Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
food - Silvis, Göteborg
food - Silvis, Göteborg
food - Silvis, Göteborg

Recensioner - Silvis

9,4/10
2914
Nordhemsgatan 18, 413 06 GöteborgVisa karta

Genomsnittspris 260 kr Godkänner Yums

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Redan 12 bokningar i dag 🔥

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Redan 12 bokningar i dag 🔥
Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

9,4/10
Exceptionellt bra bord2913 omdömen
9,5/10

Mat

9,3/10

Service

9,2/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
Vem kan skriva ett omdöme och hur räknar vi ut betyg?
  • Lena M.
    Lena M.

    2 februari 202385 omdömen

    10/10

    Mycket god mat, trevlig personal. Hit går vi gärna många gånger.

  • Lotta L.
    Lotta L.

    27 januari 202351 omdömen

    10/10

    Mmm, så gott! Bästa maten !

  • Monica W.
    Monica W.

    26 januari 202321 omdömen

    10/10

    Det här är Göteborgs bästa ställe! Maten är så beroendeframkallande god att man måste återkomma. Passar bra att vara ett sällskap så alla kan välja vad som passar dem bäst. Mycket bra om man är vegan eller vegetarian liksom om man vill äta kött.

  • Vivi S.
    Vivi S.

    25 januari 20235 omdömen

    10/10

    Det är så familjärt och supermysigt. Fantastisk god mat. Stort TACK till bästa Marie som alltid ser till kundernas bästa. ???? den som går hit o äter kommer att ha en härlig upplevelse.

  • Helen C.
    Helen C.

    24 januari 2023165 omdömen

    10/10

    Här smakar maten alltid fantastiskt gott, oavsett vad du beställer! Trevlig och snabb service. Goda libanesiska öl och vinsorter. Väl värt ett besök! Mitt i veckan är det lugnare än helgtid.

  • Lisa O.
    Lisa O.

    19 januari 202387 omdömen

    9,5/10

    Supergod mat, vi åt en av de satta menyerna och var nöjda med allt. Filodegsrullarna med spenat var så goda, potatisen var superkrispig och falafeln perfekt. Det var många gäster när vi var där men servitrisen var trevlig och snabb, vi fick aldrig vänta länge. Väldigt trevligt, kommer gärna tillbaka.

  • Bengt K.
    Bengt K.

    3 januari 202328 omdömen

    10/10

    Göteborgs bästa lammspett. Deras egen sallad oslagbar. En fantastisk restaurang

  • Melissa A.
    Melissa A.

    21 december 202214 omdömen

    10/10

    Fantastisk restaurangen med många smårätter som passar alla. Många alternativ för vegetarianer/ veganer som va super goda. Trevlig och fin service.

  • Bibbi S.
    Bibbi S.

    18 december 20223 omdömen

    10/10

    En ny favorit i min egen stad! Första gången vi besöker denna restaurang och firar min dotters 18 årsdag. Underbart bemötande, fantastiskt god och fräsch mat, trevlig personal som tar hand om sina gäster på bästa sätt. Mycket mat för pengarna och det bästa av allt, här finns mat för alla sorter både glutenfritt, mjölkfritt, veganskt och ren mat om man genomgår en detox vilket några i vårt sällskap gjorde så går det att få in mat som passar även den gästen. Top notch och vi kommer definitivt tillbaka snart igen!

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Lotta L.
    Lotta L.

    16 december 202251 omdömen

    10/10

    Bästa maten i stan!

  • Renate L.
    Renate L.

    11 december 20225 omdömen

    9/10

    Vi kom in i värmen och möttes av ombonad atmosfär. Strax välkomnades vi av en trevlig servitris som ledde oss till ett litet bord och sen hjälpte oss med menyn med väldigt många smårätter att välja emellan. Lite svårt att få plats med alla skålar och glas på bordet. Det rekommenderade rödvinet var inte det billigaste men ack så god, fick bli ett glas till sen som också passade till efterrätten. Mätta och belåtna lämnade vi en fullsatt restaurang som var nästan tom när vi kom strax efter öppningsdax. Vi kommer igen och låter oss hänföras av alla intryck.

  • Ulla F.
    Ulla F.

    10 december 20222 omdömen

    10/10

    Skön känsla från första stund. Helt enkelt Ett mysigt krypin. Snabb service, mycket god mat, perfekt kryddning, härlig variation av kött-och grönsaksrätter. Glassen superb. Vi stortrivdes rakt igenom.

  • Sarah E.
    Sarah E.

    9 december 20221 omdöme

    9,5/10

    Fantastisk mat och bra service, rekommenderar. Glad över det breda vegetariska utbudet!

  • Fredrik A.
    Fredrik A.

    29 november 202243 omdömen

    9,5/10

    Fräscha och väl tilltagna meze, har inte gått samma väg som andra restauranger och minskat sina portioner senaste åren. Maten känns genuin och hemmagjord och servicen är uppmärksam och snabb. Kunde haft lite roligare ölutbud och ljudvolymen i lokalen blir lätt irriterande hög men annars är detta verkligen en pärla i absolut toppklass.

  • Ina o.
    Ina o.

    27 november 2022138 omdömen

    10/10

    Fin restaurang god mat och trevligt personal!

  • Eva N.
    Eva N.

    24 november 202246 omdömen

    8/10

    Bra arabisk mat, fin service, mysig atmosfär.

  • Berit L.
    Berit L.

    23 november 202222 omdömen

    8/10

    Fantastiskt välsmakande meze, fint bemötande och mysig lokal!

  • Caiza P.
    Caiza P.

    20 november 202297 omdömen

    10/10

    Mycket god och vällagad mat och bra service. Vi kommer tillbaka! Rekommenderas!

  • Chatrin W.
    Chatrin W.

    17 november 202271 omdömen

    10/10

    Maten är magisk! Det är en fröjd att äta deras Meze, jag väljer alltid menyn Alladin. Precis lagom för alla. Man blir lycklig av att äta på Silvis.

  • Ellinor C.
    Ellinor C.

    12 november 202211 omdömen

    10/10

    Riktigt god mat och service med ett leende. 10/10 på alla punkter.

  • Tova U.
    Tova U.

    10 november 20226 omdömen

    9/10

    Supermysig restaurang med fantastisk mat och trevlig personal. De har väldigt många smårätter att välja på och ett stort antal vegetariska alternativ. 10/10.

  • Joel k.
    Joel k.

    30 oktober 20221 omdöme

    9,5/10

    Hög kvalitet på maten och atmosfären i restaurangen var utmärkt. Bra för familj eller dejt. Det enda man kunde klaga på är väntetid för att lägga sin order. Dock bad servitrisen som var väldigt trevlig om ursäkt för väntetiden

  • Eva S.
    Eva S.

    28 oktober 20221 omdöme

    10/10

    Mycket god mat i trevlig atmosfär. Servicen fungerade också bra och maten kom snabbt in på bordet.

  • Robert R.
    Robert R.

    22 oktober 20223 omdömen

    10/10

    Rekommenderar stället! En härlig upplevelse.

  • Ninos M.
    Ninos M.

    14 oktober 20224 omdömen

    10/10

    Det finns väldigt mycket olika orientaliska rätter och välja mellan. Jag rekommenderar att man provar avsmakningsmenyn då de serverar flera olika tallrikar med rätter. Vill också påpeka att det är ett väldigt mysigt ställe. Fin inredning.

  • Huan T.
    Huan T.

    14 oktober 20221 omdöme

    8/10

    Jättetrevligt , god mat , bra service. För kort sittning enbart 2 hr vilket drar ner på betyget till 4 stjärnor. Annars inga anmärkningar alls..

  • John S.
    John S.

    13 oktober 20221 omdöme

    9/10

    Härligt ställe om du gillar meze eller vill prova. Härligt trevligt personal och mycket god mat. Smidigt med några olika avsmakningsmenyer som var väl sammansatta. Läget kan tyckas lite anonymt men leta dig för en god matupplevelse.

  • Nana J.
    Nana J.

    4 oktober 20221 omdöme

    10/10

    Väldigt gott trevlig och väldigt mysig allt va underbart. Service va fantastisk pris kvalite sådär, Men annars är allt perfekt. Rekommenderar den verkligen

  • Klas I.
    Klas I.

    2 oktober 20221 omdöme

    10/10

    Mycket god mat. Äter ofta Hummus och deras Hummus är den godaste jag ätit. Lite unik i smak och konsistens, men absolut Hummus ändå. Och all annan mat var också toppen. Vegetariskr i vårt fall och utbudet där var rikt, många fler rätter kvar att prova på nästa gång.

  • Lotta L.
    Lotta L.

    23 september 202251 omdömen

    10/10

    Så gott!

  • Linnéa G.
    Linnéa G.

    21 september 20223 omdömen

    10/10

    Helt otrolig mat, vin och service! Så nöjd och värt varenda krona. Dock ej högt pris!

  • Magnus E.
    Magnus E.

    18 september 202212 omdömen

    10/10

    Toppen bra mat och trevlig personal.

  • Gustav T.
    Gustav T.

    10 september 202215 omdömen

    10/10

    Fantastiskt ställe på alla plan

  • Erika K.
    Erika K.

    7 september 20229 omdömen

    9,5/10

    Blir aldrig besviken på Silvis! Väldigt god mat och trevlig personal! Mysig atmosfär :)

  • Lulita I.
    Lulita I.

    4 september 20221 omdöme

    10/10

    Så god mat, god service och mysig atmosfär! Hit kommer vi definitivt igen!

  • Camilla M.
    Camilla M.

    3 september 20221 omdöme

    10/10

    En restaurang som vi alltid återkommer till när vi är i Göteborg och det är lika gott och bra service varje gång. Fantastiska smaker och mysig inredning.

  • Melissa A.
    Melissa A.

    2 september 202214 omdömen

    10/10

    Underbar restaurang men fantastisk mat och servis. Absolut inte sista besöket! Kan varmt rekommendera.

  • Eva-Lotta B.
    Eva-Lotta B.

    1 september 202215 omdömen

    10/10

    Andra gången vi är här o det smakar lika bra som senast. Fin service och lagom ljudnivå.

  • Evina M.
    Evina M.

    1 september 20222 omdömen

    10/10

    !!!!!

  • Linda B.
    Linda B.

    25 augusti 202297 omdömen

    10/10

    Mycket glad att ha hittat denna restaurang på the fork. Trevlig lokal, mycket trevlig och mycket hjälpsam service särskilt då vi i sällskapet var lite osäkra på vad vi skulle beställa. Det blev en stor avsmakningsmeny där allt smakade underbart gott! Efterätt efter det och kaffe också mycket gott. Väldigt nöjd med detta besöket och ser fram emot att besöka igen i framtiden :)

Tripadvisor-omdömen

183Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.