Tillbaka

Recensioner The South Indian Helsingborg

8,9/10

Utmärkt bord

baserat på 41 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Per T.
  Per T.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Trevligt bemötande och bra tilltagna portioner med god mat. De kom ut och frågade om maten smakade bra och om vi ville ha något mer. Hit kommer jag gärna igen och äter lunch.

 2. Martin H.
  Martin H.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Fantastisk god mat och härliga smaker jag inte upplevt på länge. Synd bara att restaurangen ligger lite off,,,inte så mycket folk som hittar kanske, lite tomt fär inne. Men,har man tröttnat på samma gamla vanlinga,,,gå hit. Dessutom väldigt billigt. Kommer att gå hit nästa gång vi besöker stan.

 3. Inger S.
  Inger S.
  • 65 omdömen
  8,5/10

  De flesta i sällskapet tyckte att maten var jättegod, någon tyckte att den var lite vattning. Brödet vi beställde till fick högsta betyg!

 4. Christoffer W.
  Christoffer W.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  Fantastisk personal och fantastisk mat, hit kommer vi mer än gärna tillbaka. Gillar man indisk mat är det ett måste att besöka denna lilla pärlan.

 5. Gustav B.
  Gustav B.
  • 2 omdömen
  10/10

  Den här resturangen är en gömd pärla i Helsingborg. Roligt att få testa mat från ett specifikt område i Indien. Glömd de klassiska maträtterna som alla indiska resturanger har och njut av en lokal Rasam soppa som tar dig på en smakrik resa! Rekommenderas verkligen!

 6. Tomas E.
  Tomas E.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  Spännande indisk mat med touch av Sri Lanka. Smakrika rätter till acceptabel peng. Utmärkt service. Väl värt ett besök!

 7. Gustav B.
  Gustav B.
  • 2 omdömen
  10/10

  Väldigt trevlig service, otroligt god mat med stor variation av smaker. Väldigt roligt att det fanns lokala indiska ölsorter. Priset var dessutom väldigt överkomlig. Kommer återvända!

 8. Kent M.
  Kent M.
  • 27 omdömen
  9/10

  Första gången vi äter mat från södra Indien. Lite annorlunda mot de vanligt traditionella Indiska restaurangerna. Nyöppnat ställe och maten var stark och smakrik. Tog en soppa som förrätt - kunde varit mer soppa än den lilla skålen som den serverades i. Huvudsaken var att soppan var god vilket även huvudrätten gjorde. Trevlig servitris som välkomnade oss till bords med all service. Rekommenderas

 9. Magnus M.
  Magnus M.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Indisk mat när den är som bäst utanför Indien.