Tillbaka

Recensioner Vibliotek

8,7/10

Utmärkt bord

baserat på 1656 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Liselotte K.
  Liselotte K.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Restaurangen ligger fint intill kanalen med trevlig uteservering. Snygg inredning av restaurangen. Tyvärr var mottagandet inte trevligt. En sur och långtifrån serviceminded personal hänvisade oss till vårt bord. Lyckligtvis tog annan personal över och vi blev serverade Cava som smakade gott. Dessvärre var maten ingen större sensation. Snålt tilltaget av tapas och tillbehör och paellan var ingen höjdare med tanke på att restaurangen är spansk och borde kunna tillaga denna rätt så snarlik originalrätten som möjligt.

 2. Viktoria K.
  Viktoria K.
  • 1 omdöme
  10/10

  Välkomnande och trevligt. Bra och snabb service och trevlig personal. Maten är super god och där finns ett trevligt urval på menyn, inte för stor meny men väl valda rätter. Hit går vi igen!

 3. Peppe M.
  Peppe M.
  • 1 omdöme
  8/10

  Trevlig personal och god mat! Atmosfär och inredning är trevlig. Priserna är bra och deras cava Sangria skall man inte missa.. provade deras T-norm steak och blev inte besviken

 4. Birgitta S.
  Birgitta S.
  • 6 omdömen
  7,5/10

  God mat. Hade varit bra att få in rätter efter hand istället för allt på en gång.

 5. Stéphanie L.
  Stéphanie L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi kände oss hemma, så nära Spanien det kan vara möjligt i Malmö ???? supergott och så trevligt! Är riktigt förtjust i ställe och mitt sällskap som var på besök från Barcelona var mycket nöjd. Är redan tillbaka för paella med en vännina ????

 6. Caroline B.
  Caroline B.
  • 2 omdömen
  10/10

  Det var andra gången vi var på Vibliotek och första gången sommartid på uteserveringen. Fullpackat men jättebra service, väldigt god mat och trevlig stämning! Skönt läge vid kanalen. Ett måste att boka bord.

 7. Andrea R.
  Andrea R.
  • 4 omdömen
  10/10

  Fantastisk service och mycket god mat

 8. Patricio H.
  Patricio H.
  • 78 omdömen
  9/10

  Fantastisk bemötande av servitören som kommer från Malaga . Maten var mycket god men får en minus poäng pga att kocken vet inte hur han ska hantera skärmaskin ( ibérico var alldeles tjock )

 9. Maria P.
  Maria P.
  • 1 omdöme
  5/10

  Extremt oengagerad personal. Ingen checkade av under besöket så att allt var till belåtenhet och ingen kom för att ta vår vinbeställning. Vi åt upp och lämnade. Man kände sig mer som en belastning än en gäst.

 10. Peter T.
  Peter T.
  • 2 omdömen
  8,5/10

  Väldigt trevligt ställe med bra tapas och trevlig personal.

 11. Jenny G.
  Jenny G.
  • 1 omdöme
  5/10

  Lite tråkig mat, något smakade inte så gott. Inte prisvärt. Personalen var väl ok, men det blir nog inget andra besök!

 12. Rebecca N.
  Rebecca N.
  • 2 omdömen
  10/10

  Vi åt lunch och det var underbart trevlig personal, väldigt välkomnande och supergod mat till bra pris. De hade bra luncherbjudanden Vi kommer absolut gå dit igen

 13. Jeanette A.
  Jeanette A.
  • 1 omdöme
  10/10

  God och prisvärd mat. Inte jättemycket viner att bälja pa men de som finns är prisvärda. Trevlig personal. Bra miljö både ute och inomhus. Corona anpassade avstånd.

 14. Annelie B.
  Annelie B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Välkomnande, charmig och välkomnande personal. Maten och vinet var fantastiskt gott! Kan inte annat än ge stående ovationer

 15. Andrea B.
  Andrea B.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Jättefint ställe med smak av Spanien. Utsökt mat, trevlig personal, välskött servering. Man ska bara inte sitta för nära högtalarna om man vill kunna prata med varandra.

 16. Daniel Y.
  Daniel Y.
  • 4 omdömen
  3/10

  Väldigt dålig mat. Det mesta smakade okryddad barnmat som blivit uppvärmd i mikrovågsugn. Enda intressanta rätten var den grillade bläckfisken. Passar de som ska sitta och dricka hela kvällen då atmosfären är helt ok.

 17. Annie J.
  Annie J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vilken fantastisk restaurang! Vi hade blivit rekommenderade av en vän och är så glada att vi lyssnade och besökte restaurangen. Vi välkomnades med en inbjudande och mysig ståmning i lokalen ocj fick hjälpsam hjälp för att kunna välja mat som skulle göra oss lagom mätta. Personalen var tydliga med när både kök och bar stängde så vi hade gott om tid att hinna beställa innan dess, kändes verkligen som vi blev prioriterade och att personalen såg oss alla i lokalen. Vi är otroligt nöjda och då har jag inte ens nämnt maten, helt underbar!! Tusen tusen tack för en smak- och serviceupplevelse utöver det vanliga!

 18. Linda S.
  Linda S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastiskt ställe. God och spännande mat och engagerad personal.

 19. Joan T.
  Joan T.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trevlig tappas restaurang med en härlig atmosfär. Personalen är tillmötesgående och bra service. Maten är god och typisk spansk så en verkligen härlig Medelhavs upplevelse.

 20. Annika v.
  Annika v.
  • 1 omdöme
  10/10

  God mat och trevlig personlig service

 21. Johan O.
  Johan O.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Genuin spansk mat med klassiska tapas. Vällagat men utan högt uppskruvade gourmetambitioner. Servicen var vänlig men vi fick vänta på att få extra bröd (visserligen besökte vi också vid 19-tiden en fredagskväll, och personalen var mycket upptagen med de många gästerna just vid tidspunkten). Musiken kanske hade kunnat vara på lite lägre volym.

 22. Lotta L.
  Lotta L.
  • 1 omdöme
  9/10

  Jättetrevligt ställe! God mat, trevlig personal och jättegod sangria. Tapas kostar alltid lite extra, men det är helt klart värt det med såhär god kvalitet. Highly recommend!

 23. Fredrik B.
  Fredrik B.
  • 5 omdömen
  8/10

  Jättetrevligt, god mat och trevlig service. Lite synd att de var lite stressade.

 24. Anna H.
  Anna H.
  • 2 omdömen
  10/10

  Mycket trevligt ställe och god mat. Prisvärt! Spansk personal, spansk musik osv bidrog till en väldigt genuin och härlig upplevelse. Vi kommer definitivt återkomma!

 25. Torbjörn a.
  Torbjörn a.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Eftersom stället är välförtjänt populärt så hinner inte riktigt servicen med. Men det är väldigt charmigt och genuint ställe som jag lätt kan återvända till.

 26. Alexandra A.
  Alexandra A.
  • 1 omdöme
  8/10

  Trevlig personal och bemötande. Fantastisk Sangria gjord på Cava. Mysig utemiljö beläget i de centrala delarna av Malmö, precis vid kanalen. Bra urval på menyn. Internationellt atmosfär.

 27. Marisa R.
  Marisa R.
  • 1 omdöme
  9/10

  Mycket trevlig miljö och utsökt mat. Personalen var mycket uppmärksam och hjälpte mina elever att utöva sitt spanska. Det endast som vi saknade var kaffet.

 28. Johan N.
  Johan N.
  • 115 omdömen
  9/10

  En riktigt mysig eftermiddag i solgasset. Goda tapas och suverän service.

 29. Oscar Å.
  Oscar Å.
  • 1 omdöme
  9/10

  Vi bokade när det stod att det skulle finnas live musik men på grund av corona så fanns inte det. Skulle vi viljat få reda på innan vi kom dit, borde tas bort från hemsidan så länge.

 30. Ramona V.
  Ramona V.
  • 1 omdöme
  10/10

  Det var mitt andra besök och är lika nöjd. Härlig utomlandskänsla. God mat och dryck. Snabb och uppmärksam service. Trevlig kompensation i dessa rådande tider. Även trevligt att friska upp spanskan ????

 31. Emely E.
  Emely E.
  • 1 omdöme
  10/10

  En jättetrevlig restaurang med fantastiskt goda tapas. Vällagat och håller alltid hög kvalitet. Även husets röda vin och sangrian är till min belåtenhet. Jag blir aldrig besviken på Vibliotek.

 32. Per B.
  Per B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket trevlig tapasrestaurang. Trevlig personal som tog väl hand om en och var tillgänglig. Maten kom väldigt fort, och god var den. Stor variation på menyn. Det skulle bli konsert strax efter att vi gick, en man stämde upp med sång och gitarr. Hade varit kul att se, men vi var tvugna att gå.

 33. Fredrik M.
  Fredrik M.
  • 1 omdöme
  10/10

  Hade glömt hur god mat smakar tills jag gick hit! Taggad personal, fin omgivning och gott vin. 5/5 would recommend. Mitt umgänge älskade också restaurangen.

 34. Irene J.
  Irene J.
  • 2 omdömen
  7,5/10

  Vi besökte restaurangen på lunchen. Välkomnande och jättetrevlig personal. Sallad, bröd och aioli serverades först. Mycket gott och generöst. Paellan var däremot inte så god.

 35. Marie I.
  Marie I.
  • 2 omdömen
  5/10

  Dåligt utbud, trista sk tapas, samma tonfiskröra och tortilla i flera tappningar, trista smaker men framförallt inte speciellt fräscht. Inga kylunderlägg till det "kalla" och det varma var inte särskilt varmt. Syntes att en del stått framme länge med torkad yta. En hel del tog slut och nytt sattes inte fram trots att det var flera timmar kvar. Gott om barn (trevligt iofs) som kladdade i buffématen utan att någon sa till. Nej inga fler besök där tack.

 36. Madeleine M.
  Madeleine M.
  • 1 omdöme
  3,5/10

  Fruktansvärt dålig mat va som de låg rester i lådor mycket lite att välja på. Kan inte rekommendera denna brunch verkligen inte prisvärt. Servicen bra maten super dålig

 37. Bo N.
  Bo N.
  • 4 omdömen
  6,5/10

  Vi åt deras sena brunch som till stora delar var kall , även den varma delen... Inget mysigt ställe men jag kan tänka mig att deras tapas är värda ett besök.

 38. Bengt J.
  Bengt J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket nöjda m allt. Jättegoda smårätter med spanienkaraktär. Härlig personal som informerade med glatt humör. Prismässigt rätt nivå . Det blir fler gånger.

 39. Tung N.
  Tung N.
  • 1 omdöme
  9/10

  Bättre tapas utanför Spanien finns inte, här har man verkligen lagt ner energi och passion på maten. En servitör kändes så där, men sen klappade allt och maten var perfekt! Kommer absolut tillbaka

 40. Bo A.
  Bo A.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Bokar flera dagar i förväg för att äta. Får ett bord mitt för köksdörren med mest spring i hela restaurangen. En meter bakom är barserveringen med så hög musik att det är hart när omöjligt att konversera. Kyparen blandar samman smårätter trots att vi prickat på en lista. Notan stämmer inte vilket snabbt justeras. Restaurangen accepterar tydligen endast betalkort vilket inte upplyses någonstans (vare sig vid bokning eller på ingångsdörrar) och skapar en klart obekväm situation när pengar erbjuds. Till saken hör att vi har varit på Vibliotek tidigare och allt har samverkat till en fantastisk kväll! Funderar på ägarbyte sedan förra gången?

  Vibliotek

  Hi bo, as I answered by email, we will improve our way to communicate that we are not taking "kontant". It says in the entrance door but it's a small sticker. About the table, I'm sorry you didn't like the location. We were fully booked. i'll talk to Fran about your situation. Same owners and same team so please come again and you will see that we are a great place! thanks!! jan