Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Skillinge Hamnkrog av Två Traktörer

9,2/10
765
Strandgatan, 276 60 SkillingeVisa karta

Genomsnittspris 450 kr

Slutför på TheFork

Slutför på TheFork

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Restaurangmeny

 • Genomsnittspris 450 kr
Friterad torsk
Med pommes frittes och remouladsås
Hängmörad entrecôte
Med pommes frittes och béarnaise

Kostalternativ

Bilder från användare

Varmtätt
Dessert
Skaldjur
Utsökt Bouillabaisse
Entrecôte
Toast Skagen

+11

bilder

Betyg och omdömen

Exceptionellt bra bord

9,2/10
baserat på 765 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
Matens kvalitet :9,4/10
Service :9/10
Miljö :9,2/10
 1. Charlotta S.
  Charlotta S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastiskt gott, med enda överraskningen efter den andra i en utsökt komponerad meny + trevlig service och bästa ”Corona anspassningen” jag sett.

 2. Lotta F.
  Lotta F.
  • 5 omdömen
  10/10

  Den här lilla hamnkrogen är en liten glimmande pärla i Skillinge hamn! Välkomnandet är både varmt personligt och proffsigt. Rätterna kännetecknas av ett gott urval råvaror och serveras med det där lilla extra både för öga och gom! Vi vill varmt rekommendera vår fina ”kvarterskrog” och ser fram emot en ny säsong i mars! /Lotta Fång & KG Hammar

 3. Per T.
  Per T.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Utsikt över havet; trevlig personal; frikostig skaldjursplatå med härliga ostron,hummer,räkor mm. Att inte besöka Skillinge Hamnkrog är helt fel. Tack!

 4. Eva T.
  Eva T.
  • 8 omdömen
  10/10

  En riktig ruskväderskväll ger stämningen och maten på Skillinge hamnkrogen hopp om fortsatt liv i ljus och glädje. Ikväll supergod hamburgare, öl med extra sälta och så musikquis.

 5. Anneli W.
  Anneli W.
  • 3 omdömen
  10/10

  Härlig känsla när vi kommer in! Ljust och fräscht. Trevlig och välkomnande personal! Mycket god mat och dryck! Mycket att välja på! Vad kan man mer begära!

 6. Johan T.
  Johan T.
  • 1 omdöme
  10/10

  Tänk novemberkväll, sjöröken väller in. Du huttrar på vägen dit. Och så möts du av Emilias breda leende och Olas; Välkommen in i värmen????. Toppa det med fantastiskt vällagad mat, goda drycker och en hög servicenivå...så kommer du definitivt tillbaka????

 7. Lars C.
  Lars C.
  • 1 omdöme
  10/10

  När restaurang besöket är som bäst och lever upp till alla förväntningar. Våra erfarenheter har varit, är och kommer med stor sannolikhet vara det bästa som vi gärna förmedlar till andra.

 8. Kjell W.
  Kjell W.
  • 1 omdöme
  9/10

  Riktigt bra service, clean o fräsch miljö. Snabb service o riktigt god mat. Bra priser, saknade dock Drambuie???? men det löste sig med en god Calvados från Österlen.

 9. Alan C.
  Alan C.
  • 1 omdöme
  10/10

  Krogen ger ett blygt intryck utanför men innanför är det elegant och mysigt. Maten var utsökt. Skönt och luftigt med utrymme mellan borden - ett plus i dessa dagar.

 10. Birgitta G.
  Birgitta G.
  • 1 omdöme
  9/10

  Potatisstompen till den goda fisken kunde varit några grader varmare. Nu har vi ätit dagens lunch så många gånger och vet i förväg att vi blir inte besvikna. Restaurangen gapar inte över för mycket utan satsar på kvalitet och vettiga priser. Då blir det liksom lätt att komma tillbaka

 11. Eva T.
  Eva T.
  • 8 omdömen
  10/10

  Skillinge hamnkrog är exemplet när excellent mat och mysig mat förenad. Missa inre denna pärla antingen det gäller lunch eller middag. En varning bör dock utfärdas: inget annat lunchställe blir detsamma efter ett besök på Skillinge hamnkrog.

 12. Eva T.
  Eva T.
  • 8 omdömen
  10/10

  Avnjöt en fantastisk gåsamiddag med goda smaker i varje tugga. Komposition och väl avvägd storlek på portionerna bedrog till en middag att minnas. Därtill den vänliga och uppmärksamma servicen.

 13. Pernilla L.
  Pernilla L.
  • 2 omdömen
  10/10

  Underbar restaurang i välkomnande miljö vackert belägen vid Skillinge Hamn. Fantastisk personal, kunniga, omtänksamma och professionella. Skillinge Hamnkrog har lyckats skapa en respektfull, vacker och trivsam miljö med stor respekt för alla. Ett föredöme i Covid-19/Corona tider. Maten är vällagad och välkomponerad med lokala råvaror i en klass långt över en vanlig lunch. Menyn erbjuder allt från traditionell sill till skaldjur och en god köttbit. Sommartid bjuder uteserveringen på Österlens bästa solhäng. Idel lovord till denna restaurang och personal, det är de värda!

 14. Göran L.
  Göran L.
  • 4 omdömen
  9/10

  Fantastiskt läge och idag havet spegelblank och skinande sol. Som alltid trevligt mottagande och trevlig meny. Söndags middag god!

 15. Charlotta M.
  Charlotta M.
  • 1 omdöme
  10/10

  Bästa Gåsmiddag vi ätit på restaurang !! Superb service o mkt bra viner o fantastisk god meny! Kan inte vara bättre! Vänligen Charlotta Mirow o Mats ohlsson Tryde Prästgård Tomelilla

 16. Erik T.
  Erik T.
  • 5 omdömen
  10/10

  Lysande måltid med alla ingridienser man kan förvänta sig av en gåsmåltid. Mycket bra vinpaket. Professionell service. Bra avstånd mellan borden.

 17. Eva T.
  Eva T.
  • 8 omdömen
  10/10

  Som alltid trevligt och proffsigt bemötande och därtill god mat. Roligt med nya smakkombinationer på menyn. Och tryggt med Corona-avstånd mellan borden. Vad kan man mer begära?

 18. Christer T.
  Christer T.
  • 17 omdömen
  10/10

  God mat i trevlig, Corona anpassad miljö. Länge sedan jag var på hamnkrogen senast. Nu nya ägare som förstår vikten av god kvalitet i alla delar. Åker dit igen, såklart.

 19. Sofi J.
  Sofi J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trevlig service och bemötande i fräsch och mysig atmosfär. Entrecôten var fantastisk och även de andra rätterna. Hög klass på uppläggning och smakerna var väl avvägda. Hit kommer vi gärna igen!

 20. E.nid J.
  E.nid J.
  • 5 omdömen
  10/10

  Som alltid fantastisk mat Servicen är jättebra. Trivsam miljö. Trevligt mottagande. Har aldrig blivit besviken någon gång när jag varit där.

Se alla omdömen

Mer information

Öppettider

Lunch : Från 12.00 till 14.30 (Alla dagar)

Middag : Från 15.00 till 21.00 (Alla dagar)

Så tar du dig till restaurangen

Strandgatan, 276 60, Skillinge, Sverige

Funktioner

, ,

Restaurangen erbjuder

, ,

Restauranger runt Skillinge Hamnkrog av Två Traktörer

Modern mat

Bobergs på Hamngården

Poäng:9,7

Brantevik

495 kr genomsnittspris

Internationellt

Simrishamn

260 kr genomsnittspris

MENU

Simrishamn

325 kr genomsnittspris

Populära städer på TheFork

 • Lund
 • Jönköping
 • Örebro
 • Norrköping
 • Umeå

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Slutför på TheFork
Hitta liknande restauranger med tillgänglighet.

Sökning