Tillbaka

Recensioner - Restaurang Norra bryggan

8,1/10

Mycket bra bord

baserat på 36 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. A. L.
  A. L.
  • 230 omdömen
  9/10

  Mycket trevlig o prisvärd restaurang i Norra Djurgårdsstan ❤️????????

 2. Marcus G.
  Marcus G.
  • 13 omdömen
  8/10

  Trevlig och gemytlig lokal med god mat och bra service. Maten kommer in rykande varm och smakar gott. Norra bryggan passar till dejten, middag med släkten eller en kväll då man inte orkar laga middag själv.

 3. Frederic s.
  Frederic s.
  • 1 omdöme
  4/10

  I will recommand

 4. Susanna J.
  Susanna J.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Vi hade borkat födelsedagsmiddag på denna lilla kvarterspizzeria där vi tidigare fått normala och goda pizzor och service på lunchtid. Vi beställde nu in en bättre flaska vin som vi druckit så många gånger tidigare att vi väl känner igen smaken. När vi fick in vinet var korken borta och det vin som fanns i flaskan var ett annat, antagligen ett billigt bag-in-boxvin. När vi bad att delägaren/ servitören skulle ta in det till vin vi beställt och öppna det hos oss blev han oförskämd men tillslut gjorde han motvilligt det. Det vin vi fick smaka från den flaskan smakade som det skulle. Servitören visste dock ingenting om vinservering, visade inte flaskan och bad ingen smaka utan spillde upp lite och gick därifrån. Efter en stund kom han tillbaka och tog tillbaka flaskan och bar ut den i köket igen. När vi frågade vad han sysslade med blev han ännu mera oförskämd och efter en stund kom han tillbaka in med en ny öppnad vinflaska som visade sig innehålla det billiga vinet. Vi bad honom då ta in en ny flaska av det vin vi beställt men han vägrade. Vi tyckte det oförskämda bemötandet i kombination med vinskojet var helt surrealistiskt och det blev för mycket och vi beslöt att gå därifrån. Maten är enkel, billig och ätbar men drick vatten till maten (om ni inte hittar bättre matställen någon annan stans, vilket är lätt att göra) Avrådes stark som kvällsrestaurang!!

 5. S. Y.
  S. Y.
  • 23 omdömen
  9/10

  Bra läge med trivsam miljö och proffsig service