Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
Sushi Sukai, Stockholm
Sushi Sukai, Stockholm
Sushi Sukai, Stockholm

Japanskt Krog

Recensioner - Sushi Sukai

8,9/10
1747
Grev Turegatan 10, 114 46 StockholmVisa karta

Genomsnittspris 210 kr Godkänner Yums

30% på matnotan

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Redan 8 bokningar i dag 🔥

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Redan 8 bokningar i dag 🔥
Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

8,9/10
Utmärkt bord1748 omdömen
9,3/10

Mat

8,6/10

Service

8,6/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
Vem kan skriva ett omdöme och hur räknar vi ut betyg?
  • Mikael M.
    Mikael M.

    1 februari 20231 omdöme

    10/10

    Mysigt ställe, jättebra service och fantastisk mat!

  • Jeane S.
    Jeane S.

    29 januari 20232 omdömen

    10/10

    De va super trevligt att sitta där, min kompis uppskattade stället. Trevlig personal med god mat. Vi kommer tillbaka.

  • Emma I.
    Emma I.

    28 januari 20239 omdömen

    8,5/10

    Bra mat, trevlig liten restaurang men lite långsam service

  • Natta P.
    Natta P.

    28 januari 20233 omdömen

    8/10

    Mysigt restaurang, bra musik och god cocktail. Jättebra service, servitrisen förklarade om meny och rekommendationer. Gick jättefort att få maten. Lax som tapas var jättegod, rekommenderar. Sushi var goda men nigiri var väldigt små med pytte liten topping på. Vi var 2 personer och beställde 2 tapas och 20 bitar sushi. Det var lagom med maten så vi orkade inte med efterrätt. Gillar laxen jättemycket! ;)

    review_preview

    Visa 4 bilder

  • Mats W.
    Mats W.

    26 januari 202329 omdömen

    10/10

    Suverän mat och bra service - jag rekommenderar denna restaurang:-) Vi sex personer och alla var supernöjda.

  • Hannah H.
    Hannah H.

    26 januari 20231 omdöme

    10/10

    Jätte trevlig personal och jätte trevlig ställe

  • Katarina H.
    Katarina H.

    26 januari 20233 omdömen

    9,5/10

    Mycket god mat!

  • Jagoda I.
    Jagoda I.

    22 januari 20232 omdömen

    8,5/10

    Goda förrätter, god sushi dock är det mer ”svensk” sushi med mycket såser och röstad lök osv än riktig japansk sushi, vilket kan vara bra eller dåligt beroende på vad man är ute efter. Mycket bra service, löste alla ”problem” utan att man behövde säga till. Lite mörkt och kallt inne i restaurangen. Men mycket god och fräsch mat

  • Per-Arne E.
    Per-Arne E.

    21 januari 20239 omdömen

    8,5/10

    Knepet med japansk tapas gör att man tvingas beställa flera rätter för att bli mätt.

  • Ingvar B.
    Ingvar B.

    19 januari 20231 omdöme

    9/10

    Bra service, god mat. Tyvärr störande dunkadunka hög musik

  • Marina D.
    Marina D.

    18 januari 20233 omdömen

    10/10

    Otroligt smakrikt och gott, besöker definitivt igen ????????

    review_preview

    Visa 4 bilder

  • Amanda F.
    Amanda F.

    14 januari 20231 omdöme

    8,5/10

    .

  • Paul G.
    Paul G.

    12 januari 20232 omdömen

    10/10

    Jätte bra mat, massa smaker och fin uppläggning. Länge sedan jag fick en så god talrik(niku yaki huvudrätten)

  • David J.
    David J.

    11 januari 202311 omdömen

    9,5/10

    Trevligt ställe med bra service. Bra mat och vi fick väldigt fin vegetarisk sushi som inte fanns på meny. Kan absolut tänka mig att gå tillbaka.

  • Misha W.
    Misha W.

    10 januari 20231 omdöme

    10/10

    Sushi Sukai erbjuder utan tvekan Stockholms bästa sushi, som dessutom serveras i en lokal med utsökt inredning och en otroligt trevlig atmosfär. Ett måste för den som uppskattar sushi!

  • Philippe A.
    Philippe A.

    7 januari 20233 omdömen

    10/10

    Första gången där och valde att gå dit för alla fina recensioner restaurangen fått... och dom stämde in jätte bra, jätte mysig restaurang, trevlig personal men framförallt jätte god mat! Tjejen som älskar sushi sa att det var bästa sushin hon ätit och jag som inte gillar sushi så mycket älskade det också! Så gott! Vi kommer tillbaka lätt, tack för maten och för en jätte fin upplevelse. Mvh // Philippe Antonio

  • Robert B.
    Robert B.

    30 december 2022202 omdömen

    9/10

    Detta är säkert kort när det gäller japanskt. Inte en av de bästa i stan, men riktigt bra & prisvärt. Trevligt med japansk lager på fat. Kommer gärna tillbaka !

  • Natalie E.
    Natalie E.

    30 december 20222 omdömen

    9,5/10

    Mysig restaurang, trevlig personal och supergod mat

  • Fariba j.
    Fariba j.

    22 december 20225 omdömen

    9/10

    Efter 8 år vistelse i Norra Asien, föredrar en japansk atmosfär med låg ljud music. Stället passar mer för yngre än allmänt alla ålder. Annars mat och servisen super bra :)

  • Ulrik W.
    Ulrik W.

    19 december 20221 omdöme

    9/10

    Lång väntan, berodde på sjukdom, olyckligt..

  • Harsh P.
    Harsh P.

    17 december 20229 omdömen

    8,5/10

    Delicious Sushi recommended by a very kind waitress. Service and food was marvelous.

    review_preview

    Visa bild

  • Hanserik A.
    Hanserik A.

    11 december 20223 omdömen

    8,5/10

    Trevlig och kunnig personal som serverade och kollade om vi tex tyckte om vinet/ ölen, annars fick vi byta till ett annat, men rekommendationerna var bra.

  • Iman --
    Iman --

    9 december 20223 omdömen

    10/10

    Sån mysig och fräsch resturang med trevlig personal samt jätte god mat!! Super!!

  • Danuta K.
    Danuta K.

    9 december 20221 omdöme

    8/10

    Den ända problem är att maten är inte varm. Så var det idag under lunchen och likadan upptäckte min väninna en veckan sedan. Detta måste ändra! Bara 8!

    Sushi Sukai (Ägare)

    Hej tack för din kommentar Vi serverade er sushi till lunch Sushi ska inte serveras varm Men självklart så serveras varmrätter alltid varmt vi förstår inte riktigt din kommentar Mvh team sukai

  • Anne-Charlotte R.
    Anne-Charlotte R.

    8 december 202220 omdömen

    7/10

    Jag har ätit här flera gånger och Detta har varit ett jätte prisvärt ställe med bra mat men nu har dom höjt priserna rejält och trots att man får 30% på maten så känns det för dyrt. Speciellt i jämförelse med andra Suchi Resturanger

  • Mats N.
    Mats N.

    7 december 202212 omdömen

    6/10

    Tyvärr beställde vi tempura och fick nigri. Alla som har varit i Japan vet att tempura är friterad mat. Att då servera kall mat och ta 290:- för den är faktiskt mer än uselt. Skamligt är det!

  • Pepe S.
    Pepe S.

    6 december 20225 omdömen

    10/10

    Very good service and delicious food

  • Hengameh B.
    Hengameh B.

    6 december 202211 omdömen

    10/10

    Service were excellent and food was delicious

  • Annsofi w.
    Annsofi w.

    4 december 20224 omdömen

    9,5/10

    Mycket vänlig och artig personal och framförallt supergoda japanska tapas. Alla fem i sällskapet var mycket nöjda och vill komma tillbaka. .........

  • malika a.
    malika a.

    1 december 20221 omdöme

    9/10

    Personalen var super trevlig och atmosfären var härlig!

  • Eddie I.
    Eddie I.

    28 november 202214 omdömen

    8/10

    En mysig liten restaurang med bra kvalitet och ett bra bemötande. Läget är bra mitt i centrala Stockholm. Gillar man sushi då ska man prova denna restaurang.

  • Isabelle n.
    Isabelle n.

    26 november 20221 omdöme

    9,5/10

    Vi va 30 min sena men de löste det med ett leende! Tack. Sen bra service och jättegott! Enda minus för mig är att jag tycker det är för trångt och för lite plats för alla vinterjackor och pallar istället för stolar är inte så nice men vi satt bredvid varandra i soffan istället .

  • Niclas o.
    Niclas o.

    25 november 202239 omdömen

    8,5/10

    Supertrevlig servitris, lyhört utifrån våra önskemål och riktigt god sushi. 10 bitar var blev perfekt!☺️ Enda anmärkningsvärda var att vi hamnade i den bakre delen av restaurangen med övriga gäster och hela främre delen var tom. Så utifrån ser restaurangen helt tom ut, så hade vi inte bokat hade jag trott den var dålig.

  • Aina T.
    Aina T.

    24 november 20222 omdömen

    7,5/10

    Mysig restaurang med mycket god mat men servicen var under förväntan. Vi fick be om att få vinet till maten flera gånger och fick det efter halva huvudrätten redan var uppäten.

  • Roger N.
    Roger N.

    20 november 20221 omdöme

    10/10

    Stockholms bästa sushi ????

  • Thu T.
    Thu T.

    13 november 202249 omdömen

    6/10

    Mat var ok men väldigt liten portion, personal var jättetrevligt ,men det hjälper inte

  • Mohamed O.
    Mohamed O.

    11 november 20222 omdömen

    10/10

    Tjejen med svarta kläder gav oss top notch service! 3:e vistelsen på en månad och blir lika nöjd varje gång. :)

  • Helena L.
    Helena L.

    11 november 202214 omdömen

    9,5/10

    Hos Sushi Sakai är det god asiatisk mat som erbjuds. Vårt sällskap delade på japanska smårätter o sedan en mix av två olika sushi varianter. Mycket gott!! Servicen är bra o personalen ser gästerna under kvällen. Väl värt ett besök ????

  • Mårten L.
    Mårten L.

    9 november 20221 omdöme

    5,5/10

    Hade bokat och hamnade i inre rummet. Trångt och dålig akustik. Fick beställa direkt och serverades miso men sen dröjde maten 30 ish minuter. Verkade vara massor med take away som trängdes med lunchgästernas mat. Trevlig servitris ursäktade men inget som syntes på notan. Trist för stället har potential.

  • Jolene T.
    Jolene T.

    1 november 202221 omdömen

    7,5/10

    Bra mat! Mysigt! Lite obekväma pallar men vi satt i soffan istället. Service ok.

Tripadvisor-omdömen

1Tripadvisor-omdöme

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.