Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Restaurang Che

8,6/10
237
S:t Eriks torg 4, 753 10 Uppsala
Kubanskt
Genomsnittspris 350 kr

Restaurang Che

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

8,6/10
Utmärkt bord237 omdömen
8,6/10

Mat

8,5/10

Service

8,8/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Lena L.4 omdömen

    10 maj 2024

    10/10

    Fiskgrytan var mkt god. Ätit där flera ggr, aldrig besviken.

  • Qui V.

    Qui V.16 omdömen

    1 mars 2024

    8/10

    Något för liten portion. Hade varit bra med bröd till.

  • Maria K.

    Maria K.2 omdömen

    13 december 2023

    8,5/10

    Mysig miljö och goda smaker!

  • Fredrik K.2 omdömen

    31 oktober 2023

    9/10

    Läget kan inte bli mer centralt i Uppsala. Alldeles nära Domkyrkan och utmed Fyrisån. Lokalen är gemytlig, smakfullt inredd Om man bortser från att Che Guevara var en terrorist :-) Maten på menyn är mycket prisvärd och mycket god. Jag har ätit alla rätter vid det här laget. Speciellt kan lammleg rekommenderas. Riset därtill är också alldeles utsökt läckert. Till sist - ägarinnan/chefen för restaurangen är också mycket trevlig att tala med när hon har tid. Lokalen är ofta full med gäster.

    review_preview

    Visa bild

  • Mia U.1 omdöme

    23 september 2023

    7/10

    Väldigt trevlig lokal, men det enda bord som rymde 6 pesoner rvar placerat närmast dörren. Servicen var bra, och maten helt ok. Det som drar ner är dessertmenyn, den var tråkig så vi valde att avstå dessert.

  • Anders L.1 omdöme

    8 september 2023

    8,5/10

    Fint läge med en mycket trevlig uteservering.

  • Patrik S.10 omdömen

    5 augusti 2023

    9,5/10

    Prisvärt och gott

    review_preview

    Visa bild

  • Karin S.2 omdömen

    21 juli 2023

    4/10

    Om man inte väljer förrätt och/eller efterrätt, så får maten ett högre betyg. Cheesecake var vegansk och såg fabriksgjord ut och smakade ingenting. Champinjonerna verkade vara konserverade i förrätten. Förväntades att man använder färska. Till Pina Colada används grädde (!) istället för cocosgrädde och på frågan om man kunde få den med cocosgrädde, så svarade man att man inte hade någon. Fisk- och skaldjursgryta innehöll cocosgrädde så var och när lagas maten?

    Restaurang CheÄgare

    Hej Karin! Tråkigt att du blev missnöjd hoppas du vill ge oss en till chans för att få försöka ta hand om dig extra väl nästa gång! Vi vill såklart svara på dina frågetecken, vi använder alltid färska råvaror i vår mat och allt tillagas i vårt egna kök när det ska serveras förutom sånt som är långkok såklart. Det förbereder vi tidigare under dagen i vårt egna kök. När det kommer till drinken väljer vi att inte använda kökets kokosgrädde eftersom det inte är den varianten som ska användas i piña colada och för att vi testat massor av olika recept och sätt att blanda drinkar och valt att det receptet vi har är det bästa. Men det var tråkigt att du ej fick testa den! Vi ska framöver försöka se till att ha laktosfri grädde för dem som inte tål vanlig grädde så alla kan få testa drinken som den är. Du får gärna kontakta oss om du har ytterligare frågor, och du är varmt välkommen tillbaka hos oss på Che! Mvh Sofia restaurang Che

  • Marina L.44 omdömen

    15 juli 2023

    7/10

    Skön atmosfär och trevlig terrass. Drinkarna var bra och kassavan vi år till förrätt. Min kompis var nöjd med lammkotletterna, men dessvärre var min tomatbaserade kycklinggryta något jag hade kunnat göra bättre själv. Tråkig och något som hade passat bättre på en medioker lunchrestaurang. Servitören var väldigt trevligt.

  • Maria B.1 omdöme

    28 juni 2023

    10/10

    Mycket trevligt personal som verkligen satte guldkant på kvällen. Härlig atmosfär och god mat.

  • Linda S.2 omdömen

    26 maj 2023

    6,5/10

    Informera om att kortbetalning inte fungerade innan vi vi till bords. Eftersom kontaktuppgifter finns eftersom vi förbokat kunde vi fått infon innan.

  • Agneta L.15 omdömen

    26 april 2023

    10/10

    Kvalitet rakt igenom! ???? Så god mat serverad med finess och oerhört uppmärksam, trevlig och serviceminded personal i mysig miljö. Jag kommer absolut tillbaka!

  • Anita O.3 omdömen

    12 april 2023

    9,5/10

    Mysig restaurang och mycket god mat. Vi fick vänta ganska länge på maten, men vi var 7 personer som valde olika rätter, så det var OK. Alla fick sin mat samtidigt vilket inte alla restauranger klarar när man är många. Vi kommer gärna tillbaka.

  • Ann E.3 omdömen

    24 mars 2023

    10/10

    Mysig liten restaurang, god mat o gott vin, trevlig servitris. Lite hög ljudnivå men ändå trevligt. Liten mysig restaurang, god mat, gott vin, trevlig personal. Lite hög ljudnivå men vi hade trevligt, besöker gärna igen. Lamleggrytan var bäst!

  • Anneli N.1 omdöme

    11 februari 2023

    9,5/10

    Grymt god mat och trevlig personal.

  • Johanna A.4 omdömen

    28 januari 2023

    8/10

    Mysigt och god mat.

  • Aleksa A.1 omdöme

    28 januari 2023

    10/10

    Supergott! Ett fantastiskt bra ställe! Detta rekommenderas verkligen. Jag tog en ryggbiff och flickvännen valde skaldjursgryta och sedan hade vi kassava med sambalsås och detta var helt fantastiskt! Det är nog dags att öppna en liknande restaurang i huvudstaden!

  • Tina L.2 omdömen

    21 januari 2023

    8/10

    Mysig restaurang, hit återvänder vi. Men de skulle behöva nåt som dämpar den höga ljudvolymen. Spännande huvudrättsmeny och ganska prisvärt. Ett minus är efterrättsmenyn, med bara tre alternativ (varav två veganska) som inte lockade mig. Det verkar istället vara drinkar som gäller här. Toaletten är läckert inredd, vilket är viktigare än många restaurangägare förstått.

  • Madeleine G.1 omdöme

    20 januari 2023

    10/10

    Bra lammracks och fin stämning! Kanske lägga till lite fler alternativ men annars super! Bra service och trevlig personal!......................

  • Markus B.2 omdömen

    20 januari 2023

    8/10

    Trevlig personal, god mat och mysig inramning, bortsett från en kitchiga hyllningen av den gamla diktator som namnet på restaurangen syftar på.

  • Mia H.1 omdöme

    18 januari 2023

    10/10

    Så mysigt gott! Och välkomnande miljö. Perfekt antal rätter att välja mellan och vackert upplagda tallrikar. Alla mycket nöjda. Vi kommer absolut tillbaka!!

  • Gissele G.2 omdömen

    6 januari 2023

    10/10

    Restaurang Che får 11/10 från oss. Vi hade en mysig kväll. Härlig musik, trevlig miljö det känns som att man är i Kuba. Personalen är helt underbara, jättetrevliga och maten, jag säger bara WOW. Min man och jag har varit i Kuba och vi sa att vill man äta kubansk mat kan man åka till Che istället för att åka till andra sidan jorden. Vi hade en trevlig kväll och bäst av allt fick vi ha med oss våran hund Molly. Rekommenderar starkt denna resturang.

    review_preview

    Visa bild

  • Anna Ä.1 omdöme

    6 januari 2023

    9,5/10

    Otroligt god mat. Härlig atmosfär.

  • Vera F.2 omdömen

    30 december 2022

    10/10

    Bästa restaurang besöket jag haft och fantastisk mat! Vi var där ett helt gäng, 10 personer och personalen var såå jäkla bra, hade bra koll och maten kom i tid, även suupergoda drinkar

  • Emma T.1 omdöme

    27 december 2022

    10/10

    Fantastisk mat, vi har längtat tillbaka sedan vi var här sist. Mysigt lokal och bra

  • Mattias O.

    Mattias O.53 omdömen

    17 december 2022

    8/10

    God mat med bra presentation. Duktiga på drinkar. Bra läge och stämning.

  • Malin P.1 omdöme

    17 december 2022

    10/10

    God mat, goda mocktails, trevlig atmosfär och serviceminded personal.

  • Daniel S.2 omdömen

    16 december 2022

    9/10

    Väldigt

  • Jesper H.1 omdöme

    25 november 2022

    5/10

    Trevlig lokal, ok käk, obefintlig service där man fick vänta superlänge/själv hitta personal, som verkade aktivt undvika gästerna. Oerfarna och avvikande personer. Bra drinkar.

  • Claudio L.1 omdöme

    17 november 2022

    10/10

    Detta mysiga restaurang levererade med klass. Jag åt fiskgrytan och för mig den bästa i stan. Service var kanon och restaurangen var mysigt. Jag kommer att äta här igen

  • Christer S.1 omdöme

    19 november 2022

    9,5/10

    En inredning som avviker från det vanligt trendiga som råder. Utvalda detaljer som inte syns annars. Mycket vällagad mat i ett begränsat urval. Lättsam och trevlig miljö att äta och dricka i med din partner eller dina vännet

  • Marie M.3 omdömen

    13 november 2022

    10/10

    Fantastisk mat och trevlig service. Vi kommer snart tillbaka!

  • Ted W.3 omdömen

    10 november 2022

    9,5/10

    Mycket god mat och trevlig miljö till vettigt pris. Kul med något annorlunda mellan alla italienare och asiatiska restauranger. Kommer tillbaka!

  • Torgny N.17 omdömen

    6 november 2022

    9,5/10

    Vi åt scampi till förrätt vilka var väldigt fina, saftiga men knapriga. Lambracks och ryggbiff var också väldigt goda. Mojiton var god och Riojan med.

  • Nadine J.

    Nadine J.8 omdömen

    28 oktober 2022

    9,5/10

    Det fanns mycket folk på restaurangen, och de sa att "det ta längre tid" för att få mat. Det var bra att förklara det. Mat var jättebra och trevlig Området är också väldigt bra. Kommer gärna tillbaka

  • Erika K.14 omdömen

    21 oktober 2022

    7,5/10

    Mysig miljö med god mat, underbart att man får ta med sig hunden! Personalen var trevlig men vi fick vänta en del på att de tog beställningen och de missade att vi bokat med The Fork när vi skulle betala och få rabatt.

  • Thorir T.12 omdömen

    14 oktober 2022

    10/10

    Värkligen god mat. Rekommenderar yuca och ropa vieja. Atmosferen lugn och trevlig. Bra service med undantag av drickbeställningen som gick långsamt.

  • Monika M.1 omdöme

    24 september 2022

    10/10

    Personalen var underbara tillmötesgående. Lyssnade in oss och våra önskemål och kom med förslag. Det blev en härlig måltid med god mat och dryck och vi gick alla därifrån mätta och belåtna. Tack för en trevlig kväll.

  • Nils j.23 omdömen

    23 september 2022

    8,5/10

    Goda lammracks och fina räkor med vitlök till förrätt. Saknade lite vitt bröd att suga upp den goda såsen. Lite underbemannade så allt tog lång tid (fast vi blev förvarnade)

  • Marianne R.2 omdömen

    24 september 2022

    10/10

    Trevligt ställe med god mat. Mycket nöjd! Bra stämning.

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

18Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.