Tillbaka

Meny Verandan

À la carte

Förrätt

Sill- och strömmingstallrik med Västerbottensost
175 kr
Kalixlöjromstoast
315 kr
Hummer med frisésallad, gurka, kryddost, krondillolja och aioli
245 kr
Ankleverterrine med silverlök, brioche, plommon, nötter och tryffel
285 kr
Saltbakade betor från Ugglarp med svensk getost, äpple och hasselnötter
175 kr

VARMRÄTT

Lättrimmad torskrygg med blåmusslor, hjärtmusslor, regnbågsrom, citronmajonnäs och friterad potatis
315 kr
Halstrad Hjälmargös med trattkantareller, riven tomat, Champagnesås, bakad purjolök och mandelpotatispuré
335 kr
Rödvinspocherad hälleflundra med broccolipuré, spetskål, smörsås och varmrökt fläsksida
295 kr
Stekt renfilé från Hammerdal med morot, renblodpudding, lingon, tryffel och ostkrokett
365 kr
Variation på bönor med krämbakat ägg, kantareller, aioli, friterad potatis och tryffel
195 kr

VERANDANS KLASSIKER

Rimmad lax med dillstuvad potatis
230 kr
Mr. Hepburns sallad med kyckling, bacon och avokado
250 kr
Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon och gröna ärtor
260 kr
Biff Rydberg med dijonsenapscrème
350 kr

EFTERRÄTT

Chokladterrin på Valrhonachoklad med plommonsorbet, nypon, hasselnötter och ekologisk honung
115 kr
Mandelnötskaka med variation på svartvinbär, björnbär och muscovadoglass
115 kr
Citronsockerkaka med vaniljglass, blåbär, vitchoklad och maräng
110 kr
Varma hjortron med vaniljglass
190 kr
Crème Brûlée
120 kr
Petit four
45 kr

Kan inte bokas på TheFork

Drycker

Ett glas champagne
158 kr
Kaffe
38 kr

Priser och rätter kan ändras.

De här priserna inkluderar inte erbjudanden.

De priserna som visas inkluderar försäljningsskatt.

Kan inte bokas på TheFork
Hitta liknande restauranger med tillgänglighet.

Sökning