Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Restaurang Café Sten Sture

8,5/10
135
Trångsund 10, 111 29 Stockholm
Italienskt
Genomsnittspris 400 kr

Restaurang Café Sten Sture

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

8,5/10
Utmärkt bord135 omdömen
8,5/10

Mat

8,3/10

Service

8,5/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt
  • Eva M.5 omdömen

    20 november 2023

    8/10

    Mysiga källarvalv, som tyvärr inte kan dölja lätt mögellukt. Vi beställde stekt strömming som inte var tillreda av färsk strömming, utan frysta filéer, tror jag. Väldigt hårt stekta. Serverades med gott mos, lite lingonsylt, inlagd gurka och massor av brynt smör. Allt smakade gott, men lite besviken på strömmingen.

  • Sieglinde C.

    Sieglinde C.1 omdöme

    1 juni 2023

    7,5/10

    Vi var där i april och fick jättefin biffstek och bra service. Därför bokade vi ett nytt besök i juni och det var inte lika bra. Köttet var inte lika bra och servicen dålig. Vi fick fråga om både servetter och bestick när maten kom????

    Restaurang Café Sten StureÄgare

    Tack för att ni valde att komma igen till oss, och vi ber om ursäkt att det blev inte som ni förväntade er. Vi hade 3 personal och nästan full lokal. Hoppas ni återvänder nästa år då bjuder vi på efterrätten ????

  • Marko B.1 omdöme

    12 april 2023

    10/10

    Väldigt trevligt och mysigt!

  • Leif K.4 omdömen

    27 november 2022

    9/10

    God mat o jättetrevlig personal

  • Per-Martin W.

    Per-Martin W.8 omdömen

    9 september 2022

    10/10

    Mysigt ställe och trevlig personal... Kommer gärna tillbaka. PM

    Restaurang Café Sten StureÄgare

    Stort tack för din fina recension. Det glädjer oss att höra när våra gäster är nöjda????

  • Heléne B.

    Heléne B.5 omdömen

    2 augusti 2022

    7/10

    Restaurangen gav inte den utlovade rabatten fullt ut.

    Restaurang Café Sten StureÄgare

    Vad fick du inte rabatt på? Säkert ett misstag av personalen om nånting missades.

  • Dennis M.1 omdöme

    25 juli 2022

    5,5/10

    Väldigt många turister, ingen tekning men gott var det, trångt mellan borden (inget benutrymme)

  • Anders E.8 omdömen

    25 juli 2022

    10/10

    Mycket god mat och trevlig personal.

  • Erik B.3 omdömen

    4 juli 2022

    9,5/10

    God mat och trevlig miljö i källaren med gamla valv. Prisvärt.

  • Jörgen K.1 omdöme

    8 april 2022

    9/10

    Väldigt trevlig personal med bra servicekänsla! För kvällen var där en mycket bra trubadur Dan Lindberg) Fantastisk atmosfär med en härlig historia i väggarna! Maten smakade bra.

  • Johan Ax

    Johan Ax36 omdömen

    22 juli 2021

    8/10

    Bra service. God mat. Satt ute, så jag har inte koll på ljudnivå eller mysighet i lokalen. Bilderna visar att det är bra även på de punkterna. Lite märkliga tillbehör till stekt strömming, men gott.

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Örjan E.120 omdömen

    6 juni 2021

    8/10

    Så trevliga killar som jobbar på denna restaurang

    Restaurang Café Sten StureÄgare

    Tack själva för er vänlighet ????

  • Marcus L.

    Marcus L.49 omdömen

    24 maj 2021

    10/10

    Mysig restaurang i källarvalv. Trevlig personlal. God mat.

    Restaurang Café Sten StureÄgare

    Tack för dina ord????, hoppas på ett återseende alltid roligt med nöjda gäster

Tripadvisor-omdömen

340Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.