Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
Strand 54, Stockholm
Strand 54, Stockholm
Strand 54, Stockholm

Internationellt Vid vattnet

Strand 54

6,2/10
90
Strandvägen 56, 115 23 StockholmVisa karta

Genomsnittspris 395 kr

–30% på à la carte!

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Erbjudanden på TheFork

−30 %

–30% på à la carte!

Fasta menyer och drycker ingår inte. Tillgängligt på den bokade tiden.

Fasta menyer och drycker ingår inte.

Tillgängligt på den bokade tiden.

Restaurangmeny

 • Genomsnittspris 395 kr
Stektströmming med potatispuré och inlagd lök
135 kr
Scampisallad med chili och limecrème
165 kr
Tagliatelle med karljohansvampsås
195 kr

Bilder från användare

Strand 54, Stockholm
Strand 54, Stockholm
Strand 54, Stockholm
Strand 54, Stockholm
Strand 54, Stockholm

Omdömen

6,2/10
90 omdömen
6/10

Mat

6/10

Service

6,8/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

 • Therese K.
  Therese K.

  18 november 20224 omdömen

  4,5/10

  Trevlig lokal och god mat men tyvärr mindre bra service.

 • Pauline S.
  Pauline S.

  13 november 20229 omdömen

  9,5/10

  Hemtrevligt och personligt! Vi åt pasta med scampi, krämig och god! Personalen var service minded. Letar ni efter något mindre och mysigt ställe i höstmörkret är detta ett alternativ.

 • Carl Johan Ö.
  Carl Johan Ö.

  29 oktober 202213 omdömen

  2/10

  Tog en charkbricka att dela på till förrätt och scampi pasta till varmrätt. Får in charkbrickan, ca 3 min senare får vi varmrätten med ett - oj har ni inte ätit upp än. Ni får ta detta nu då kocken har sjuka barn hemma och måste gå hem(klockan är då 19:30) servitören ber oss då äta varmrätten först och ta charkbrickan efter. Charkbrickan smakade bra men scampipastan var väldigt smaklös. Skulle inte rekommendera detta ställe till någon

 • Magnus Å.
  Magnus Å.

  22 oktober 20229 omdömen

  5/10

  Servitören förstod inte vad man ville beställa, fick upprepa flera gånger. Ingen koll på vilket bord som var vilket när man skulle betala. Utan rabatt hade det inte varit värt pengarna. Som uteservering på sommaren kan det säkert funka.

 • Rose-Marie J.
  Rose-Marie J.

  14 oktober 20227 omdömen

  2,5/10

  Ett ställe som ligger i ett bra o fint område men kan inte leva upp till förväntningarna. En super förvirrad servitör som ville ta upp beställning utan lämnat ut meny, serverade maten i omgångar o utan bestick dåligt dukat fick en såkallad halloumi platå som bara var en sallad indränkt i olja. Absolut inget vi besöker igen tur att vi bokat med 50% rabatten, de enda som smakade o värt att betala för var vinet.

 • Elisabeth a.
  Elisabeth a.

  30 augusti 20229 omdömen

  10/10

  Mycket trevligt bemötande, mycket god mat, trevlig atmosfär och oerhört sköna stolar!

 • Gina S.
  Gina S.

  24 augusti 202216 omdömen

  8,5/10

  Mysigt undangömd ställe vid vattnet!

 • Johan C.
  Johan C.

  21 augusti 202233 omdömen

  8/10

  Fantastiskt trevligt läge precis vid vattnet. Kan inte bli mer sommar i Stockholm city.

 • Ulrika S.
  Ulrika S.

  19 augusti 20227 omdömen

  5,5/10

  Bra läge, maten ok. Men att måsta jaga personalen och inte få den beställda drycken till maten drar ner betyget rejält. Tips är att lämna 5-10min minst mellan förrätt och huvudrätt. Vi fick huvudrätten ca 3 min efter förrätten… och ett tips till: titta gärna runt på andra bord ute när ni ändå serverar…slipper kunderna gå in och hämta er…

 • Ida W.
  Ida W.

  15 augusti 20221 omdöme

  2/10

  Riktigt illa…. det stod att det var stängt och när vi kom ditt så kom det en och öppnade restaurangen. Vi såg att dom använde frysmat, Var bara vi i hela resturangen!! Luktade illa, var smutsig och riktigt äckligt. vi gick därifrån.

 • Annica F.
  Annica F.

  10 augusti 20221 omdöme

  4,5/10

  Inte värt pengarna. Beställde röding med bädd av rotfrukter och potatismos...fick 2 små delade potatisar gömda under 2 små fiskbitar. Inga grönsaker, Ingen sås (Då kocken inte pratade svenska/engelska kunde servitör inte garantera att såsen var glutenfri som jag bad om så jag fick enbart fisk och potatis ???? 2 i sällskapet beställde tagiatelle med svampsås men fick vanlig spagetti. 1 i sällskapet beställde entrecote (kostade 365 kr!) Den såg allt annat ut en entrecote. Torr och svår att skära. Servitören var dock trevlig och gjorde sitt bästa.

 • Elisabeth a.
  Elisabeth a.

  9 augusti 20229 omdömen

  10/10

  Mycket god och vänlig betjäning Mycket god mat Vackert och trevligt Helt perfekt

 • Maryam M.
  Maryam M.

  9 augusti 20222 omdömen

  6/10

  Tyvärr inte så imponerande när det gällde smaksättningen. Bra bemötande men de glömde servera drickan vi beställde. Rabatten man får via Fork var inte heller med på notan och man fick säga till.. så lite rörigt men de förklarade att de hade ont om personal.

 • Elisabeth a.
  Elisabeth a.

  8 augusti 20229 omdömen

  10/10

  Fjärde gången här, precis allt toppen! Rekommenderar verkligen!

 • Pamie N.
  Pamie N.

  8 augusti 202220 omdömen

  9,5/10

  God mat, bra service även om servitören var ny så gjorde han verkligen sitt bästa och det uppskattas. Denna utsikt och goda maten är verkligen värt fler besök.

  review_preview

  Visa bild

 • Yulianna M.
  Yulianna M.

  4 augusti 202218 omdömen

  4/10

  1. Det tog 40 minuter innan vi överhuvudtaget fick beställa och det va inte mycket folk på restaurangen. 2. När den äldre mannen tog vår beställning sa han ordet Rose tre gånger och tre gånger sa jag att ingen i det här sällskapet skulle ha Rose. Mannen var trevlig och skämtsam så jag hoppades på att han skojade bara. 3. Det dröjde ca 30 minuter tills vi fick vår dricka som också serverades 1 glas i taget ca var 5e minut. 4. Vi får ett glas Rose till bordet som jag för fjärde gången påtalar att ingen vid bordet beställt, istället saknas 1 glas vitt. 5. En i sällskapet hade beställt vodka sour, Den dröjde allra längst och när hon till slut får säger mannen "och en whisky sour". När vi påtalar att det är fel ändrar han sig och säger att det är vodka sour. Det var det inte.. Mannen gör en ny drink och det dröjer ytterligare 15-20 minuter. 6. Då servicen dröjer så länge och mannen glömmer bort hälften av det vi ber om så servar vi oss själva med att hämta vatten,glas, bestick, servetter, salt och peppar osv. 7. Efter att ha väntat på maten i 50 minuter från att vi fick beställa går jag fram och frågar. Mannen svarar mig att den tillagas just nu. Efter ytterligare 20 minuter frågar jag igen, denna gång kvinnan som jobbar där. Hon blir jätte chockad att vi inte fått vår mat än. Mannen som serverade oss satt vid ett sällskap och drack ett glas vin. Kvinnan frågar honom hur det kommer sig att vi inte fått vår mat. Förklaringen vi fick va att vår beställning hade hamnat under en tallrik så kocken hade missat att se den. De ska nu börja tillaga vår mat. I ursäkt fick vi en flaska bubbel. Vi var vid det här laget så vrålhungrig att vi bad om att få något att snacka på. Vi några skivor bröd, smör och ölkorv som de inte tog betalt för. Det var tacksamt. 8. Efter Totalt 2 timmar från att vi anlände och satte oss vid bordet fick vi vår mat. Absolut inget märkvärdigt med maten, de flesta kan nog laga mycket godare hemma. Vi var så hungriga så att så klart åt alla upp allt. 9. Jag går in för att betala notan för samtliga i sällskapet. När jag betalat står på mitt kvitto Rose 440sek. Jag får få tillbaka och för femte gången förklara att ingen i vårt sällskap druckit Rose och Absolut inte en hel flaska. Mannen gör retur som också dröjer då han undervisar kvinnan i hur man gör retur. Jag fick heller inget kvitto på returen få maskinen inte funkade som den skulle. Istället skrev mannen ner det förhand på mitt kvitto. Summering: Härlig servering att sitta ute på en solig dag. Servicen försöker vara bra men är total katastrof. Maten kostar mycket mycket mer än vad den smakar. Det var väldigt tur att vi hade 50% rabatt med The fork. Om du har all tid i världen på dig och inte lider av dåligt tålamod och kort stubin, samt inte har några förväntningar på maten så kan detta ställe vara för dig.

 • Felix G.
  Felix G.

  24 juli 202243 omdömen

  4,5/10

  Rörig service och lite väl enkel mat.

 • Helena B.
  Helena B.

  20 juli 202210 omdömen

  3,5/10

  Lite gäster och vi får ändå vänta väldigt länge på att få beställa. Under tiden lämnade ett sällskap utan att beställa då personalen varit otrevliga mot dom. Ett annat sällskap bakom oss uttalade att maten inte gick att äta och att det inte kändes bra att behöva betala för den. Vår mat var ok men absolut inte mer. När jag bad om notan så visade det sig att man betalade inne. Gick in och killen rabblade vad vi ätit och frågade om det stämde. Jag sa ja, och så ville han att jag skulle blippa mitt kort (på en betalautomat som låg på ett litet bord m en massa ”bråte”). Jag sa då att jag ville se notan så att jag vet vad jag betalar för och fick till svar att ”det har jag ju redan sagt”. Jag sa att jag ville se ”på papper”, och fick då titta på hans bildskärm att allt var korrekt… Kommer inte att komma tillbaka!!!

 • Andrea A.
  Andrea A.

  20 juli 20229 omdömen

  4,5/10

  Jag hade stora förväntningar när jag gick till en restaurang på Strandvägen. Brukar vara väldigt nöjd med alla the fork besök. Detta var under förväntan. Ena rätten serverades 10min innan den andra kom in så maten blev smått kall. Vinet vi ville bestämma fanns inte att beställa. Min sallad saknade några ingredienser den skulle ha haft, då sa jag till och fick endast en liten skål med några avokadobitar och valnötter som tillägg (rätten saknade fortfarande mango). Dessutom stod det fel pris i menyn. Fick fråga själv om de kunde kompensera oss med någon efterrätt - vilket vi fick. Vatten serverades först när vi frågade om det. Tyvärr kändes personalen oengagerad och väldigt orutinerad. Inget ställe jag kommer gå tillbaka till. Enda positiva var livemusiken.

 • Michael K.
  Michael K.

  20 juli 20221 omdöme

  4/10

  När vi kom mötte ägaren oss. Vi var i princip ensamma ( 20 juli 2022 kl 18). Vi fick en! Meny. Varför inte två när vi var två personer som sitter mitt emot varandra? Jag beställde Skagenröra till förrätt och min gäst oliver. Oliverna goda ( de har ju inte tillagats). Skagenröran ( 225 kr)smakade som den man köper på Ica, mycket majonäs, räkorna lyste med sin frånvaro. Till huvudrätt beställde min gäst halomisallad, totalt smaklös. Jag beställde entrecote (345 kr)och fick frågan hur den skulle vara stekt. Medium tack. Jag fick in en två köttbitar med mycket senor och totalt söndergrillad. Ingen höjdare. En restaurang vi inte kan rekommendera. Nej, det finns många mycket bättre restauranger som man kan välja istället för denna smaklösa tråkiga upplevelse.

Se alla omdömen

Mer information

Öppettider
Öppet i dag

måndag
11:00 - 22:00
tisdag
11:00 - 22:00
onsdag
11:00 - 22:00
torsdag
11:00 - 22:00
fredag
11:00 - 00:00
lördag
11:00 - 00:00
söndag
11:00 - 22:00

Så tar du dig till restaurangen

Strandvägen 56, 115 23, Stockholm, Sverige

Kollektivtrafik

Nära Djurgårdsbron (öster av bron), Bus 69 towards Stop "Djurgården", tram/tvärbannan "Djurgårdsbron towards bridge.

Vägbeskrivning för att hitta hit

Innerstan, Östermalm, ,

Funktioner

, Fantastisk utsikt, Pasta, Fars dag,

Vanliga frågor och svar

Restauranger runt Strand 54

Internationellt

Brasserie Elverket

Poäng:8,6

Stockholm

567 kr genomsnittspris

Grillat

Stockholm

340 kr genomsnittspris

-30%

Italienskt

Il Conte

Poäng:8,4

Stockholm

578 kr genomsnittspris

MENU

Italienskt

Lo Scudetto

Poäng:8,4

Stockholm

340 kr genomsnittspris

-50%

Indiskt

East India

Poäng:8,7

Stockholm

459 kr genomsnittspris

-30%

Italienskt

Villaggio

Poäng:9,1

Stockholm

762 kr genomsnittspris

-30%

 • Insider

Franskt

Tapir

Poäng:9,5

INSIDER

Stockholm

525 kr genomsnittspris

Indiskt

Indian Kingdom

Poäng:9,3

Stockholm

300 kr genomsnittspris

Italienskt

Stockholm

390 kr genomsnittspris

Italienskt

Stockholm

400 kr genomsnittspris

-30%

Stockholm

434 kr genomsnittspris

Internationellt

Stockholm

249 kr genomsnittspris

Italienskt

Il Marchese

Poäng:8,5

Stockholm

340 kr genomsnittspris

-50%

Amerikanskt

Stockholm

210 kr genomsnittspris

MENU

Internationellt

Café Tidemans

Poäng:8,4

Stockholm

250 kr genomsnittspris

Franskt

Stockholm

521 kr genomsnittspris

Japanskt

Issei Stockholm

Poäng:8,7

Stockholm

450 kr genomsnittspris

MENU

Italienskt

Stockholm

277 kr genomsnittspris

 • Insider

Diwan

Poäng:9,4

INSIDER

Stockholm

368 kr genomsnittspris

Asiatiskt

Pong Nybrogatan

Poäng:8,7

Stockholm

287 kr genomsnittspris

Andra restauranger i Stockholm som du kanske gillar

Grillat

Usine Bistro 38

Poäng:8,7

Stockholm

490 kr genomsnittspris

MENU

Internationellt

Stockholm

401 kr genomsnittspris

MENU

 • Insider

Libanesiskt

Le Rustique

Poäng:9,3

INSIDER

Stockholm

300 kr genomsnittspris

-50%

Japanskt

Sushi Sukai

Poäng:9,0

Stockholm

210 kr genomsnittspris

-30% Godkänner Yums

 • Insider

Indiskt

Mowglis Kök

Poäng:9,3

INSIDER

Stockholm

442 kr genomsnittspris

-20%

 • Insider

Internationellt

Amfora vinbar

Poäng:9,0

YUMS x2INSIDER

Stockholm

250 kr genomsnittspris

-50% Godkänner Yums

 • Insider

Indiskt

Shere khan

Poäng:9,3

INSIDER

Stockholm

300 kr genomsnittspris

-30%

Latinamerikanskt

El Cielo

Poäng:8,4

Stockholm

390 kr genomsnittspris

MENU

Internationellt

YUMS x2

Stockholm

300 kr genomsnittspris

-50% Godkänner Yums

YUMS x2

Stockholm

330 kr genomsnittspris

-50%

Internationellt

Gamla Stan Hof

Poäng:8,5

Stockholm

220 kr genomsnittspris

-30% Godkänner Yums

Europeiskt

Stockholm

440 kr genomsnittspris

MENU

Indiskt

Stockholm

279 kr genomsnittspris

-50%

 • Insider

Italienskt

INSIDER

Stockholm

315 kr genomsnittspris

MENU

Indiskt

Saffran

Poäng:8,6

Stockholm

390 kr genomsnittspris

-50%

 • Insider

Internationellt

Restaurang ART

Poäng:9,4

INSIDER

Stockholm

400 kr genomsnittspris

-30% Godkänner Yums

Populära städer på TheFork

 • Restaurang Uppsala
 • Restaurang Helsingborg
 • Restaurang Lund
 • Restaurang Jönköping
 • Restaurang Örebro

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.