Tillbaka

Recensioner - The Elephant

8,3/10

Mycket bra bord

baserat på 564 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Gurprit S.
  Gurprit S.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Mycket bra service. Gott äkta Indiskt mat med utmärkta smak och kalätet . Vi bruka äta där när vi få tillfälle att samla hela familj. Önska lycka till !! mvh Sandhu

 2. Gabriela P.
  Gabriela P.
  • 1 omdöme
  9/10

  Maten var perfekt, men väntetiden var lite långt - både väntan på servitören och på maten. Vi kände oss lite bortglömda vid något tillfälle då vi satt i hörnet där servitörer kunde inte riktigt se om man kallar på dem. Men som sagt så var maten väldigt bra och restaurangen är värt att rekommendera!

 3. Anup m.
  Anup m.
  • 5 omdömen
  10/10

  Excellent as usual...

 4. Janina H.
  Janina H.
  • 1 omdöme
  5/10

  Jag sa till i förväg att jag kommer äta veganskt vilket de har på menyn. Den som tog vår beställning förstod inte riktigt vad vi sa och det resulterade i icke veganskt bröd. Hen i kassan förklarade och bad om ursäkt för sin kollegas miss. Ingen kompensation dock så kommer inte tillbaka.

 5. Christer B.
  Christer B.
  • 2 omdömen
  8,5/10

  Mysig liten trevlig restaurang men tyvärr lite väl stressig servitris trots få gäster. Tog lång tid innan man fick beställa och något att dricka. Helt underbar Indisk mat i all sin enkelhet och lagom portioner, vi kommer att återkomma. En av de bästa Indierna i Göteborg.

 6. Jennie L.
  Jennie L.
  • 3 omdömen
  10/10

  Kan inte bli så mycket bättre, nya favorit stället!

 7. Jenny A.
  Jenny A.
  • 2 omdömen
  8,5/10

  Jätte god mat och perfekt service. Äntligen en restaurang som kan indisk mat. Dock saknades lite salt men maten var gudomlig ändå. Ville dock känna att jag var i Indien med mer indisk inredning och atmosfär. Men servicen var perfekt, hon är en riktig stjärna. Allt som allt, en helt perfekt kväll!

 8. Anna T.
  Anna T.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  En välkomnande restaurang med trevlig personal och supergod mat till ett mycket bra pris. Rekommenderar det varmt! Även bra för glutenintoleranta.

 9. Rebecca H.
  Rebecca H.
  • 28 omdömen
  8/10

  Jättegott och lagom stora portioner. Personalen var supertrevlig men det som gör att det bara blev 4 stjärnor är pga att det tog jättelång tid att få maten.

 10. Emma A.
  Emma A.
  • 37 omdömen
  8,5/10

  Mysig restaurang och lokal, och menyn innehöll en bra variation av olika indiska rätter. Åt en chichen vindaloo med vanlig naan, båda dessa var riktigt goda och det var lagom storlek på portionerna för att bli mätt. Kommer gärna hit igen och provar någon annan rätt =)

 11. Mirella H.
  Mirella H.
  • 1 omdöme
  3/10

  Maten är helt Ok med de mindre rätterna är ingen hit precis. Stället är nog bättre lämpat för lunch och de kändes inte förberedda på antalet gäster. Det är INTE ok med avseende på restriktioner pga COVID. Borde ha färre bord.

 12. Liza Y.
  Liza Y.
  • 2 omdömen
  9/10

  Maten var underbar, riktigt gott. Valde olika rätter o varje rätt smakade annorlunda Ann bröden är gudomlig.Men efterrätten Var inte god det stod kokos smak på glassen fick vanilj glass och brownien smakade inget

 13. Gabriela A.
  Gabriela A.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Jag var där tidigare ikväll för att fira min bästa kompis som fyllt år. Servitrisen var alldeles för stressad, han skrev ner fel beställning så att vi sedan fick fel mat, han sa att min kompis måltid var min måltid men vi kan vår indiska mat så vi såg klart och tydligt att så inte var fallet, vi får sedan (45 minuter senare) lägga om vår beställning efter att vi själva gått in och gett honom en ny chans att göra om och rätt helt enkelt, då har han redan lagt en ny beställning på hennes mat och den får stå under värmen och tjockna till sig medans dom lagade min. Den blev tyvärr gryning och inte lika god som den brukar vara av det. Hört gott om det här stället men idag var det en stor besvikelse, tyvärr. Vi hade väntat i 1 timme innan vi hade rätt mat på bordet, men då hade vi inga bestick eller skedar till grytorna... Hade nästan önskat att vi fick rabatt på maten eller ett nytt besök men har tidigare jobbat resturang, som servitris just på en Indisk resturang och vet hur stressigt det kan bli så hade inte mage att säga till hårdare.

 14. Malin E.
  Malin E.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Jättegod mat och en mysig uteservering. Huvudrätterna kändes ganska standard med förrätterna var helt fantastiska, allt var dock mycket gott.

 15. Jan H.
  Jan H.
  • 1 omdöme
  4/10

  Otroligt dålig service

 16. Fatme Y.
  Fatme Y.
  • 2 omdömen
  3/10

  Väldigt små portioner som knappt mättar. Många av rätterna var inte alls goda. Har varit på andra indiska restauranger med mycket bättre mat och priser. Blir nog sista gången jag besöker denna restaurang

 17. Linda E.
  Linda E.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Mycket god indisk mat med helt ok priser och trevlig, mysig personal. Åt lamm som var perfekt tillagat och lagom hetta. Prova Vitlöks-naanbrödet! Kan varmt rekommenderas!

 18. Mikael A.
  Mikael A.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Mycket god mat, trevlig personal.

 19. Christina W.
  Christina W.
  • 1 omdöme
  10/10

  Jag har länge letat efter riktigt god indisk mat, blivit besviken för det mesta. Men här var maten fantastiskt god, superb faktiskt!! Även miljö och service var mycket bra. Så så nöjd!

 20. Eva-Marie L.
  Eva-Marie L.
  • 7 omdömen
  9,5/10

  Toppen!!!

 21. Sören J.
  Sören J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Se svaren ovan - de säger allt

 22. Tomas R.
  Tomas R.
  • 1 omdöme
  7/10

  Goda smaker, men som Vindaloo-fantast var det en besvikelse då det helt saknades den rätta hettan. Annars trevlig miljö med Street food känsla

 23. Ohlsson O.
  Ohlsson O.
  • 3 omdömen
  10/10

  Mycket bra, trevlig service

 24. Lennart O.
  Lennart O.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Perfekt.

 25. Gus J.
  Gus J.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  God mat. Service inte på topp. Servitris visste inte ifall de hade indisk öl. Jag hade dock inte tvekat att gå dit men med servicen i åtanke. Chili naan är det absolut godaste brödet i stan.

 26. Lena t.
  Lena t.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  God mat med streetkaraktär

 27. Maria J.
  Maria J.
  • 6 omdömen
  10/10

  Otroligt god mat i en härligt färgglad atmosfär. Servicen va effektiv och trevlig, man kände sig väldigt välkommen. Även om man inte gillar indisk mat så finns det något på menyn man vill prova. Starkt rekommenderad!

 28. Anna L.
  Anna L.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Restaurangen hade inte fått bokningen. Sa när vi kom att de skulle lösa ett bord på tio minuter. 50 minuter senare fick vi ett bord.

 29. Nina V.
  Nina V.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Snabb service när vi kom till tom restaurang . De ordande med bord så vi fick plats för 6 personer och barnstol. Vi tänkte beställa dessert men ingen kom och dukade av eller verkade vara intresserade av att vi skulle beställa mer trots tillsägelse. Synd på dålig avslutning, annars hade vi gett högre betyg.

 30. Louise D.
  Louise D.
  • 2 omdömen
  6,5/10

  Maten var utsökt! Bästa indiska maten vi har ätit! Men... servicen var så dåligt att man skämdes... många gäster kom som hade bokat bord men det fanns inte plats till dom då personalen hade fyllt upp restaurangen med gäster som inte hade bokat, dom hade ingen koll! Vi bad om notan och det tog mer än en halvtimme att få den. Om man inte hade haft så mycket moral så hade vi bara gått och dom hade fått skylla sig själva att notan inte blev betald. Anställ ny personal som serverar så kocken inte behöver skämmas när hen gör så god mat!

 31. Magdalena F.
  Magdalena F.
  • 1 omdöme
  8/10

  Väldigt god mat o trevlig personal! Fick ut maten snabbt och var väldigt måna om att vi var nöjda med maten. Skulle rekommendera denna restaurang o äter gärna där igen!

 32. Malin A.
  Malin A.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Jättegod mat, mycket att välja på men ändå var allting väldigt gott och vällagat. Även efterrätterna var väldigt bra. Servicen var toppklass, servitrisen och servitören kom flera gånger förbi och frågade om vi ville ha mer ris, mer bröd och om allt var till belåtenhet. Även då vi bad om notan var det lätt att få kontakt med personalen och de var snabba ut med den.

 33. Evelyn S.
  Evelyn S.
  • 1 omdöme
  9/10

  Ett gemytligt litet ställe med mycket god mat som serverades på ett trevligt sätt av trevlig personal. Endast ett litet minus - inga ljus tända på bordet vi satt vid. Detta ordnades dock lätt. Kommer gärna tillbaka.

 34. Marie B.
  Marie B.
  • 1 omdöme
  5/10

  För svagt kryddat för att vara indiskt. Dessutom ganska snålt tilltaget.

 35. Jessica P.
  Jessica P.
  • 6 omdömen
  7/10

  Vi hade bokat bord men fick trots detta inte plats inomhus fast vi hade föredragit det. Maten smakade bra men servicen var lite svajig... Riset kom in först efter påminnelse.

 36. Pelle Å.
  Pelle Å.
  • 1 omdöme
  9/10

  Fantastisk indisk mat första gången jag var här. Andra gången var det mycket bra, men inte lika fantastiskt, så jag antar att det hänger på vilken kock som jobbar för dagen. Mysig inredning på ett smått kaotiskt hemmasnickrat vis.

 37. Alma A.
  Alma A.
  • 3 omdömen
  5/10

  Katastrofal service!! Försökte även ge oss en nota på över 1000kr när den verkliga var på 600kr.

 38. Andreas K.
  Andreas K.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Kom in med höga förväntningar, gick ut med mer än så. Man kände sig väldigt nära hem. Utsökt indisk mat, trevlig och mycket hjälpsam personal. Lite otydligt med språkbarriären i början av kvällen men det blev till slut väldigt bra!

 39. Björn F.
  Björn F.
  • 2 omdömen
  7,5/10

  Glädjande att det inte var några problem alls att hantera flera allergier. Rikligt med mat och gott. Besöker gärna The Elephant igen. Prisvärt

 40. Monika M.
  Monika M.
  • 1 omdöme
  9/10

  Personalen var alert på att se om man behövde något. De man skulle beställa ifrån pratade bara engelska. Maten var smakrik och god, inte för stark! Provade 7 rätter vegetarisk, så gott! Äter gärna här igen!