Sofreh

Skomakargatan 16 754 34 Uppsala Sverige Karta
Snittpris 200 kr
9 /10
4 omdömen
16 omdömen

I korthet ... Sofreh

KOM TILL UPPSALA - Om du är i Uppsala så är det den här restaurangen värt ett besök. Har du aldrig ätit persisk mat så passa på. Du får färgstark mat som är en härlig smakupplevelse.

DUKAT BORD - Sofreh betyder ”dukat bord” på persiska och det är så ägarna vill att det ska vara. Kom hit med dina vänner och njut av goda grytor eller kebab av olika kött och grönsaker.

FAMILJEN SOM DRIVER - Det här stället drivs av en familj från Iran. Det är mamma i huset som lagar den goda maten. Du kan räkna med bra service i en restaurang som har både ny och gammal inredning från Iran.

Restaurangpriser

Genomsnittligt à la carte-pris
200 kr
(det genomsnittliga à la carte-priset baseras på en 2-rätters middag, exkl. drycker)

Dryckespriser

  • 59 kr
    Ett glas vin
  • 239 kr
    En flaska vin
Priser och menyer kan ändras. Dessa priser tar inte hänsyn till några rabatter.

Mer information Sofreh

Hur tar jag mig dit?

  • Kollektivtrafik
    Uppsala Skomakargatan - Buss (Linje 9)

Öppettider

Middag: Från 11.30 till 21.00 (Tisdag till Torsdag) Från 11.30 till 22.00 (Fredag) Från 13.00 till 22.00 (Lördag) Från 13.00 till 20.00 (Söndag)

Service

Exceptionellt bra bord
9 /10
Endast kunder som har ätit på restaurangen, efter att ha bokat på TheFork, får lämna sina åsikter och omdöme.
  • 10
    0
  • 9
    3
  • 8
    1
  • 7
    0
  • < 7
    0
Mat
9
Service
9,5
Miljö, atmosfär
8,5
Prisvärt
Prisvärt
Ljudnivå
Lugnt
Väntetid
Kort
3/4 omdömen
Mikael Ö.
Första omdöme
(1 omdöme)
Omdöme i genomsnitt
9,5 /10
Mat
10
Service
10
Miljö, atmosfär
8
  • Måltidens datum: 29 maj 2016
Mycket trevlig och familjär restaurang. God och vällagad persisk mat. Rekommenderas varmt!
Ava T.
Första omdöme
(1 omdöme)
Omdöme i genomsnitt
9 /10
Mat
8
Service
10
Miljö, atmosfär
10
  • Måltidens datum: 30 apr 2016
Bra mat i fin miljö.
Christer L.
Första omdöme
(1 omdöme)
Omdöme i genomsnitt
9 /10
Mat
10
Service
8
Miljö, atmosfär
8
  • Måltidens datum: 19 mar 2016
Ett restaurangbesök som överträffade våra förväntningar
TheFork använder interna cookies och cookies från tredje part för att förbättra din upplevelse. Genom att navigera på webbplatsen godkänner du användningen av dessa cookies. Du kan ändra dina inställningar eller läsa mer om vår policy för cookies här.