Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Amerikanskt Krog

Recensioner - Texas Longhorn Uppsala

8,8/10
432
Dragarbrunnsgatan 19, 753 20 UppsalaVisa karta

Genomsnittspris 350 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

8,8/10
Utmärkt bord433 omdömen
9/10

Mat

8,7/10

Service

8,4/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Roger L.

    3 december 20212 omdömen

    8,5/10

    Hel nöjda med middagen. Vi var 10 st som åt och alla var nöjda med allt Allra bäst var nog kycklingvingarna som många tog före Det var bra och snabb service

  • Malin N.

    3 december 20211 omdöme

    7/10

    Allt bra men placering på bord innanför entrén med mycket spring både av gäster och bud sänker omdömet.

  • Thomas S.

    27 november 20211 omdöme

    10/10

    ++++++

  • Fredric L.

    20 november 20211 omdöme

    4/10

    Väldigt dålig service. Ouppmärksam och otrevlig personal. Man fick själv gå och söka en ur personalen för att få be om att göra sina beställningar.

  • Madde L.

    19 november 20212 omdömen

    10/10

    Rustik varm miljö gillar verkligen det och att maten är så god. Snyggga enkla upplägg av maten. Bra servicepersonal väldigt trevliga.. Återkommer mer än flera gånger.

  • Oscar G.

    18 november 20211 omdöme

    5/10
  • Thomas W.

    17 november 20211 omdöme

    10/10

    Alltid skönt att komma dit, bra mat och bra personal. Kommer definitivt gå dit igen.

  • Marie H.

    17 november 20212 omdömen

    7,5/10

    Tycker det var godare vid tidigare tillfällen jag varit där, för några månader sedan. Kycklingfilebitarna var bättre förr, nu med skinn på i sallad.

  • Sandra D.

    13 november 20213 omdömen

    9,5/10

    Mycket bra service. Personalen var mycket trevlig. Fick snabbt in maten och den var jättegod. Det enda negativa var att det var fullt med folk, och därmed hög ljudnivå.

  • Carina C.

    11 november 20211 omdöme

    10/10

    Vi är mycket nöjda med vårt besök. Maten var god och rikligt tilltagen, personalen trevlig och personlig, atmosfären mysig med en värmande brasa.

  • Anna T.

    6 november 20211 omdöme

    8,5/10

    Mycket trevlig personal. Maten var bra, men jag saknade lite "wow-faktor" i maten. Om jag fick önska så vore det trevligt med någon mer fiskrätt

  • Andreas L.

    5 november 20211 omdöme

    6/10

    Entrecote var som en utstampad schnitzel, smak var väl ok men tråkig råvara. Förrätten smakade bara sås/marinad och dåligt kryddad. Bra service och trevlig stämning i övrigt

  • Johan M.

    4 november 20211 omdöme

    10/10

    Trevlig personal och riktigt underbar mat ????????

  • Johan A.

    29 oktober 20212 omdömen

    7,5/10

    God mat och dryck. Dock tråkigt att behöva betala extra för tillbehör (sallad, pommes, dipp), när "kötträtterna" kostar över 300 kr . Överpris samt hög ljudvolym i restaurangen drar ner betyget.

  • Taro L.

    28 oktober 20211 omdöme

    6/10
  • Anette S.

    23 oktober 20211 omdöme

    6/10
  • Marcus N.
    Marcus N.

    23 oktober 20211 omdöme

    10/10

    Väldigt god mat! Blev lite missförstånd vid bokningen men detta löste personalen super bra! Jag är riktigt nöjd med servicen, maten, stämningen. Ja allt

  • Veronica J.

    16 oktober 20211 omdöme

    10/10

    Utmärkande bra personal!! Länge sen jag upplevde så bra service. Maten var också otroligt god och atmosfären var mysig och passande till ett bra steakhouse!

  • Gina A.

    9 oktober 20211 omdöme

    6/10
  • Magdalena H.

    2 oktober 20212 omdömen

    9/10

    Otroligt god mat, och väldigt trevlig service. Mitt enda problem är att det inte finns mellanväggar vilket gör att man kommer ganska nära andra gäster.

  • Linnéa N.

    24 september 20211 omdöme

    9/10
  • Christian O.

    24 september 20211 omdöme

    6/10
  • Sherii O
    Sherii O

    24 september 20211 omdöme

    9/10

    Vi tycker mycket om grillad oxfile steik, det är gott.

  • Mats J.

    18 september 20211 omdöme

    5,5/10

    Köttet var inte lika bra som jag minns det tyvärr. Men dem andra i sällskapet verkade nöjda.Men lokalen är väldigt trevlig. Servicen kändes mest ganska stressad

  • Peter d.

    17 september 20212 omdömen

    4/10

    Personalen var oerfaren och långsam. Kände mig inte sedd eller viktig.. Personalen ville bara gå hem och vi kunder var bara jobbiga. Personal ville att vi skulle gå hem.

  • Fredrik W.

    17 september 20211 omdöme

    10/10

    Maten var otroligt god, jättefin service och trots mkt att göra, uppmärksamhet på hög nivå! Det var första men säkerligen inte sista besöket!!

  • Frida A.

    8 september 20211 omdöme

    4,5/10
  • Åsa F.

    19 augusti 20211 omdöme

    10/10

    Maten var fantastiskt god och personalen var suverän.

  • Rikard T.
    Rikard T.

    18 augusti 20212 omdömen

    9,5/10

    Snabb service, dipsåserna hade dock fått lite "kylskada" : skinn. Övrigt ok.

  • Linda R.

    13 augusti 20211 omdöme

    8/10

    Mysig restaurang med god mat och service

  • Ylva S.

    15 juli 20211 omdöme

    3,5/10
  • Emelie N.

    15 juli 20218 omdömen

    10/10

    Supergott!!!! Värt att besöka. Tonfisken var så god med salladen på sidan om. Hela familjen var nöjda. Lite väl dyrt men så gott! Hoppas ni blir lika nöjda som vi.

  • Karin L.

    9 juli 202111 omdömen

    8,5/10
  • Thomas H.

    9 juni 20211 omdöme

    9/10

    Bra personal och omhändertagande! Bra mat!! Snabba med maten och positivt när man frågar om det smakar bra. Det var lugn atmosfär utan musik vilket jag tycker är positivt.

  • Angelika N.

    27 maj 20211 omdöme

    10/10

    Mycket trevligt bemötande, skämtsam personal och professionellt omhändertagande! Mycket trevligt! Vi alla 6 st i sällskapet var mycke tänjda! Kunde inte få en bättre examensmiddag! Tusen tack!

  • Sara H.

    30 april 20211 omdöme

    8,5/10

    Väldigt högljutt för att bara i en pandemi

  • Katarina R.

    17 april 20211 omdöme

    7,5/10
  • Linda O.

    10 april 20211 omdöme

    4/10

    Förrätten var kall. Sa det till servitören och han sa ok och gick. Varmrätten va ok. Fick maten snabbt. Drycken var god. Borden var lite för nära för varandra

  • Mathilda J.

    27 februari 20211 omdöme

    6/10

    Servitrisen var inte värst bra! Kunde inte nåt om viner mm Ville plocka undan fast vi inte var klara! Lite sådär när man ska äta en måltid för 800 för 2 pers

  • Johan Z.

    27 februari 20212 omdömen

    10/10

    Bra mat och trevligt personal! Atmosfären är mysig och inbjudande. Maten får du precis som du beställer den, bra kvalitet på köttet. Man vet vad man får.

Tripadvisor-omdömen

133Tripadvisor-omdömen

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning