Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
Sturegatan 19, Stockholm
Sturegatan 19, Stockholm
Sturegatan 19, Stockholm

Franskt Med familjen

Recensioner - Sturegatan 19

8,4/10
111
Sturegatan 19, 114 36 StockholmVisa karta

Genomsnittspris 350 kr

50% på matnotan - TheFork Festival

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Redan 28 bokningar i dag 🔥

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Redan 28 bokningar i dag 🔥
Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

8,4/10
Mycket bra bord114 omdömen
8,7/10

Mat

8,2/10

Service

8,2/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
Vem kan skriva ett omdöme och hur räknar vi ut betyg?
 • Lena H.
  Lena H.

  20 mars 202341 omdömen

  9,5/10

  Så nöjd med både wallenbergaren och creme brulee fint upplägg och rejäla portioner. Trevligt bemötande och bra service. Kan verkligen rekommendera denna restaurang. Återkommer ????

  review_preview

  Visa bild

 • Risto V.
  Risto V.

  18 mars 202333 omdömen

  9,5/10

  Det var första gången på den här Krogen och det blev en glad suprise - jättetrevlig ställe med god mat och duktig bra serveringspersonal - kommer absolut tillbaks...????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 • Daniel C.
  Daniel C.

  18 mars 202336 omdömen

  10/10

  Toppkvalitet

 • Maria L.
  Maria L.

  17 mars 20232 omdömen

  8/10

  Mysigt och gott.

 • Linda L.
  Linda L.

  17 mars 202311 omdömen

  10/10

  Wow vilken bra service och god mat!

 • Evelina L.
  Evelina L.

  16 mars 202313 omdömen

  5/10

  Förslag på saker ni kan förbättra: 1. När bordet inte är färdigt vid utsatt tid och gästen blir placerad i baren: fråga om gästen önskar något att dricka under väntan. 2. När gästen sätter sig vid bordet bör den vita duken vara utan stora rödvinsfläckar. 3. När gästen beställer dryck på flaska bör det hällas upp vid bordet. 4. När gästen frågar vad hen fått i glaset ska ni veta vad bubblet heter och inte svara ”brut”. 5. Ni bör någon gång under middagens gång fråga om maten är till vår belåtenhet. 6. När huvudrätten äntligen kom var glasen såklart tomma. Frågan ”vill ni ha vin eller??” fick mig att tacka nej direkt, eftersom ni inte ens vet vad ni serverar. 7. När middagen är färdig bör ni fråga om gästen önskar dessert och mer dryck. 8. När gästen går tackar man för kvällen och säger hejdå. Maten var okej, men på grund av den brutalt dåliga servicen kommer vi aldrig tillbaka.

 • Christopher h.
  Christopher h.

  16 mars 202332 omdömen

  7/10

  Vi hade en tid och passa och de respekterade de inte alls så vi blev rejält försenade. Förrätten kom jättefort, men varmrätten tog forever. Var svårt att få kontakt med personalen efter att vi hade satt oss. Atmosfären i restaurangen var mycket trevlig och hovmästaren lika så, tråkigt bara att serveringen inte hade samma höga nivå. Notan kom före varmrätten, vilket speglar lite vilken nivå servicen var på.

 • Ebba G.
  Ebba G.

  16 mars 20231 omdöme

  10/10

  Supertrevlig personal och maten höll hög kvalitet. Dessutom fick man ha med sig hund som de bjöd på köttbullar, stort plus! Kommer definitivt gå tillbaka hit ????

 • Lukas O.
  Lukas O.

  15 mars 2023160 omdömen

  10/10

  Utmärkt service, fint urval, jättegoda ostron, bra viner och härlig atmosfär. Vi beställde allt från råraka, entrecôte, fiskgryta och så klart alla smårätter. Allt som allt en toppen upplevelse.

 • Nathalie A.
  Nathalie A.

  15 mars 20232 omdömen

  10/10

  Det va trevlig atmosfär, god mat och dryck!

 • Ulrika G.
  Ulrika G.

  11 mars 20235 omdömen

  8/10

  Trevligt ställe, fin atmosfär. Maten helt ok. Rårakan kunde vara lite tunnare och råbiffen mer finmald. Trots allt väldigt gott och trevligt med bra service.

 • Madeleine T.
  Madeleine T.

  10 mars 20232 omdömen

  6,5/10

  Mysig restaurang med skön atmosfär. Det kändes att det var nytt då personalen var nu och lite för på ibland och lite väl of ibland. De 3 populäraste rätterna var slut vilket var synd, tror det var deras bästa. Hit kan jag tänka mig gå igen, inte enbart för maten men mer för stämningen

  review_preview

  Visa 2 bilder

 • Annika L.
  Annika L.

  10 mars 202310 omdömen

  9,5/10

  Klassiska rätter, vällagade och smakfulla. Fin och välkomnande service. Funkade bra att ha med bebis i barnvagn. Lokal som dämpar ljud så att man kan samtala med alla runt bordet. En lyckad och trivsam middag!

 • Karl R.
  Karl R.

  4 mars 20231 omdöme

  9/10

  Gudomlig mat och smakupplevelse!

  review_preview

  Visa bild

 • Niklas K.
  Niklas K.

  3 mars 202336 omdömen

  9,5/10

  Mycket god mat!

 • Rune G.
  Rune G.

  21 februari 20231 omdöme

  9/10

  Bra läge som kvartersrestaurang. Hederlig husmanskost av utmärkta råvaror, grundligt tillagat och med en extra knorr på vissa rätter. Bra vinlista.

 • Magnus C.
  Magnus C.

  16 februari 20237 omdömen

  7/10

  Trevlig stämning och mycket god oxkind. Intressant men kort vinlista.Personalen missade fork-rabatten med rätatde direkt när vi sade till.

 • Ann E.
  Ann E.

  15 februari 20233 omdömen

  10/10

  Vilken lyckad kväll! Vi (familj 9 personer) samlades vid baren och tog ett glas. Sedan åtnjöt vi en trerätters i klassisk fransk anda - från ostron till créme brûlée. Bra service, trevlig personal som var välkomnande. Bra ljudvolym, vi kunde alla prata med varandra! Rekommenderas varmt!

 • Josefin B.
  Josefin B.

  31 januari 20233 omdömen

  10/10

  Åt en ljuvlig råraka följt en fin kotlett på Duroc? Gris.. Smakerna satt verkligen! Fin service med bra vintips, ett välkommet tillskott till övre delen av Sturegatan.

 • Peter R.
  Peter R.

  21 januari 20231 omdöme

  3,5/10

  Vår förrätt serverades till bordet bredvid oss. Huvudrätten torsk var hård och med all säkerhet körd i micro. Tyvärr inget ställe vi återvänder till.

  Sturegatan 19 (Ägare)

  Hej Peter! Förrätten ni beställde var lite grönsallad som ni ville ha till fisken, Det har vi inte på menyn men vi ordnade fram det och den anlände minuten efter torsken som är väldigt populär nya menyn, Vi serverade 40 portioner torsk den kvällen och inte hört några anmärkningar. Och vill försäkra dig om att vi inte har en mikro på vår restaurang. Väl mött.

 • Bo P.
  Bo P.

  21 januari 20232 omdömen

  4/10

  Restaurangen var glest besatt personalen med tre treviga men högst tre högst okunniga servitriser. Förrätter u.a. men svala/kalla. Ok annars. Huvurätt kalla trots gott om tid att servera. Mycket brita med vinhantering. Visdae ej biplasksn som öppnades på avstånd, unders rörelse i knä med omskakning. Servedades utan sedvanliga sätt. Oprefessionellt! Maten var ok men halvjummen trots att gott om tid förelåg. Sammafattningsvis vänlig men helt otillfredställande kompetens hos personalen.

 • Sandra C.
  Sandra C.

  14 januari 20232 omdömen

  4/10

  Restaurangen är en typisk kvarterskrog. Jag meddelade dagen innan att jag behöver glutenfri mat. När jag väl kommer är det glutenfria brödet ”slut” likaså den enda vegetariska rätten som var glutenfri. Personalen bad inte om ursäkt eller försökte lösa problemet utan bara kort meddelade att det ”är slut”. Fisksoppan som jag till slut beställde var alldeles för pepprig och därmed var det svårt att känna smaken samt att fisken var dessvärre överkokt. Men bröd hade det kanske fungerar att dölja den peppriga smaken lite. Efterrätten, Nyponsoppa med biskvi och glass var både innovativt och smakade himmelskt. Kortfattat: inget för glutenintoleranta och de som värdesätter god service på en restaurang där man betalar för servicen. Men vill man ha en himmelsk nyponsoppa är den helt rätt.

 • Mats G.
  Mats G.

  6 januari 20231 omdöme

  10/10

  Mycket trevlig restaurang med bra service och jättebra mat

 • Sara A.
  Sara A.

  10 december 20221 omdöme

  5/10

  De glömde mitt erbjudande jag bokade och när jag sa till blev det ändå fel rabatt.. Orkade inte säga till igen???? Nöjd med maten, den var god var god dock slö service och inte engagerade personal enligt mig.

  Sturegatan 19 (Ägare)

  Hej Sara! Ledsen att vi glömde rabatten då systemet låg nere, Vi åtgärdade den när du påpekade det. Kul att maten smakade bra och att ni var nöjda med maten.

 • Charlotte S.
  Charlotte S.

  6 december 202214 omdömen

  9/10

  Modernare miljö än meny..förstår tanken men tror lite mer klassisk dukning som anspelar på rätter,:mycket trevlig service,klassiska rätter från old Scholes på ett bra sätt,väldigt vällagade med känsla med mycket smör och grädde ???? mmm..bästa var jordärtskocka soppa med anklever mums!

 • Sandra N.
  Sandra N.

  3 december 20223 omdömen

  9,5/10

  Jätte god mat och otroligt bra utbud. Trevlig personal och lagom väntan på mat. Ända lilla minus är att någon i personalen hade sin hund i restaurangen, dom skällde till och från. Vilket inte uppskattades då vi är några som är allergiska dessutom. Men toppen restaurang!

 • Charlotte L.
  Charlotte L.

  26 november 202286 omdömen

  6/10

  Kycklingen var väldigt torr och det var inte mycket smak på calvadossåsen. Rejäla portioner men inte prisvärt. Servitrisen var inte speciellt trevlig. Lokalen mysig.

 • Birke E.
  Birke E.

  24 november 20221 omdöme

  9,5/10

  Trevlig, välkomnande, personal, den goda maten tilltalande upplagd och dessutom mycket god. Som vid tidigare besök uppmärksam, hjälpsam, serveringspersonal som med sitt positiva uppträdande bidrog till trivseln.

 • Katarina L.
  Katarina L.

  1 november 20226 omdömen

  8,5/10

  Mycket god mat till rimliga priser. Vänlig personal men inte helt intrimmad än. Dålig belysning på bordet, svårt att läsa menyn. Hoppas er restaurang kan bli den kvarterskrog ni hoppas på trots konkurrensen från Hantverket intill!

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.