Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
Mat - TGI Fridays, Malmö
Mat - TGI Fridays, Malmö
Mat - TGI Fridays, Malmö

Amerikanskt Svensexa / möhippa

Recensioner - TGI Fridays

8,1/10
656
Lilla torg 17, 211 34 MalmöVisa karta

Genomsnittspris 320 kr Godkänner Yums

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

8,1/10
Mycket bra bord656 omdömen
7,9/10

Mat

8,6/10

Service

7,8/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Mats w.
    Mats w.

    21 november 202229 omdömen

    8/10

    Medium etrecote där hälften av köttet dessvörre var rått. I övrigt supergod mat, personal och servic

  • Madeleine P.
    Madeleine P.

    10 november 202210 omdömen

    6,5/10

    Låter mycket godare då man lässer om rätterna. Ganska smaklöst faktiskt allting. Absolut inte de goddaste burgarna vi ätit.

  • Johan N.
    Johan N.

    3 november 2022177 omdömen

    8,5/10

    Bra mat men inte riktigt som vanligt.

  • Iman S.
    Iman S.

    2 november 20227 omdömen

    10/10

    Trevlig personal och bra service och god mat!

  • Fredrik B.
    Fredrik B.

    25 oktober 202264 omdömen

    10/10

    Bokat i The Fork appen med 50 % på all

  • Frida E.
    Frida E.

    17 oktober 202234 omdömen

    7/10

    En restaurang som lämpar sig väl för besök med barn. Menyn är barnvänlig och det mesta verkar prefabricerat. Maten stod lite väl länge i luckan och pommes frites serverades kalla. Blev retur till köket.

  • Miguel W.
    Miguel W.

    13 oktober 202225 omdömen

    10/10

    Tidig middag för två, vardag. Trevligt bemötande och service från början till slut. Bra kvalitet på maten (hamburgare och steak). Rimligt pris.

  • Per-Stefan G.
    Per-Stefan G.

    8 augusti 20221 omdöme

    10/10

    Utsökt mat och trevligt bemötande. Ett perfekt ställe för familjen att avnjuta en måltid och att ha roligt på. Vi återkommer gärna och rekommenderar varmt ett besök.

  • Pär E.
    Pär E.

    4 augusti 20221 omdöme

    8/10

    Trevlig restaurang vid Lilla torg

  • Nilla L.
    Nilla L.

    28 juli 20221 omdöme

    7,5/10

    Vår bokning från Fork fanns inte hos restaurangen men dom löste det ändå, tack o lov. Ojämn service. Några var trevliga på ett normalt vis, andra otrevliga och någon tilltalade oss som om vi hade funktionsnedsättning. Förmodligen tror hon att hon är trevlig.

  • Johan N.
    Johan N.

    26 juli 2022177 omdömen

    9,5/10

    Ny spännande meny och fortfarande kanon. Service personlig och som vanligt jättetrevlig. Tack för trevlig kväll!

  • Annelie P.
    Annelie P.

    25 juli 20221 omdöme

    8,5/10

    Personalen var trevliga, skämtsamma och serviceminded. De hade mycket att göra, varav det blev lite ”hackigt” i beställning och matservering. Toppen att vår son blev överraskad med glassdessert och ”tomtebloss”, han blev jätteglad. Vi har varit här innan och kommer absolut gå hit fler gånger. Maten och atmosfären är go.

  • Pontus S.
    Pontus S.

    14 juli 202212 omdömen

    10/10

    Tgi kan kännas som en kedja som kanske inte alltid förknippas med god service och skön miljö… Malmö är undantaget som bekräftar regeln, framförallt på sommaren med en skön uteservering! Vi kommer gärna tillbaka!

  • Mats S.
    Mats S.

    12 juli 20222 omdömen

    8,5/10

    Bra mat och bra service

  • Mats S.
    Mats S.

    3 juli 20222 omdömen

    7/10

    Hamburgaren var inte well done. Risken att drabbas av Ehec-bakterien var alltför uppenbar.

  • Fredrik B.
    Fredrik B.

    28 juni 202264 omdömen

    10/10

    TGI levererar god mat med god service och det uppskattar vi. Beställt en glaserad hamburgare 200 gram och en panerad kyckling båda med pommes frites tunna med skalet på, som vi båda blev mätta på rekommenderas!

    review_preview

    Visa bild

  • Johan N.
    Johan N.

    13 juni 2022177 omdömen

    10/10

    Kanongod, kryddstark hamburgare och en god Quesadilla. Och som vanligt suverän service. Tack!

  • Petra S.
    Petra S.

    9 juni 202211 omdömen

    6,5/10

    Stora portioner bra utbud. Saknar läsk i flaska. Läsk i kran med dålig kolsyra kan förstöra en hel måltid.

  • Anki J.
    Anki J.

    24 maj 202214 omdömen

    10/10

    Mycket god mat och fantastiskt trevlig servicepersonal. Vi kände oss väl bemötta och omhändertagna. Maten var god och vi behövde inte vänta alltför länge. Kan rekommenderas!

  • Madeleine S.
    Madeleine S.

    9 maj 20221 omdöme

    10/10

    Mycket bra service! Jättegod mat och underbar efterrätt. Stort utbud av drinkar. Fick råd av servitrisen som underlättade kvällen då vi hade begränsat med tid.

  • GABRIELLA O.
    GABRIELLA O.

    9 maj 202299 omdömen

    7,5/10

    TGI Fridays serverar god mat, mest hamburgare. Bra service, maten snyggt upplagd vid servering. Ganska höga priser. Trevlig uteservering.

    review_preview

    Visa bild

  • Mikael H.
    Mikael H.

    5 maj 20221 omdöme

    9/10

    Bra kvalitet på maten och trevlig service. Bra läge. Enda "problemet" var att de ville ha fullt betalt men när jag påpekade så ändrade de notan direkt. "Skyllde" på att det var så nytt för dem med The Fork.

  • Johan N.
    Johan N.

    1 maj 2022177 omdömen

    10/10

    Eftermiddag i solen med gott käk och finfint service

  • Rosita O.
    Rosita O.

    1 maj 202249 omdömen

    4/10

    Har varit här tidigare och tyckte maten va väldigt Tradig och smaklös. Valde att testa igen iom det va 50 procent men ännu en gång Tradig mat som knappt ens är värd 50 procent. Riktigt smaklöst och jättedåliga sötpommes. Verkligen sista gången jag besöker TGIF.

  • Pia E.

    28 april 20225 omdömen

    6/10

    Det var rörigt men kan vara en sådan dag.

  • Frida E.
    Frida E.

    20 april 202234 omdömen

    9/10

    Lika bra som alltid!! Trevlig service och härlig atmosfär. Maten är lika bra som alltid

  • Pernilla D.
    Pernilla D.

    17 april 202290 omdömen

    7,5/10

    God service från personalen, god mat. Blev lite chockad att vissa sittplatser var i så slitet skick.

  • Johan N.
    Johan N.

    3 april 2022177 omdömen

    9,5/10

    Alltid kanongott och service i världsklass i trivsamma lokaler. Tack!

  • Petra S.
    Petra S.

    13 mars 202211 omdömen

    6,5/10

    Det är tredje besöket nu uran kolsyra i läsken …. Helt oacceptabelt. Börja med riktig coca cola i glasflaskor snälla nån! Hoppas det var sista måltiden där med ett glas vatten till. Maten va god och kom snabbt till bordet. Verkade hade lite dålig koll på yums och fick be dem ändra kvittot. Annars allt bara bra!

    review_preview

    Visa bild

  • Fredrik B.
    Fredrik B.

    20 februari 202264 omdömen

    9/10

    God och fint upplagd mat med en utmärkt service!

  • Alex H

    22 december 202146 omdömen

    10/10

    Väldigt trevligt rekommenderar starkt!!

  • Victor F.
    Victor F.

    23 november 20219 omdömen

    5/10

    Servicen var bra, men maten var en stor besvikelse. Smaklöst och ingen bra kvalite, det var mycket bättre kvalite på mat för ett par år sedan på TGIF

  • Sandra M.

    11 november 20211 omdöme

    10/10

    Mycket trevlig restaurang med bra atmosfär. God mat och bra urval. Rekommenderas varmt. Rymliga lokaler med gott om plats men ändå avskilda sektioner.

  • Salle J.

    9 november 20218 omdömen

    2/10

    Kom in till en tom restaurang. Beställde en öl och en pepsi max. 69kr för en avslagen pepsi max. Tog ytterliggare 30 minuter i en för övrigt nästan tom restaurang innan vi gav upp med att försöka få beställa mat. Betalade för ölen och gick till en riktig restaurang. Upplevelsen var i linje med ett tidigare besök där servicen var minst lika dålig. Från ett tidigare besök kan jag även intyga att maten är under all kritik. Inte värd pengarna, trots -50% Välj en annan restaurang. Fyfan.

  • Esther S.
    Esther S.

    2 november 20212 omdömen

    10/10

    Lika gott varje gång ????

  • Lisbeth H.

    1 november 20213 omdömen

    10/10

    Väldig fint bemötande önskade få ett bord i ett hörn för lite lugn och ro när vi skulle äta och prata lagom fin musik personalen hjälpsam har inget att klag

  • Lisa L.
    Lisa L.

    31 oktober 202126 omdömen

    7,5/10

    God mat och fint pyntat för Halloween. Dock är det aldrig smidigt att lösa in sina Yums här. Jag har gjort det 3 ggr nu och jag har alltid fått säga till när notan kommit in att summan inte stämmer för att de glömt att dra av min Yums-rabatt. I övrigt är jag mycket nöjd.

  • Henrik L.
    Henrik L.

    24 oktober 202132 omdömen

    6/10

    Maten var ok, inget som stack ut direkt.

  • Frida E.
    Frida E.

    19 oktober 202134 omdömen

    8/10

    Restaurangen motsvarar förväntningarna. Barnen var mkt nöjda. Trevlig "Diner"-känsla. Maten kunde varit lite varmare. Såserna lika goda som alltid

  • Johan N.
    Johan N.

    14 oktober 2021177 omdömen

    10/10

    Lugn och skön eftermiddag med god mat och det som alltid vinner är den supermysiga personalen. Jättetack!

Tripadvisor-omdömen

829Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.