Tillbaka

Recensioner - Texas Longhorn Norrköping

8/10

Mycket bra bord

baserat på 130 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Jimmy M.
  Jimmy M.
  • 1 omdöme
  4/10

  En äppelpaj för 89 kr ? Samma billiga som Max hamburgare säljer . Vart är den gamla ni hade ? Rena rånet och jag blev så sjukt besviken ????. Nä ni måste bättra på er.

 2. Annika J.
  Annika J.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Mysig miljö och trevlig personal. Tyvärr var kött biten allt för blodig .

 3. Hanna-Maria S.
  Hanna-Maria S.
  • 1 omdöme
  5/10

  Kött som inte var varmt i mitten och bacon som var rått. Kocken kom ut och hävdade att köttet skulle vara så då det var medium rare. Stekte ändå på det "av sin godhet ", även om vi upplevde att han tyckte att vi var besvärliga.

 4. Patrik H.
  Patrik H.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Mycket trevlig restaurang och väldigt bra personal. Maten var riktigt billig med tanke på kvalitén på maträtten. Kommer definitivt tillbaka.

 5. Caroline W.
  Caroline W.
  • 1 omdöme
  3,5/10

  Tog lång tid innan servitrisen kom och frågade vad vi ville ha! Köttet smakade dåligt och majskolvens kryddning var hemsk! Skulle aldrig gå dit igen för att äta! Drycken var ok.

 6. Per h.
  Per h.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Trevlig stämning . Perfekt att få sig en riktig köttbit med goda tillbehör. Isade glas är en fin detalj. Lagom stora lokaler med full texaslook.

 7. Elisabet j.
  Elisabet j.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket bra service och maten va fantastisk kommer verkligen rekommendera denna restaurang

 8. Veronica N.
  Veronica N.
  • 2 omdömen
  10/10

  Mycket bra mat, Bra tillagad. Bra avstånd för dessa tider. Mysig lokal med mycket trevlig personal

 9. Anna D.
  Anna D.
  • 1 omdöme
  7/10

  Kvinnan vid bordet bredvid nös ca.15 ggr och snörvlade och snorade. Min club sandwich var dränkt i dressing, så inga andra smaker kändes. Gör om, gör rätt.

 10. Malin S.
  Malin S.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Maten var god, vi fick dock uppsöka personal för att få beställa. Vi undrade om maten beställdes i baren pga att ingen kom för att ta upp beställning, ”oj, nej då vi kommer” va svaret. När maten kom in så va det mycket gott.

 11. Clara B.
  Clara B.
  • 1 omdöme
  4/10

  Servicen var dålig, under hela visten kom de inte fram och fråga hur de smaka, vi fick leta upp personalen för att betala. Matens kvalitet var sunkig. Långt ifrån vad det brukar vara på Texas longhorn.

 12. Janice P.
  Janice P.
  • 1 omdöme
  10/10

  Bra service där servisen var framme vid precis rätt tillfällen. Mycket god mat, alla 3 var lika nöjda, lugn atmosfär och väldigt bra bemötande.

 13. Janne M.
  Janne M.
  • 4 omdömen
  5,5/10

  Stod i menyn att det var grillad majskolv till maten, men fanns inte. Formfranska och små köttbitar till Steak sandwich. Ryggbiffen var en tunn köttbit. Texas Longhorn har blivit dåligt i alla städer nu tyvärr. Det var riktig bra förut, Men har blivit riktigt dåligt nu.

 14. Sofi Ö.
  Sofi Ö.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Mycket mysig restaurang med otroligt god mat. Saknar någon till de mindre barnen. Tror vi innan fått kritor och något att måla på, detta saknade vi denna gång.

 15. Monica H.
  Monica H.
  • 18 omdömen
  6/10

  Har varit på denna restaurang för några år sedan och var då mycket nöjd. Efter denna gång kommer vi tyvärr inte tillbaka. Servitören tog endast emot vår beställning och levererade maten, men frågade inte hur det smakade eller om vi ville ha något mer. Fick aldrig direkt någon kontakt med honom. Maten var ok, åt halloumiburgare och hamburgertallrik. Pommes fritten var inte färdiga och hamburgarna smakade inte speciellt mycket. Positivt var att de hade kalla frostade glas. Hoppas att det beror på kvällens personal att vi inte var nöjda.

 16. Kevin O.
  Kevin O.
  • 1 omdöme
  5/10

  Beställde en steak för 315kr men köttet var väldigt segt och fick mycket senor i köttet. Därför blev det en besvikelse. Men det var lugnt och svalt i restaurang vilket var bra

 17. Torbjorn A.
  Torbjorn A.
  • 2 omdömen
  5,5/10

  Ingredienserna till fördrinken saknades, oxfillen var bara ljumen, den extra bea-ssen serverades kall(!), det fanns ingen potatisgratäng, men husets röda var mycket gott. Trodde Norrköping kunde prestera bättre, speciellt nu när krogarna inte har så mycket folk. Ni behöver ta hand om era gäster bättre om ni vill överleva!

 18. Johan B.
  Johan B.
  • 1 omdöme
  8/10

  Bra mat till ett bra pris, speciellt hamburgarna. Trevlig och tillräckligt bra service. Frysta glas! Lite lagom mysigt. Vi gick därifrån nöjda.

 19. Eleonore J.
  Eleonore J.
  • 2 omdömen
  10/10

  Supergod mat och utmärkt service. Behövde inte vänta länge på vare sig förrätt eller varmrätt. Trevlig och skicklig personal. Rekommenderar detta ställe ????

 20. Per h.
  Per h.
  • 2 omdömen
  10/10

  En genomtrevlig restaurang . Den lite trånga lokalen är perfekt då den ger intimitet och håller nere ljudnivån. Uteservering för den som vill. Toppenmat till bra priser . Rekommenderas .

 21. Hanna Z.
  Hanna Z.
  • 1 omdöme
  6/10

  Medelmåttigt, maten var helt okej och servicen var näst intill obefintlig. Servitören kom inte till bordet mer än när han tog beställningen samt serverade maten. Han var väldigt neutral. Servitören dukade inte heller av eller frågade om dessert, mer dryck eller kaffe. Jag gick hem och drack kaffe och åt glass istället. Tråkigt för dem, speciellt i tuffa tider som råder nu med Corona och bortfall av inkomster. Vi var flera gånger tvungna att resa oss och gå till kassan för att få hans uppmärksamhet och beställa något. Vill också tillägga att vi var de enda gästerna på hela restaurangen och vi var där och firade en födelsedag i sällskapet. Det kommer inte bli fler besök och jag kanske inte behöver tillägga att det inte blev någon dricks heller.

 22. John V.
  John V.
  • 1 omdöme
  4/10

  Maten smaklös. Ingen vidare service. Finns bättre burgare i Norrköping. Rätt dyrt. __________________________________________________

 23. Erik L.
  Erik L.
  • 2 omdömen
  5,5/10

  Stressigt. Personalen sprang runt och det tog tid att få en servitör till bordet. Hög ljudvolym. Allt gjorde att man kände sig stressad och kunde inte njuta av maten.

 24. Jimmie j.
  Jimmie j.
  • 1 omdöme
  6/10

  Personalen hade mycket att göra, och flera saker i våran beställning vårt fel, bland annat hur köttet skulle tillagas och vilken typ av tillbehör som beställdes till. Trångt att komma fram till bordet när det satt folk vid andra bord. Men i övrigt okej

 25. Anna W.
  Anna W.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Trots att vi bad om att se vilka efterrätter det fanns, så fick vi ingen uppmärksamhet att beställa. Vi kände oss inte sedda öht. Tråkig service.

 26. Maria W.
  Maria W.
  • 2 omdömen
  10/10

  Inte lång väntetid på maten. Supertrevlig personal och fantastisk mat! Perfekt tillagad entrecote och tonfisksallad som var över förväntan. Dit ska vi verkligen besöka igen.

 27. Kim H.
  Kim H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Toppen trevlig personal. God mat. Lugn och skön stämning i restaurangen. Finns inget dåligt att säga. Ätit där förut och fått samma bemötande av personal och mat.