Registrera min restaurang
Hjälp

TheFork, a Trip advisor company

Vad
Var

Latinamerikanskt Trendigt

Recensioner - Tikal

9/10
771
Norra Kyrkogatan 15, 252 23 HelsingborgVisa karta

Genomsnittspris 390 kr Godkänner Yums

–30% på à la carte!

Reservation

Hitta ett bord

−30 %

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

9/10
Exceptionellt bra bord771 omdömen
9,3/10

Mat

9,1/10

Service

8,4/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Stefan R.

    14 januari 20221 omdöme

    9,5/10

    För staden ett unikt koncept. Inte det minsta ängsligt, utan rätt kaxigt och med välmotiverat självförtroende. Bra käk och nästan ännu bättre dryck . Enjoy !

  • Sven K.

    8 januari 20222 omdömen

    9/10

    Bra och god mat och service dock lite minus att man inte erbjuder riktiga ölglas utan bara vinglas,även att det inte finns öl från lokala bryggeriet i Hbg.

  • Karin I.

    7 januari 20221 omdöme

    9,5/10

    Vi blev mycket nöjda med både mat och dryck. Trevlig och uppmärksam service. Mysig lokal med gott om plats mellan borden. Kommer gärna tillbaka!

    Tikal (Ägare)

    Tack för dina fina ord. Välkomna åter!

  • Angela T.

    6 januari 20221 omdöme

    9,5/10

    Fint bemötande, god service prisvärti

  • Anders G.

    5 januari 20221 omdöme

    2/10

    Tikal (Ägare)

    Hej Anders, Beklagar verkligen din dåliga upplevelse hos oss. Vi hoppas i och med vårt samtal per telefon att vi rett ut detta och att du är nöjd med den kompensation du fått. Mvh Tikal

  • Stefan B.

    5 januari 20221 omdöme

    8,5/10

    Maten var bra. Åt pluma till huvudrätt mycket mör. Salsan kunde vara lite starkare. Deras ris och bönor var mycket good. Den rätten kommer jag att beställa fler gånger.

  • Eva H.

    5 januari 20222 omdömen

    10/10

    Spännande mat och mycket gott!

  • Jeanette N.

    30 december 20212 omdömen

    10/10

    Vilken käftsmäll, så goda smaker i varje rätt gjort med största kärlek av kocken. Och för att inte tala om personalen, absolut den bästa service! Tack för en fantastisk upplevelse!

    Tikal (Ägare)

    Tusen tack för dina fina ord. Välkommen åter!

  • Kent T.

    30 december 202142 omdömen

    10/10

    Fantastiskt god mat! Det godaste jag ätit på länge

  • Sanna F.

    17 december 20211 omdöme

    10/10

    Vi var väldigt nöjda med stället, maten, drickan & servicen.

  • Isabella L.

    10 december 20211 omdöme

    4,5/10

    Tikal (Ägare)

  • Benny L.

    4 december 20213 omdömen

    10/10

    Underbar mat och grymt trevlig personal.

    Tikal (Ägare)

    Tack Benny! Hoppas vi ses snart igen! 😄

  • Tonny J.

    4 december 20211 omdöme

    9,5/10

    Mycket god mat och dricka ????

    Tikal (Ägare)

    Tack! 🙏🏻😍

  • Björn R.

    20 november 20214 omdömen

    9,5/10

    Otroligt god mat, kommer hit fler gånger och tipsar alla jag känner om stället Bra och service minded personal. Dem var snabba, trevliga och roliga.

    Tikal (Ägare)

    Tack! 😍

  • Angela J.

    20 november 202136 omdömen

    9/10

    Mycket trevlig servitris och bra service. Maten var god.

    Tikal (Ägare)

    Tack! Det var lite stressigt i lördags. Många gäster kom samtidigt. Men vi gjorde vårt bästa. Hoppas vi ses snart igen. 🙏🏻😀

  • Peter M.

    19 november 202130 omdömen

    9/10

    Fantastikt god mat och mycket bra bemötande av personalen, men lite högt ljud i lokalen.

    Tikal (Ägare)

    Tack för den fina recensionen! 🙏🏻

  • Sandra A.
    Sandra A.

    17 november 20211 omdöme

    10/10

    Fantastisk mat med utmärkt service i underbar miljö.

    Tikal (Ägare)

    Tack! 🙏

  • Jennie W.

    13 november 20211 omdöme

    10/10

    Tikal (Ägare)

    Tack vilken fin recension! ♥️

  • Madeleine N.

    13 november 20212 omdömen

    9,5/10

    Trevligt ställe men mysig Atmosfär. Köttet och maten var fantastiskt.

    Tikal (Ägare)

    Tack! 🙏🏻

  • Lotta B.

    6 november 20212 omdömen

    10/10

    Vällagad, god och vacker mat avnjöts i en trevlig miljö. Trevlig personal och bra service.

    Tikal (Ägare)

    Tack!

  • Sara W.

    6 november 20211 omdöme

    6,5/10

    Personalen hade inte mycket koll på menyn.

    Tikal (Ägare)

  • Camilla N.

    3 november 20215 omdömen

    9,5/10

    Mycket god mat, trevligt bemötande

    Tikal (Ägare)

    Tack så jättemycket hoppas vi ses snart igen!

  • Ann J.

    22 oktober 20212 omdömen

    10/10

    Mycket trevligt besök, jättegod mat, snabb och bra service.

    Tikal (Ägare)

    Tack!

  • Niklas l.

    21 oktober 20211 omdöme

    9,5/10
  • Roger B.

    21 oktober 20212 omdömen

    9,5/10
  • Anders B.

    9 oktober 20211 omdöme

    10/10

    Jag bokade restaurangen på grund av omdömena och blev inte besviken. Provade menyn och det var riktigt bra. Supertrevlig personal och service.

  • Kristina K.

    9 oktober 202124 omdömen

    9/10

    Trevlig service med familjär känsla och vällagad och supergod mat!

  • Ulf M.

    9 oktober 20214 omdömen

    9/10
  • Henrik j.

    8 oktober 20211 omdöme

    10/10

    Alltid lika bra på Tikal, roliga viner och bra kött till rimliga priser!

  • Cecile S.

    8 oktober 20211 omdöme

    9,5/10

    Ambitiös meny med unika viner. Dedikerad service. Ett stort plus att även vegetarianer har mycket att välja på. Den vegetariska carpaccion är det godaste jag nånsin ätit.

  • Sara D.

    2 oktober 20211 omdöme

    10/10

    Mycket god mat ???? kan varmt rekommendera ett besök på denna restaurang

  • Ulrika N.

    1 oktober 20211 omdöme

    9,5/10

    Vällagade rätter med fin balans på kryddningen. Ceviche kan rekommenderas liksom flankstek, lammracks o sötpotatis pommes. Parfait med saltlakrits var fantastisk god. Trevlig och kunnig personal!

  • Lotta B.

    1 oktober 20213 omdömen

    9,5/10

    Fantastiskt god mat och vin.

  • Chung N.

    30 september 202112 omdömen

    10/10

    Superbra service!

  • Carl-Johan B.

    18 september 202112 omdömen

    9,5/10

    Riktigt bra varje gång. Proffsig och trevlig personal

  • Kent A.

    17 september 20211 omdöme

    10/10
  • Petra L.

    17 september 20213 omdömen

    10/10

    Superb majrovacarpaccio och suveräna kafferubbade lammracks. Sötpotatisfries som pricken över i. Utmärkt service med mycket glimt. Goda viner. Rekommenderas varmt.

  • Ernesto F.

    15 september 20212 omdömen

    10/10
  • Sanya J.

    11 september 20211 omdöme

    4/10

    Tikal (Ägare)

  • Arnela N.

    8 september 20211 omdöme

    10/10

    Mycket god mat och trevlig atmosfär.

Tripadvisor-omdömen

108Tripadvisor-omdömen

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning