Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
mat - Tikal, Helsingborg
mat - Tikal, Helsingborg
Restaurang - Tikal, Helsingborg

Latinamerikanskt Trendigt

Recensioner - Tikal

9,1/10
1078
Norra Kyrkogatan 15, 252 23 HelsingborgVisa karta

Genomsnittspris 390 kr Godkänner Yums

30% på matnotan

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Redan 7 bokningar i dag 🔥

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Redan 7 bokningar i dag 🔥
Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

9,1/10
Exceptionellt bra bord1078 omdömen
9,2/10

Mat

9,3/10

Service

8,5/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
Vem kan skriva ett omdöme och hur räknar vi ut betyg?
  • Marcel A.
    Marcel A.

    28 januari 20231 omdöme

    10/10

    Jätte trevlig och lugn skönt stämning, så mycket bra upplevelse. Maten god, drinkar gott, shoots goda, söker ni en mysig stämning med vänner så är det perfekt

  • Julia B.
    Julia B.

    21 januari 20231 omdöme

    10/10

    Världsbäst! Ett måste när du är i Helsingborg! Så trevlig stämning och personal, maten håller alltid lika bra nivå. Tips, beställ in flera rätter och dela på.

  • Pontus R.
    Pontus R.

    20 januari 20231 omdöme

    8,5/10

    Trevligt ställe med god mat och mycket bra service

  • Mathias T.
    Mathias T.

    14 januari 20231 omdöme

    9,5/10

    Trevlig restaurang med avslappnad och trevlig miljö, mycket bra bemötande och service av personalen och riktigt god mat. Bra service med lagom uppmärksamhet utan att vara påträngande. Kommer gärna tillbaka och kan varmt rekommendera Tikal.

  • Sven K.
    Sven K.

    7 januari 20235 omdömen

    6,5/10

    Servicen var under all kritik inte så mycket folk men allt tog tid vid beställning ingen påfyllning av vatten.

    Tikal (Ägare)

    Hej Sven! Tyvärr var vi lite underbemannade i lördags. Ber om ursäkt för att det tog lite tid. Kul att ni gillade maten. Hoppas vi ses igen. Mvh Christoffer

  • Niklas H.
    Niklas H.

    6 januari 20231 omdöme

    10/10

    Mycket bra mat i lugn och trevlig miljö.

    Tikal (Ägare)

    Tack!

  • Hanna B.
    Hanna B.

    5 januari 20231 omdöme

    10/10

    Suverän mat och grymma drinkar! Och vilken service, engagerad personal och bra musik! Perfekt tillagad tonfisk, och kalventrecôten smälte i munnen! Riktigt kul och bra kombo med kalven och ananasen! Kan varmt rekommendera denna restaurang!????

  • André A.
    André A.

    4 januari 20232 omdömen

    9,5/10

    Fantastiska smaker i kreativa kombinationer. Vällagat, trevligt och prisvärt. Jag kommer definitivt tillbaka. Åt grillad tonfisk som huvudrätt - rekommenderas!

    Tikal (Ägare)

    Tack så mycket! Hoppas ni kommer ner snart igen!

  • Emmy H.
    Emmy H.

    31 december 20221 omdöme

    9/10

    Fantastisk restaurang med ännu mer fantastisk personal. När dom ser barnen minst lika mycket som oss vuxna blir poängen full pott. Maten var SÅ god!

  • Ulrica E.
    Ulrica E.

    28 december 20222 omdömen

    10/10

    Otroligt god mat! Cevichen på räka och torsk kan varit det godaste jag ätit på länge. Skön atmosfär och trevligt bemötande. Uppmärksam service, med lagom tempo mellan rätterna. Extra plus för kunnig personal som hade bra koll på vad som kunde göras veganskt.

  • Laura S.
    Laura S.

    28 december 20221 omdöme

    3,5/10

    Två helt förstörda tomahawks och jätte dålig service. En kaxig och oförskämd servitör som inte bara glömde bort att vi fanns utan också gick och satt sig brevid gästerna medan de bestämde sig... Helt otroligt. Jag kommer inte tillbaka. Inte värd pengarna.

    Tikal (Ägare)

    Hej Laura! Det är väntetid på en tomahawk det tar lite extra tid att tillaga en större köttbit som oftast väger över 1kg. Ni verkade ha så trevligt och mycket att prata om så att jag ville inte störa er för mycket (dock fråga jag flera ggr om det smakade bra och fick alltid positiva svar från dig och dina vänner). Och absolut inte meningen att vara oförskämd. Ber om ursäkt om du har upplevt mig så. Dock är vi ingen fine dining restaurang. Och jag sitter gärna ner och pratar med våra gäster om det finns tid till det och guidar dom genom menyn. Nu gjorde jag inte det med er för att ni hade förbeställt maten i vanliga fall tar tomahawken faktiskt lite längre tid än vad det gjorde denna gång. Och helt förstörda kan de inte ha varit med tanke på att allt blev uppätet och ni bad om extra sås trots att ni bara va 3 personer på över 2kg tomahawk med tillbehör. Hoppas att din hund tyckte om benet som du tog med hem. Jätte tråkigt att du känner så som du gör. Tråkigt att du inte sa någonting på plats. Mvh Christoffer

  • Sofia O.
    Sofia O.

    21 december 20225 omdömen

    10/10

    Fantastisk mat och service som alltid! ????????

    Tikal (Ägare)

    😍

  • Elisabet A.
    Elisabet A.

    10 december 20223 omdömen

    8/10

    Trevlig liten restaurang, stora portioner och bra priser. Bra service.

  • Martin S.
    Martin S.

    25 november 20222 omdömen

    10/10

    Mycket trevligt och familjärt. Bra mat, bra drinkar, bra priser! En plats vi gärna återkommer till. Personalen tar sig tid och tar hand om sina gäster.

  • Sara H.
    Sara H.

    25 november 20221 omdöme

    10/10

    Otroligt trevlig personal, maten var supergod och dessutom bjöd affischerna på väggarna på både lite klurande och fniss. Rekommenderas verkligen!

  • Daniel D.
    Daniel D.

    24 november 20221 omdöme

    9/10

    Fint service, bra atmosfär och god mat med fina smaker. Det enda minuset var ryggbiffen där en stor del var fett! Rekommenderas

  • Rebecka R.
    Rebecka R.

    19 november 20221 omdöme

    9/10

    Härlig argentinsk restaurang i hjärtat av Helsingborg. Mycket goda drinkar och mycket god mat! Väldigt trevlig personal! Vi kommer tillbaka :)

  • Emmelie A.
    Emmelie A.

    18 november 202210 omdömen

    10/10

    Tack för en kanon kväll hos er. Otroligt Trevlig personal, maten var kanon .Spännande smaker .Kommer verkligen komma tillbaka igen, full pott till er,

  • Daniel J.
    Daniel J.

    12 november 20221 omdöme

    10/10

    Trevligt och fint litet ställe. Bra/trevlig personal, mycket bra mat och inte jätte jätte dyrt häller. Jag är överlag väldigt nöjd med upplevelsen. :)

    Tikal (Ägare)

    Tack så jättemycket! Vilket fint omdöme. 🤩

  • Pontus E.
    Pontus E.

    12 november 20221 omdöme

    6/10

    Tyvärr dålig kvalitet på köttet(ryggbiff med broskbitar), och dessutom inte ens nära rätt stegrad. Personalen toppbetyg.

    Tikal (Ägare)

    Ryggbiffen serveras med kappa. Så där är en fett kappa på den. Tyvärr blev där ett missförstånd gällande stekgrader på er beställning. Ni fick ett erbjudande om en kompensation som ni inte ville ha. Vi ber åter igen om ursäkt för detta missförstånd. Men tack för det fina betyget på servicen vi gör alltid vårt bästa för att få nöjda gäster. Hoppas ni ger oss en chans till.

  • GABRIELLA O.
    GABRIELLA O.

    12 november 202299 omdömen

    9,5/10

    Trevligt att se sitt namn på bordet man bokat när man kommer in i restaurangen. Jättegod mat, utmärkt service. Jag fick snabbt in maten efter beställning. Förrätten carpaccio av hjortinnanlår med rostade nötter och inlagd pumpa var en smakupplevelse. Torsken var perfekt tillagad och smakade jättegott. Rekommenderas.

    review_preview

    Visa bild

  • Ingela L.
    Ingela L.

    2 november 20223 omdömen

    8,5/10

    Väldigt god kalventrecote och sötpotatispommes med parmesan. Saknade bara något grönt:/ sallad till köttet. Riktigt bra service och trevlig personal. Kan verkligen rekommendera!

  • Patrick W.
    Patrick W.

    28 oktober 20224 omdömen

    9,5/10

    Bra mat, mycket och välja på, humana priser och bra service. Möjligtvis lite trångt i lokalen men helt ok. Bra placerat i city lätt och hitta. Rekommenderas

  • Carl-Johan B.
    Carl-Johan B.

    14 oktober 202220 omdömen

    10/10

    Helsingborgs bästa restaurang mitt i stan. Personlig service och mat i absolut toppklass. Dessutom till klart överkomliga priser. Gå hit! Ni blir inte besvikna.

    Tikal (Ägare)

    Tack för dina härliga ord! Hoppas vi ses snart igen! :)

  • Roger A.
    Roger A.

    12 oktober 20221 omdöme

    10/10

    Jättegod mat och underbar tjej som serverade Kommer gärna åter

  • Mauri F.
    Mauri F.

    7 oktober 20221 omdöme

    10/10

    Vi kommer definitivt tillbaka. Maten får 10 poäng och personalen var supervänliga.

    Tikal (Ägare)

    Tack för din fina recension! Hoppas vi ses snart igen :)

  • Pierre A.
    Pierre A.

    1 oktober 20221 omdöme

    5,5/10

    Bra mat men servicen var ganska okunnig, frånvarande och ganska dålig ur restaurang mått mätt. Inga frågor om påfyllningar eller liknande, inga frågor om tillagning e.d. Bra mat men ett besök räcker.

  • Ruby V.
    Ruby V.

    17 september 20221 omdöme

    9/10

    Bra service, fantastisk mat. Bästa burgaren och så god vin, passade perfekt till mina lammracks. Chokladparfait var superb. Vi återkommer med hela familjeb

  • Gunbritt L.
    Gunbritt L.

    17 september 20227 omdömen

    10/10

    Vi var fem personer som valde olika från menyn. Alla var mycket nöjda, Rikliga portioner. Har inte ätit godare sötpotatis pommes någon annan stans. Service inriktad, trevlig och glad personal. Kan varmt rekommenderas.

    Tikal (Ägare)

    Tack för din fina recension!

  • Camilla P.
    Camilla P.

    17 september 20222 omdömen

    9,5/10

    Mycket nöjd med både maten och servicen! Ett av mina absoluta favoritställen i Helsingborg. Enda anledningen till bara 4 på atmosfären är att det är aningen trångt. Annars jättemysigt! Alla fem i sällskapet var mer än nöjda!

  • Ella W.
    Ella W.

    17 september 20223 omdömen

    9,5/10

    Alltid bästa service och mat i högsta klass med många bra smaker!

  • Marie N.
    Marie N.

    10 september 20223 omdömen

    7,5/10

    Andra gången som vi var här. Jag valde ryggbiff, tyckte tyvärr att mitt kött var lite segt idag. Min man beställde flankstek och den var bättre. Potatis beställer man separat, vi valde sötpotatispommes med parmesan och det var de bästa pommesen som jag har ätit, så spröda o goda.

  • Gabriella M.
    Gabriella M.

    10 september 20221 omdöme

    10/10

    Fantastiskt god mat och mycket trevlig personal. Kan varmt rekommendera!

  • Jeanette W.
    Jeanette W.

    3 september 20221 omdöme

    10/10

    Så smakrikt!

  • Jeanet R.
    Jeanet R.

    3 september 20222 omdömen

    9/10

    Mysig liten restaurang med väldigt bra service.

  • Nusret M.
    Nusret M.

    2 september 20221 omdöme

    10/10

    Mycket bra ????????????

  • Pia W.
    Pia W.

    2 september 20221 omdöme

    8,5/10

    Mycket trevligt bemötta av servicepersonal redan från start. Mycket god mat och deras quesadillas som förrätt var så goda. Tack för en trevlig kväll !

  • Peter F.
    Peter F.

    20 augusti 202218 omdömen

    10/10

    Mycket god mat och bra service

  • Lasse L.
    Lasse L.

    20 augusti 20221 omdöme

    10/10

    Avslappnat ställe med personal i avklippta jeans och välkomnade leenden. Inledde kvällen med ett par goda cocktails, en Mojito som var lika snygg som fräsch och god. Vi valde kalventrecote och Flap steak med friterad sötpotatis toppad med riven parmensan. Allt var fantastiskt gott. Eller som en kille vid ett annat bord sa: Svinbra :-) Kyparn rekommenderade ett välbalanserat rött vin från Argentina som verkligen gifte sig med maten. Missa inte Tikal nästa gång det ska ätas i Helsingborg!

  • Agneta S.
    Agneta S.

    19 augusti 20222 omdömen

    9/10

    God mat och fin service av kunnig servitris

Tripadvisor-omdömen

110Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.