Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
Thott's - Thott's - Radisson Blu Malmö, Malmö
Thott's - Thott's - Radisson Blu Malmö, Malmö
Thott's - Thott's - Radisson Blu Malmö, Malmö

Internationellt Romantisk

Recensioner - Thott's - Radisson Blu Malmö

8/10
750
Östergatan 10, 211 25 MalmöVisa karta

Genomsnittspris 400 kr Godkänner Yums

Alla Hjartans dag 345 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

8/10
Mycket bra bord750 omdömen
8,1/10

Mat

7,9/10

Service

8/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt
Vem kan skriva ett omdöme och hur räknar vi ut betyg?
  • Åsa J.
    Åsa J.

    28 januari 20232 omdömen

    2/10

    Vilken katastrof! Vi bokade för att äta fondue vilket framgår att du göra även med yums. När vi kom dit får vi inte beställa det. Servitrisen hade varit där i 18 år sa hon och hon visste menyn!! Vi hävdar att det ska visst gå, till slut ger hon med sig och flyttar ut oss ur restaurangen till annan trist lokal. Vi får in maten och vi tycker det tar för lång tid för kyckling/köttet att bli klart. Då upptäcker vi att buljongen är ljummen. Vi påtalar detta samt att vi inte heller fått vitlöksbröd vilket de säger ska komma strax. De tycker vi ska vänta på att buljongen som ska bli varm av gasolen. Det blir den inte. Till slut byter de gryta. I över en timme fick vi vänta på att kunna äta!! Vitlöksbrödet kom inte förrän vi sagt till igen. De kom och frågade om påfyllning och vi önskade mer sås och kött. Sås kom men inget kött!?! Efter 15 min kom de igen och frågade om påfyllning, då påtalar vi att vi väntar fortfarande på köttet. När vi ska betala har de dubblat kostnaden och ser inget konstigt med det. Vilken chock att få notan efter allt strul! De borde verkligen här funderat på kompensation. Avdrag skulle göras med yums och vi får påtala igen att det är fel. Nej Thotts, det här var en urusel service och maten var inte speciellt god och då är det ändå fondue. Servitrisen sen 18 år behöver fundera på hur hon behandlar människor. Det här handlar om upplevelse och få folk att vilja komma tillbaka!! Den yngre servitrisen försökte så gott hon kunde. Vi tackade henne särskilt.

  • Nina F.
    Nina F.

    28 januari 20231 omdöme

    8,5/10

    Vi var ett mindre sällskap på 5 personer. Alla åt fondue väldigt gott kött o goda tillbehör. De ända vi kan klaga på är att vitlöksbrödet som vi fick in var en aning torrt och att vi satt o väntade på att få betala, de hade missat o berätta för oss att man betalar i baren????.

  • David H.
    David H.

    20 januari 202310 omdömen

    8/10

    Mycket trevlig personal. Fonduen god och såserna mycket trevliga. Tillbehör bra och pommes med mycket fras.

  • Martin O.
    Martin O.

    13 januari 20231 omdöme

    8/10

    Denna restaurang var helt ok i både mat och dryck. Bra med plats och väldigt många smaker. Lite väl dyra priser på deras viner - bättre med deras urval av öl.

  • Emmie L.
    Emmie L.

    5 december 20221 omdöme

    4,5/10

    Vi beställde fondue och tyvärr så var köttet segt. En rätt vi beställt kom aldrig in, trots att vi sa till servitören om det. Blev tyvärr besviken av restaurangbesöket

  • Robert B.
    Robert B.

    24 november 2022199 omdömen

    9/10

    Maten håller bra klass, åt ryggbiff. Stora portioner. Ölutbudet är lite tråkigt, och tyvärr ganska dyrt

  • Hans F.
    Hans F.

    19 november 20221 omdöme

    5/10

    Personalet var imødekommende og venligt - og lokalerne hyggelige, men-men-men børnemenuen (burger) var en katastrofe. Smagte dårligt og lugtede. En ny erstatningsburger blev hurtigt leveret, men denne var nu sortbrændt. Kanterne helt som kul. Og da vi endelig bestilte is, vaniljeis, til børnene blev svaret: Hotellet har ingen vaniljeis.

    Thott's - Radisson Blu Malmö (Ägare)

    Hej Hans: Ber om ursäkt för din upplevelse i vårt restaurang. Jag kommer att kontakta dig via mail. Mvh Nicolas

  • Anela H.
    Anela H.

    12 november 20221 omdöme

    8/10

    Mysig restaurang, vi fick bordet nära brasan och skulle äta signaturräten fondue den kvällen. Allt smakade fint och det blev en lyckad kväll. Kul även för barnen som aldrig “pysslat” med maten som denna gången. Kan varmt rekommenderas.

  • Christel B.
    Christel B.

    11 november 2022108 omdömen

    9/10

    Det känns som att Thotts fräschat upp sig. Andra gången vi åt fondue och nu var det rikligt med kött, vitlöksbröd, såser, sallad, potatisgratäng och pommes som vi kunde få mer av om vi ville. Trevlig service men märktes att någon var ny men det vänliga övervägde.

  • Sandra S.
    Sandra S.

    8 november 20221 omdöme

    8,5/10

    Fondué på Thotts i Malmö idag. Jag ger helheten 9,7 av 10. De enda som drog ner var att servitriserna kom nästan aldrig förbi och frågade om vi ville ha mer dryck. Vi var de enda i själva ”ladan” sen var där ett stort sällskap utanför, but still. Nötköttet var rostbiff, inte lika gott och mört som oxfilé. Servitriserna var supertrevliga. Vi fick gurka och morotsstavar istället för grönsallad. Fondué buljongen var riktigt god, man smaka verkligen av det när man tog i kyckling, massa gott rödvinssmak. Creme brûlée var to die for ✨✨✨???????? Pommesena var riktigt goda, älskade potatisgratängen och såserna var varierande. Miljön var verkligen 10 av 10 ✨✨✨✨✨ Rekommenderar VERKLIGEN denna fondué ✨✨✨

  • Elisabeth K.
    Elisabeth K.

    4 november 20223 omdömen

    9/10

    Väldigt god fondue med många goda såser till

  • Robert B.
    Robert B.

    18 oktober 2022199 omdömen

    9,5/10

    Professionell service, en lagom stor ala carte meny. Åt torskrygg och även ryggbiff. Maten smakar som man förväntar sig. Prislappen något dyr, men det är det oftast på hotel restauranger

  • Lennart E.
    Lennart E.

    14 oktober 20225 omdömen

    8/10

    Mycket god mat. Köttbullar med potatispure. Bra och trevlig service. Men de hade inte koll på när man använder sina yums. Sa att ölen skulle betalas separat. Men de löste det till slut på ett bra sätt.

  • Fredrik B.
    Fredrik B.

    30 september 202260 omdömen

    6/10

    2 Personer åt ala carte' och jag åt Rödingfisk som var mycket bra och fin inga ben väldigt god! Min sambo åt kött som var bra, fick stekas till en extra gång då det var för rött kött. Vi kom 15 min innan de stänger för Fondyn men de sa det var för sent när de frågat kocken. Fin servering och service, hade dock önskat de kommunicerade bättre.

  • Jan l.
    Jan l.

    30 september 20221 omdöme

    10/10

    Mysigt med öppen brasa och vänlig service

  • Linnea S.
    Linnea S.

    24 september 20223 omdömen

    9/10

    God fondue med goda tillbehör

  • Eva S.
    Eva S.

    23 september 20224 omdömen

    6,5/10

    Trevlig atmosfär och inredning, att äta fondue här känns verkligen rätt då man får lite Österrike vibbar här. Vi åt alltså deras fondue med kött och kyckling. Kycklingen var riktigt bra, köttet något segt och av sämre kvalitet. Såserna var många och helt ok, pommes goda och potatisgratängen liksaå, väldigt trevligt sätt att äta och prisvärt. De fyllde t o m på både kött och det vi efterfrågade - jättebra. Vinet som rekommenderades oss var gott och riktigt prisvärt. Vi återkommer gärna.

  • Elisabeth K.
    Elisabeth K.

    23 september 20223 omdömen

    10/10

    Såå god fondue med 7 olika ljuvliga såser pommes o potatisgratäng.Trevlig personal helt enkelt perfekt.

  • Filip L.
    Filip L.

    17 september 202210 omdömen

    6/10

    Köttbullarna var av väldigt hög kvalitet. Tyvärr serverades en riktigt dålig efterrätt. Det skulle vara säsongens frukter med grädde och maräng, där vi fick info att det skulle vara jordgubbar. I själva verket var det frysta jordgubbar som blivit tinade. Bra att dom serverar IPA från Hyllie bryggeri. Dock var den nästan vid utgångsdatum så all humlesmak var borta.

  • Robert R.
    Robert R.

    6 augusti 202232 omdömen

    6/10

    Risotton var medelmåttig, lite märklig i koncistensen och den smakade mer passerade tomater än parmesan. Hamburgaren var godkänd och köttbullarna den bästa rätten av de tre. Fick två flaskor vatten, ena var ren och fin men den andra hade två små flugor i vattnet. Bytte 2000 Yums mot 500:- vilket var anledningen till att vi besökte restaurangen.

  • Melissa P.
    Melissa P.

    29 juli 202230 omdömen

    10/10

    Jätte god mat och kvinnliga servitören väldig trevlig????

  • Anders J.
    Anders J.

    28 juli 20221 omdöme

    10/10

    Mycket god mat och trevlig personal

  • Håkan L.
    Håkan L.

    29 juni 202219 omdömen

    9,5/10

    God mat och trevlig servitör

  • Åsa R.
    Åsa R.

    11 juni 20221 omdöme

    2/10

    Brukar inte klaga men detta var nog den sämsta mat vi någonsin fått in på en restaurang. Beställde burgare, såg OK ut när den kom in men när vi skar i den så var det bara en ytterst tunn stekyta och resten var ca 2 cm helt rå köttfärs/högrev (?). Den smakade dessutom absolut ingenting. Inget salt, peppar eller andra kryddor. Jag skickade ut min och fick tillbaka den och skar då i den och den såg OK stekt ut. Men när jag smakade på den smakade det bara bränt/sotigt. Gick inte att äta. Utöver det en chilimajonnäs med en konstig bismak. Pommes fritsen däremot var jättegoda, så vi fick bota den värsta hungern med dem. Miljön deprimerande, som ett slitet 70-talshak. Förstår inte hur Radisson kan ha en sån dålig och trist restaurang. Matchade inte hotellet och den moderna lobbyn det allra minsta. Vi lämnade och fick uppsöka annan restaurang och fick tack vare det en trevlig avslutning på kvällen. Trodde nog att man skulle gjort ett prisavdrag på notan, men när den skulle betalas vid utcheckningen dagen därpå så var det fullt belopp. En 195 kronors hamburgare ska smaka bättre än en mcdonaldsburgare! Det här var ett riktigt bottennapp.

  • Christina G.
    Christina G.

    4 juni 20223 omdömen

    5/10

    Maten och service ok men inte mer. Tyvärr också lite ofräscht i lokalen. Sällskapet vid sidan om oss pratade väldigt högt och var skräniga. De tog över fullständigt. Kändes som att vara på bar vid 01-tiden på natten. Detta pågick under hela vår måltid, det var svårt för oss att prata och försöka njuta av mat och dryck inte minst med anledning av ljudnivån och det stundtals olämpliga språket.

  • Robert B.
    Robert B.

    31 maj 2022199 omdömen

    8,5/10

    Radissons trevliga restaurang i lobbyn. En meny som inte består i så många rätter, men det finns absolut något för alla. Åt torskrygg & köttbullar . Allt var gott

  • Petra S.
    Petra S.

    14 maj 202211 omdömen

    7/10

    Mysig atmosfär och bra service. Lite oljig risotto men brasmak

  • Robert B.
    Robert B.

    2 maj 2022199 omdömen

    7/10

    Förväntar mig mer från en restaurang som är inhyst på 4-stjärniga Radisson. Maten helt ok, servicen är lite långsam & inte uppmärksam. Hade velat beställa dessert men man frågade inte ens

  • Johanna P.

    29 april 20221 omdöme

    4/10

    Fick en spydig servitris, fick in halva maträtten (köttet) och fick vänta och efterfråga vart andra delen på rätten var..(potatisen).. Så det blir nog inget återbesök dit.

  • Erica L.
    Erica L.

    29 april 202224 omdömen

    4,5/10

    Vi har flera gånger tidigare varit nöjda på Thotts, men den här gången lämnade vi inte med en god känsla. Menyn brukar se lite tråkig ut men maten överraskande bra, den här gången såg menyn roligare ut men maten var överraskande dålig. Smakerna tilltalade mig inte särskilt mycket alls, medan mitt sällskap tyckte om en del av det (vi tog två förrätter, två huvudrätter + en till då vi inte var mätta, samt två efterrätter). Jag tyckte om chokladmoussen. Jag fick dessutom kraftig magvärk efter de två första huvudrätterna, något jag inte brukar vara med om, vet inte vad det berodde på. Kaffet var inte särskilt varmt, inte ens när vi erbjöds nytt, varmt kaffe. Det de kallar eton mess var långt ifrån en sådan och innehöll heller ingen grädde som det stod i menyn. Stora, trådiga bitar rabarber och inte mycket till smak. Personalen brukar vara trevlig men var ganska bitsk från start till slut, gick flera gånger iväg innan vi hunnit beställa färdigt/ säga vad vi ville, och vi kände oss bara alltmer obekväma. Helt plötsligt kom en annan person och tyckte att vi skulle beställa drinkar fast vi inte ville ha några. Svårt att få kontakt när vi ville något. Märkligt slöseri också att byta ut våra glas och kaffekopp när vi fick en ny flaska vatten och ny kanna kaffe, fast vi ville behålla de vi hade. Rabatten glömdes också, men det löste sig.

  • GABRIELLA O.
    GABRIELLA O.

    26 april 202299 omdömen

    9/10

    Mysig restaurang med väldigt god mat. Jag åt Torskrygg till huvudrätt med karameriserad svartrot, väldigt gott. Skinnet av fisken serverades som små krispiga chips, de las upp som dekoration mellan fiskbitarna. Det var gott ! Spännande idé ! Till efterrätt valde jag säsongens frukt -rabarber med glass och marängkross. Bra service,

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Camilla J.
    Camilla J.

    15 april 20222 omdömen

    9/10

    Väldigt god fondue :) gott mört oxkött och kyckling, frasiga pommes och supergoda!! såser: hemgjord bearnaise, mangosås, barbecuesås, ädelostsås, chilimayo och vitlökssås. Sen får man även en skål sallad, vitlöksbröd och potatisgratäng till. Fri påfyllning på allt. Lugn skön miljö. Vi gick härifrån mätta och nöjda.

  • Hilde L.

    12 april 20224 omdömen

    8,5/10

    Bra service, dom kontrollerade flera gånger om vi ville ha något eller om något saknades. Vissa såser till fonduen var rinniga när dom ska vara lite mer fasta t ex bearnesåsen.

  • Monicka F.

    2 april 20221 omdöme

    10/10

    Vi åt fondue och tyckte det var både trevligt och gott. Atmosfären i den gamla huset som är en del av ett modernt hotell är intim och mysig. Vi kände oss väl mottagna och är mycket nöjda!

  • Robert R.
    Robert R.

    19 mars 202232 omdömen

    7,5/10

    Högst ordinär mat. Ingenting dåligt men inte heller något att skriva hem om. Kul att de accepterar Yums, vilket förmodligen kommer att göra att jag kommer tillbaka i framtiden.

  • Olof A.

    18 mars 20221 omdöme

    7/10

    Satt vid en dörr, drog lite från den. Fick tillkalla kyparen när vi önskade dessert o kaffe. Dom kollade inte läget, nästan undvek oss. 120 characters ???? xxxxxxxxx yyyyyyyyyyy - trams

  • Viktor A.

    12 mars 20221 omdöme

    9/10

    En relativt liten restaurang, men väldigt mysig med dess korsvirkehus och atmosfär i den anrika stilen. Fonduen fantastisk saknade bara en banansås, men allting som serverades var i toppklass! Servicen underbar! Rekommenderas varmt!

  • Sandra S.

    7 mars 20221 omdöme

    6,5/10

    Restaurangen är mysig. Maten är helt okej. Servicen skulle kunna vara bättre, inte ok att personalen ignorerar en i över en halvtimma efter tallriken burits ut. Fick gå till baren och betala.

  • Magnus J.

    3 mars 20221 omdöme

    5,5/10

    Maten var ok men servicen håll inte måttet trots knappt halvfull matsal. Ovanligt att behöva påminna serveringspersonalen flera gånger för att exempelvis fylla på vatten.

  • Simone M.

    26 februari 20221 omdöme

    9/10

    Maten var otroligt god, och personalen var både trevliga och väldigt serviceinriktade vilket vi uppskattade. Kommer definitivt äta där igen!

Tripadvisor-omdömen

53Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.