Vad
Var

Amerikanskt Med vänner

Texas Longhorn Umea

8/10
128

Genomsnittspris 350 kr

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Restaurangmeny

 • Genomsnittspris 350 kr
  Särskilt önskemål
Grilled Tuna Salad
189 kr
Ceasar Salad Chicken or Halloumi
169 kr
Warm Spinach & Bacon Salad
152 kr

Kostalternativ

Vegansk, Vegetariska rätter
Visa à la carte och fasta menyer

Bilder från användare

Strip Loin med Dirty Fries och vitlökssmör.
400gr sirloin. Steak

Betyg och omdömen

Mycket bra bord

8/10
baserat på 128 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
Matens kvalitet :7,9/10
Service :8,3/10
Miljö :7,7/10
 1. Philip L.
  Philip L.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Alltid gott, åt All in BBQ med Dirty fries. Ribs var grymma! Även den grillade kycklingen var över förväntan. Dom andra som tog Club sandwich, Fajitas och Striploin steak var också grymt nöjda.

 2. Johanna S.
  Johanna S.
  • 1 omdöme
  6/10

  Bra ryggbiff dock snålt med tillbehör. Stressad personal och ingen servicekänsla. Drinkarna är inte värda att prova, beställde whiskysour och den såg varken ut som en eller smakade som den ska.

 3. Michaela V.
  Michaela V.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi beställde in en sharing platter, maten var jättegod och toppen när man inte riktigt kan bestämma sig vad man vill ha. Allt kött var saftigt och gott, halloumin var knaprig och sötpotatispommesen var i toppklass. Servicen var snabb och bra!

 4. Lars Ö.
  Lars Ö.
  • 1 omdöme
  9/10

  God mat trevlig personal

 5. Mats N.
  Mats N.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Hej! Jag åt baconinlindad oxfile. Maten var bra med för det priset, 315 kr, tycker jag att det var lite mat. För det priset , tror att det var det dyraste på menyn, ska det vara mer.

 6. Roger N.
  Roger N.
  • 1 omdöme
  9/10

  Vi hade bokat just när restaurangen öppnade för kvällen. Snabb service, det gick lämpligt med tid för att få maten. Vi åt Ryggbiff, en rare och en medium rare, och båda var nöjda med det. Den tredje åt Buffalo Wings och de var STORA! Han köpte fem men orkade bara två. Som helhet en riktigt trevlig upplevelse, som alltid. Rekommenderas starkt.

 7. Robert H.
  Robert H.
  • 1 omdöme
  8/10

  Fanns ingen sallad till rätterna och såg väldigt enkel och alldaglig ut hade hoppats på mer! .............................................

 8. Stefan I.
  Stefan I.
  • 1 omdöme
  9/10

  Har tidigare aldrig besökt Texas Longhorn i Umeå och det blev en glad överraskning. Otroligt trevligt bemötande av personalen och bra mat vilket gjorde att man inte tänkte så mycket på den lite tråkiga lokalen. När jag går ut och äter så är huvudsaken att maten är bra vilken den verkligen var :-) /Stefan & Bodil

 9. Jesper F.
  Jesper F.
  • 1 omdöme
  9/10

  Restaurangen var väldigt bra då jag inte varit där tidigare. Mysig atmosfär och väldigt bra välkomnande. Var väldigt nöjd med min mat, sällskap däremot tyckte att det var lite lite pommes till maten men bakade potatisen som jag själv tog var underbar! Tack så hemskt mycket

 10. Marita L.
  Marita L.
  • 1 omdöme
  8/10

  Trevlig miljö , trevlig personal , lite snabb med att servera huvudrätten hann inte riktigt äta förrätten färdigt , även huvudrätten va de också snabba på att hämta från bordet hann inte riktigt njuta av maten, ändå va det inte så mycket folk att de va i behov av bordet.

 11. Mikael H.
  Mikael H.
  • 1 omdöme
  8/10

  Bra och god mat, bra personal och priser. :) Kan tycka det är lite pommes och dip om jag ska "klaga" på nåt. Ett ställe jag helt klart återvänder till fler gånger i alla fall

 12. Christer N.
  Christer N.
  • 1 omdöme
  5/10

  Maten var helt OK. Servitriserna har en del att jobba på, servicenivån finns mkt mer att önska. AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaa

 13. Christina W.
  Christina W.
  • 1 omdöme
  4/10

  Många rätter av en liten utbud var slut. Matens kvalitet i förhållande till priset är väldig lågt. Servicen och miljön var ok, inte mer. Vi förväntade mer.

 14. Nicklas P.
  Nicklas P.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Riktigt god mat, tyvärr så tog jag och gumman en "sharing platter" för 299kr per person och blev grymt besviken på hur lite mat det var. Vi var hungriga bägge två efter vi ätit mat för 600kr!? Servicen var som många skriver istort sett obefintlig efter det att man blivit visad till bordet. Vi fick vårat bord rätt nära kassan där folk fick gå fram och fråga servitörerna om dom kunde komma till deras bord. Fram mot kl. 20:00 så var halva menyn slut på då det kom nya "bordsgrannar" som ville äta hamburgare men blev besvikna. Märkte även av andra som ifrågasatt om deras mat inte skulle komma med majskolvar då det stod det på menyn. Och då i efterhand fick dom veta att de var slut men få en extra dipp istället. Känns fel då dom inte meddelade att saker som ska ingå i deras beställningar är slut på direkt, utan väntade på "om" kunderna skulle märka det eller inte. Så mitt betyg blir Smaken på maten 5/5 (på det lilla vi fick) Öl och dricka 3/5 Service 1/5 Pris 2/5 (alldelens för dyr meny för obefintlig service och i vårat fall för lite mat) Lokalen 3/5 lite små trångt men med hyfsad känsla (ett stort minus var att inte ens toaletterna var uppmärkta utan man söka sig till två dörrar som likväl hade kunnat leda en in i en städskrubb)

 15. Johanna J.
  Johanna J.
  • 1 omdöme
  5/10

  Missnöjd med kvalitén på maten. Majskolvarna som skulle ingå i rätten var slut, påtalade det och servitrisen tyckte att vi skulle ha sagt till om det tidigare. Det hör till Er att erbjuda något annat, tex en grillad tomat.

 16. Håkan W.
  Håkan W.
  • 1 omdöme
  8/10

  Bra mat och service. Köttet perfekt. Det är tydligt att upplägget är att man ska ta förrätt och sedan en huvudrätt. Kötträtten har eländigt liten mängd pommes frites inkluderat.

 17. Johanna O.
  Johanna O.
  • 1 omdöme
  4/10

  Fel stekgrad på köttet och när det skickas tillbaka till köket så ser vi hur personalen grimaserar. Upplever bemötandet av personalen som nonchalerande.

 18. My R.
  My R.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Väldigt trevlig personal, härlig atmosfär. Men har ätit där för kanske 1 år sedan och då var maten bra nu var de en besvikelse. De enda med maten som var värt pengarna var pommes fritesen

 19. Jenny J.
  Jenny J.
  • 1 omdöme
  6/10

  Tonfisken föll mig inte i smaken tyvärr men deras kött brukar vara bra

 20. Helene E.
  Helene E.
  • 1 omdöme
  5/10

  Mysig lokal Lång väntetid på maten, (nästan 45min fick vi vänta) När maten kom inte va de små portioner och Inte torrt (To.m min 4åring Som beställde en burgare ”barn” tyckte den inte smaka bra) Och hans lilla burgare va ännu torrare än den 180g vi vuxna fick Så vi blev riktigt besvikna på vårt första besök hos er.

Se alla omdömen

Mer information

Öppettider

MÅNDAG - ONSDAG

Kväll 17.00 - 22.00

TORSDAG

Kväll 16.00 - 22.00

FREDAG - LÖRDAG

Kväll 16.00 - 23.00

SÖNDAG

Kväll 16.00 - 22.00

Så tar du dig till restaurangen

Rådhusesplanaden 17C, 903 28, Umeå, Sverige, RestaurantAddress

Funktioner

Affärsmiddag, , , Med familjen

Restaurangen erbjuder

, ,

Restauranger runt Texas Longhorn Umea

Pakistanskt

Malala

Poäng:9.5

Umeå

300 kr genomsnittspris

Afrikanskt

Umeå

390 kr genomsnittspris

Italienskt

Angelini

Poäng:8.6

Umeå

450 kr genomsnittspris

Indiskt

Umeå

175 kr genomsnittspris

Franskt

Elektra

Poäng:8.4

Umeå

442 kr genomsnittspris

Skandinaviskt

Harriets

Poäng:9.2

Umeå

350 kr genomsnittspris

MENU

Kinesiskt

Balder

Poäng:8.8

Umeå

325 kr genomsnittspris

-20%

Skandinaviskt

Harlequin

Poäng:9.5

Umeå

238 kr genomsnittspris

Indiskt

Taj mahal

Poäng:9

Umeå

300 kr genomsnittspris

Skandinaviskt

Umeå

493 kr genomsnittspris

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Visa mer information

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Logga in på TheFork Manager

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning