Tillbaka

Recensioner - Texas Longhorn Uppsala

8,9/10

Utmärkt bord

baserat på 242 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Eva D.
  Eva D.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trevligt bemötande. Snabb och bra service. Maten var supergod och helt prisvärd. Besöker gärna restaurangen igen. Bra avstånd mellan matgästerna i dessa coronatider.

 2. Magdalena H.
  Magdalena H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi firade sonens 13-årsdag och är supernöjda. Maten var otroligt god och servicen var kanonbra. Desserten kom in med fyrverkeri och sonen sa att detta ska han minnas hela livet. Vi återkommer!

 3. Nathalie L.
  Nathalie L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Bra och välkomnande personal med tydlig meny, mysig atmosfär och utsökt mat! Bra läge och lätt att själv kunna boka bord. Avståndet under pandemin höll bra mått för en säker upplevelse.

 4. Cynthia A.
  Cynthia A.
  • 1 omdöme
  10/10

  Jag älskar Texas Longhorn men min upplevelse där idag lördag den 9:e januari var alldeles utmärkt. Maten va snabbt, och extra nöjd är jag med servisen. Trevligaste killen som gick över förväntningar och verkligen gjorde det lilla extra för att få oss nöjda. Rekommenderar det 110%

 5. Johan V.
  Johan V.
  • 1 omdöme
  8/10

  Väldigt bra ställe med just igår var köttbiten inte helt okey. Ganska trådig, seg och brukar normalt sett vara mycket good. Starter och efterrätt var perfekt. Mvh. Johan

 6. Finn G.
  Finn G.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Perfekt tillagat kött och pommes, bra utbud av öl och sidorätter. Atmosfären var mysig, men stolarna och bänkarna lämnar lite att önska över, jag tror det går att fördela och designa borden bättre. Annars jättebra service och trevligt bemötande. Väntade inte länge på maten heller även fast den blev precis som vi ville ha den. 9,5/10.

 7. Helena B.
  Helena B.
  • 1 omdöme
  6/10

  Serverades en köttbit som var seg som en skosula. Fick den utbytt men det tog orimligt lång tid och resten av sällskapet hade för länge sedan ätit upp när rätten väl kom in igen. Den nya köttbiten var förvisso mörare men väldigt slamsig.

 8. Agneta L.
  Agneta L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Alltid en mysig atmosfär och trevligt bemötande. Sen är det jättegott också! Mums! Okey man var tvungen att skriva minst 120 tecken, det var ju märkligt men nu blev det det.Tack.

 9. Felix N.
  Felix N.
  • 1 omdöme
  5/10

  Personalen och förrätten var bra, men hamburgaren till varmrätt var torr, baconet var bränt.....................,.,.,.,.,,.,.,.,.,.,.,.

 10. Shara D.
  Shara D.
  • 8 omdömen
  9,5/10

  Grym mat trots hektiskt och mycket gäster. Väldigt trevlig och proffsig personal

 11. Elin L.
  Elin L.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Maten var god, men saknade grönsaker på tallriken. Det gick såklart att köpa till, men då hade priset blivit högt för en varmrätt. Men överlag en trevlig restaurang med helt okey mat.

 12. Linda B.
  Linda B.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Mycket trevlig resturang, extremt snabb service, maten serverades snabbt och ett mycket trevligt bemötande både vid ankomst och under besöket.

 13. Jörgen O.
  Jörgen O.
  • 2 omdömen
  10/10

  Enkelt att boka via thefork, trevligt välkomnande och snabb tillgång till bordet. En trevlig väl sammansatt meny som gör det svårt att välja - man vill prova allt. Smakrik vällagad mat, fint upplagd. Avslappnad attityd från personal trots hög belastning i restaurangen.

 14. Sandra H.
  Sandra H.
  • 1 omdöme
  8/10

  Trevligt bemötande och personalen var väldigt hjälpsamma. Maten var god, köttet var rätt stekt och vi fick även sång samt överraskning till födelsedagsbarnet!

 15. Aya H.
  Aya H.
  • 2 omdömen
  10/10

  Vår servitör va en person i världsklass ???? Han hade stenkoll på allt och det var inga problem att lösa mina allergier. Trevligt bemötande och snabb service.

 16. Tobias D.
  Tobias D.
  • 1 omdöme
  9/10

  Nöjd med det mesta. Men att det var tillägg för pommes till en av de dyraste rätterna är dåligt. Borde ingå till det priset. Vet att det ingick tidigare på samma rätt. Avser baconlindad oxfilé i detta fall.

 17. Anna Y.
  Anna Y.
  • 1 omdöme
  5/10

  Lång väntetid på maten. Fel fördrink och fel öl serverades. Medium entrecote serverades helt rå. En besvikelse som taptalupplevelse.

 18. Caroline E.
  Caroline E.
  • 1 omdöme
  9/10

  Vi valde att sitta ute och fick gott och väl plats med våra två barnvagnar. Det gick snabbt att få beställa både mat och dryck. Efter ca 30 min fick vi maten vilket uppskattas när man har barn med sig.. Maten smakade väldigt bra! Som helhet är vi väldigt nöjda med besöket och kan tänka oss att komma tillbaka.

 19. Camilla H.
  Camilla H.
  • 1 omdöme
  8/10

  När maten serverades var den strax över ljummen. Vitlökssmöret som alltid brukar vara varmt och halvt rinnande var nu helt kallt. Köttet var strax över ljummen men bra tillagat, pommes samt tater tots var också endast ljumna. Allt smakade bra i sig men det kändes som maten hade stått och väntat ett tag innan det blev serverat.

 20. Margareta S.
  Margareta S.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Mysig restaurang men vi blev besvikna då salladen jag beställde var slut, vitlökssmör till min mans kött var slut och det gick inte att ordna fram en tomat eller gurkskiva till dotterns hamburgare.

 21. Karin L.
  Karin L.
  • 10 omdömen
  7,5/10

  Bra service, god mat, lite tråkig atmosfär men en trevlig och god middag totalt sett!

 22. Elin J.
  Elin J.
  • 1 omdöme
  8/10

  Tog lång tid innan jag fick min mat. Mitt sällskap fick sin före min och vi fick aldrig någon info vad det berodde på. Övrigt så var maten bra.

 23. Sophia R.
  Sophia R.
  • 2 omdömen
  5,5/10

  Lång väntetid, trevlig personal bjöd därmed på efterrätt. Dock gammal glass. Ingen restaurang jag skulle komma tillbaka till el rekommendera.

 24. Caroline B.
  Caroline B.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Tyvärr tycker hela sällskapet (5st) att stället blivit sämre och menyerna sämre (att man ska välja om man vill ha tillbehör till sitt kött (pommes t.ex) och då inte ingå i själva rätten). Samt allihopa bad om medium rare, och alla fick välstekt... ! Tog väldigt lång tid att få maten! (Vilket normalt sätt inte stämmer) Samt att det INTE fanns avstånd mellan borden i corona-tider? Mer än 50cm?! I övrigt, smakerna är fortfarande densamma, dvs otroligt gott, men i och med detta börjar man fundera på om man ska köpa maten på Ica istället och laga den själv för att faktiskt slippa den bristande servicen.. Tyvärr! Vi är annars flitiga på att använda diverse Texas Long Horn anläggningar! Men detta börjar bli ett skämt... Börjar likna vilken krog som helst, istället för den urtypiska upplevelsen Texas känslan man annars får på Long Horn.. jättetråkigt!! Vi åker liksom långväga för att endast gå på Long Horn, och känner att.. man hade lika gärna kunnat äta på de lokala restaurangerna istället. Hoppas att ni tar in detta som feedback istället för att bli arga på min text. Men efter att ha besökt över 150st olika ställen i hela världen så tycker jag ändå att alla ställen borde hålla samma mått på ett ungefär. Kommer ge Uppsala en chans till, och hoppas verkligen att den gången ger en bättre upplevelse så att vi vill fortsätta gå till er.

 25. Alicia K.
  Alicia K.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Väldigt trevlig personal och snabb service! Skulle gärna se ett bättre utbud av förrätter, annars var maten toppen! Mysiga och intima lokaler, kommer definitivt tillbaka.

 26. Saga C.
  Saga C.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Blandade ihop beställningarna. Glömde maträtter , en person fix vänta extra 15-20 min på sin mat medans alla andra hade fått den. Allt var bra fel ...

 27. Daniela D.
  Daniela D.
  • 1 omdöme
  10/10

  Jag tyckte att restaurangen gjorde ett bra intryck och var snälla och trevliga! Man kände sig välkommen!! Och maten är mer än bra, kommer defensivt tillbaka snart!!

 28. Mamun R.
  Mamun R.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Tjejen som serverade var mycket trevlig och artig. Mycket bra service. Mysig miljö, god mat, perfekt. Kommer definitivt komma tillbaka igen.

 29. Christine M.
  Christine M.
  • 1 omdöme
  6/10

  Allt var ok bortsett från att vi aldrig fick in förrätten, nachos att dela på. Ok hamburgare men inget wow. Vi fick erbjudande på 10% rabatt på nästa besök men hade hellre sett rabatten på dagens besök för att de missade förrätten.

 30. Helena A.
  Helena A.
  • 1 omdöme
  7/10

  Förvirrad personal,hade inte koll på vad vi hade beställt. Alldeles för trångt vid borden,inte trevligt att få personalens armar i sidan när dom serverade grannen.

 31. Maria V.
  Maria V.
  • 2 omdömen
  7/10

  Otroligt svårt att komma i kontakt med serveringspersonalen. Fullsatt restaurang och endast två personer till att ta beställningar, lämna ut mat och notor.

 32. Brittmarie A.
  Brittmarie A.
  • 4 omdömen
  10/10

  Ryggbiffen var den bästa jag ätit

 33. Thomas E.
  Thomas E.
  • 1 omdöme
  9/10

  Super bra kött

 34. Hanna H.
  Hanna H.
  • 1 omdöme
  6/10

  Mysig liten restaurang som brukar ha bra utbud av kött .alltid trevlig personal. Men den här gången var maten till besvikelse. hela köttbiten senig igenom, smaklös. Fick betala fullt pris trots det. Kommer dröja ett bra tag innan jag ger det en till chans!

 35. Håkan E.
  Håkan E.
  • 1 omdöme
  6/10

  Det är alldeles för trångt mellan borden. Vi satt vid 2 pers bord MEN det var fler talet 2 pers bord vid fönster raden..så jäkla trångt att man satt nästan vid grannens bord. Vi har ätit här en gång tidigare och reagerat på detta efteråt, ville prova igen men tyvärr kommer aldrig att bli denna restaurang någon mer gång...vi åt och pyntade ca 50 min - grannen till oss gjorde det på 30 minuter, troligtvis av samma orsak. Svenssons blir det framöver...… Järnvägsstationen är så jäkla super..... många strå vassare. På Texas LH så var inte köttbiten heller korrekt beställde Medium fick Blodig....undrar om dom kan detta med stekar ??? är inte dom experter på sin huvudrätt.....

 36. Michel A.
  Michel A.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  En liten men väldigt mysig restaurang med mysig texas design. Trevlig personal och väldigt bra mat om man gillar Steakhouse mat.

 37. Monique d.
  Monique d.
  • 1 omdöme
  8/10

  Maten och service var bra ????????Sista gång i Uppsala var när den var i gamla restaurangen Men en liten för liten....ingen grönsaker eller salad som jag är van på Texas Longhorn.

 38. Jimmy H.
  Jimmy H.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Trevligt ställe med bra service. Oxfilén och lammet var kanon, likaså kycklingvingarna till förrätten. Brownien var riktigt smaskig. Pommesfriten kunde friterats lite längre.

 39. Mats F.
  Mats F.
  • 1 omdöme
  9/10

  Bra mat och service.

 40. Emelie R.
  Emelie R.
  • 1 omdöme
  6/10

  Jätte trevlig personal men lite snabba på att duka av. Sen var det väldigt högljutt så man var nästan tvungen att skrika fastän man bara var 2 som åt.