Tillbaka

Recensioner Texas Longhorn Älvsjö

8,7/10

Utmärkt bord

baserat på 248 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Maria H.
  Maria H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Allt var verkligen toppen! Både mat och service vi fick var fantastiskt! Kommer tillbaka!

 2. Markus Z.
  Markus Z.
  • 46 omdömen
  7/10

  Lite struligt när vi kom till restaurangen, många sällskap samtidigt, Bord inte förberedda och lite trångt vid ingången. När vårt bord var klart fick vi snabb och bra service, gick fort att få både dryck och mat. Jättegoda ribs, rekommenderas! Dock kom ingen och frågade om vi ville ha något mer att dricka/eller dessert efter att tallrikarna dukats av.

 3. Admir M.
  Admir M.
  • 2 omdömen
  10/10

  God mat & bra service!

 4. Susann W.
  Susann W.
  • 16 omdömen
  8,5/10

  Mysig stämmning med god mat.

 5. Nadia O.
  Nadia O.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastiskt ! Personalen är alltid lika härlig och maten var som vanligt över förväntan. Vi kommer definitivt tillbaka fler gånger. Viktigt att man bokar bord då det verkar vara fullbokat varje fredag.

 6. Jonas M.
  Jonas M.
  • 1 omdöme
  10/10

  En skön känsla på personalen, bra mat och mysig miljö. Det är kul att en bra restaurang etablerat sig i Älvsjö! Jag och familjen kommer absolut komma tillbaka!

 7. Murat Y.
  Murat Y.
  • 2 omdömen
  10/10

  Personalen är vänliga och har god ordning i restaurangen. Maten är bättre än i de andra Texas Longhorn restaurangerna tycker jag vid sista besöket idag. Köttet har blivit bättre kvalité på och tillbehören känns fräscha. Det finns en kille som arbetar där, känns som en ansvarig i restaurangen, han är väldigt fokuserad på att alla har de bra och skapar nästan en familjär känsla.

 8. Gergana T.
  Gergana T.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Det var trångt med mycket folk och vi fick vänta länge för att beställa, få maten och notan. Personalen hade så bråttom att hinna med alla kunder så att vi fick våra dricker nästa kastade på bordet. Och till slut när vi redan betalat fick vi hämta kortläsaren till baren.

 9. Anne S.
  Anne S.
  • 1 omdöme
  6/10

  Inget fel på stället, men det var trångt om utrymmet, särskilt med tanke på dagens Coronasmitta. Känns inte bekvämt när det känns som man sitter i knäet på bordsgrannen. Nöjd med min mat, barnmenyn kunde vara roligare.

 10. Jenny Å.
  Jenny Å.
  • 2 omdömen
  6/10

  God mat & dryck. Tog dock lång tid från det att vi kom till att vi fick beställa mat. Samma sak när vi skulle ta in notan, vi fick vänta en bra stund innan de upptäckte att vi försökte komma i kontakt med servisen för att få in notan.

 11. Clara C.
  Clara C.
  • 1 omdöme
  10/10

  Jag blev positivt överraskad över hur fin lokalen var och alla i sällskapet tyckte att maten var väldigt god. Vi fick bra och snabb service och var väldigt nöjda. Vi bokade bord samma dag som vi ville gå dit och äta och det gick väldigt smidigt att boka bord. Vi kommer absolut att gå dit igen.

 12. Wilma K.
  Wilma K.
  • 1 omdöme
  10/10

  Personalen var fantastisk och maten alltid lika bra, mitt favvo mat ställe i Sverige och det blir alltid lika lyckat ????ätit på flera ställen i Sverige och Texas är bäst!

 13. Dejan S.
  Dejan S.
  • 1 omdöme
  9/10

  God mat och mycket trevlig lokal. Personalen verkade lite stressade när vi kom, varken hej eller välkommen, första frågan var kort och rak: har ni bokat bord. Men därefter var de trevliga snabba och hjälpsamma. Allt som allt bra, vi kommer igen ????

 14. Kenny A.
  Kenny A.
  • 2 omdömen
  10/10

  Perfekt!

 15. Tommy H.
  Tommy H.
  • 2 omdömen
  5/10

  Vi beställde 2 st biff och köttbitarna som kom in var rena slammsorna, vi skickar tillbaka den ena direkt och får en ny, jag äter dock upp den andra som var lite bättre men väldigt dålig. När servitrisen frågar om köttet var bra, så säger jag att även min köttbit var väldigt dålig, då svarar servitrisen att ”Jag såg det när jag serverade den” ehhhh serverar man då från början? Mycket missnöjd. Dock så bjöd dom på ena rätten och efterrätt. Men dåligt från början.

 16. Kicki J.
  Kicki J.
  • 29 omdömen
  10/10

  Alltid lika trevligt att besöka. Bra service och jättegod mat!

 17. Per H.
  Per H.
  • 2 omdömen
  7/10

  Fick förrätten efter varmrätten vilket helt klart drar ner det samlade omdömet. Nästa gång hoppas vi på omvänd ordning vilket känns mer naturligt.

 18. Theodor P.
  Theodor P.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi kommer igen............................................................................................................................

 19. My P.
  My P.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mysigt ställe med god mat och excellent service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 20. Alain Christian B.
  Alain Christian B.
  • 1 omdöme
  3/10

  Peesonalen var jättestressad och de välkomnade dåligt. Vi fick sitta i hörnet fast att vi bokade ett bord. Men en till par som hade inte bokat fick en bra bord. Man hade en känskla att bli behandlad efter sin hudfärg. En stor besvikelse för oss

 21. Jenny B.
  Jenny B.
  • 1 omdöme
  5/10

  Tiden då man besökte Texas Longhorn för att få en bra köttbit är förbi. Efter att ha skickat tillbaka köttet 2 gånger efter att ha fått det serverat medium/well istället för medium/rare kom köttet ut Texas Blue, dvs knappt stekt alls. Mitt sällskap hade förstås ätit upp för länge sedan, så då ledsnade jag o åt side salladen o drack vinet som var bra. Hur kan de misslyckas så totalt? Köttet var dessutom av mkt sämre kvalitet än en bättre ekologisk bit man köper i vanlig mataffär. Sist vi var här fick dessutom mitt sällskap sitt medium/rare kött serverat medium/well, så snarare en vana än otur. Den stackars serveringspersonalen var trevlig och serviceminded, så gå för alldel hit om ni bara ska ta en kall öl eller en sallad.

 22. Fredrik W.
  Fredrik W.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Väldigt bra mat och dryck! Dock tyvärr för servicen så var det för lite personal så de hann inte riktigt med att servera alla så det blev lite väntetid.

 23. Mikael B.
  Mikael B.
  • 2 omdömen
  10/10

  Den här restaurangen är galet bra! Köttet är munderbart. Personalen är på topp. Har besökt stället två gånger och det kommer bli massor av fler framöver❤ I love it.

 24. Alma L.
  Alma L.
  • 1 omdöme
  9/10

  Supermysigt och trevlig och rolig serviceinriktad personal! Traditionell steakhouse mat som smakar gott! Fått jättefina köttbitar alla gånger ????????

 25. Charlotte A.
  Charlotte A.
  • 1 omdöme
  8/10

  Mycket trevlig personal och fin atmosfär. En av oss beställde beyond burger som inte var så värst beyond något. Tråkig värre med sitt salladsblad och mayo. Mer kärlek behövs för att få den att lyfta.

 26. Helena J.
  Helena J.
  • 1 omdöme
  8/10

  Jag fick ett bra första intryck av personalen. De var trevliga och tillmötesgående. Kommer gärna tillbaka.

 27. Veronica S.
  Veronica S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trevlig personal, bra mat, barnvänligt.

 28. Ronnie V.
  Ronnie V.
  • 4 omdömen
  8/10

  Deras tonfiskslider är grymt najs.

 29. Agneta S.
  Agneta S.
  • 2 omdömen
  10/10

  Mycket nöjd med grilltallriken med pommes frites, mört smakrikt och fantastiska pommes ????????????

 30. Bernadette B.
  Bernadette B.
  • 3 omdömen
  6/10

  God mat. Mycket gäster men för få som serverade vilket innebar väntetid, tex för bortplockning av disk. Dessutom ingen som frågade om vi ville ha mer att dricka eller dessert. Dock väldigt trevlig personal, när de väl hann komma till bordet.

 31. Madeleine J.
  Madeleine J.
  • 24 omdömen
  10/10

  Super trevlig personal, större lokal än jag trodde, mycket nöjd

 32. Erika A.
  Erika A.
  • 21 omdömen
  10/10

  Supermysig restaurang med bra service och kanon uteservering med kvällssol

 33. Ronja S.
  Ronja S.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Jag och min kille åt där på våran 1 års dag, passade perfekt för oss. Mysigt som satan och maten var de godaste jag ätit på väldigt länge. Personalen var bra också då dom fick mig att skratta

 34. Erika A.
  Erika A.
  • 21 omdömen
  10/10

  Supergod mat! Fantastisk personal och kanon gott läge i solen!

 35. Sandra F.
  Sandra F.
  • 15 omdömen
  9/10

  Jättebra mat och service, men kände inte att man såg till att ha space mellan sällskapen i lokalen. Ett fett minus på de.

 36. Roland P.
  Roland P.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Stället va jätte trevligt maten va kanon personalen jättetrevliga kommer att gå dit flera ggr det ändå som finns att klaga på är svårt att parkera bilen hälsn Rolle

 37. Sofia J.
  Sofia J.
  • 3 omdömen
  10/10

  Fantastisk personal! Lite torra hamburgerbröd men resten är så gott att det jämnar ut sig.

 38. Mimmi L.
  Mimmi L.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  För lite personal för den mängden gäster som var. Fick vänta länge och de glömde bort en extrabeställning. Trevlig personal men väldigt stressade.

 39. Axel S.
  Axel S.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Mycket trevligt bemötande, snabb service. Maten bra kryddad och precis den grad av stekning vi beställde. Enda minuset är bristen på nära parkeringsplats.

 40. Alex G.
  Alex G.
  • 1 omdöme
  10/10

  Jätte välkomnande och otroligt trevligt bemött av den engelskspråkiga tjejen som serverade oss. Mina döttrar uppskattade hennes artighet, vänlighet och hur hjälpsam hon var med maten och drycken, men även att hon fixade fram lätt underhållning för barn. Maten var super god, barnen älskade det och drycken likaså. Det fanns aldrig någon som helst känsla av att man kände sig stressad utan de gav alla de övriga restauranggästerna samma service och vänligen och detta gjorde att vi trivdes. När vi lämnade restaurangen så hittade inte vår ena dotter sitt pannband och vi trodde att vi hade glömt det i bilen. Efter lite letande så gick vi tillbaka till restaurangen och vi fick sån utomordentligt hjälp från den ena herren som jobbade på restaurangen att han låg på magen på golvet och letade efter pannbandet där han hittade den. Dottern vart super glad och vi var otroligt tacksamma för hjälpen. Med andra ord så kan jag varmt rekommendera detta ställe med den varma, hjärtliga och trevliga personalen och restaurangen. Hit kommer vi åka och äta flera gånger och rekommendera flera till denna restaurang.