Tillbaka

Recensioner - Stora Skuggans Värdshus

8,3/10

Mycket bra bord

baserat på 26 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Wilhelm K.
  Wilhelm K.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  God mat men små portioner och förvirrad service. De tappade bort vår bokning och man får stå väldigt länge i kö. Uteplatsen är dock väldigt fin och även fast allt tar lång tid är personalen trevlig.

 2. Peter s.
  Peter s.
  • 1 omdöme
  10/10

  En helt fantastisk julmiddag i fem serveringar vid bordet och med överraskande extra små serveringar som kom in. Som alltid hos Carola utsökta och överraskande smakkombinationer. Jättefint dryckespaket. Mycket trevlig och personlig service. Stockholms bästa julbord - alltid!

 3. Jan-erik n.
  Jan-erik n.
  • 4 omdömen
  6/10

  Vi har besökt Stora Skuggans Värdshus många gånger. Det ligger väldigt fint och vi har alltid tyckt att maten varit vällagad och från bra råvaror. Idag blev vi besvikna! Hamburgaren var fabriksgjord och jag är tveksam till kötthalten. Restaurangen skulle tjäna på att göra hamburgare själva från köttfärs och ta mer betalt för rätten. Det är kostsamt på lång sikt att ha en dålig rätt även om övriga är bra.

  Stora Skuggans VärdshusStora Skuggans Värdshus

  Hej Jan-Erik, tack för ditt omdöme. Vi håller med, hamburgaren togs bort från menyn dagen efter. Vi hoppas få välkomna er till oss igen och att ni då blir lika nöjda som vanligt! Allt Gott/Anki

 4. Christine H.
  Christine H.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Vi fick en god fem rätters meny med gott vin till. Personalen var trevlig och berättade om de hållbara och ekologiska maträtterna Och vinet för oss.

 5. Tobias A.
  Tobias A.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vilken kväll. En super trevlig kväll med bra service och en meny som var väldigt genomtänkt från start till mål. En extra bonus var att kockarna kom ut och presenterade varje maträtt vilket gav en extra krydda till helheten. Jag rekommenderar starkt att besöka denna pärla