Genomsnittspris för en måltid baserat på förrätt, huvudrätt och efterrätt, exklusive dryck. Genomsnittspriset är bara en indikation.
Slaktaren
Hitta ett bord
Boka kostnadsfritt
🔥 Redan 26 bokningar i dag
Provsmaka den här menyn
Utforska maten den här restaurangens har att erbjuda och låt dig inspireras.
Kock
Marcus, Jakob, Annika, Markus, Geovanny, Martin, Markus, Truls & Johan
Typ av mat
Europeiskt
Drinktilltugg & Snacks
Ostron – Fine de Claire
39 kr
Naturell serveras med citron och
schalottenlöksvinägrett
Löjrom
149 kr
Bottenviken, sverige och finland, quality caviar
Jamon Iberico Bellota 5J skinka 30g
145 kr
Grekiska Oliver med Kärna
45 kr
Tryffelchips / Rotfruktschips
45 kr
Iberiska Svålar med Tryffeldipp
65 kr
Förrätter
Crudo
145 kr
Rå pilgrimsmussla med citron, tomat, sallad, koriander, jalapeño och ingefära
Råbiff
145 kr
Handskuren sotad Svensk oxfilé med rostad jordnöt, röd chili, sesam, kål och koriander
Vit sparris
145 kr
Rostad vit sparris med sauce hollandaise, stenbitsrom, bovete och örter
Charkbräda
145 kr
Lufttorkad skinka, chorizo, salami, paté, svålar, oliver & cornichons
Hummer
255 kr
Nykokt färsk halv hummer med Slaktarens baguette och aioli
GRILLADE STYCKNINGSDETALJER FRÅN KÖTTDISKEN
Ibérico Bellota ”Pluma” ca. 200g
295 kr
Toppkvalitet av spansk ekollonuppfödd Ibéricogris från Guieljo, Salamanca.
Specialdetalj av karré. Aljomar
Entrecôte ca. 300g
325 kr
Sverige, hängmörad, välmarmorerad, Dalsjöfors premium klass 3
Oxfilé ca. 200g
345 kr
Sverige, hängmörad, Dahlbergs 2,5+
pepparstekt tournedos
Lammytterfilé
345 kr
Irland
Filé av röding
295 kr
Svensk
Entrecôte med ben och kappa
495 kr
2,5 – 3,0 cm tjocklek
T-Benstek
575 kr
ryggbiff & oxfilé på ben, 2,5-3,0cm tjocklek
Klubbstek
445 kr
ryggbiff på ben, 2,5-3,0 cm tjocklek
Slaktarens ”Mixed grill deluxe” för två
445 kr
oxfilé, pluma, entrecôte, chorizo och rödvinsbräserad oxkind
Huvudrätter
Slaktarplanka
295 kr
Sverige, hängmörad, välmarmorerad Scan Meny
Grillad ryggbiff & rödvinsbräserad oxkind med tryffelduchesse, färska bönor, bakade tomater, parmesansallad och sauce bearnaise
Prime Beef Burger
245 kr
Hamburgare gjord på nymald entrecote, ryggbiff och högrev stekt till 70°C med tryffelmajonäs, karamelliserad lök, tomat, cheddarost, saltgurka och pommes frites
Råbiff
145 kr
Handskuren sotad Svensk oxfilé med rostad jordnöt, röd chili, sesam, kål och koriander
Vegetariskt
255 kr
Krämig polenta med grillad sparris, parmesan, tomater, citron, silverlök, örter och rostade pumpakärnor
Barnmeny (0-12 år)
Köttbullar, prinskorv och pommes frites
85 kr
(våra köttbullar innehåller både gluten och laktos)
Oxfilémedaljong med pommes frites och bearnaisesås
145 kr
Barnburgare 90gr stekt till 70°C med pommes frites och ketchup
145 kr
Vaniljglass - med eller utan chokladsås & maräng
55 kr
Efterrätter
Nygräddad mörk chokladfondant med toffeeglass saltkola och jordnötter
90 kr
Inkokt rabarber med maräng, citroncurd, rabarbersorbet och vaniljkräm
90 kr
Crème brulée med säsongens tillbehör
90 kr
Kvällens sorbet
80 kr
Bakad Kornblomst med hjortron samt frukt- & nötbröd
85 kr
Chokladtryffel
35 kr
Fullständig meny
Visa meny(8 sidor)
Vanliga frågor och svar
På Slaktaren är kocken Marcus, Jakob, Annika, Markus, Geovanny, Martin, Markus, Truls & Johan.
Om du planerar att äta på Slaktaren bör genomsnittspriset ligga runt 300 kr. Genomsnittspriset beräknas baserat på förrätt/huvudrätt eller förrätt/efterrätt, exklusive dryck. Priserna tillhandahålls av restaurangen.
Ja, Slaktaren har identifierats som en restaurang med vegetariska alternativ på menyn.
Äger du en restaurang?
Registrera din restaurang
Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt
Jag är redan kund
Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.