Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Den här restaurangen är inte bokningsbar på TheFork.

Här är några alternativ som du kanske gillar:

Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Simba - Simba, Göteborg
Kockens förslag - Simba, Göteborg
Bananpaj - Simba, Göteborg

Afrikanskt Uteservering

Recensioner - Simba

9,4/10
2341
Sankt Eriksgatan 3, 411 05 GöteborgVisa karta

Genomsnittspris 384 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Kan inte bokas på TheFork

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

9,4/10
Exceptionellt bra bord2340 omdömen
9,4/10

Mat

9,2/10

Service

9,4/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Jennie J.
    Jennie J.

    30 mars 202217 omdömen

    6,5/10

    Vi tackar och bockar för att ha provat etiopisk mat men vi kommer tyvärr inte komma tillbaka till Simba. Vi kom in till personal som sprang runt och var stressade (visst det var mycket folk meen inte kul att komma in till stress klockan 18.30 på en vanlig onsdag) och när vi väl kom till bordet vi skulle sitta, bredvid oss överröstas vi hela tiden i mitt och min sambos samtal med att det var andra besökare som har väldigt högljudda och barn som sprang, skrek och allt möjligt, varken föräldrar eller personalen sa till någongång att visa hänsyn till andra. Tillslut med maten så hade vi svårt att beställa då vi inte visste någonting om maten, kryddorna eller inspirationen. Servitrisen vi hade nämnde aldrig någonting om detta eller sa vilka rätter som var rekommenderbara. Jag tog deras hamburgare med pommes..och där kan man ju inte misslyckas så mycket men för det priset så var det inte värt för min del. Min sambo tog entrecote med pommes och sås - hsn var inte nöjd med varken köttets tillagning (han fick inte heller någon fråga om HUR han ville ha det innan beställning) men de hade mage att servera en WELL DONE entrecote (den smakade skosula enligt min sambo Hoppas ni gör andra hungriga magar mätta istället och önskar er lycka till i framtiden

  • Tove U.
    Tove U.

    23 mars 20227 omdömen

    6/10

    Helt okej men långt ifrån bästa etiopiska jag ätit i Sverige. God injera men inte så mycket smak i grytorna. Halvbra service.

  • Johanna L.
    Johanna L.

    11 mars 202217 omdömen

    9,5/10

    Prisvärd och mycket god mat med lite annorlunda touch. Snabb och trevlig service. Fantastiskt god mango daquiri. Vi kommer gärna tillbaka hit!

  • Eden W.

    9 mars 20221 omdöme

    9,5/10

    Fantastiskt god mat I mysig miljö, trevlig personal

  • Helen H.
    Helen H.

    6 mars 202212 omdömen

    10/10

    Supertrevlig personal och god mat!

  • Zanne W.

    5 mars 20221 omdöme

    10/10

    Ser inte mycket ut från gatan men det var som att kliva in från en betongjungel till en annan värld. Härlig och mysig atmosfär, väldigt genuin och välkomnande personal samt goda och spännande smaker i maten. Positivt överraskade och det var inte sista gången vi kommer besöka Simba. Rekomenderas för ett besök.

  • Marie O.

    5 mars 20221 omdöme

    10/10

    Mysig stämning trevlig personal och god mat. Vi tog veganska förrätten och den veganska måltiden man delade på två beståendes av flera små rätter.

  • Pia L.

    26 februari 20221 omdöme

    10/10

    Helt fantastiskt och så snabbt vi fick in mat o dryck ,kan mycke väl rekommendera detta fina ställe

  • Erik S.

    25 februari 20221 omdöme

    9,5/10

    Helsefyr vad smarrigt och trevlig lokal/atmosfär. Kan rekommendera till absolut alla att testa det här stället, den med sex små rätter för två ska man ta.

  • Katarina J.

    25 februari 20223 omdömen

    10/10

    Supergott

  • Mia E.
    Mia E.

    23 februari 20229 omdömen

    9/10

    Mycket god och spännande mat i mysig miljö. Vi valde en mix av olika etiopiska rätter. Extra plus för utbudet av drycker som matchade maten. Bra prisnivå.

  • Jenny Ö.

    19 februari 20225 omdömen

    10/10

    Alltid lika nöjd!????????❤️

  • Tilda H.

    18 februari 20221 omdöme

    10/10

    Maten var helt fantastiskt och personalen var trevliga! Ska definitivt ta med fler av mina vänner hit!

  • Zarah B.

    12 februari 20222 omdömen

    10/10

    Underbar ställe med god mat. Känns som om man är i Ethiopien och servisen var utmärk. Rekommenderar och kommer absolut tillbaka igen till detta ställe.

  • Lars J.
    Lars J.

    11 februari 20222 omdömen

    9,5/10

    Trevligt ställe, dock saknades drycker i kylen som stod på vinlistan, tråkigt att behöva nedgradera röd vinet. Maten var en positiv upplevelse

  • Dan S.

    11 februari 20221 omdöme

    10/10

    Mysigt ställe, jättegod mat och trevlig personal! Vad kan man mer önska sig. Första gången här och går gärna hit igen :) Tog Bejajneto med kött som var sex olika Etiopiska rätter. Gott och bra sätt att få testa lite olika rätter.

  • Iani H.

    3 februari 20223 omdömen

    10/10

    Alltid lika trevligt att äta på Simba och gott är det. Man blir inte besviken. Charmig personal och väl tillagad mat. Missa inte det goda kaffet med popcorn till!

  • Sanela M.
    Sanela M.

    30 januari 20223 omdömen

    10/10

    En fantastisk matupplevelse med en genuint fin smak på allting de serverar. Så bra!

  • Rosmarie S.

    25 januari 20221 omdöme

    9/10

    Mysig restaurang med stans fulaste ytterdörr. Vi valde vegansk meny och den var god. Toaletten var ren.

  • Marianne L.

    21 januari 20221 omdöme

    10/10

    Bra och trevlig personal. Bra meny med förklaringar om brödet och vinet. Mysig miljö. Annorlunda mat. Väldigt god efterrätt frukt med kokosdipp

  • Jonas H.

    16 januari 20224 omdömen

    10/10

    En av de bästa matupplevelserna och mest stämningsfulla restaurangmiljöerna i Sverige.

  • Jenny Ö.

    15 januari 20225 omdömen

    10/10

    Super god mat och trevlig personal, ett favorit ställe helt klart!

  • Andreas A.

    12 januari 20225 omdömen

    9,5/10

    Härlig atmosfär och hjälpsam personal. Inga problem att äta fantastiskt goda veganska rätter........................................

  • Roland A.

    5 januari 20223 omdömen

    10/10

    Väldigt bra.

  • Sofie G.

    5 januari 20221 omdöme

    9/10

    En resa till afrika! Fantastisk vegetarisk mat!!!!

    review_preview

    Visa bild

  • Jennifer e.

    31 december 20212 omdömen

    4,5/10

    Tråkigt utbud på fiskrätter och vegetariskt. Men trevlig personal.

  • Pernilla A.

    28 december 20211 omdöme

    5,5/10

    Personal var väldigt trevlig . Vi tog tyvärr ryggbiff, som var riktigt usel. Men dom ska få en chans till för vi hoppas att det smakar bättre med rätten 6 etiopiska små rätter . Annars var stämningen i inredningen härlig .

    review_preview

    Visa bild

  • Kristina B.

    24 december 20211 omdöme

    10/10

    Lækker mad i hyggelige omgivelser med god betjening

  • Viktor E.

    21 december 20211 omdöme

    10/10

    Mysigt ställe. Underbart god mat. Bra priser och generösa portioner.

  • Andrea D.
    Andrea D.

    18 december 20213 omdömen

    10/10

    Alltid lika bra service och god mat

  • Irja L.

    16 december 20211 omdöme

    10/10

    Jättegod mat, mysig atmosfär och jättetrevlig personal! Kommer definitivt att gå tillbaka och kommer tipsa vänner och familj om att besöka den här fina restaurangen.

  • Cathrin O.

    10 december 20211 omdöme

    10/10

    Fantastisk mat och härlig personal! Vi åkte i stort sett från Värmland till Göteborg över ett dyng enbart för att äta här igen. Så jäkla god mat!!

  • Stefan N.

    4 december 20212 omdömen

    9/10

    Kanongott allt va kanon men service va inte optimalt tog för lång tid innan man fick fokus

  • Henrik B.

    4 december 20211 omdöme

    8/10

    Bra personal. Mysig miljö. Ena huvudrätten som serverades (lamm) var tam i smaken. Övriga rätter bra.

  • Annika v.

    3 december 20211 omdöme

    10/10

    Vill rekommendera Simba av hela mitt hjärta! Topp tre bästa mat jag någonsin ätit, fantastiskt gott och supertrevligt bemötande.

    review_preview

    Visa bild

  • Trond E.
    Trond E.

    27 november 20211 omdöme

    10/10

    Perfekt mat for å dele med fler. Spennende smaker. Gode afrikanske viner og afrikansk øl. Anbefales om dere ønsker en litt anderledes matopplevelse.

  • Daniel S.

    27 november 20211 omdöme

    10/10

    Spännande mat o miljö, en upplevelse.

  • Weronica N.

    27 november 20211 omdöme

    10/10

    Gemytligt ställe som jag återkommer till. Mysig, spännande smakupplevelse (äter vegetariskt) och gott rödvin. Alltid trevlig och genuin personal med varma leenden. Snabb service. Rekommenderas.

    review_preview

    Visa bild

  • Iani H.

    27 november 20213 omdömen

    10/10

    Det är alltid lika mysigt att äta på Simba. Maten är god och servicen utmärkt. Vi åt sea bream och den kan verkligen rekommenderas: smakrik och lätt med mycket fräscha grönsaker till. Servicen är vänlig och omtänksam. Kaffet efteråt slår vilken espresso som helst.

  • Nora B.

    26 november 20211 omdöme

    10/10

    Första gången på restaurang Simba, och vi var så nöjda med allt. Det var fantastiskt! Maten var så otroligt god och atmosfären jätte mysig. Tack för det! Kommer komma hit fler gånger! Wow!

Tripadvisor-omdömen

284Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.