Registrera min restaurang
Hjälp

Recensioner - Tikal

9,3/10
1279
Norra Kyrkogatan 15, 252 23 Helsingborg
Latinamerikanskt
Genomsnittspris 390 kr

Få upp till 30 % i rabatt

Villkor kan gälla

Tikal

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

9,3/10
Exceptionellt bra bord1279 omdömen
9,4/10

Mat

9,5/10

Service

8,7/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Sabina S.3 omdömen

    17 april 2024

    10/10

    Vi har varit här många gånger och kommer att fortsätta komma tillbaka! Allt är alltid på topp. Maten, service - allt är underbart! ❤️

  • Carl-Johan B.23 omdömen

    12 april 2024

    10/10

    Gå hit!

    TikalÄgare

    Underbar recension! :) Tack!

  • Ann-Marie S.1 omdöme

    29 mars 2024

    10/10

    Mycket god mat, ryggbiff och tonfisken. Generöst och fint presenterad. Goda naturviner. Blir garanterat fler besök när vi är i Helsingborg.

  • Anders J.2 omdömen

    15 mars 2024

    9,5/10

    Fantastiskt bra och prisvärda rätter. Cevichen på tonfisk och mussla får betyget 10 av 10. Bra service. We will return!

  • Mikael G.63 omdömen

    9 mars 2024

    10/10

    Restaurangen är värd en omväg. Boka bord i tid. Köket gör fantastiska skapelser av rätterna som beställs. Det är väldigt gott och vällagat. Serveringen är både effektiv och vänlig.

  • Kristina S.

    Kristina S.4 omdömen

    9 mars 2024

    10/10

    Fantastisk personal, man känner sig verkligen välkommen. Andra gången vi är på restaurangen och vi kommer tillbaka.

  • Nathalie C.1 omdöme

    2 mars 2024

    8/10

    Maten och dryck helt fantastiskt. Det som drar ned betyget är en viss förvirring och okunskap i servicen. Två olika personer växlades om att besöka vårat bord och verkar inte prata ihop sig då de frågade samma saker. Den ena verkar inte ha koll på menyn och vid servering kunde denne inte presentera vad allt hon ställde ned på bordet var utan beskrev vissa delar som ”ingen aning”. Kan tyckas att man lakanen tar reda på det och återkomma .. men ja, vi kunde ju lista ut vad sakerna var på egen hand så ingen skada skedd. Ganska liten lokal och ett stort sällskap firade en födelsedag vilket innebar att det blev väldigt högljutt i lokalen.. drog ner mysfaktor för våran dejt. Men tomahawk kan vi varmt rekommendera till alla som vill frossa i fantastiskt kött med goda tillbehör!

  • Daniel N.2 omdömen

    17 februari 2024

    10/10

    Alltid god mat & ett superbra bemötande!

  • André S.1 omdöme

    16 februari 2024

    10/10

    Mycket trevlig personal och köttet va riktigt mört och smakrikt.

  • Mattias S.1 omdöme

    10 februari 2024

    10/10

    Väldigt mysigt och otrolig trevlig personal. Tyvärr var där ett större överförfriskat sällskap som ansåg att det inte behövde ta hänsyn till resten av resturangen, högljutt! Men det är inte resturangen eller personalens fel. När väl sällskapet gått var det en otrolig härlig atmosfär. Perfekt att ta sin första dejt till som vi gjorde. Kommer helt klart besöka er igen!

  • Sara K.

    Sara K.9 omdömen

    8 februari 2024

    10/10

    Fantastisk personal, som var både trevlig och engagerad. Maten vad god, vällagad och spännande.

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Jessica P.1 omdöme

    2 februari 2024

    10/10

    Väldigt trevlig och välkomnande personal, kunniga och tillmötesgående. Maten var väldigt vällagad och håller mycket hög kvalitet. Gillar inredningen och känslan i restaurangen. Kan verkligen rekommendera ett besök!

  • Caroline N.1 omdöme

    27 januari 2024

    6,5/10

    Det tog lång tid att få menyerna. Fel ordning på förrätt och huvudrätt, men vi fick rabatt på notan pga detta. Väldigt hög ljudnivå. God mat, men ganska tråkig atmosfär.

    TikalÄgare

    Vi beklagar de upplevelser ni hade. Vi tar feedbacken på allvar och kommer att arbeta på att förbättra servicen och atmosfären. Tack för er förståelse och hoppas att ni ger oss en ny chans att ge er en bättre upplevelse i framtiden.

  • Karri H.

    Karri H.6 omdömen

    19 januari 2024

    9/10

    Vi beställde Hamburgare Manchego, och var överens om att detta kanske är stans bästa burgare. Kombinationen med jalapenokräm , mangosalsa och Manchego var fantastiskt god. Som tillbehör tog vi blandade pommes med örter och parmesan, rice and beans och saltbakad potatis att dela på. Rekommenderar starkt de 2 första tillbehören men saltbakad potatis var smakmässigt rätt trist och går att hoppa över. Mycket bra, vänlig och uppmärksam service. Rekommenderas. Vi kommer tillbaka!

    TikalÄgare

    Tack så mycket för den fantastiska recensionen! Vi är glada att ni uppskattade Hamburgare Manchego och de rekommenderade tillbehören. Vi tar också till oss feedbacken om saltbakad potatis. Ser fram emot att välkomna er tillbaka, och tack för ert stöd och rekommendation!

  • Helen H.13 omdömen

    12 januari 2024

    9,5/10

    Jättetrevlig och serviceminded personal

  • Kari N.2 omdömen

    30 december 2023

    9,5/10

    Ett ställe som gillade. En välkomponerad 3 rätters med riktigt bra service. Rekommenderas varmt och vi kommer att återvända.

    TikalÄgare

    Tack för att ni rekommenderar oss. Ser fram emot att ha er tillbaka snart!

  • Jan W.1 omdöme

    29 december 2023

    10/10

    Allt var över förväntan, atmosfären, smakupplevelserna på dryck och mat, service och trevlig personal! Kan varmt rekommenderas

    TikalÄgare

    Tack så mycket för de fantastiska orden! Vi är glada att ni uppskattade atmosfären, smakupplevelserna och servicen. Er rekommendation betyder mycket för oss. Välkomna åter när som helst!

  • Stefan B.5 omdömen

    22 december 2023

    10/10

    Jag åt Ryggbiff med majs, chili, choklad & syltad lök som är magisk god. Min fru tog Veg. Rödbetshamburgare med chevré, mangosalsa, lök & sallad. Hon är inte vegetarian men tycker att detta är en av dom bästa burgarna som finns i Helsingborg. Sonen tuggade i sig en Hamburgare Manchego” med jalapenokräm, lök, manchego, mangosalsa & sallad och njöt under varje tugga. Jag provade huset röda vin som passade utmärkt till köttbiten. Frugan en passande öl till sin burgare. Vi avslutade med att sippa på en varsin mescal som avrundade middan perfekt. Tack till den mycket trevliga personalen 😀 Trevligt är även när ,an hör andra gäster berömmer personalen och tackar för en underbar upplevelse på Tikal.

    TikalÄgare

    Tack så mycket för den underbara recensionen! Vi är glada att ni alla njöt av era val och att maten och dryckerna uppskattades så mycket. Det värmer våra hjärtan att höra att ni hade en underbar upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna er tillbaka snart! 😀

  • Dennies G.3 omdömen

    22 december 2023

    10/10

    Suveränt! Världsklass på personalen och ryggbiffen var verkligen magisk! Vi kommer definitivt återkomma.

  • Anders B.

    Anders B.282 omdömen

    20 december 2023

    9,5/10

    Även denna gång var det mycket gott. Det blev ryggbiff med choklad- och chilisås och två desserter. Mycket läckert! Och en fantastisk service. Rekommenderas

    review_preview

    Visa 5 bilder

    TikalÄgare

    Tack så mycket för den fantastiska recensionen! Vi är glada att höra att du uppskattade ryggbiffen med choklad- och chilisås samt desserterna. Det gläder oss även att du var nöjd med vår fantastiska service. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen! Tack för att du valde att besöka oss och för att dela din positiva upplevelse.

  • Joacim A.1 omdöme

    15 december 2023

    5,5/10

    Personalen var trevlig och verkade kunniga om deras meny, Maten var dock inte alls värt sitt pris lammet var sött och smakade ej alls lamm. Ryggbiffen var ej kryddad alls. Pommesen var i sig själv god. Tog även deras ryggbiff tacos som endast smakade upptidat.

    TikalÄgare

    Tack för din åsikt och för att du delade din erfarenhet. Vi beklagar verkligen att maten inte levde upp till dina förväntningar. Vi tar din feedback på allvar och ska vidarebefordra den till vårt köksteam för att förbättra våra rätter och säkerställa en bättre smakupplevelse för framtida besökare. Vi hoppas att du ger oss en chans till och att vi kan överträffa dina förväntningar vid nästa besök. Tack igen för att du tog dig tid att ge oss din åsikt.

  • Rikard J.1 omdöme

    2 november 2023

    10/10

    En riktig höjdare som överträffade våra förväntningar! Alla rätter vara jättegoda, vinet passade perfekt till maten och personalen gjorde att man trivdes., dessutom prisvärt! Vi kommer definitivt tillbaka!

  • Annika R.1 omdöme

    3 november 2023

    10/10

    Mysig liten restaurang. Mycket god mat och mycket bra service. Bra priser för den underbara mat vi åt ???????? rekommenderas starkt och vi kommer vara återkommande kunder. Tack ????????

  • Charlotte L.102 omdömen

    21 oktober 2023

    8,5/10

    Väldigt trevlig och tillmötesgående servitris! Maten var fräsch ,god och trevligt upplagd.

    TikalÄgare

    Jag är glad över att höra att du gillade den uppdaterade menyn! Vi har arbetat hårt för att skapa en mångsidig meny med en rad olika alternativ för att tillgodose olika smaker och preferenser. Vi uppskattar ditt positiva omdöme och ser fram emot att välkomna dig till vår restaurang igen snart. Tack för att du tog dig tid att dela din åsikt!

  • Elisabeth H.1 omdöme

    14 oktober 2023

    9,5/10

    Otroligt trevlig personal och väldigt god mat. Ljudnivån var lite slamrig och tyvärr fick vi ett bord mitt framför ytterdörren vilket gjorde besöket lite kallt och dragigt.

    TikalÄgare

    Tack så mycket för din feedback och för att du besökte vår restaurang. Vi är glada att höra att du uppskattade vår vänliga personal och maten. Vi beklagar dock om du upplevde något obehag på grund av ljudnivån och placeringen av ert bord. Vi tar ditt synpunkter på allvar och kommer att se över vårt bordstilldelningssystem för att förbättra kundens upplevelse. Vi hoppas att du ger oss en ny chans att ge dig en bättre upplevelse nästa gång du besöker oss. Tack igen för din feedback.

  • Maria H.1 omdöme

    14 oktober 2023

    9,5/10

    Fräsch restaurang med mycket god mat till humana priser. Trevlig och tillmötesgående personal. Ett extra plus till den kvinnliga servitör som med kunnig hand ledde oss fram till ett riktigt gott naturvin, som gick så bra ihop med våra mustiga varmrätter. Hur går vi mer än gärna igen när ju är på besök i Helsingborg.

    TikalÄgare

    Tack så mycket för din vänliga recension! Det är fantastiskt att höra att du uppskattade vår restaurang och maten. Vår personal strävar alltid efter att ge våra gäster den bästa upplevelsen möjligt, och det är glädjande att höra att vår servitör kunde rekommendera ett bra vin för er. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart för en annan minnesvärd upplevelse. Tack för att du valde att besöka oss!

  • Malin L.7 omdömen

    6 oktober 2023

    10/10

    Underbar atmosfär, kunnig och trevlig servitris. Maten var fantastisk, vinet som rekommenderades var spot on.

    TikalÄgare

    Thank you so much for your wonderful review! We're delighted to hear that you enjoyed the atmosphere, our knowledgeable and friendly server, the fantastic food, and the spot-on wine recommendation. Your feedback means a lot to us, and we're thrilled to know that you had a great dining experience. We appreciate your visit, and it's always our goal to provide a memorable and enjoyable meal for our guests. If there's anything more we can do to make your next visit even better, please don't hesitate to let us know. We look forward to welcoming you back in the future! Thank you for choosing our restaurant.

  • Karl Erik N.1 omdöme

    6 oktober 2023

    9,5/10

    Vi fick en utmärkt måltid och ypperlig service. Ljudnivån i restaurangen upplevdes ibland lite påfrestande.

    TikalÄgare

    Tack så mycket för din recension och för att du valde att äta hos oss. Vi är glada över att höra att du hade en utmärkt måltid och att du upplevde vår service som ypperlig. Vi beklagar om ljudnivån ibland var påfrestande, och vi kommer att arbeta på att förbättra det för framtida besök. Vi hoppas att du trots detta kommer att besöka oss igen, och vi ser fram emot att få servera dig ännu en underbar måltid. Tack för ditt besök och din feedback!

  • Tony O.36 omdömen

    29 september 2023

    10/10

    God mat. Trevlig personal. Lite väl hög ljudnivå.

  • fredrik a.1 omdöme

    29 september 2023

    10/10

    Detta var en fin upplevelse, lugnt o skönt, trevlig o bra personal, maten var jättegod o överlag var allt kanon

  • Thérése E.8 omdömen

    23 september 2023

    10/10

    Svårt att avgöra vad som var bäst - maten, personalen eller de trevliga medgästerna! Allt var jättebra!

  • Anna P.1 omdöme

    16 september 2023

    10/10

    Helt fantastisk mat med den lilla extra finessen. Mycket generöst med vin i vinpaketet till deras 5-rättersmeny. Mycket nöjd att vi hittade denna pärla vid spontanbesök.

  • Semir N.

    Semir N.8 omdömen

    8 september 2023

    10/10

    Helgalen mat! kalventrecotén är magisk! går hit titt som tätt för att överraska smaklökarna! absolut den godaste restaurangen jag någonsin ätit på ✌????????

  • Dragan K.1 omdöme

    9 september 2023

    9,5/10

    Jag njut varje bit av maten och servicen var exemplarisk

  • Lena K.24 omdömen

    6 september 2023

    9,5/10

    Snabb och fin service. God och vällagad mat!

  • Anneli L.3 omdömen

    26 augusti 2023

    9,5/10

    Litet mysigt ställe. Kul med killen som tog upp beställningen där vi fick bra förslag på mat och dryck. Ljudnivån var tyvärr störande.

  • Annika L.5 omdömen

    1 september 2023

    10/10

    Mysig lokal, trevlig personal och framförallt mycket god mat. Vi kommer återkomma.

  • Daniel A.46 omdömen

    26 augusti 2023

    10/10

    Så fruktansvärt trevliga alltid , vi har ätit här ett flertal ggr , alltid lika positiva och alltid lika grymt god vällagad mat . Vi kommer hit snart igen .

  • Urban N.3 omdömen

    18 augusti 2023

    10/10

    En riktig pärla som gör att vi reser från Simrishamn bara för att få äta på. Fortsätt vara lika spännande så kommer vi tillbaka. En underbar mix av olika latinska kök.

  • Patricia H.1 omdöme

    10 augusti 2023

    10/10

    Wow, vilket ställe. Fantastiskt god mat på alla plan, köttet var gudomligt och bland det godaste jag ätit. Så kul när man kan hitta dessa guldkorn på lite research. Rekommenderar verkligen denna pärla och vi kommer tillbaka. Tack Tikal.

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

133Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.