Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - The South Indian Helsingborg

8/10
90
S:t Jörgens plats 8, 252 20 Helsingborg
Indiskt
Genomsnittspris 100 kr

Få upp till 30 % i rabatt

Villkor kan gälla

The South Indian Helsingborg

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

8/10
Mycket bra bord90 omdömen
8/10

Mat

8,2/10

Service

7,7/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt
  • Damir S.

    Damir S.24 omdömen

    4 maj 2024

    10/10

    Bra

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Linda H.7 omdömen

    27 april 2024

    2,5/10

    Personalen var trevlig…

  • Gerd G.144 omdömen

    21 april 2024

    7/10

    Han som tog emot oss petade bara engelska. Han visste inget om de 30%. När jag påpekade detta ville han att jag skulle visa honom mailet från min telefon. När jag gjorde detta ville han dela på notan så vi fick betala drickat på ett kvitto och maten på ett kvitto. Maten var annars OK.

  • Andreas S.1 omdöme

    12 mars 2023

    10/10

    Väldigt god mat! Tack så hemskt mycket. Servicen var enkel och genuin. Det var faktiskt otroligt att kocken var ensam också och agerade samtidigt servitör, det var en imponerande insats men vi hoppas att han får avlastning en annan dag för det blir stressigt i längden för honom att behöva att lämna köket och springa tillbaka. Tack igen.

  • Mikael C.2 omdömen

    14 februari 2023

    8,5/10

    Riktigt god och vällagad Indisk mat och en trevlig meny! Vi har nu provat 8 olika rätter vid olika tillfällen och alla har varit goda! Trevlig service men lite kallt i restaurangen drar ner en del.

  • Irena L.2 omdömen

    26 december 2022

    9,5/10

    Fantastisk mat i en familjär och mysig miljö! Otroligt god mat lagad från grunden med kärlek och omtanke, vänlig och tillmötesgående personal, ett ställe dit vänner och familj kan samlas och äta underbar mat! Rekommenderas varmt ♥️

  • Irena L.2 omdömen

    11 september 2022

    10/10

    Fantastisk, genuin och vällagad mat från det sydindiska köket! Trevlig personal med omsorg om gästerna, otroligt gott och prisvärt!

    The South Indian HelsingborgÄgare

    Thank you

  • Jürgen O.2 omdömen

    2 juli 2022

    9/10

    En enkel restaurang, med goda och vällagade rätter. Personalen var trevliga och det kändes att de verkligen månade om oss att vi hade det bra. Jag kommer gärna tillbaka.

  • Mikael S.1 omdöme

    12 februari 2022

    9/10

    God sydindisk mat med serviceinriktad personal med trevligt bemötande. Favoriten har blivit deras olika Dosas. Restaurangen kan varmt rekommenderas.

  • Maysa S.1 omdöme

    5 februari 2022

    9/10

    Fantastisk god mat! Trevlig personal. Mysig och fräsch restaurang. Många annorlunda rätter än det man är van vid på andra restauranger i stan Rekommenderar!

  • Alexandra C.1 omdöme

    21 december 2021

    10/10

    Maten var extremt god, super snabb och stor, och service var helt underbart, servitrisen var så trevligt och snäll! En fantastisk kväll med god mat och mysigt atmosfär ????

    review_preview

    Visa 4 bilder

  • Tina A.2 omdömen

    16 november 2021

    6,5/10

    Åt chicken masala som var mycket god med bra hetta. Servitrisen kunde ingen svenska och knappt någon engelska så det var inte lätt med kommunikationen, synd.

  • Josefin P.1 omdöme

    14 november 2021

    10/10

    Det var ett mysigt ställe med god mat och bra service. De hade en bra och tydlig meny som gjorde att man lätt kunde se vad som är exempel glutenfritt med mera.

  • Lena L.3 omdömen

    15 oktober 2021

    8,5/10

    En bra upplevelse. Mycket bra service, vänlig personal. Klassisk god och kryddig mat från södra Indien, precis som det ska vara! Går gärna dit igen.

  • Pi L.1 omdöme

    5 oktober 2021

    9,5/10

    Ett mysigt litet ställe med helt fantastisk genuin och smakrik sydindisk mat i rejäla portioner. Jag tog morgondagens lunch med hem i en "doggybag". Vi fick också mycket lyhörd service. Härligt att Helsingborg har en RIKTIG indisk restaurang nuförtiden!

  • Louise B.3 omdömen

    20 mars 2021

    10/10

    Mycket gott och trevligt. Vi åt en meny med blandade rätter och det var väldigt bra. Om man inte är vrålhungrig så räcker det med den lilla menyn, den stora menyn var i överkant för en person. Rekommenderar denna restaurang varmt!

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Maria D.3 omdömen

    13 december 2020

    9,5/10

    Supergod mat, trevlig personal och bra priser! Vi beställde in både förrätter och varmrätter och allt var extremt gott. Varit här flera gånger innan och återvänder så snart vi kan!

  • Per T.1 omdöme

    24 november 2020

    9,5/10

    Trevligt bemötande och bra tilltagna portioner med god mat. De kom ut och frågade om maten smakade bra och om vi ville ha något mer. Hit kommer jag gärna igen och äter lunch.

  • Martin H.1 omdöme

    24 oktober 2020

    9,5/10

    Fantastisk god mat och härliga smaker jag inte upplevt på länge. Synd bara att restaurangen ligger lite off,,,inte så mycket folk som hittar kanske, lite tomt fär inne. Men,har man tröttnat på samma gamla vanlinga,,,gå hit. Dessutom väldigt billigt. Kommer att gå hit nästa gång vi besöker stan.

  • Inger S.

    Inger S.132 omdömen

    10 oktober 2020

    8,5/10

    De flesta i sällskapet tyckte att maten var jättegod, någon tyckte att den var lite vattning. Brödet vi beställde till fick högsta betyg!

  • Christoffer W.

    Christoffer W.7 omdömen

    13 september 2020

    9,5/10

    Fantastisk personal och fantastisk mat, hit kommer vi mer än gärna tillbaka. Gillar man indisk mat är det ett måste att besöka denna lilla pärlan.

  • Tomas E.4 omdömen

    25 augusti 2020

    9,5/10

    Spännande indisk mat med touch av Sri Lanka. Smakrika rätter till acceptabel peng. Utmärkt service. Väl värt ett besök!

  • Kent M.76 omdömen

    28 juli 2020

    9/10

    Första gången vi äter mat från södra Indien. Lite annorlunda mot de vanligt traditionella Indiska restaurangerna. Nyöppnat ställe och maten var stark och smakrik. Tog en soppa som förrätt - kunde varit mer soppa än den lilla skålen som den serverades i. Huvudsaken var att soppan var god vilket även huvudrätten gjorde. Trevlig servitris som välkomnade oss till bords med all service. Rekommenderas

Tripadvisor-omdömen

17Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.