I korthet ... Stekhuset

STEK I KALMAR - Stekhuset kan man nästan redan från namnet gissa sig till vad de serverar. Här gäller det stekar med såser och diverse tillbehör – en riktig fest för smaklökarna.

FINT LÄGE - Du hittar Stekhuset på Skeppbron i Kalmar. Härifrån har du väldigt nära till vattnet så det är enkelt att efter måltiden ta sig en trevlig liten promenad och känna havets brisar.

TA MED DIG DIN KÄRASTE - Denna restaurang lämpar sig nog allra bäst för att ta med sig sin partner till. Här infinner sig genast en god stämning och romantisk atmosfär som man gärna delar på två.

Beskrivning:
Stekhuset, köket, miljön och matlagningskonceptet inriktar sig mot det sydeuropeiska köket med fisk, skaldjur och kötträtter med smak från olika delar av Europa som Italien, Frankrike, Portugal och Spanien. Ett brett sortiment av vin i vår vinkällare ger inspiration från alla världens hörn i samband med våra olika maträtter. Hos oss får, inte bara som förr i tiden luktsinnet utan vart och ett av Dina sinnen sitt lystmäte.
Upplevelserna tar inte slut för att tallriken är tom. Vi hoppas att även Du ska trivas hos oss, sitta kvar länge och koppla av i en miljö som präglas av omtanke, värme och generositet. Unna Dig verkligen att dröja kvar en stund och ta vara på ögonblicken i tillvaron. Vardag eller Helg. Alltid Lika Välkommen!
Bein venu a table
Bem-vindos a nossa mesa
Välkommen till bords!
Önskar Carmelo, Francisco med Personal.

Restaurangpriser

Genomsnittligt à la carte-pris
546 kr
(det genomsnittliga à la carte-priset baseras på en 3-rätters middag, exkl. drycker)

Dryckespriser

  • 75 kr
    Ett glas vin
Priser och menyer kan ändras. Dessa priser tar inte hänsyn till några rabatter.

Mer information Stekhuset

Hur tar jag mig dit?

  • Kollektivtrafik
    Skeppsbron Kalmar - Buss (Linje 421-422)

Öppettider

Middag: Från 17.00 till 23.00 (Måndag till Fredag) Från 13.00 till 23.00 (Lördag) Från 13.00 till 22.00 (Söndag)

Service

  • American Express , Mastercard , Visa
  • Talar engelska , Talar franska , Talar tyska , Wifi
TheFork använder cookies för att i synnerhet optimera din användarupplevelse, mäta webbplatsernas prestation samt annonsera med retargeting (riktad annonsering). Genom att surfa på webbplatsen accepterar du användningen av dessa cookies. Mer information eller ändra dina inställningar.