Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
Tokyo15, Helsingborg
Tokyo15, Helsingborg
Tokyo15, Helsingborg

Japanskt

Recensioner - Tokyo15

8,4/10
528
Drottninggatan 15, 252 21 HelsingborgVisa karta

Genomsnittspris 400 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Redan 9 bokningar i dag 🔥

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Redan 9 bokningar i dag 🔥
Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

8,4/10
Mycket bra bord528 omdömen
8,9/10

Mat

7,7/10

Service

8/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
Vem kan skriva ett omdöme och hur räknar vi ut betyg?
  • Jenny D.
    Jenny D.

    27 januari 20231 omdöme

    6,5/10

    Väntade i 45 min på maten och personalen tittade inte ens en i ögonen eller svarade när jag påpekade att vi väntat otroligt länge. Kändes som att vi var osynliga vilket är usel service enligt mig

  • Linda K.
    Linda K.

    27 januari 20232 omdömen

    5/10

    Vi fick vår dricka och mat sen kom ingen fram till vårt bord förrän 1 timme senare. Då berättade servitören att vi fick vara snälla att lämna för de hade nästa bokning. Då hade vi inte fått frågan om varken mer att dricka eller någon efterrätt! Vi fick alltså endast knappt 1 1/2 timme på bokningen. Han nämnde även att vår bokning blivit ned prioriterad eftersom de efter oss bokade före oss och då gick de före ???? Nej det blir inget nytt besök här! Tur maten var god iallfall. /Linda och Emma

  • Mari S.
    Mari S.

    26 januari 20238 omdömen

    10/10

    Köttet var jättegott och sushi var extremt goda. Balanserade smaker och fin servering. Mysig lokal och duktig personal

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Mathias R.
    Mathias R.

    20 januari 20231 omdöme

    3,5/10

    ikea er michellin i forhåll till detta kök. hemskt kvalitet och inte någet med Japan at göre. waste of money kommer aldrig tilbaka. service var middel men inte speciel, vinen var okey men hellere inte mere.

  • Anton S.
    Anton S.

    14 januari 20231 omdöme

    4/10

    Var nyss och åt på Tokyo15 som normalt sett är duktiga på att leverera. Jag beställde in "Fillet Mignon" som skulle serveras medium. In kommer en överkörd köttbit som dessutom var väldigt senig. Jag kunde ha sagt till direkt med lördagskväll och mycket folk, vi hade redan väntat närmare en timme på maten så jag valde att äta det som gick. När vi var färdiga så lämnade jag två av de fyra bitarna kött som låg på tallriken och berättade för personalen vad jag ansåg, fick ingen ursäkt eller annat erbjudande utan fick betala fullpris på 329kr. Denna gång hade jag ett presentkort att nyttja, men blev snart varse att det enbart gick om man nyttjade dess hela belopp. Personalens förslag var att vi skulle spendera ytterligare pengar för att komma upp i rätt summa, alternativt spara presentkortet till annat tillfälle. Jag fick till slut ett nytt presentkort på resterande summa, även om det var ett par kronor mindre än vad jag var skyldig enl kvittot. Himla synd att ni sänker er till denna nivå. Ni hade all möjlighet att lösa situationen snyggt.

    review_preview

    Visa bild

  • Kent F.
    Kent F.

    12 januari 20231 omdöme

    9,5/10

    Vackert presenterat och mycket fina smaker

  • Kristina S.
    Kristina S.

    7 januari 20233 omdömen

    9/10

    Mycket vällagad och väl sammansatt kombination av smaker. Vi var mycket nöjda över den vackra och grönsaksrika uppläggningen! Tar sushi till nya höjder!

  • Marcus T.
    Marcus T.

    22 december 20221 omdöme

    8,5/10

    Trevlig personal och god mat!

  • Maria B.
    Maria B.

    9 december 20221 omdöme

    6/10

    Mycket ung, oerfaren, icke lyhörd och icke utbildad servicepersonal. Hade behövts en erfaren personal som skulle kunna guida dem. Beställde in en hel flaska vin, blev erbjuden att avsmaka från en redan öppnad halvflaska, fick inte möjlighet att få in rätterna i önskad ordning, många påpekande om att vår tid för sittning var ute, hade kunnat gjorts på ett annat sätt. Tur att maten var så god som den var:)

  • LENA G.
    LENA G.

    25 november 20221 omdöme

    9/10

    Lite missförstånd vid beställningen men man fick en Doggy Bag så det löste sig. Duktig kock och vackra presentationer av maten. Kötträtter höll måttet och var lagom stekt, dock frågades det inte efter hur man ville ha köttet stekt utan det fick man själv säga till om.

  • Rune Jan-Olof J.
    Rune Jan-Olof J.

    24 november 20221 omdöme

    9/10

    Trevlig restaurant med ett bra läge. Servicen utmärkt. Maten utmärkt förutom delar av köttet som vi inte kunde äta och skickade tillbaka. Kommer att rekommendera till mina vänner som gillar japansk mat.

  • Christer B.
    Christer B.

    18 november 20221 omdöme

    10/10

    -

  • Louise H.
    Louise H.

    5 november 20221 omdöme

    8/10

    Supergod mat, men dålig service. Ingen kunskap om vin, smutsiga vinglas, tog ut tallriken innan vi bokstavligen tuggat ur, spillde utan att torka upp, ingen merförsäljning.

  • Christian J.
    Christian J.

    4 november 20221 omdöme

    6/10

    Fick Koriander som jag är allergisk mot på förätten huvudrätten bra

  • Mikael P.
    Mikael P.

    4 november 20221 omdöme

    6/10

    Vi fick bordet längst in som var kladdigt samt att inredningen inte räckte hela vägen. Dessutom toakö och lite buller från ventilation... Dessutom dålig uppmärksamhet från personal....

  • Johan S.
    Johan S.

    30 oktober 20222 omdömen

    8/10

    Helt fantastiskt mat. Kombinationen av smaker och textur är mycket bra. Däremot märks det tydligt vem i personalen som är skolad i serviceyrket och inte.

  • Peter J.
    Peter J.

    29 oktober 20221 omdöme

    7,5/10

    Det som drar ner service är att det tog lite lång tid att få maten. När den väl kom så var smakerna riktigt fina.

  • Benjamin H.
    Benjamin H.

    29 oktober 20221 omdöme

    7/10

    Personal behöver grundkurs i kundservice. Först ingen plats trots bokning. Sedan 20 min väntan innan vi fick beställa mat, pga att personalen snackade bakom baren. Ingen frågade om vi var nöjda eller om vi önskade något mer. Behållningen var att maten var mycket bra!

  • Hayder K.
    Hayder K.

    25 oktober 20221 omdöme

    9/10

    Jættegod mat ???? Men minus før att servitøren tar av sin trøje og stod i i undertrøje og vi behøvede selv be om menuen for dessert ellers var alt andet okay

  • Jessica L.
    Jessica L.

    14 oktober 20223 omdömen

    5/10

    Maten är fortsatt bra. Stör mig på ljussättningen i lokalen. Och att servicen var seg, trots, eller pga att det var sista sittningen.. Mycket mat, Doggie-bag-service hjälper till..

  • Jessica P.
    Jessica P.

    1 oktober 20223 omdömen

    10/10

    Mycket trevlig och serviceminded personal, fantastiskt god mat och trevlig lokal. Toppbetyg till Tokyo 15, en för oss ny favoritrestaurang.

  • Sofie L.
    Sofie L.

    21 september 20221 omdöme

    8/10

    Väldigt bra mat och snygg presentation. Förväntar mig dock mer av personalen när det kommer till att fylla på vatten, fråga om mer att dricka osv.

  • Anna S.
    Anna S.

    17 september 20221 omdöme

    8/10

    Fick ett bord precis vid köksluckan där servitriserna hämtade ut mat hela tiden. Såg in i köket och det kändes inte så trevligt. Ni borde kunna ställa borden annorlunda så att man slipper en sån plats.

  • Maja N.
    Maja N.

    30 augusti 20221 omdöme

    6,5/10

    Upplevde personal relativt frånvarande även fast det bara var cirka 6 personer i restauranger inklusive mitt sällskap. Jätte god mat. Men mindre telefon från dem som arbetar där och lite mer vaksamma på gästerna!

  • Lotta L.
    Lotta L.

    26 augusti 20221 omdöme

    6/10

    Trevlig lokal med god mat. Personalen kändes dock lite oerfaren. . Städade med rengöringsmedel som luktade starkt. Lämnade dörren till köket öppen etc. Men som sagt trevlig personal och maten var bra.

  • Anders J.
    Anders J.

    10 augusti 20221 omdöme

    10/10

    Bjöd min bror på sushi som säger att han inte tycker om det. Men efter dagens besök så har han ändrat inställning till Sushi.

  • Nada A.
    Nada A.

    4 augusti 20221 omdöme

    9,5/10

    Vi tyckte att sushin var väldigt god och mättande. Dessutom var ägaren oerhört social och trevlig. Vi kommer absolut att återkomma till Tokyo 15.

    Tokyo15 (Ägare)

    Tack Nada 😘. Ni är alltid välkomna.

  • Anneli J.
    Anneli J.

    26 juli 20221 omdöme

    7/10

    Maten på Tokyo 15 är helt fantastisk men servicen har definitivt mer att jobba på. Ointresserade personal som inte visste vem som beställt vad. Så har det inte varit tidigare.

  • Mandy L.
    Mandy L.

    22 juli 20221 omdöme

    5/10

    Helt okej mat och goda cocktails, men inte mycket för vegetarianer. Personal som tog bort våra mat och dryck innan vi var färdiga - störigt! Musiken passade inte atmosfären

  • Hanna L.
    Hanna L.

    15 juli 20222 omdömen

    7/10

    Lång väntetid på maten som dock vägdes upp av att det serverades mycket god mat.

  • Lee-Ann A.
    Lee-Ann A.

    14 juli 20221 omdöme

    5/10

    Väldigt besviken på storleken på maten. Beställde en fillet mignon och förväntade mig en portion för en vuxen, var så lite mat att min son på 5 år klagade på att han va hungrig innan vi ens hann lämna restaurangen.

  • Christina Mo
    Christina Mo

    12 juli 20223 omdömen

    10/10

    God och fräsch mat i lugn miljö

  • JAN M.
    JAN M.

    9 juli 20221 omdöme

    9/10

    fanatiskt mat men dålig drickblandare Beställde gin tonic fick citron dricka med gin Persalen duktiga och service minded Kommer att återkomma för matens skull

  • Amanda J.
    Amanda J.

    8 juli 20221 omdöme

    9/10

    Fantastisk mat, tillmötesgående och trevlig personal. Något oruttinerad personal men ingenting som störde upplevelsen. Rekommenderar sushin!

  • Carina T.
    Carina T.

    8 juni 20222 omdömen

    10/10

    Trevligt bemötande och verkligen god mat!!

  • Pernilla H.
    Pernilla H.

    17 maj 20221 omdöme

    10/10

    Mycket fräsch, god mat med fina råvaror. bra service och trevlig atmosfär. Bra läge i stan, lätt att hitta.

  • Jonathan F.
    Jonathan F.

    13 maj 20221 omdöme

    8,5/10

    Kanonmat. Tyvärr satt där runt 20 främlingar några bord bort och höll låda så man knappt kunde höra något annat än dessa unga mäns vrålande. Tråkigt.

  • Markus A.
    Markus A.

    12 maj 20222 omdömen

    5/10

    Maten var god. Servicen var hemsk. Fick vänta 20 minuter innan vi fick menyer. Förrätter glömdes bort. Sushins blandades ihop mellan olika par. Dryck glömdes bort även fast hela sällskapet beställde exakt samma dryck. Börjat plocka undan tallrikar, men glömde hälften kvar på bordet. Fick 3 olika servitriser under kvällen även fast alla jobba samtidigt, vilket bidrog med total förvirring vad vi har beställt mm.

  • Alexander J.
    Alexander J.

    10 maj 20221 omdöme

    8/10

    En trevlig och fint inredd restaurang med mycket god mat. Har tidigare ätit där som drop-in gäst men då detta tillfälle var något extra speciellt hade jag bokat långt i förväg för att försäkra mig om att få ett bord sällskapet skulle trivas med. Trots detta får vi raka motsatsen till bordsönskemålet och fick helt enkelt nöja oss med detta då. Upplevelsen som helhet gick således från 8/10 till 2/10. Mycket tråkigt att en restaurang av denna nivå inte kan tillgodose ett så simpelt önskemål. Utöver detta fanns det lite smått att anmärka på som söndrigt porclin, o-matchande ätpinnar och aningen smutsigt bord. Maten var gudomligt god, servicen var ypperlig men någonstans på en mer övergripande nivå saknas ett öga för detaljer och helhetssynen på service för kunden, så som bokning av bord osv.

  • Susanne B.
    Susanne B.

    5 maj 202217 omdömen

    8,5/10

    Bra mat som var snyggt upplagt på fatet. Drack cava innan maten och ett glas vin till maten, fick provsmaka vilket vin jag ville ha och det var rejäla glas av båda sorter, positivt. Trevligt bemötande av trevlig personal.

Tripadvisor-omdömen

133Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.