Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Amerikanskt

Recensioner - Titans Sportsbar

7,6/10
48
Olai kyrkogata 18, 602 25 NorrköpingVisa karta

Genomsnittspris 325 kr

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter
Den här restaurangen följer de relevanta säkerhetsrutinerna*:
1 meter mellan borden
1,5 meter mellan borden
2 meter mellan borden
Endast bordsservering
Extra städning av bord, toaletter och kök
Handsprit tillgängligt för gäster
Ventilationssystem
* Den här informationen ges av restaurangen
Visa mer information

Omdömen

7,6/10
48 omdömen
7,6/10

Mat

7,6/10

Service

7,6/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Lena-Marie L.

    15 augusti 20201 omdöme

    10/10

    Trevlig personal, god mat till vettigt pris. Rekommenderad.

  • Elin E.

    20 juli 20201 omdöme

    10/10

    Mycket trevlig personal och bra bemötande. Mycket god mat. En toppen kväll blev det. Så stort plus för allt . Kommer komma tillbaka flera gånger helt klart

  • Peter W.

    14 juni 20201 omdöme

    10/10
  • Kenneth L.

    6 juni 20201 omdöme

    10/10

    Liten restaurang med en personal som är på tå när det gäller service, kycklingspettet idag var kanon och tanken med avstånd i Corona tider fungerade mycket bra. :-)

  • Lena K.

    19 oktober 20192 omdömen

    9,5/10
  • Sofia M.

    1 september 20192 omdömen

    2/10
  • Mikael H.

    15 augusti 20192 omdömen

    6/10

    Fick vänta på maten i 1 och halv timma .

  • Karina M.

    14 juli 20191 omdöme

    7,5/10
  • Maria H.

    16 mars 20195 omdömen

    9/10

    God prisvärd mat och bra service.

  • - -

    31 oktober 20181 omdöme

    5,5/10

    Tog lång tid innan vi fick in maten, dessutom fick vi fel mat som vi inte hade beställt, men restaurangen hävdade att vi beställt detta men sedan fick de göra en "pudel".... Irriterande.....

  • Linda E.
    Linda E.

    28 april 20182 omdömen

    10/10

    Grym restaurang med grym mat och mycket trevlig personal! Kommer bli fler middagar hör när jag är i Norrköping! Tack för en fin restaurangupplevelser!

  • - -

    20 maj 20171 omdöme

    10/10

    God mat Bra service Kall öl

  • Fredrik M.

    13 april 20171 omdöme

    7,5/10

    Fick reda på i efterhand att man hade en After Work meny men ingen nämnde det för oss. Vi åt och drack ur den menyn men fick betala fullpris. Dåligt! ????

  • - -

    8 mars 20173 omdömen

    9/10
  • Cathrin P.

    26 december 20162 omdömen

    4,5/10

    De hade inte vår bokning

Tripadvisor-omdömen

13Tripadvisor-omdömen

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning