Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Restaurang Meza Uppsala

9/10
685
Östra Ågatan 11, 753 22 Uppsala
Libanesiskt
Genomsnittspris 390 kr
#85 av Topp 100 Sverige

Få upp till 20 % i rabatt

Villkor kan gälla

Restaurang Meza Uppsala

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

9/10
Exceptionellt bra bord685 omdömen
9,2/10

Mat

8,9/10

Service

8,7/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Sandra P.1 omdöme

    14 juni 2024

    9,5/10

    Helt fantastisk mat. Har aldrig smakat lammracks så möra och saftigt grillade. Resten var också utsökt

  • Marianne H.12 omdömen

    30 maj 2024

    9,5/10

    God mat och snabb service

    review_preview

    Visa bild

  • Hannah H.11 omdömen

    24 maj 2024

    10/10

    Vi tog Mix grill Meze + husets rödvin. Kyckling och lamm perfekt grillat. Snabb och bra service fast det var mitt i "kvällsrushen" Kommer gärna tillbaka !

  • Emma N.1 omdöme

    17 maj 2024

    10/10

    Väldigt god mat i trevlig miljö. Prisvärt!

  • Helena K.1 omdöme

    4 maj 2024

    10/10

    God mat och trevlig personal!

  • Tiina P.

    Tiina P.22 omdömen

    3 maj 2024

    10/10

    Vi var nio personer så vi fick ett mysigt rum med soffor för oss själva. Det blev jättebra, alla var nöjda, god mat och toppen service.

  • Tilde L.9 omdömen

    22 mars 2024

    7,5/10

    Jättegod mat, bra service, mysig atmosfär! Rekommenderas varmt!!

  • Aram K.

    Aram K.4 omdömen

    8 mars 2024

    10/10

    Härlig restaurang med fin orientalisk inredning. Väldigt god mat och trevlig service.

  • Juliet T.

    Juliet T.14 omdömen

    14 mars 2024

    8/10

    Maten var utsökt och oförväntat gott!

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Camilla B.3 omdömen

    1 mars 2024

    10/10

    Trevlig restaurang med mycket serviceinriktad personal. God mat med generösa portioner.

  • Lisa N.1 omdöme

    17 februari 2024

    10/10

    Lyhörd personal med fantastisk service och jättegod mat.

  • Alf N.1 omdöme

    16 februari 2024

    10/10

    Vi är alltid nöjda med restaurang Meza😍 alltid trevliga och såklart jättegod mat

  • Johanna G.1 omdöme

    27 januari 2024

    4/10

    Kulle säga att miljön är skramlig och inte mysig, osköna stolar. Man fick vänta länge på att någon kom fram och tog beställning på dryck, personligen tycker jag att man ska få dryckesmenyn direkt. Vi var tvungna att gå fram och säga till för att få dryck. Maten var ok men inget särskilt.

  • Erik A.2 omdömen

    6 januari 2024

    8/10

    Personalen lyckas ge oss en mycket trevlig upplevelse. Lokalen är genomtänkt och känns genuin. Möjligen är borden i minsta laget när man beställer flera rätter, speciellt vid vårt besök då antalet gäster var ganska litet. Maten är helt fantastisk. Vällagat, underbara smakkombinationer, och ett bra utbud. Stort plus att väldigt små anpassningar till svenska smaker kan hittas. Bra jobbat i köket!

  • Anna-Karin L.4 omdömen

    8 december 2023

    10/10

    Mysigt, vänligt och väldigt gott som vanligt. Gillar verkligen det här stället, det märks att ägaren gillar det han gör.

    review_preview

    Visa bild

  • Torgny N.17 omdömen

    4 maj 2023

    10/10

    Väldigt god o vällagad mat. Trevlig o god service o alla var nöjda med både mat, presentation, service o atmosfär. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Marie S.

    Marie S.1 omdöme

    29 april 2023

    10/10

    Personalen var välkomnande och var uppmärksam på bordet hela tiden. Maten var utmärkt och storleken på portionerna var över förväntan. Sammantaget var det toppen

  • Eva B.1 omdöme

    24 mars 2023

    10/10

    God, vällagad mat. Fint upplagt. Välsmakande. Lugn och skön miljö. Goda viner.

    Restaurang Meza UppsalaÄgare

    Hej Eva. Tack så mycket för ert besök hos oss och för din recension. Ni är varmt välkomna tillbaka!

  • Peter O.1 omdöme

    4 mars 2023

    10/10

    Härligt miljö, suberb mat och ett underbart bemötande

    Restaurang Meza UppsalaÄgare

    Hej Peter! Tack så mycket för ert besök hos oss och för din recension. Ni är varmt välkomna tillbaka!

  • Marshel O.

    Marshel O.1 omdöme

    11 februari 2023

    10/10

    Bra mat, fint ställe och trevlig personal, kommer säkert igen

    Restaurang Meza UppsalaÄgare

    Hej Marshel! Tack så mycket för ert besök hos oss och för din recension. Ni är varmt välkomna tillbaka!

  • Jihan S.1 omdöme

    4 februari 2023

    10/10

    Verkligen mysig restaurang, supertrevlig personal. I vårt sällskap fanns en med rullstol och det var inga problem att komma fram varken till toaletten eller omklädningsrummet.

    Restaurang Meza UppsalaÄgare

    Hej Jihan! Tack så mycket för ert besök hos oss och för din recension. Ni är varmt välkomna tillbaka!

  • Mia L.1 omdöme

    4 februari 2023

    8,5/10

    Vi var ett sällskap och fick ett otroligt fint separat rum. God mat bra service.

    Restaurang Meza UppsalaÄgare

    Hej Mia! Tack för ert besök och vi uppskattar din feedback, som vi använder för att bli bättre och ge dig och alla våra gäster en så bra upplevelse som möjligt hos oss.

  • Sara F.3 omdömen

    21 januari 2023

    10/10

    Otroligt god mat i mysig miljö med lagom ljudnivå på musiken bakgrunden.

    Restaurang Meza UppsalaÄgare

    Hej Sara! Tack så mycket för ditt besök hos oss och för din recension. Ni är varmt välkomna tillbaka.

  • Simon H.1 omdöme

    15 januari 2023

    6/10

    Maten var god. Väldigt härlig och mysig atmosfär. Personalen var jättetrevlig. Beställde in en grillmix med olika sorters kött. Misstänker dock att allt inte var helt tillagat, blev matförgiftad. Annars var allt väldigt bra

    Restaurang Meza UppsalaÄgare

    Hej Simon, Tack för ditt besök hos oss och vad tråkigt att höra att det blev som det blev, även om det är högst osannolikt att du skulle ha blivit matförgiftad härifrån så vill vi ställa saker till rätta. Jag hoppas att det känns okej för dig hur vi hanterade problemet, så är ni varmt välkomna tillbaka till oss en annan gång.

  • Viktor E.11 omdömen

    9 januari 2023

    10/10

    Fantastisk kväll! Maten smakade underbart, vinet var spektakulärt och atmosfären var magisk. Vi firade årsdag, jag och min fru, och bokade ett bord på Meza eftersom jag hade hört av en kollega att de serverade bra mat. Servitören rekommenderade vad han tyckte vi skulle äta, och det blev bra. Han som serverade var otroligt trevlig och såg till att man hade allt man behövde. Musiken som spelades var lugn libanesisk musik och trots att vi var ett flertal personer på restaurangen så var det inte störigt. "Bra mat" kan inte ens börja beskriva kvällens upplevelse, den var fantastisk och maten smakade rentav gudomligt. Om jag kan rekommendera dig som läser dig att gå dit så gör det, smaka de libanesiska vinerna och jag inväntar med spänning nästa gång jag går dit då jag ska se till att smaka någon libanesisk öl!

    review_preview

    Visa 2 bilder

    Restaurang Meza UppsalaÄgare

    Hej Viktor. Tack för ert besök hos oss och för din fina recension. Ni är varmt välkomna tillbaka!

  • Laila E.2 omdömen

    16 december 2022

    10/10

    Super god mat och super service blir verkligen o komma tillbaka

    Restaurang Meza UppsalaÄgare

    Hej Laila. Tack så mycket för ditt besök hos oss och för din recension. Ni är varmt välkomna tillbaka.

  • Oskar O.

    Oskar O.2 omdömen

    9 december 2022

    10/10

    Otroligt god mat och trevligt bemötande från personal! Bra atmosfär!

    Restaurang Meza UppsalaÄgare

    Hej Oskar. Tack så mycket för ditt besök hos oss och för din recension. Varmt välkommen tillbaka!

  • Jenny Å.1 omdöme

    23 november 2022

    6,5/10

    Mezatallriken bestod mest av röror, goda i och för sig men hade föredragit fler smakprov med mer tuggmotstånd. Brödet som serverades till var väldigt torrt & låg i en plastpåse som vi fick avlägsna själva. Miljön är mysig & ombonad.

  • Sara D.2 omdömen

    19 november 2022

    10/10

    Mkt nöjd med allt!

  • Petra M.1 omdöme

    3 november 2022

    10/10

    Jättegod mat, många vegetariska rätter att välja mellan, utmärkt service! En av de bästa restaurangerna jag har varit på i Uppsala. Dessutom fin inredning, särskilt de vackra glasmosaiklamporna.

  • Anna L.1 omdöme

    15 oktober 2022

    9/10

    Väldigt god mat. Bra sammansättning på mixtallrikar. Det största pluset var dock servitrisen som hjälpte oss med mat, drinkar och kläder! ☺️ Vi kommer gärna tillbaka igen.

  • Anders R.1 omdöme

    8 oktober 2022

    6,5/10

    Bra miljö och god mat men vad gäller service och uppmärksamhet så finns mycket att önska. Lång väntan på beställning samt att tallrikarna aldrig plockades bort drog ned betyget rejält. Man var heller inte intresserade av att ta upp någon beställning av efterrätt och kaffe så vi betalade och gick vidare istället. Detta trots att restaurangen var långt ifrån fullsatt.

  • Dean S.3 omdömen

    24 september 2022

    8/10

    Det var jätte god mat och bra service

  • Ebba A.1 omdöme

    20 augusti 2022

    9,5/10

    Väldigt generöst och

  • Mikael F.1 omdöme

    10 augusti 2022

    9/10

    En fin matupplevelse med många spännande smaker! närheten till ån bidrar till miljön på ett bra sätt.

  • Matilda B.2 omdömen

    5 augusti 2022

    7,5/10

    Grill var bra, meza var smaklöst. Men bra och snabb service samt fin miljö.

  • Sofia H.1 omdöme

    30 juli 2022

    10/10

    Helt FANTASTISKT! Grymt god mat, trevlig personal och fint läge. Längesen jag åt så gott. Kommer definitivt komma tillbaka flera gånger. Rekommenderar starkt!

  • Eva B.1 omdöme

    1 juli 2022

    9,5/10

    Gott, trevligt och lyhörd personal. Härlig kvällssol. Lagom stora portioner. Prisvärt.

  • Elin L.3 omdömen

    22 juni 2022

    10/10

    Bra utbud på menyn, vällagat, smakrikt, väldigt bra service och väldigt mysig atmosfär. Prisvärt och ett ställe jag återkommer till ofta. Toppen!

  • Jörgen C.9 omdömen

    10 juni 2022

    8,5/10

    Smakrik och god Meze. Åt med mina två barn 11 och 13 och de uppskattade mat och smak.

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

148Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.