Vad
Var

Amerikanskt Krog

Texas Longhorn Uppsala

8,7/10
160

Genomsnittspris 350 kr

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Restaurangmeny

 • Genomsnittspris 350 kr Särskilt önskemål
Grilled Tuna Salad
119 kr
Ceasar Salad Chicken or Halloumi
185 kr
Warm Spinach & Bacon Salad
135 kr

Kostalternativ

,
Visa à la carte och fasta menyer

Bilder från användare

Bacon lindad oxfile
Entrecote

Betyg och omdömen

Utmärkt bord

8,7/10
baserat på 160 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
Matens kvalitet :8,8/10
Service :8,8/10
Miljö :8,6/10
 1. Elin L.
  Elin L.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Maten var god, men saknade grönsaker på tallriken. Det gick såklart att köpa till, men då hade priset blivit högt för en varmrätt. Men överlag en trevlig restaurang med helt okey mat.

 2. Linda B.
  Linda B.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Mycket trevlig resturang, extremt snabb service, maten serverades snabbt och ett mycket trevligt bemötande både vid ankomst och under besöket.

 3. Jörgen O.
  Jörgen O.
  • 2 omdömen
  10/10

  Enkelt att boka via thefork, trevligt välkomnande och snabb tillgång till bordet. En trevlig väl sammansatt meny som gör det svårt att välja - man vill prova allt. Smakrik vällagad mat, fint upplagd. Avslappnad attityd från personal trots hög belastning i restaurangen.

 4. Sandra H.
  Sandra H.
  • 1 omdöme
  8/10

  Trevligt bemötande och personalen var väldigt hjälpsamma. Maten var god, köttet var rätt stekt och vi fick även sång samt överraskning till födelsedagsbarnet!

 5. Aya H.
  Aya H.
  • 2 omdömen
  10/10

  Vår servitör va en person i världsklass ???? Han hade stenkoll på allt och det var inga problem att lösa mina allergier. Trevligt bemötande och snabb service.

 6. Tobias D.
  Tobias D.
  • 1 omdöme
  9/10

  Nöjd med det mesta. Men att det var tillägg för pommes till en av de dyraste rätterna är dåligt. Borde ingå till det priset. Vet att det ingick tidigare på samma rätt. Avser baconlindad oxfilé i detta fall.

 7. Anna Y.
  Anna Y.
  • 1 omdöme
  5/10

  Lång väntetid på maten. Fel fördrink och fel öl serverades. Medium entrecote serverades helt rå. En besvikelse som taptalupplevelse.

 8. Caroline E.
  Caroline E.
  • 1 omdöme
  9/10

  Vi valde att sitta ute och fick gott och väl plats med våra två barnvagnar. Det gick snabbt att få beställa både mat och dryck. Efter ca 30 min fick vi maten vilket uppskattas när man har barn med sig.. Maten smakade väldigt bra! Som helhet är vi väldigt nöjda med besöket och kan tänka oss att komma tillbaka.

 9. Camilla H.
  Camilla H.
  • 1 omdöme
  8/10

  När maten serverades var den strax över ljummen. Vitlökssmöret som alltid brukar vara varmt och halvt rinnande var nu helt kallt. Köttet var strax över ljummen men bra tillagat, pommes samt tater tots var också endast ljumna. Allt smakade bra i sig men det kändes som maten hade stått och väntat ett tag innan det blev serverat.

 10. Margareta S.
  Margareta S.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Mysig restaurang men vi blev besvikna då salladen jag beställde var slut, vitlökssmör till min mans kött var slut och det gick inte att ordna fram en tomat eller gurkskiva till dotterns hamburgare.

 11. Karin L.
  Karin L.
  • 10 omdömen
  7,5/10

  Bra service, god mat, lite tråkig atmosfär men en trevlig och god middag totalt sett!

 12. Elin J.
  Elin J.
  • 1 omdöme
  8/10

  Tog lång tid innan jag fick min mat. Mitt sällskap fick sin före min och vi fick aldrig någon info vad det berodde på. Övrigt så var maten bra.

 13. Sophia R.
  Sophia R.
  • 2 omdömen
  5,5/10

  Lång väntetid, trevlig personal bjöd därmed på efterrätt. Dock gammal glass. Ingen restaurang jag skulle komma tillbaka till el rekommendera.

 14. Caroline B.
  Caroline B.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Tyvärr tycker hela sällskapet (5st) att stället blivit sämre och menyerna sämre (att man ska välja om man vill ha tillbehör till sitt kött (pommes t.ex) och då inte ingå i själva rätten). Samt allihopa bad om medium rare, och alla fick välstekt... ! Tog väldigt lång tid att få maten! (Vilket normalt sätt inte stämmer) Samt att det INTE fanns avstånd mellan borden i corona-tider? Mer än 50cm?! I övrigt, smakerna är fortfarande densamma, dvs otroligt gott, men i och med detta börjar man fundera på om man ska köpa maten på Ica istället och laga den själv för att faktiskt slippa den bristande servicen.. Tyvärr! Vi är annars flitiga på att använda diverse Texas Long Horn anläggningar! Men detta börjar bli ett skämt... Börjar likna vilken krog som helst, istället för den urtypiska upplevelsen Texas känslan man annars får på Long Horn.. jättetråkigt!! Vi åker liksom långväga för att endast gå på Long Horn, och känner att.. man hade lika gärna kunnat äta på de lokala restaurangerna istället. Hoppas att ni tar in detta som feedback istället för att bli arga på min text. Men efter att ha besökt över 150st olika ställen i hela världen så tycker jag ändå att alla ställen borde hålla samma mått på ett ungefär. Kommer ge Uppsala en chans till, och hoppas verkligen att den gången ger en bättre upplevelse så att vi vill fortsätta gå till er.

 15. Alicia K.
  Alicia K.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Väldigt trevlig personal och snabb service! Skulle gärna se ett bättre utbud av förrätter, annars var maten toppen! Mysiga och intima lokaler, kommer definitivt tillbaka.

 16. Saga C.
  Saga C.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Blandade ihop beställningarna. Glömde maträtter , en person fix vänta extra 15-20 min på sin mat medans alla andra hade fått den. Allt var bra fel ...

 17. Daniela D.
  Daniela D.
  • 1 omdöme
  10/10

  Jag tyckte att restaurangen gjorde ett bra intryck och var snälla och trevliga! Man kände sig välkommen!! Och maten är mer än bra, kommer defensivt tillbaka snart!!

 18. Mamun R.
  Mamun R.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Tjejen som serverade var mycket trevlig och artig. Mycket bra service. Mysig miljö, god mat, perfekt. Kommer definitivt komma tillbaka igen.

 19. Christine M.
  Christine M.
  • 1 omdöme
  6/10

  Allt var ok bortsett från att vi aldrig fick in förrätten, nachos att dela på. Ok hamburgare men inget wow. Vi fick erbjudande på 10% rabatt på nästa besök men hade hellre sett rabatten på dagens besök för att de missade förrätten.

 20. Helena A.
  Helena A.
  • 1 omdöme
  7/10

  Förvirrad personal,hade inte koll på vad vi hade beställt. Alldeles för trångt vid borden,inte trevligt att få personalens armar i sidan när dom serverade grannen.

Se alla omdömen

Mer information

Öppettider

MÅNDAG - TORSDAG

Middag 17-22

FREDAG

Middag 17-23

LÖRDAG

Middag 16-23

SÖNDAG

Stängt

Så tar du dig till restaurangen

Dragarbrunnsgatan 19, 753 20, Uppsala, Sverige, RestaurantAddress

Funktioner

Affärsmiddag,

Restaurangen erbjuder

, ,

Restauranger runt Texas Longhorn Uppsala

Vietnamesiskt

Annam Vietnamesiska Restaurang

Poäng:8.2

Uppsala

219 kr genomsnittspris

-50%

Italienskt

Uppsala

350 kr genomsnittspris

Gastronomiskt

Bierhuis

Poäng:9

Uppsala

390 kr genomsnittspris

Franskt

Uppsala

330 kr genomsnittspris

-20%

 • Insider

Libanesiskt

Insider

Uppsala

390 kr genomsnittspris

Italienskt

Uppsala

300 kr genomsnittspris

Brittiskt

Uppsala

-20%

Internationellt

Amante

Poäng:8.3

Uppsala

340 kr genomsnittspris

-20%

Från Medelhavet

Mjesto

Poäng:9

Uppsala

283 kr genomsnittspris

Europeiskt

Terrassen

Poäng:8.1

Uppsala

325 kr genomsnittspris

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Visa mer information

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Logga in på TheFork Manager

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning