Tillbaka

Meny Skepparholmen

À la carte

Mat med kärlek & omtanke! Vi lagar god och hälsosam mat från grunden och strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Vår frukostrestaurang är KRAV- certifierad. Varmt välkommen till vår restaurang- & festvåning med panoramavy över Saltsjön!

Med anledning av Covid-19

Att skapa trygghet för våra gäster och medarbetare är viktigt för oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens och VISITA:s rekommendationer och anpassar vår verksamhet så att du som gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet.

Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön! Nu med ändrade rutiner i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vår kökschef Daniel Engellau med team hälsar välkommen till bords.

Lunch & middag

Lunch: Vi lagar god och hälsosam mat från grunden och strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Vår lunch består av serverad förrätt och varmrätt. Se länk till "Fasta menyer".
175 kr
Middag består av förrätt, varmrätt och dessert. Pris 295-560 för 1-3 rätter. Vår kökschef Daniel Engellau med team hälsar varmt välkommen. Se länk till "Fasta menyer".
295 kr

Julmiddag 30/11-19/12

Finns det något vackrare än gnistrande snö i solen i ett vinterlandskap? Att samla den närmaste familjen eller kollegorna till en julmiddag är mycket uppskattat. Börja gärna upplevelsen med en båttur i den fina innerskärgården från stan ut till oss. Doften av glögg möter dig redan vid entrén.
695 kr

Halva priset för barn upp till 10 år. Barn 1-2 år ingen kostnad. I priset ingår glögg vid ankomst. Läs mer om vad vi serverar på vår hemsida; https://www.skepparholmen.se/se/restaurang/julmiddag-3011-1912/
348 kr
Vi har anpassat våra julmiddagar till gällande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och vi dukar upp för sällskap om max 8 personer med minst 1 meter mellan borden.

Brunch

Vi erbjuder brunch på söndagar kl 11:00-14:00. Nu med ändrade rutiner i enlighet med Folkhälsomyndighetens och VISITA:s rekommendationer. Här finns en bar med fullständiga rättigheter. Vi har även alkoholfria drycker samt ett stort utbud av ekologiska drycker. Bordsvatten, kaffe och te ingår.
295 kr
Njut av brunchen och ta sedan en skön promenad i den vackra omgivningen. Halva priset för barn upp till 10 år. Barn 1-2 år ingen kostnad.
148 kr

Drycker

Kaffe
32 kr
En flaska vin
425 kr
Ett glas vin
89 kr

Priser och rätter kan ändras.

De här priserna inkluderar inte erbjudanden.

De priserna som visas inkluderar försäljningsskatt.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning