Tillbaka

Recensioner - Texas Longhorn Ostersund

8,6/10

Utmärkt bord

baserat på 66 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Wilma V.
  Wilma V.
  • 1 omdöme
  7/10

  Revbenen denna gång var torra än vad dem brukar vara. Men det är nog en engångsgrej. Läsken smakade vatten (det kanske var slut på sirap?) men det var endast coca-colan, fantan smakade bra. Hon som jobbade var trevlig!

 2. Mikael S.
  Mikael S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Kanon bemötande och god öl och mat. Kommer tillbaka.

 3. Fredrik H.
  Fredrik H.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Bra mat. Köttet tillagat precis som det ska vara. Smakrika tillbehör. Tonfisken ytterligare ett snäpp bättre. Servitrisen gav ett positivt intryck och tvekade inte över att ge oss (bra) tips om tillbehören. Men hon glömde fylla på vatten trots påminnelse och det är väl väl ende lilla minuset på detta besök. Kommer definitivt tillbaks!

 4. Lars E.
  Lars E.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Allt var toppen. Köttet perfekt stekt mot beställning. Mysfaktorn skulle bli bättre om man dimmrade ner lyset . Lite för skarpt som det är nu .Trevlig servitris.

 5. Marcus E.
  Marcus E.
  • 1 omdöme
  9/10

  Superbra mat som vanligt! Bra kött och Bra service! Ganska tomt men vi var där på en söndag kväll och i pandemitider och så kan det väl vara då antar jag.

 6. Anette L.
  Anette L.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Vi var ensamna på restaurangen denna kväll. Skönt med gott om utrymme, men också trist både för oss och personalen. Men fick förstås utmärkt service och maten var mycket god!

 7. Fredrik o.
  Fredrik o.
  • 1 omdöme
  9/10

  Det är en mycket trevlig restaurang med bra utbud på grillat. Mycket trevlig personal och bra service. Mätt och belåten. Har provat deras största rätt sittning Bull och det var en redig köttbit.

 8. Joanna G.
  Joanna G.
  • 2 omdömen
  9/10

  Jättebra service och god mat men väldigt besviken på att de två rätter jag beställde som skulle innehålla koriander inte längre innehöll det trots att det stod i menyn! Tycker de får meddela det vid beställning alt uppdatera sina menyer.

 9. Janne A.
  Janne A.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Trevligt ställe med mycket bra mat och vänligt bemötande. Mysig miljö och trevlig atmosfär, fick maten snabbt och den motsvarade väl förväntningarna. Återkommer gärna.

 10. Roger A.
  Roger A.
  • 1 omdöme
  7/10

  Bra atmosfär, god mat, gillar USA temat, enda som störde var plåtfaten som maten serverades på inte låg stilla på bordet, annars var personal och restaurangen perfekt!

 11. Lena L.
  Lena L.
  • 1 omdöme
  9/10

  Jättebra mat i helt okej prisnivå men något långsam service! Lite tråkigt att det inte fanns något alkoholfritt vin eller någon annan god alkohofri dryck. Kommer absolut att komma tillbaka snart och prova några andra rätter.

 12. Marina H.
  Marina H.
  • 1 omdöme
  9/10

  Tror dom hade lite personal ikväll, saknades minst 1 ur servisen då personen som tog emot oss känndes kall. Maten och atmosfären underbar som alltid.