Tillbaka

Recensioner - Via Napoli

8,6/10

Utmärkt bord

baserat på 89 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Mikael G.
  Mikael G.
  • 20 omdömen
  9,5/10

  Vänlig, snabb och effektiv service. Mycket goda pizzor.

 2. Bengt S.
  Bengt S.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Man kunde inte servera 6 personer samtidigt. USELT. Först kom två pizzor, efter 15-20 min kom 2 risotto, efter ytterligare 10 minuter 1 risotto och efter ytterligare 5 minuter köttfärssås till 5-åringen som alltså fick vänta längst. Pizzorna var kalla eftersom vi inväntade de övriga i sällskapet. Jag har varit på restauranger över praktiskt taget hela världen, men detta usla bemötande tar priset. Sista gången vi gick till denna kundovänliga restaurang.

 3. Gertrud L.
  Gertrud L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi satt väldigt nära ett annat sällskap så man kan inte undvika att höra vad andra talar om

 4. Kristina l.
  Kristina l.
  • 16 omdömen
  8,5/10

  Riktigt god mat och mycket trevligt bemötande.

 5. Mercedes M.
  Mercedes M.
  • 1 omdöme
  2,5/10

  Inget välkomnande. Förpassade till uteserveringen då bordet inte var färdigt. Sedan satta vid ett bord med tvärdrag d gästerna gick in och ut. Lång väntan på drick. Pizzorna var inte genomgrillade och de smakade inget. Ingen som frågade om det smakade och inget farväl. Fruktansvärd dålig service och mat.

 6. Eva P.
  Eva P.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Hade beställt bord kl.18. Blev strax före kl.20 ombedda att betala och gå, för det fanns folk som väntade på bordet. ”Det är ju lördag.” Vi sa att vi ville sitta en stund till och avsluta vårt kaffe o glass. Inom en kvart kom ytterligare två ur personalen och plockade undan och bad oss om att gå. Detta kändes absolut inte ok. Dessutom serverades en av huvudrätterna, pizzan, långt innan övriga två fick sin pasta. Inte heller ok, alla i sällskapet vill ju äta samtidigt. Tyvärr gjorde detta att besöket inte blev så bra som förväntat, trots att mat o dryck var bra.

 7. Anna L.
  Anna L.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Italienskt på riktigt!

 8. Mats L.
  Mats L.
  • 3 omdömen
  7/10

  Miljön kändes genuin, härlig och högljudd. Maten var magisk, men servicen var bedrövlig. Personalen uppträdde som yra hönor, vilket kanske var meningen men inte det minsta charmigt. Fick vänta på maten i 50 min och påfyllningen av drickan inkom långt efter måltiden var avslutad.

 9. Marie r.
  Marie r.
  • 1 omdöme
  3,5/10

  Ingen höjdare. Dörrarna stod öppna så iskallt i lokalen. Stressad personal. Fick besked att en sittning var 1,5 timme. Maten kom 15 min. Innan vi var tvungna att lämna bordet. Maten ok.

 10. Eva L.
  Eva L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi blev varmt mottagna. Härlig service och vänlighet. God mat, dryck och atmosfär. Boka bord är ett måste, för det var fullsatt både inne och ute.

 11. Susanne J.
  Susanne J.
  • 24 omdömen
  6/10

  Via Napoli är överreklamerat. Det är ok men knte mer, servicen är i underkant tyvärr. De lever på ”napolipizza” grejjen men det är ärligt talat inte särskilt minnesväet

 12. Boris T.
  Boris T.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Utav de tre gånger jag varit på Via Napoli så har de hållit oerhört bra standard. Hade gärna velat se något större pizza med lite mer utav den utsökta tomatsåsen ???? Tack, ni har en återkommande kund!

 13. Ted O.
  Ted O.
  • 1 omdöme
  9/10

  Hej Väldigt italiensk både i miljö och personal. Känns som man befinner sig Napoli Utmärkt mat var 8 personer, alla väldigt nöjda och drycken förstås

 14. Marita O.
  Marita O.
  • 1 omdöme
  4/10

  Dålig service fick vänta länge när 3av 4 fick mat, vänta 10 min xtra innan pizzan kom! Lammracks så dåligt tillagade så dom lämnades bara tillbaka nästintill råa!!! Mycket dåligt från år 17 när allt var perfekt ! Stor besvikelse