Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Ummy

8,9/10
580
Kyrkogatan 2, 702 10 Örebro
Libanesiskt
Genomsnittspris 314 kr

Ummy

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

8,9/10
Utmärkt bord580 omdömen
9/10

Mat

8,8/10

Service

8,8/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt
  • Nils N.1 omdöme

    20 april 2024

    8/10

    Maten va helt klart ok, personalen trevlig och stället mysigt Vi beställde avsmakningsmeny, kunde varit mer tillbehör och kryddor då skulle det ha varit perfekt

  • Jarmo T.2 omdömen

    24 november 2023

    9,5/10

    Maten var helt fantastisk, fräscha lokaler. Enda minuset är väll att borden är lite små för all mat som kommer in

  • Anna L.

    Anna L.21 omdömen

    17 november 2023

    9/10

    Vi åt lammracks. Det var gott med de grillade grönsakerna till . Köttet kunde varit lite mer rosa inuti , men annars var allt bra . Trevlig personal och toppen service !

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Gustafsson H.2 omdömen

    2 november 2023

    5,5/10

    Maten var helt ok. Dock var det inte alls det som stod i erbjudandet på The Fork som gällde på plats på restaurangen. Därav lägre betyg.

  • Lienette R.2 omdömen

    5 november 2023

    9,5/10

    Supergod mat! Och trevlig atmosfär! Rekommenderar starkt!

  • Annelie l.3 omdömen

    28 oktober 2023

    8,5/10

    Tog grillade oxfilespett från grillmenyn. Gott och mkt mat. Hade gärna haft en varm sås till köttet. (Var ngn kall vit creme/sås). Annars mkt trevlig restaurang.

  • Mikaela B.2 omdömen

    27 oktober 2023

    6,5/10

    Vi bokade bord spontant igår så vi hade hört så bra om maten från våra vänner, och passade på då vi precis fått ett erbjudande av TheFork där allt förutom fasta menyer ingick. Maten och servicen under kvällen var helt fantastisk, vi beställde flera varierade rätter och var super nöjda, samt tänkte att vi absolut kommer tillbaka igen. Vi la märke i efterhand att erbjudandet av TheFork inte hade dragits av på notan, så vi ringde och informerade om det som hade hänt. Personalen som svarade var trevlig och kontrollerade ärendet med chefen, och informerade oss att dem kunde betala tillbaka mellanskillnaden av erbjudandet på huvudrätterna men att små rätterna inte ingick, när jag informerade om vad som står på erbjudandet på TheFork så fick jag svar att det inte är restaurangen själv som skriver eller bestämmer erbjudandet, och att dem förlorar pengar om små rätterna också ska ingå.. Tycker själv att man borde ha koll på vad sina samarbetspartner lägger för erbjudanden och vad som faktiskt står på erbjudandet om man ändå ska ha med sin restaurang på dem?

  • Ramtin W.12 omdömen

    13 oktober 2023

    5/10

    För få personal för en stor restaurang lokal. Tog dem cirka 30 min att ta våran beställning mat och dricka sen 1 timme att få maten. Kalla rätterna väldigt goda samt varma rätterna ”meze”. Köttet lite segt/torrt tyvärr ???? Ingen som kom och frågade om hur maten smakade eller om man ville ha något ytterligare. Vid presentation av maten vid servering, ville de inte presentera maten. Fick gå till kassan efter ha väntar 1 timme för att säga att vi är klara och vill ha notan.

  • Mats E.17 omdömen

    17 augusti 2023

    9/10

    Mycket bra och god mat och dryck. Fin engagerad service och trevligt bemötande. Allt är toppen förutom att det denna kväll var väldigt få gäster vilket gör servicen om möjligt ännu bättre men det förtar lite av stämningen

  • Maria A.4 omdömen

    5 augusti 2023

    9/10

    Familjemiddag. Trevlig personal. Snabb service. Kunde varit lite mer generösa portioner.

    review_preview

    Visa bild

  • Jannika P.1 omdöme

    6 augusti 2023

    9/10

    Mysig restaurang. God mat och bra portioner. Vi tog lilla grand plockmeny. Den var trevlig men kallt bröd och en del kändes inte nylagat, mer uppvärmt och tyvärr var en del rätter rejält översaltade. Barnen tog barnrätter som var okej men tråkig pommes till. Efterrätten var fantastisk! Den längst ner på bland efterrätterna. rekommenderas. Trevlig servitris.

    review_preview

    Visa bild

  • Pauline B.

    Pauline B.3 omdömen

    4 augusti 2023

    9,5/10

    Supergod och prisvärd mat!!

  • Lennart K.1 omdöme

    2 augusti 2023

    10/10

    Trevlig miljö och god mat. Prisvärt. Personalen gav bra service.

  • Ewa S.3 omdömen

    15 mars 2023

    10/10

    Mycket god och vällagad mat. Trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera restaurangen. Lite kyligt i lokalen.

  • Maria P.1 omdöme

    10 februari 2023

    10/10

    Så gott, fräscht och spännande mat!

  • Stefan L.1 omdöme

    14 januari 2023

    10/10

    Fräsch och god mat i flera prisklasser och väldigt trevlig personal. Det blir garanterat ett återbesök.

  • Malin A.1 omdöme

    30 december 2022

    9,5/10

    Mycket god och lyxig mat! Trevlig, närvarande personal, tips: kanske de kan lära in vad rätterna som serveras heter på engelska? Eller kunna förklara vad det är i rätten på engelska? Det var fint och trevligt där vi satt, men ganska kallt i lokalen.

  • Pernilla K.1 omdöme

    22 december 2022

    10/10

    Mycket god mat och bra service! Bad om hjälp när jag bokade då detta skulle vara en överraskning till maken att vänner skulle vara med också vilket d e hjälpte oss med bravur! Kan verkligen rekommendera detta ställe

  • Kamilla P.2 omdömen

    10 december 2022

    8/10

    Väldig osynk i hur sällskapet fick maten! Många servitriser, den vi hade i början var rätt ointresserad ( tex frågade inte halva sällskapet vad de ville ha att dricka) men i slutet kom en servitris som var glad och servisinriktad. Dock supergod mat! Inget alls att klaga på där☺️

  • Åke H.1 omdöme

    3 december 2022

    6/10

    Restaurangen var inbjudande och trivsam, allt var till belåtenhet men portionerna var i det minsta laget, hade gärna sett lite mer på tallriken.

  • Isabelle W.1 omdöme

    3 december 2022

    8/10

    Jättegod mat till rimliga priser och trevlig personal. Dock något ostrukturerad servis, det var väldigt många servitriser som jobbade och det verkade inte som att en person skötte ett och samma bord. Vi blev tillfrågade av 4-5 olika servitriser om maten smakade bra, vilket var lite störande. Men i övrigt en väldigt bra upplevelse

  • Mia S.1 omdöme

    26 november 2022

    7,5/10

    Maten var över förväntan! Men tråkigt att servitrisen inte kunde dela 1 flaska vin på 6 så vi var tvungna att köpa 1 flaska till. Sen kontrollerade vi inte kvittot innan vi gick, det var ett misstag! Vi hade fått betala för mycket för 1 öl, 1 drink och 1 cider vi inte ens beställt! Plus att vi fick betala 1 flaska vin för att servitrisen inte kunde hälla upp den i 6 glas. Synd vi hade kommit tillbaka för matens skull, men inte för servicen.

  • Emma L.1 omdöme

    11 november 2022

    10/10

    Alltid en dröm att besöka Ummy, har alltid blivit nöjd och känt oss välkomna. Så otroligt trevlig personal varje gång. Maten är oslagbar och den mysiga stämningen är perfekt för firande eller en dejt.

  • Hassan S.1 omdöme

    28 oktober 2022

    10/10

    Fantastiskt go mat, väldigt fint bemötande. Vi är jättenöjda med allt och vi kommer att komma tillbaka mer gång . Jättemysigt ställe, perfekt för AW, skönt musik i bakgrunden, perfekt ljudnivå, känner sig så välkommen.

  • Annika U.2 omdömen

    23 oktober 2022

    8/10

    En fin liten överraskning i Örebro, en regnig söndagseftermiddag. Maten var ok, köttet var gott men kändes uppvärmt. Trevlig personal, med bra service och fin inredning, varm och omslutande.

  • Lena N.3 omdömen

    15 oktober 2022

    10/10

    Vänlig personal som var snabba. Mycket god mat o trevlig atmosfär.

  • Åke E.5 omdömen

    26 augusti 2022

    8/10

    Återigen ett trevligt besök på denna trevliga restaurang centralt i Örebro. Vi åt Meze Grande, med både kalla och varma rätter och det var gott och man blir rejält mätt.

  • ERIK J.1 omdöme

    31 juli 2022

    9,5/10

    Mycket gott! Extra god var efterrätten, balaclava och en alldeles fantastisk glass.Kanske den bästa jag någonsin ätit. Stora portioner, rekommenderas att dela.

  • Tim S.3 omdömen

    28 juli 2022

    10/10

    Mycket god och prisvärd mat. Otroligt bra service.

  • Per C.3 omdömen

    7 juli 2022

    9/10

    Mycket god mat och trevligt bemötande. Ingen risk att du går hungrig härifrån. Bra och lugnt läge centralt i stan. Tyvärr så ska alla restauranger ligga vid Stortorget för att bli populära, men Ummy är verkligen värt ett besök.

  • Roger E.2 omdömen

    6 juli 2022

    9,5/10

    Vällagat och fint

  • Emilia R.

    Emilia R.1 omdöme

    18 juni 2022

    9,5/10

    Bra restaurang och bra mat

  • Ann-Charlotte L.1 omdöme

    21 maj 2022

    8,5/10

    Mkt god och vällagad mat, bra service men trångt vid borden.

  • Emelie W.2 omdömen

    21 maj 2022

    10/10

    Supergod mat, trevlig personal och härlig atmosfär. Grand avsmakningsmenyn var mycket mat, se till att vara riktigt hungrig om ni går på den. Rekommenderas för såväl tjejkvällen, familjen eller födelsedagsfirandet!

  • Veronica P.2 omdömen

    22 maj 2022

    8,5/10

    Gott och mycket mat. Bra att vi alla fick äta samtidigt trots våra beställningar av olika avsmakningsmenyer. Vi hade en fin kväll i trevlig atmosfär med trevlig servitris.

  • Annette D.3 omdömen

    21 maj 2022

    8,5/10

    Bra restaurang, men inte mycket utrymme mellan vårt bord och den andra.

  • Åsa E.6 omdömen

    6 maj 2022

    10/10

    Bra mat och framförallt så gott. Valde en mindre avsmakningsmeny med både varma o kalla rätter. Efterrätt glassen rekommenderas att smaka. Bra service. Vi har inget att klaga på. Blev en bra början på kvällen.

  • Heléne B.1 omdöme

    6 maj 2022

    10/10

    Mysigt ställe som rekommenderas varmt. Fantastiskt god och rejält tilltaget med mat. Mycket trevlig, serviceinriktad personal. Sober, lugn trevlig miljö som tillsammans med personalen skapade trivsel. Det blir absolut fler besök.

  • Stefan S.8 omdömen

    22 april 2022

    8/10

    Lugn och trevlig atmosfär. Rena linjer och fina enkla möbler i fräsch lokal. Maten var mycket bra och väl tilltagna portioner. Mycket smaker i avsmakningsmeny som var rekommenderad. Viner till bra priser. Kan rekommenderas.

  • Ulla R.12 omdömen

    21 april 2022

    7,5/10

    Goda maträtter, snyggt upplagt.

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

50Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.