Tillbaka

Recensioner - Texas Longhorn Skelleftea

8,8/10

Utmärkt bord

baserat på 225 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Morgan A.
  Morgan A.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Det var bra men fick vänta nästan 1 timme på min mat och vart inte mätt

 2. Caroline Ö.
  Caroline Ö.
  • 1 omdöme
  10/10

  Som alltid, levererar Texas Longhorn i Skellefteå utan besvikelse. Maten och servicen är toppen. Älskar de iskalla glasen man får sin dryck i ???????? Det är värt att besöka Skellefteå endast för detta, om man så vill ????

 3. I L.
  I L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Som alltid får man god service och ett bra bemötande när man besöker Texas Longhorn Skellefteå. Maten är utsökt och välsmakande. Inga långa väntetider på maten. Vill ge högsta betyg på vårt besök.

 4. Siv N.
  Siv N.
  • 1 omdöme
  7/10

  Med tanke på Corona så var det mycket folk den här kvällen och borden satt för nära. Det slutade med att vi fick flytta ett bord längre från bordsgrannen

 5. Anna Ö.
  Anna Ö.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Man känner sig väldigt välkommen, nästan som man är hemma hos krögaren. Kort sammanfattning Hög Hemtrevnad. Är en given restaurang att äta på då man besöker Skellefteå

 6. Bibbi L.
  Bibbi L.
  • 2 omdömen
  9/10

  God mat, prisvärt. bra service, trevlig miljö. Kände oss välkomna o sedda av personalen, som oxå var lyhörda för våra önskemål. Ska rekommendera restaurangen till andra.

 7. Milton E.
  Milton E.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trevligt personal

 8. Daniel B.
  Daniel B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trevligt bemötande av personalen ,mycket bra mat , bra lokaler, bra musik lite avslappnat, fick sitta kvar trots de stängde och dricka ur i lugn och ro ????

 9. Malin L.
  Malin L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Bra service. Maten toppen som alltid. Rent och fräscht. bra spridning på gästerna vid bordsplacering vilket ger extra plus under coronatider.

 10. Tina M.
  Tina M.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Häftig miljö, snygg barnmeny med tex grillad ryggbiff. Isiga ölglas gjorde känslan lyxigare. Dock pga dålig kommunikation i köket tog det 40 minuter innan de amerikanska pannkakorna ställdes fram, andra barnportionen tog längre tid. Men i övrigt god mat, häftig miljö.

 11. Annamaria H.
  Annamaria H.
  • 1 omdöme
  10/10

  God vällagad mat och bra service i en mysig miljö. Beställde dryck som passar maten och fick ett gott vin som fungerade utmärkt. Går mer än gärna hit igen!

 12. Fredrik L.
  Fredrik L.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  En mysig restaurang med trevlig atmosfär och bra mat. Inte alltför stor meny, men det som erbjuds är väl tillagat och har en härlig smak a'la Texas style. Lite virrigt kring vår beställning senaste besöket, trots bara 4 personer så fick ingen maten samtidigt, tillbehör glömdes bort och en del enkla råvaror på menyn var slut.

 13. Johannes G.
  Johannes G.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Otroligt bra bemötande och under kvällen fortsatt trevlig service av personal, inklusive hjälp att välja rätt samt tillblandning av drycker som inte fanns på menyn och en bra humor! Rekommenderas starkt & första gången dricks gavs med ett leende på läpparna!

 14. Ronny L.
  Ronny L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Otroligt god mat, trevlig personal och stora portioner..Från den restaurangen går man inte hungrig

 15. Jonatan L.
  Jonatan L.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Ganska säker på att de la på mer i kassan för betalade alldeles för mycket, inte okej. Annars ok. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 16. Molly G.
  Molly G.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Jättegott, trevlig personal ????????????men kanske lite för nära till bordet intill och ????????var lite snålt tilltagen, tyckte sönerna! Vi återkommer!????

 17. Ann-Liz T.
  Ann-Liz T.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Mysigt ställe ,med riktigt god mat och bra service. Vi kommer absolut tillbaka dit och har redan rekommenderat några om stället . Vi är mer än nöjda ❤❤

 18. Britt-Marie K.
  Britt-Marie K.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastiskt god mat. Trevlig och hjälpsam personal. Väldigt mysigt där inne. Kan verkligen rekommendera denna restaurang. 5 stjärnor av 5 möjliga från oss

 19. Urban V.
  Urban V.
  • 2 omdömen
  8,5/10

  Lammet är väldigt gott. Servicen var perfekt. Miljönär bra men kanske lite högljudd. Vi hade tur med vädret och kunde sitta ute. Det var väldigt behagligt.

 20. Eva L.
  Eva L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mysig restaurang med härlig atmosfär, galet god mat! Deras sötpotatispommes med ostsås är bäst! Lammet rekommenderas starkt men oavsett vad man väljer blir man aldrig missnöjd. Oxå bra service på det, toppenställe!

 21. Per L.
  Per L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Bra mat bra service, bra drink.............................................................................. Bra mat bra service, bra drink.............................................................................. Bra mat bra service, bra drink.............................................................................. Bra mat bra service, bra drink..............................................................................

 22. Ulf H.
  Ulf H.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Enkelt boka. Bra mottagande vid ankomsten. Dock väldigt Lååååång väntan på förrätten. ca 60 min. När den väl kom in och vi börjat äta av den inser vi att den ena är felserverad och den andra var inte mer än ljummen. Eftersom vi inte ville vänta längre så brydde vi oss inte om anmärka på detta med risk att få vänta ännu längre. I bland kan jag reflektera om detta är satt i system för att den beställda drycken ska hinna ta nästan slut och mera därmed behöver beställas......... Den beställda varmrätten kom in efter ca 30 min. Dock även den allt annat än varm. Allt hade varit OK om prisnivån varit hälften av de 1045 kr (2 glas vin + 2 läsk/gingerbeer) som notan var på. Lockar inte till ett återbesök.

 23. HENRITTA S.
  HENRITTA S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Maten kunde serveras med lite störa portion för det priset. Den smakade bra och quality var bra............................................

 24. Sam B.
  Sam B.
  • 25 omdömen
  8,5/10

  Allt bra, servitrisen rekommenderade ”deras egen” öl, och den var verkligen god. Hamburgaren var kanske lite underdimensionerad, eller snarare mer som än boll än som en burgare, vilket gjorde att man fick äta lite bröd först innan man kom in till burgaren. Men det vill jag inte framföra som ett klagomål utan bara som ett tips till kocken.

 25. Lovisa N.
  Lovisa N.
  • 1 omdöme
  9/10

  Jag åt lamm å den var god, lite segare än förra gången men god. Å black peppar dip å smokey salsan var jätte goda ????

 26. Jessica D.
  Jessica D.
  • 1 omdöme
  9/10

  Supertrevlig och hjälpsam personal. God mat som vanligt. ☺️ Fick inte fullt medium rare utan mer medium men det var gått ändå. Äter gärna här fler gånger.

 27. Martina M.
  Martina M.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket bra mat och bra service. Vi fick maten fort efter beställning trots att vi var en gäng och vi fick maten samtidigt allihopa vilket är ett plus. Mysig atmosfär. Rent och fräscht.

 28. Stina F.
  Stina F.
  • 1 omdöme
  9/10

  Vi blev bemötta av ägaren på ett föredömligt sätt. Fick sitta bra till i resturangen och han tog sig tid att kallprata och visa menyerna. När vi fick in maten visade det tyvärr sig att han glömt att jag begärt mjölkfritt och min kompis laktosfritt så vi fick återställa majskolven och vänta in en ny. Vet inte om det berodde på maten eller ölen men jag vaknade med magknip på natten och fick sitta en stund på toaletten men dålig mage. Det var lite synd.

 29. Mattias R.
  Mattias R.
  • 1 omdöme
  9/10

  Väldigt bra mat . Precis så vi önskade köttet . Däremot lite sparsamt med pommes frites . Fin service och kunnig personal . Maten kom väldigt fort

 30. John F.
  John F.
  • 1 omdöme
  10/10

  Har ätit på Texas ett flertal gånger och aldrig blivit besviken. Hög standard varje gång. Med trevlig och kompetent personal som aldrig tvekar att leverera.

 31. Joakim Å.
  Joakim Å.
  • 1 omdöme
  10/10

  Enormt bra mat det bästa vi ätit på åratal. Snabb och bra service ,bra atmosfär,fint mottagande, som sagt mycket god mat väldigt bra råvaror, rekom menderas!!!!

 32. Yvonne H.
  Yvonne H.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Mycket god service. Vi kände oss riktigt välkomna o väl omhändertagna. ????❤️

 33. Daniel N.
  Daniel N.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Mycket trevligt men vi blev utkörda för tidigt. Tycker vi i alla fall. Nästa gång planerar vi större gäng både med entreprenörer och säljare åt SkidstaHus. För det är en fantastiskt trevlig resturang

 34. Urban V.
  Urban V.
  • 2 omdömen
  7,5/10

  Det var mycket bra mat. Specielltlamm rätten är god. Trevlig men lite väl högljudd miljö. Personalen var lite stressad. Gå gärna hit en annan kväll än fredagar eller lördagar.

 35. Camilla L.
  Camilla L.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Mysig restaurang med god mat. Salladen var god men för drygt 150 kr så var det lite tråkig . Maken åt kött och det var sådär kvalité på det. Men överlag bra och gott.

 36. Lars B.
  Lars B.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Mycket trevlig personal och maten var underbar. Lite jobbig ljudvolym i lokalen men det blir så när dom serverar så goda drycker till maten. Jättenöjd med besöket och kommer att återvända fler gånger.

 37. Hans N.
  Hans N.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Allt var bra inget att klaga över..maten är bra..kommer tillbaka

 38. Roland F.
  Roland F.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  God mat, men blev förvånad/irriterad när det kostade 20kr extra med sötpommes utan att servitrisen upplyst mig om detta (vanligtvis brukar det finnas alternativ att välja på utan extra kostnad)