8,7/10
Utmärkt bord
baserat på 1535 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Torbjörn a.
  Torbjörn a.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Eftersom stället är välförtjänt populärt så hinner inte riktigt servicen med. Men det är väldigt charmigt och genuint ställe som jag lätt kan återvända till.

 2. Alexandra A.
  Alexandra A.
  • 1 omdöme
  8/10

  Trevlig personal och bemötande. Fantastisk Sangria gjord på Cava. Mysig utemiljö beläget i de centrala delarna av Malmö, precis vid kanalen. Bra urval på menyn. Internationellt atmosfär.

 3. Marisa R.
  Marisa R.
  • 1 omdöme
  9/10

  Mycket trevlig miljö och utsökt mat. Personalen var mycket uppmärksam och hjälpte mina elever att utöva sitt spanska. Det endast som vi saknade var kaffet.

 4. Johan N.
  Johan N.
  • 103 omdömen
  9/10

  En riktigt mysig eftermiddag i solgasset. Goda tapas och suverän service.

 5. Oscar Å.
  Oscar Å.
  • 1 omdöme
  9/10

  Vi bokade när det stod att det skulle finnas live musik men på grund av corona så fanns inte det. Skulle vi viljat få reda på innan vi kom dit, borde tas bort från hemsidan så länge.

 6. Ramona V.
  Ramona V.
  • 1 omdöme
  10/10

  Det var mitt andra besök och är lika nöjd. Härlig utomlandskänsla. God mat och dryck. Snabb och uppmärksam service. Trevlig kompensation i dessa rådande tider. Även trevligt att friska upp spanskan ????

 7. Emely E.
  Emely E.
  • 1 omdöme
  10/10

  En jättetrevlig restaurang med fantastiskt goda tapas. Vällagat och håller alltid hög kvalitet. Även husets röda vin och sangrian är till min belåtenhet. Jag blir aldrig besviken på Vibliotek.

 8. Per B.
  Per B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket trevlig tapasrestaurang. Trevlig personal som tog väl hand om en och var tillgänglig. Maten kom väldigt fort, och god var den. Stor variation på menyn. Det skulle bli konsert strax efter att vi gick, en man stämde upp med sång och gitarr. Hade varit kul att se, men vi var tvugna att gå.

 9. Fredrik M.
  Fredrik M.
  • 1 omdöme
  10/10

  Hade glömt hur god mat smakar tills jag gick hit! Taggad personal, fin omgivning och gott vin. 5/5 would recommend. Mitt umgänge älskade också restaurangen.

 10. Irene J.
  Irene J.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Vi besökte restaurangen på lunchen. Välkomnande och jättetrevlig personal. Sallad, bröd och aioli serverades först. Mycket gott och generöst. Paellan var däremot inte så god.

 11. Marie I.
  Marie I.
  • 2 omdömen
  5/10

  Dåligt utbud, trista sk tapas, samma tonfiskröra och tortilla i flera tappningar, trista smaker men framförallt inte speciellt fräscht. Inga kylunderlägg till det "kalla" och det varma var inte särskilt varmt. Syntes att en del stått framme länge med torkad yta. En hel del tog slut och nytt sattes inte fram trots att det var flera timmar kvar. Gott om barn (trevligt iofs) som kladdade i buffématen utan att någon sa till. Nej inga fler besök där tack.

 12. Madeleine M.
  Madeleine M.
  • 1 omdöme
  3,5/10

  Fruktansvärt dålig mat va som de låg rester i lådor mycket lite att välja på. Kan inte rekommendera denna brunch verkligen inte prisvärt. Servicen bra maten super dålig

 13. Bo N.
  Bo N.
  • 4 omdömen
  6,5/10

  Vi åt deras sena brunch som till stora delar var kall , även den varma delen... Inget mysigt ställe men jag kan tänka mig att deras tapas är värda ett besök.

 14. Bengt J.
  Bengt J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket nöjda m allt. Jättegoda smårätter med spanienkaraktär. Härlig personal som informerade med glatt humör. Prismässigt rätt nivå . Det blir fler gånger.

 15. Tung N.
  Tung N.
  • 1 omdöme
  9/10

  Bättre tapas utanför Spanien finns inte, här har man verkligen lagt ner energi och passion på maten. En servitör kändes så där, men sen klappade allt och maten var perfekt! Kommer absolut tillbaka

 16. Bo A.
  Bo A.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Bokar flera dagar i förväg för att äta. Får ett bord mitt för köksdörren med mest spring i hela restaurangen. En meter bakom är barserveringen med så hög musik att det är hart när omöjligt att konversera. Kyparen blandar samman smårätter trots att vi prickat på en lista. Notan stämmer inte vilket snabbt justeras. Restaurangen accepterar tydligen endast betalkort vilket inte upplyses någonstans (vare sig vid bokning eller på ingångsdörrar) och skapar en klart obekväm situation när pengar erbjuds. Till saken hör att vi har varit på Vibliotek tidigare och allt har samverkat till en fantastisk kväll! Funderar på ägarbyte sedan förra gången?

  Vibliotek

  Hi bo, as I answered by email, we will improve our way to communicate that we are not taking "kontant". It says in the entrance door but it's a small sticker. About the table, I'm sorry you didn't like the location. We were fully booked. i'll talk to Fran about your situation. Same owners and same team so please come again and you will see that we are a great place! thanks!! jan

 17. Marianne K.
  Marianne K.
  • 3 omdömen
  10/10

  Som vanligt ett super ställe. Servicen super personalen perfekt o maten toppen toppen. Jag / vi återvänder med jämna med jämna mellanrum o är alltid lika nöjda. Dessutom får man ju träna Spanskan.

 18. Nancy S.
  Nancy S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Detta är min favoritrestaurang! Fantastiskt personal med underbar service! God mat och dryck! Total glädje! Jag tycker om att de erbjuder olika teman under veckorna, såsom tex Quiz och trubadurer????

 19. Marita G.
  Marita G.
  • 2 omdömen
  10/10

  Man känner sig alltid välkommen där!

 20. Emelie J.
  Emelie J.
  • 13 omdömen
  8,5/10

  Fantastisk service, och riktigt vänligt bemötande! Här kände man sig otroligt välkommen. Ett litet nedåt-betyg på atmosfären då det fanns en hel del bananflugor som kom fram när maten serverades. Hoppas att det kommer att åtgärdas inom kort, oavsett så kommer vi gärna hit till uteserveringen till sommaren.

  Vibliotek

  Hola! I just read to you. I'm worried about the flies since we are extremely clean and we just had an inspection this week but they are impossible to kill. I've heard that this is a typical problem in Malmö but we are trying our best to finish with them... thanks for your feedback and I hope you come before summer!!! :)))

 21. K.ristina B.
  K.ristina B.
  • 3 omdömen
  7,5/10

  Bra tapas. Synd att brunchen tagit slut. Blev en hyfsat dyr lunch om än vällagad. Kommer att försöka igen:)

 22. Catarina N.
  Catarina N.
  • 1 omdöme
  10/10

  Alltid lika trevligt och mysigt. God blandning av maten på brunchen.Härligt att personalen pratar spanska. Får nästan känsla av att vara Spanien.

 23. Rolf M.
  Rolf M.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  har blivit mycket dyrt för ganska enkel mat. Tapas skall inte kosta så här mycket. Enkelt vin för dyra pengar

 24. Nina O.
  Nina O.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Vi fick maten snabbt men servitörerna hade ingen koll på vem som hade beställt vad. Ett par rätter som de kom med hade ingen beställt alls. Flera rätter åkte tillbaka i köket eftersom de var iskalla. Trist att inte behärska att kunna värma en canelon eller fylld paprika... Dessutom glömdes det bort att maten hade gått i retur eller att vi beställt mer vin och drinkar så väntan blev extra tråkig -varma rätter eller dryck kom inte alls! Servitören var dock glad och trevlig men det var tydligt att serveringspersonalen hade behövt vara så många fler. Lokalen var larmig och högljudd, inte på ett festligt sätt utan mer á la skolmatsal.

 25. Birgitta K.
  Birgitta K.
  • 2 omdömen
  8/10

  Vi åt lunch, maten var god men lite liten portion. Trevlig lokal och personal.

 26. Sandra G.
  Sandra G.
  • 1 omdöme
  6/10

  Vi fick ett bord vid ytterdörren där det drog in kyla hela tiden så vi fick sitta med jackorna i knät. Tortillan och patatas bravad var supergoda men räkorna var hårda och sega och sambons aburgine var varm runtom och iskall o mitten tyvärr

 27. Janette S.
  Janette S.
  • 1 omdöme
  6/10

  Tapas vi fick var små och inget speciellt. Tyvärr smakade maten inget bra och ganska så dyrt för de man fick. Personalen jätte trevlig och bra service. Musiken var mycket bra men för låg volym.

 28. Ebba S.
  Ebba S.
  • 1 omdöme
  8/10

  Mysig restaurang med bra service. Mycket mat för pengarna. Paellan var en av de godaste jag ätit! Enda som kunde varit bättre var ljudnivån och akustiken

 29. Maria K.
  Maria K.
  • 1 omdöme
  10/10

  Älskar denna restaurang! Väldigt trevlig personal som är så välkomnande och maten är så god! Mina favoriter är lätt räkorna och patatas bravas ????.

 30. Mats L.
  Mats L.
  • 1 omdöme
  9/10

  Trevlig miljö och atmosfär. Ganska stora tapas, lätt att beställa för många. Fyll på efter hand istället.

 31. Emelie B.
  Emelie B.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Fullbokat med lite för lite personal skapade tyvärr väntetider i en lokal där man gärna fått skruva upp temperaturen några grader. Efterrätten räddade kvällen.

 32. Klas N.
  Klas N.
  • 1 omdöme
  9/10

  Trevlig restaurang med uppmärksam personal och en välkomponerad nyårsmeny. Gott och trevligt!

 33. Lydia L.
  Lydia L.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  Prisvärt!

 34. Inger r.
  Inger r.
  • 1 omdöme
  9/10

  Glatt och trevligt bemötande och service. Omfattande brunchbuffet som känns riktigt spansk. Extra trevligt när det kommer en nylagad paella serverad till bordet !

 35. Andreas I.
  Andreas I.
  • 3 omdömen
  8,5/10

  Väldigt trevlig restaurang med en bra service. Vi erbjöds alkoholfritt för den inkluderande cavan utan problem. Maten va väldigt bra. Tyvärr va inte alla rätter utmärkta vad det va för något och det hade varit bättre om saker som fläsk och allergener va utmärkta mer tydligare.

 36. Niklas T.
  Niklas T.
  • 7 omdömen
  9,5/10

  Snabb, trevlig service. God mat, kul upplägg med tapas att dela. Ganska stora portioner så ta inte för många ...

 37. Maja M.
  Maja M.
  • 1 omdöme
  10/10

  Charmerande personal och miljö i centrala Malmö. Spansk radio i bakgrunden som adderar till känslan att befinna sig i Spanien. Delikata rätter och drycker!

 38. Susanne L.
  Susanne L.
  • 3 omdömen
  10/10

  Ett ställe vi gärna besöker om och om igen! Bra mat! Bra service! Härlig atmosfär! Känns lite som att kliva rakt in på ett ställe mitt i Barcelona!

 39. Julia S.
  Julia S.
  • 3 omdömen
  8/10

  lite för hög volym från högtalarna, sänk gärna Inga vegan-alternativ bara vegetariska i menyn väldigt rörigt vid betalningen, svårt med språket

 40. Kamilla S.
  Kamilla S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket trevlig och familjär personal.