18 april 2024

    10/10

    Var och åt med familjen. Trevligt bemötande från personal, snabb service och väldigt god mat.

  • My Ö.35 omdömen

    16 april 2024

    10/10

    Jättebra veganska alternativ. God cava. Jättegod mat.

  • Eva W.10 omdömen

    12 april 2024

    5,5/10

    Känns att dom bytt kock, för mycket sås, finessen på maten är borta, mycket olja och fett… edamamebönorna dröp av olja och var sega. Inte det Art vi känner igen.

  • Emilian M.1 omdöme

    6 april 2024

    10/10

    Jag hade nöjet att besöka denna restaurang och blev helt överväldigad av den höga kvaliteten på maten och den exceptionella servicen. Från det ögonblick jag klev in i lokalen blev jag välkomnad av ett vänligt och professionellt team som genast gjorde mig bekväm. Maten var helt enkelt spektakulär! Varje rätt var en konstnärlig skapelse, perfekt balanserad och full av smak. Kocken, Czarek, visade verkligen sin talang genom att presentera innovativa smakkombinationer som överträffade alla förväntningar. Servicen var inget annat än förstklassig. Varje detalj togs om hand med precision och uppmärksamhet. Personalen var kunnig och entusiastisk, vilket bidrog till den varma och välkomnande atmosfären. Jag imponerades också av restaurangens engagemang för hållbarhet och användningen av lokala, färska råvaror. Det är tydligt att de värdesätter både kvalitet och miljömedvetenhet. Sammanfattningsvis var mitt besök på denna restaurang en minnesvärd och upplyftande upplevelse. Jag kan starkt rekommendera den till alla som söker en kulinarisk resa utöver det vanliga. Jag ser fram emot att återvända snart för att njuta av mer av Czareks enastående kreationer!”

  • Annis M.20 omdömen

    4 april 2024

    10/10

    Blev verkligen positivt överraskad. Hade lite svårt att förstå var ingången var, trodde det var något annat där än en restaurang... Väl inne där blev en positiv överraskning. Fantastisk mat och så trevlig personal och prisvärt Kommer garanterat åter!

  • Caroline W.7 omdömen

    23 mars 2024

    10/10

    MAGISKT ✨ Har varit på ART fem gånger och kommer att komma tillbaka många fler gånger. Maten, servicen, atmosfären…ja helhetsupplevelsen är helt fantastisk! Kan varmt rekommendera många besök här 🤩

    review_preview

    Visa bild

  • Terese O.

    Terese O.17 omdömen

    23 mars 2024

    10/10

    Heeeeelt fantastiskt på alla sätt - skulle äta här varje dag om jag hade möjlighet! 😋

    review_preview

    Visa bild

  • Steven N.22 omdömen

    15 mars 2024

    10/10

    Mycket trevligt ställe! Spännande maträtter. Engagerad personal

  • Lars L.2 omdömen

    12 mars 2024

    9,5/10

    Udda miljö. Skräddarsydd för en yngre publik. Som äldre blir den lite exotiskt störande. Men mat och service fick oss att göra ett väl värt återbesök!

  • Gustav A.

    Gustav A.5 omdömen

    6 mars 2024

    10/10

    Trevlig annorlunda resturang, god mat, service toppen. Rekommenderas varmt

    review_preview

    Visa 9 bilder

  • Antonia K.19 omdömen

    1 mars 2024

    10/10

    Otippat en riktig pärla, otroligt god mat, bästa servicen och väldigt goda drinkar, rekommenderas varmt.

    review_preview

    Visa 6 bilder

  • Edith W.5 omdömen

    21 februari 2024

    7/10

    Häftig plats men personalen var lite mer fokuserade på merförsäljning än att vi trivdes... Maten så läckrare ut än det smakade - alltså inget som smakade fel men det var bara inte så mycket smak. Råbiffen var bäst, därefter var griskinden och spetskålen helt ok. Glassen till efterrätt var otroligt liten för dess pris på 75kr... Pommes var goda med. Går nog inte tillbaka men det var en upplevelse att vara där!

  • Mattias H.2 omdömen

    15 februari 2024

    9/10

    Alltid härlig atmosfär på ART och väldigt god mat. Charkbrickan är dock riktigt trist.

  • M g1 omdöme

    21 februari 2024

    9/10

    Kul upplevelse. Udda mat och smak.

  • Isa S.5 omdömen

    4 januari 2024

    8,5/10

    Gott som vanligt, även om vissa rätter inte riktigt känns lika genomtänka som andra. Man får alltid sitta vid de höga borden när man är två personer (iallafall har jag alltid fått det) så det är lite tråkigt, kan vara mysigt att sitta vid ett ”riktigt” bord.

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Claes B.13 omdömen

    14 februari 2024

    10/10

    Var här på alla hjärtans dag, allt var perfekt, speciellt hjortinnanlår 👍

  • Roger N.192 omdömen

    9 februari 2024

    9,5/10

    Fortfarande Stockholms bästa ”internationella pärla” 🥂🙏

  • Annika L.45 omdömen

    9 februari 2024

    10/10

    Jag är ingen pommesfantast men deras var superb Kycklingen var dagens bästa

  • Daniel O.

    Daniel O.42 omdömen

    31 januari 2024

    10/10

    Hade egentligen inga förväntningar. Kollegor och vänner hade varit här tidigare men wow vilken service. Vilken oturligt grym mat och häftigt ställe!! Lite pricey men faktiskt värt det då exakt alla rätter vi tog in var supergoda!!

    review_preview

    Visa 6 bilder

  • Caroline N.26 omdömen

    3 februari 2024

    10/10

    Mycket trevlig personal & stämning. Väldigt god mat men ganska små portioner. Dock bra pris så man kan beställa två om man är jätte hungrig 😃

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

81Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.