Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Internationellt Vinbar

Tropic Bar

7,2/10
62
Parapeten 1, 252 67 HelsingborgVisa karta

Genomsnittspris 300 kr

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter
Den här restaurangen följer de relevanta säkerhetsrutinerna*:
1 meter mellan borden
Endast bordsservering
Extra städning av bord, toaletter och kök
Handsprit tillgängligt för gäster
* Den här informationen ges av restaurangen
Visa mer information

Restaurangmeny

 • Genomsnittspris 300 kr
  Särskilt önskemål
Grillad Kalventrecote serveras med en ratatouille samt tryffelbea o bakpotatis / pommes
249 kr
Grillade T-Bone, 500 gr med en ört o vitlökssmör, chillibea, grillad majs, pommes / bakpotatis
269 kr
Grillad Hereford Entrecote 300 gr serveras med ratatouille samt bearnaisesås, bakpotatis / pommes
299 kr

Kostalternativ

Vegetariska rätter
Visa à la carte och fasta menyer

Bilder från användare

Fischer
Räkor

Betyg och omdömen

7,2/10
baserat på 62 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
Matens kvalitet :7,3/10
Service :6,5/10
Miljö :7,8/10
 1. Lars S.
  Lars S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Go personal, opretentiöst ställe och maten, entrecote, var suverän!! Miljön är helt magisk!! Bara synd att säsongen snart är över............

 2. Marlene G.
  Marlene G.
  • 1 omdöme
  6/10

  Mottagandet var att: bara så ni vet det får ni vänta minst 45 min på maten, det är KAOS här. Fick bord precis vid vagnköket så det rök hela tiden mat på oss, bad att få byta, blev omplacerade. Vid förrätt (räkor som hade behövt vara kylda) blev vi ombedda att flytta på oss för ett bord skulle ställas in mellan, då sa vi nej pga corona. Efter avslutad varmrätt (hade suttit ca 1 t) kom blev vi tillsagda, inte ens tillfrågade, att vi var tvungna att flytta för vårt bord behövdes för större sällskap. Vi hade en bokning på 2 t men föstes runt som boskap. Oengagerad personal i stort, alldeles för hög musik. Det här stället har alla förutsättningar för att vara ett riktigt vatten/mathål men det har ägaren inte fattat. Betyget mat blir bra men övrigt katastrof vilket gör att vi inte kommer att gå tillbaka, trots det fantastiska läget. Men.... det finns fler strandnära restauranger i Helsingborg som får våra pengar nästa gång.

 3. Monika L.
  Monika L.
  • 1 omdöme
  3/10

  Det här var den sämsta sk restaurangen jag varit på. Vi väntade jättelång tid på maten, vår beställning hade hamnat sist av någon anledning. Ingen som bad om ursäkt. Ingen kollade om vi ville ha mer att dricka el liknande. Att dessutom betala 279 kr för en rätt som knappast är varm, nygjord el fräsch är ett skämt. Välj en annan restaurang på stranden!

 4. Mia F.
  Mia F.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Så nära en fin restaurangkväll i Karibien man kan komma i Helsingborg! Avslappnad och familjär atmosfär, suuuuper god mat och smaskiga drinkar. Mycket nöjda!

 5. Sanne B.
  Sanne B.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Blev mycket väl bemött vid ankomst och för övrigt trevlig personal. Något tråkig placering pga av borttagning av bord pga rådande pandemi vilket är fullt förståligt. Aningens för hög musik. Mycket god pizza. Tyckte priserna på vissa rätter låg lite i överkant.

 6. Gerard S.
  Gerard S.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Fick vänta över en timme på maten. Det hade blivit något fel vid beställningen, men ingen ursäkter från personalen som överlag inte var speciellt serviceinriktad.

 7. Jonna G.
  Jonna G.
  • 1 omdöme
  7/10

  En av Helsingborgs vackraste utsikter från en restaurang. Maten var det inget fel på, det var väldigt gott. Men service kunde varit bättre, och lite mer erfaren personal som vet vad det är för beställning dem kommer ut med. Alldeles för hög musik för att sitta och äta lunch till.

 8. Lydia H.
  Lydia H.
  • 1 omdöme
  6/10

  Det var helt okej inte lika bra som förut då det var en annan meny och det kändes väldigt rörigt då vi hade bokat bord men de satt andra personer där. Allt som allt inget speciellt Direkt en helt ok restaurang. Kanske inte den bästa men helt ok.

 9. Therese H.
  Therese H.
  • 3 omdömen
  8,5/10

  Härlig restaaurang på en underbar tropisk strand med härlig atmosfär, hade en mycket trevlig kväll och jag med mitt sällskap var väldigt nöjd med maten..

 10. Stefan J.
  Stefan J.
  • 1 omdöme
  4/10

  Katastrof service. Gick ifrån resturangen efter 2t utan att alla fått mat på borden. Kommer inte tillbaka.

 11. Margareta B.
  Margareta B.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Vårt favvoställe varma sommarkvällar. Härlig stämning, god mat, vacker utsikt, trevlig personal. Vi åt räksallad, Beach pocket(kyckling), räkmacka kycklingburgare och kycklingsallad. Allt klart godkänt! Blandad publik.

 12. Anniina P.
  Anniina P.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Vi hade bokat ett bord i förväg (lämnat ett önskemål om ett bord mot havet) och var på plats fem minuter innan. Servitrisen träffar oss och tar oss till ett bord för ett annat sällskap som enligt reservationkort kommer anlända samtidigt med oss och säger att vi får vänta på vårt bord där. Vi får vårt bord som inte är inte efter önskemål men vi fattar att det gick inte ordna men får inte ens menyer utan väntar ungefär en kvart tills en av sällskapet går letar menyer själv. Servitrisen kommer 20 minuter senare vi gör vår beställning. Maten kom snabbt och vi tackar för det men det var ingen engagemang från servitrisen. Vi får inga frågor sen om maten är god osv. men hör att grannarna bredvid får helt annan service och vi misstänker att de är viktigare för att de har använt en hel del mer pengar och pga det är ”viktigare”. Vi förstår att allt detta kan bero på personalbrist men då kan det meddelas vid ankomst så att gästen känner sig inte bortprioriteras. Allt detta jättesynd då sällskapet består mest av turister och med tanken på situationen idag skulle det kanske vara gynnsamt att sprida bra rykte bland besökare istället av bara ta hand om stamgäster.

 13. Therese F.
  Therese F.
  • 1 omdöme
  2/10

  Stället var en byggarbetsplats och inte öppet! Trots att jag bokat bord för 4 pers och fått bekräftelse. ........blä.......................

 14. Anna B.
  Anna B.
  • 1 omdöme
  7/10

  Vi fick ett bra välkomnade. Maten var över förväntan, väldigt prisvärd. Det var ett fantastiskt läge, på stranden med fin utsikt. Tyvärr blev ljudnivån väldigt hög, och svajande brädor på trädäcket blev väldigt störande när servitriser och andra gäster gick bakom och stolen rörde sig hela tiden, var inte så njutbart. Helhetsupplevelsen är ändå god och vi kan tänka oss att gå dit igen.

 15. Tove F.
  Tove F.
  • 2 omdömen
  9/10

  Helt fantastiskt ställe, toppen service och det närmsta utlandskänsla man kan komma. Barnvänligt och möjlighet att sitta direkt i anslutning till stranden.

 16. Sandra P.
  Sandra P.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Trevlig atmosfär och serviceinriktad personal. Tyvärr var min bokning för 9 personer borta när vi kom men de fixade till det så vi blev mer än nöjda ändå!

 17. Gastone L.
  Gastone L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Bra mat och fantastisk service och dessutom en fantastisk utsikt direkt vid havet! Maten till ett bra pris! Här kommer man att återvända inom det snaraste!

 18. Fredrik D.
  Fredrik D.
  • 1 omdöme
  6/10

  Det var i och för sig event, men det var ändå ganska stökigt och hafsigt, dessutom tuggummi på bordets ovansida där vi blev placerade, intrycket blev, ska man festa med polarna absolut, käka en sjysst matbit på ett coolt ställe så finns det andra alternativ.

 19. Marie J.
  Marie J.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Jättemysigt ställe, personalen är uppmärksam och serviceminded. Maten var väldigt god och de parerade för och huvudrätten perfekt. Det blir fler besök här.

 20. Aja I.
  Aja I.
  • 1 omdöme
  2/10

  Mycket fin utsikt! Maten var god! Men servicen & stämningen var allt annat än bra! Vi fick vänta längre tills vi fick någon hjälp, kunder som hade kommit efter oss fick hjälp innan, vi frågade efter ketchup och majonnäs, servitrisen sa att hon skulle fixa de men sen gick hon och hämtade aldrig det och hjälpte andra. Det hade varit fullt förståeligt om det hade varit mycket kunder men nu var fallet inte så. Personalen flinade åt oss när vi satte oss och det var många blickar mot oss. Två av oss bär på slöja och vi alla fyra är inte etniskt svenskar. Mycket synd att vi fått uppleva en särbehandling! När vi kom in var det inte välkomnade & hon som tog emot oss fick oss att känna som att vi hamnat fel. Mycket besvikna!

Se alla omdömen

Mer information

Så tar du dig till restaurangen

Parapeten 1, 252 67, Helsingborg, Sverige

Funktioner

, , Fantastisk utsikt, Med vänner,

Restaurangen erbjuder

, ,

Restauranger runt Tropic Bar

Svenskt

Lenoteque

Helsingborg

250 kr genomsnittspris

 • Insider

Svenskt

Redimat

Poäng:9,6

Insider

Helsingborg

390 kr genomsnittspris

Helsingborg

249 kr genomsnittspris

Svenskt

Kings Corner

Poäng:8,7

Helsingborg

430 kr genomsnittspris

Tyskt

Edelweiss

Poäng:8,5

Helsingborg

390 kr genomsnittspris

MENU

Helsingborg

250 kr genomsnittspris

Indiskt

Curry Nam Nam Helsingborg

Poäng:8,2

Helsingborg

300 kr genomsnittspris

Svenskt

Roy's Mat o Bar

Poäng:9,0

Helsingborg

345 kr genomsnittspris

Latinamerikanskt

Tikal

Poäng:9,1

Helsingborg

390 kr genomsnittspris

-30% Godkänner Yums

 • Insider

Italienskt

Olsons skafferi

Poäng:9,4

Insider

Helsingborg

450 kr genomsnittspris

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Visa mer information

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Logga in på TheFork Manager

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning