Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
Restaurang Magnussons, Uppsala
Restaurang Magnussons, Uppsala
Restaurang Magnussons, Uppsala

Skandinaviskt Vid vattnet

Recensioner - Restaurang Magnussons

7,5/10
138
Drottninggatan 1, 753 10 UppsalaVisa karta

Genomsnittspris 300 kr Godkänner Yums

–30% på à la carte!

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

7,5/10
139 omdömen
7,5/10

Mat

7,7/10

Service

7,6/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Marcus D.
    Marcus D.

    26 november 20221 omdöme

    10/10

    Det var helt j***a magiskt!!! Ostbrickan var den bästa jag sett, servicen höll högsta internationella klass och atmosfären var varm och stämningsfull! Magnusson's ÄR mitt och min lilla mammas nya favoritställe!!!

  • Martina J.
    Martina J.

    17 november 202215 omdömen

    10/10

    Supergott!

  • Ingela E.
    Ingela E.

    7 november 202211 omdömen

    2/10

    Personal såg ej oss sa ej hej Mm utan tittade i sin dator ett par minuter, bara tre bord upptagna, så ej av stress! När maten kom var den ljummen, och ditsläng på tallriken, när vi gick ej någon avskedskommentar! Till detta, lokalen mörk ej tex några ljus på bordet

  • Elin B.
    Elin B.

    5 november 202210 omdömen

    7/10

    Proffsigt bemötande av personalen även om det såg ut som att det var en överbemammad skvallerhörna bakom baren.

  • Alma  F.
    Alma F.

    4 november 20221 omdöme

    10/10

    Sa att vi hade lite knappt med tid då vi skulle vidare på teater. Fick tips vilka rätter som gick snabbare att få och servicen var på topp!

  • Bengt O.
    Bengt O.

    28 oktober 20226 omdömen

    7,5/10

    Dåligt att de inte hade någon alkoholfri öl. Det finns ju varenda livsmedelsbutik!!! Vi kom med bil och då var vatten enda alternativet.

  • Patrik h.
    Patrik h.

    26 oktober 20229 omdömen

    6,5/10

    Trevlig personal, bra service och bra läge i Uppsala. Hade kanske förväntat mig bättre mat. Trevlig tallrik med ost och salami. Räkmackan har jättemycket räkor. Schnitzel kunde vara godare men helt okey. Fisksoppa utan så mycket fisk.

  • Jenny D.
    Jenny D.

    21 oktober 202220 omdömen

    4,5/10

    Ingen smak på maten. Förväntade mej mer av tillbehören till den smaklösa hamburgaren, strips från frysdisken i mataffären. Brödet på räksmörgås va så tråkig, vanligt brunt ingen finess alls. Smaklös majonnäs.

  • Ylva S.
    Ylva S.

    20 oktober 20228 omdömen

    6/10

    Vi hade bokat bord i god tid på en torsdag men när vi kom sa personalen att det var så fullbokat så vi fick ett halvkasst bord utanför toaletten. Åt varsin förrätt, carpaccio och en ost- och charkbricka. Carpaccion hade nog körts i micron för kanterna på köttet var tillagade. Efter lite salt och peppar blev den dock riktigt bra. Ost- och charkbrickan var helt okej. Det märkligaste var marmeladen som smakade blåbärssylt. Till varmrätt tog båda Biff Rydberg. Gott! Den ugnsbakade äggulan var jättegod och även köttet och potatisen! Ett tips är att inte täcka hela högen med med löken i sås. Den var god men det blev lite mycket när det var överallt. Sammanfattningsvis var besöket helt okej. Vi blev glada över att inte behöva påminna att vi hade bokat via the Fork då vi har hört andra som har haft problem med betalningen. Vi kan tänka oss att gå dit och äta igen.

  • Lina V.
    Lina V.

    20 oktober 20221 omdöme

    2/10

    Kunde inte ordna ett enda vegetariskt alternativ.

  • Ellen L.
    Ellen L.

    16 oktober 20222 omdömen

    6,5/10

    Ingen vidare smakupplevelse, rätt trötta burgare, både halloumi och den vanliga. Räkmackan och Bigg Rydberg var goda, men inget speciellt direkt.

  • Charlotte E.
    Charlotte E.

    13 oktober 20222 omdömen

    5/10

    Trevlig service och riktgt gott vin! Maten var dock en besvikelse. Det var inte gott. Om jag inte visste att jag hade beställt kyckling hade jag trott det var fisk jag åt…. Helhetsupplevelsen var ändå ok.

  • Fred D.
    Fred D.

    16 september 20221 omdöme

    4,5/10

    Dålig service. Dåligt kryddad mat

  • Evan S.
    Evan S.

    9 september 20222 omdömen

    10/10

    Jätte fint bemötande dörren , maten är fantastiskt gott deras köttbullar är de bästa som jag har ätit i hela Uppsala super trevlig och hjälpsam service ,servitören gjorde allt vi hade tänkt att uppleva,sist men inte minst deras drinkar säger jag bara wawo så hajka goda,tyvärr få de ett lite minus att det är för trångt,men hade förståelse efterlyser var mycket folk just ,rekommenderar restaurangen starkt ????????????????????????

  • Rose-Marie M.
    Rose-Marie M.

    8 augusti 202214 omdömen

    9,5/10

    Vi var nöjda efter god mat

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Larsson J.
    Larsson J.

    1 juni 202236 omdömen

    8/10

    Hej

  • Christina H.
    Christina H.

    29 maj 202219 omdömen

    5,5/10

    Helt okej

  • Petra P.
    Petra P.

    24 maj 20221 omdöme

    8/10

    Jättegod räksmörgås

  • Eva E.
    Eva E.

    11 maj 202210 omdömen

    8/10

    Biff Rydberg var god, speciellt ”senapskrämen”. Rejäl portion. Fiskgrytan var också bra- har mycket smak av nejlika /kanel som man bör tycka om. Aiolin kunde gärna fått smaka mer vitlök.

  • Oscar A.
    Oscar A.

    4 maj 20224 omdömen

    9/10

    Fantastisk personal, som ordnade plats för både barnvagn och annat på plats. Kunde även anpassa maten till alla dom allergier som dök upp. Rekommenderas!

  • Jessica S.
    Jessica S.

    28 april 20224 omdömen

    8,5/10

    Tråkigt att de inte har koll på sina Forks erbjudanden. Det känns inte roligt att behöva påtala att de har erbjudit 50 % rabatt på hela mat notan och inte bara på huvudrätten

  • Ryszard P

    27 april 20221 omdöme

    5,5/10

    Flickan som serverade var ny? Visste inget, brödet i räkmackan var indränkt i olivoljan & det beställda röstade extra bröd var också stekt i olivoljan då kocken fixade inte att rösta den på stekbordet?? I övrigt resten var bra!

  • Erika K.
    Erika K.

    25 april 202214 omdömen

    6/10

    Jag var där med min pappa och jag hade bokat via The Fork, maten kändes uppslängd på tallriken, fanns liksom 0 känsla för elegans eller uppläggning vilket det vanligtvis ALLTID är på Magnussons. Blev chockad och kände en viss skam då jag var där och firade min pappas födelsedag. På min rätt "fläskschnitzel, pommes frites, vitlökssmör, rödvinssky, örtsallad" så var 90% av tallriken utkastade pommes, samt så var örtsalladen enbart bestående av rucola. Tog också 3 personer innan det gick fram att jag bokat via The Fork och skulle få rabatt på matnotan. Brukar ofta gå dit med jobbet och äta lunch, men efter detta blir det inge mer. De har helt och hållet tappat sin finess, är verkligen besviken.

  • Rose-Marie M.
    Rose-Marie M.

    20 april 202214 omdömen

    8/10

    Små portioner men annars bra

    review_preview

    Visa 2 bilder

Tripadvisor-omdömen

181Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.