Restaurang Hugo

Slottsgatan 118 602 22 Norrköping Sverige Karta
Snittpris 455 kr

I korthet ... Restaurang Hugo

MYSIGT I NORRKÖPING - Den här restaurangen är verkligen värt ett besök om du är i Norrköping. Här finns mycket att välja på när det gäller både mat och nöjen. Välkommen hit.

NYTT, FRÄSCHT OCH GOTT - Nyrenoverade Restaurang Hugo serverar mycket god mat. Varje dag dukas en härlig lunchbuffé upp och till middag är deras goda plankstek ett utmärkt val eller välj en härlig bowlingmeny med både mat och bowling i priset. Sitt ner i deras fräscha lokal tillsammans med dina nära och kära.

INTE BARA MAT - Det här är ett ställe för vänner. Sitt ute på den mysiga uteserveringen och ta ett glas vin eller en cocktail och på helgerna spelas livemusik.

Restaurangpriser

Genomsnittligt à la carte-pris
455 kr
(det genomsnittliga à la carte-priset baseras på en 3-rätters middag, exkl. drycker)

Dryckespriser

 • 75 kr
  Ett glas vin
 • 28 kr
  Kaffe
Priser och menyer kan ändras. Dessa priser tar inte hänsyn till några rabatter.

Mer information Restaurang Hugo

Hur tar jag mig dit?

 • Kollektivtrafik
  Norrköping Norr Tull - Buss (Linje 2-40-41-112-113-115-117-140-165-166-410-411-412-430-433) Spårvagn (2-3)

Öppettider

Middag: Från 11.00 (Måndag till Fredag) Från 16.00 (Lördag)

Service

Endast kunder som har ätit på restaurangen, efter att ha bokat på TheFork, får lämna sina åsikter och omdöme.
 • 10
  1
 • 9
  0
 • 8
  1
 • 7
  0
 • < 7
  2
1/4 omdömen
Eva-Lotta K.
Finsmakare
(2 omdömen)
Omdöme i genomsnitt
2 /10
Mat
2
Service
2
Miljö, atmosfär
2
 • Måltidens datum: 20 okt 2017
Det fanna ingen bokning när vi kommer till Restaurang Hugo 18.30 i kväll. Vi får det mest otrevliga bemötande man kan tänka sig. Hovmästaren skyller på er och hävdar att han inte har godkänt bokningen. Jag står med 8 gäster och kan inte gå ut på stan för att kanske hitta ett bord för 9 personer. Jag är VD för ett företag som sitter mitt enot Hugos och vi har 260 medarbetare och har sökert besökt krogen 100 gånger i olika sammanhang under årwn men det spelar ingen rill. Vi får ett bord så småningom i Discot med strålkastare, iskall vind från fläkten utan duk eller ljus på bordet. Hovmästaren säger raktbut att vi inte kommer att få någon service. Jag har fått 2 SMS och 1 mail under dage i dag som bekräftar min bokning. 2 av mina gäster väljer att tacka nej på grund av HovmästRens uppförande. Middagen blev ett misdlyckande och kommer att påverka mig och mitt företag på ett mycket negativt sätt. Eva-Lotta Kassel VD Omsorgsfamiljen H.E.M AB
TheFork använder cookies för att i synnerhet optimera din användarupplevelse, mäta webbplatsernas prestation samt annonsera med retargeting (riktad annonsering). Genom att surfa på webbplatsen accepterar du användningen av dessa cookies. Mer information eller ändra dina inställningar.