Registrera min restaurang
Hjälp

Recensioner - Texas Longhorn Kanalgatan

8,7/10
607
Kanalgatan 5, 211 40 Malmö
Amerikanskt
Genomsnittspris 350 kr

Få upp till 20 % i rabatt

Villkor kan gälla

Texas Longhorn Kanalgatan

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

🔥 Redan 9 bokningar i dag

Omdömen

8,7/10
Utmärkt bord607 omdömen
8,6/10

Mat

9,1/10

Service

8,6/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Rikard M.8 omdömen

    14 april 2024

    10/10

    En av mina absoluta favorit ställen när det gäller kött i världsklass, underbart om man som jag gillar en mör fin köttbit och perfekt friterad pommes med tillbehör , allt i en trevlig atmosfär och en genuin service

  • Camilla P.98 omdömen

    12 april 2024

    10/10

    Avslappnad restaurang med festlig atmosfär som serverarde goda burgare i amerikansk stil. Mycket trevligt bemötande. Många bra lunch erbjudamde och kaffe ingick som en lite bonus. Bra med glutenfritt hambugerbröd, varmt uppskattat.

  • Joakim H.1 omdöme

    6 april 2024

    6,5/10

    Borden var för små, helst om man beställer fajitas som vi gjorde och får in tre serverings tallrikar plus den man ska äta på. Så vi sätta grejer i fönstret.

  • My C.15 omdömen

    21 mars 2024

    9/10

    Jättebra service och mat.

    review_preview

    Visa bild

  • Melani p.

    Melani p.13 omdömen

    21 mars 2024

    10/10

    Jättegof mat och super service. Jag kan varm rekommendera ställer.

    review_preview

    Visa bild

  • Mark S.1 omdöme

    17 februari 2024

    10/10

    Vi kommer igen

  • Erik O.1 omdöme

    31 december 2023

    9/10

    Den här restaurangen levde upp till våra förväntningar gällande kvalitén på maten och service hos personalen. Fint upplägg av maten och man stod sig länge efteråt.

  • Timur K.1 omdöme

    25 augusti 2023

    8,5/10

    Trevlig och rolig servitör och maten var över förväntningarna.

  • Camilla S.1 omdöme

    5 augusti 2023

    6,5/10

    Vi har varit här vid två tidigare tillfällen och varit supernöjda med både mat o service. Tyvärr inte denna gången, maten var bra men inte servicen. Vi fick bra kundmöte i början av killen vi haft tidigare, tyvärr slutade han för dagen och då hoppas man att nån annan tog vid. Så var inte fallet , efter vi ätit upp tog det minst 30 min innan nån uppmärksamma att vi var klara och kanske ville ha efterrätt eller påfyllning av dricka. Då var vi redan irriterade och bad om notan och gick. Tråkigt ????

  • Anton V.1 omdöme

    28 maj 2023

    9/10

    Nöjd överlag, satt ute och när det blev kyligt var det föera

  • Rosita B.1 omdöme

    20 maj 2023

    5/10

    Inte den maten som vi fått vid tidigare besök, sen var det definitivt inte 200 gr kött i den portionen. Vi hade fått bättre mat på Olearys. Den trevliga nyanställda servitrisen får dock full pott. Hon var väldigt trevlig. Men gå inte dit för matens skull. Vi gick till Ica efteråt.

  • David A.2 omdömen

    1 maj 2023

    10/10

    Nachostallriken med cheddardipp och pulled pork dippen var super gott , intressant med svarta Nachoschips till.

    review_preview

    Visa bild

  • David A.2 omdömen

    30 april 2023

    10/10

    Burger of the Week , den va suveränt god och ölen till va toppen. Mycket trevlig personal och atmosfären va toppen. Kommer definitivt tillbaka hit.

  • Leonor G.4 omdömen

    2 april 2023

    10/10

    Personal var kunnig och mycket trevlig. Restaurangen är mysigt och vi kom då var det inte fullsatt så det blev mycket lugn och trevligt att vara här. maten var verkligen god, jag nöjt varje sekund. Jag rekommenderar att komma hit någon gång.

  • Maria K.1 omdöme

    25 mars 2023

    10/10

    Det var fantastiskt matt och service. Vi var här flera gången och var fantastiskt alltid . Vi kommer tillbaka snart att vi njuter restaurang och matt. / Maria

  • Marie B.5 omdömen

    15 mars 2023

    10/10

    Väldigt goda, saftiga hamburgare!!

  • Eirik B.1 omdöme

    28 februari 2023

    10/10

    Kanon bra service og kvalitet på mat och dryck. Garanteres at vi ved neste anledning booker bord. Gjester från Itali - Holand - Danmark och Norge + svenske kollegaer

  • Ruzica m.2 omdömen

    25 februari 2023

    5/10

    Beställde entrecote medium. Fick en riiiktigt blodig kall köttbit. Oacceptabelt för det priset. Och svaret jag fick när jag nämnde det för personalen var: oh nej va jobbigt, då vet vi.

  • Beata N.

    Beata N.14 omdömen

    14 februari 2023

    10/10

    Perfekt läge, mysig miljö och god mat. Kan det bli bättre?! Jag önskar mig att dom börjar göra nån rolig alkoholfri drink också! Då hade dom fått 11/10

  • Fredrik B.108 omdömen

    27 januari 2023

    9/10

    Vi en Nachotallrik med Pulled Pork och en med Chrispy Chicken Sallad, vi fick en jättefint mottagande och ett bra bord, båda rätterna var bra men salladen behövde just mer sallad för att vara ( en sallad med kyckling ) de har många olika slags kötträttsalternativ upp till 1 kilo ryggbiff på deras meny! Inredningen är hämtad från Amerikanska Södern, Texas.

    review_preview

    Visa bild

  • christer g.2 omdömen

    14 januari 2023

    10/10

    Utmärkt och trevligt bemötande och oerhört GOD mat och fint utbud av både valmöjligheter och tillbehör. Även gott vin. Vår favorit restaurang, Vi som är där så ofta kanske Ni skulle kunna tänka er något erbjudande typ kom 9 gånger och ät den 10 gratis. Stort tack! Vänligen Christer

  • MARTIN A.1 omdöme

    13 januari 2023

    10/10

    Helt underbar mat, helt klart över förväntan. Mycket trevlig personal, som dessutom skämtade lite med en. Vilket gjorde att man kopplad av på helt annat sätt. Snabbt att få ut maten också. Dessutom ett extra plus att dem tänkte på att kyla ner glasen, vilket gjorde att drickan höll sig kall mycket längre

  • Denise K.1 omdöme

    31 december 2022

    6,5/10

    Amerikanska pannkakan var stenhård, gick att bryta av. Mannen som serverade var supertrevlig och fixade nya, dom var dock inte heller någon höjdare. Men han försökte iaf åtgärda det och bad om ursäkt. Mysigt ställe!

  • Cenitha J.1 omdöme

    20 december 2022

    8/10

    God mat och bra service. Trevlig inredning o atmosfär. Ligger bra till

  • Sofia S.1 omdöme

    7 december 2022

    9,5/10

    Mycket god mat. och man får mycket mat. Bra service Litet minus för den inpyrda frityrlukten so sätter sig i hår o kläder o allt.

  • Annette F.1 omdöme

    9 december 2022

    8,5/10

    Tyckte att det var lite mat, vi skulle dela på en liten skål sås och sallad, och det var för två personer. Lite mat för pengarna

  • christer g.2 omdömen

    3 december 2022

    10/10

    MYCKET MYCKET god mat/dryck och verkligt trevlig och serviceinriktad personal. Humor saknades inte heller. Vi kommer verkligen besöka restaurangen OFTA och då blir det ännu större fyggbiff!

  • P.eter L.4 omdömen

    25 november 2022

    9,5/10

    Trevlig service, maten smakade utmärkt och lunchpriserna var rimliga.

  • Rikard M.8 omdömen

    22 november 2022

    10/10

    Ibland blir jag sugen på riktigt gott kött av god köttråvara och då brukar jag tänka på Texas Longhorn på Kanalgatan , själv föredrar jag entrecote framför oxfile men det är en smaksak En grillad köttbit som är mör och inte genomstekt är som jag brukar beställa , till det pommes som är perfekt friterade , enkelt och kvalitativt

  • Sarirat S.1 omdöme

    12 november 2022

    4,5/10

    Väldigt besviken besök. Allt har nu undergraderat, man fick inga sallad innan servering av kött som för i tiden. En av servitören gav inte lika bra bemötande mot oss jämför med andra kunderna. Denna servitören var inte trevligt alls. För att vi höll på fortfarande med maten, vi la vår bestick på var sin sida som tecken att vi var inte färdiga. Men denna servitören bara kom och frågar om vi känner oss nöjda. Som om servitören vill att vi ska går härifrån så nästa kund kan ta vårt bord. Jätteotrevligt!

    review_preview

    Visa bild

  • Jeanette L.2 omdömen

    5 november 2022

    10/10

    Som alltid lika nöjda då vi äter på någon Texas Longhorn-restaurang. Alltid lika gott, alltid lika härlig personal. Toppen även för oss vegetarianer i ett sällskap med ”meat-eaters”. Bra alternativ.????

  • Alexa B.9 omdömen

    6 november 2022

    9,5/10

    Fräsch mat, bra service, det enda som var lite störigt var att musiken var lite för hög för de få gäster som fanns och det hade inte skadat att ha lite högre rumstemperatur.

  • Staffan s.1 omdöme

    5 november 2022

    10/10

    Välstädat och lugnt o fint ställe för människor som vill äta gott o vällagat kött. Inga konstigheter, schysta personer som jobbade..

  • Ann-Louise M.1 omdöme

    3 november 2022

    8/10

    Liten och mysig restaurang. Tog lite lång tid innan vi fick beställa både dricka o mat. Maten var bra. Vi hade bokat bord via en app till 20.00 och de stängde 21.00, Ringde och påpekade detta, de ville vi skulle komma tidigare, men fick sitta och vänta vid bordet ca 20 min innan de tog vår beställning både på dricka och mat.

  • Oscar F.1 omdöme

    28 oktober 2022

    8,5/10

    Fantastisk servitör som gjorde det lilla extra! Maten är god som vanligt, men denna gång var det servicen som var det bästa! Stort tack till dig!

  • Uffe H.1 omdöme

    1 oktober 2022

    5,5/10

    Helt ok, men absolut inte mer.

  • Alexa B.9 omdömen

    30 september 2022

    6/10

    Det var länge sen vi var på restaurangen och även om maten var god uppvägde det inte för dålig service och obefintlig renlighet i matsalen. Speciellt när dekor är svart målad är det viktigt att städa ordentligt, bestick fick skickas tillbacks pga matrester från förra gäster. När det är mycket folk på plats blir det högljutt rätt fort pga lokalens storlek anpassning av musik volym hade kanske räckt.

  • Sofie L.1 omdöme

    17 september 2022

    5,5/10

    Servicen gjorde dom till något fantastiskt, men både maten blev fel och så även betalningen trots vi fick rabatt så slogs det in fel betalning..

  • Jonas S.1 omdöme

    17 september 2022

    5/10

    Kunde ha fått lite mer kött vid beställning av pulled pork

  • Kajsa O.1 omdöme

    18 augusti 2022

    8,5/10

    Texas Longhorn var mysigt belägen vid kanalen. Personalen var trevliga och tog väl hand om oss under vårt besök på restaurangen. Maten var helt okej, en av våra bitar var lite seg annars var maten go.

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

232Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.