Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Villaggio

9,1/10
6239
Skeppargatan 16, 114 52 Stockholm
Italienskt
Genomsnittspris 762 kr

Rekommenderas i den här månadens Top 100 Sverige

Få upp till 30 % i rabatt

Villkor kan gälla

Villaggio

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

🔥 Redan 13 bokningar i dag

Omdömen

9,1/10
Exceptionellt bra bord6239 omdömen
9,2/10

Mat

9,1/10

Service

9/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Hiba A.1 omdöme

    20 juni 2024

    10/10

    Jätte fin resturang o snälla personal, maten är super god!

  • Katja H.13 omdömen

    16 juni 2024

    10/10

    Fantastiskt god mat och mycket bra service.

  • Uwe K.14 omdömen

    15 juni 2024

    10/10

    Personligt och vänlig bemötande av personalen.

  • Mikael S.6 omdömen

    15 juni 2024

    10/10

    Fantastisk mat och underbar personal!

  • Birgitta C.2 omdömen

    13 juni 2024

    10/10

    Trevlig och tjänstvillig personal samt god mat, bra atmosfär.

  • Mary H.

    Mary H.48 omdömen

    10 juni 2024

    10/10

    Jätte god mat och trevligt bemötande

  • Cassandra s.4 omdömen

    8 juni 2024

    10/10

    Fantastisk atmosfär, trevlig, serviceinriktad och tillmötesgående personal. Tack för att ni ansträngde er för att göra mitt födelsedagsfirande till det bästa. Maten är supergod, väldigt smakrik och vi kommer garanterat komma tillbaka igen! Rekommenderar verkligen denna restaurang.

    review_preview

    Visa bild

  • Bo D.2 omdömen

    8 juni 2024

    9/10

    Utmärkt mat och service. Litet hög ljudnivå . Vi kommer definitivt tillbaka.

  • Tara O.

    Tara O.1 omdöme

    8 juni 2024

    10/10

    Den här re

  • Maria T.3 omdömen

    5 juni 2024

    10/10

    alltid gott och trevligt!

  • Peter F.22 omdömen

    7 juni 2024

    9,5/10

    Jättebra service och god mat! Var dock grädde som inte italienarna använder, men vi fick laktosfri grädde på begäran så det gick bra. Vår servitör var jättebra och lyssnade på våra frågor och hjälpte oss så jag fick pistage på pannacottan. Vi blev supernöjda med besöket och återkommer.

    review_preview

    Visa bild

  • Maria J.1 omdöme

    1 juni 2024

    9/10

    Bra service, jättegod mat och mysig restaurang

  • Natalia M.

    Natalia M.11 omdömen

    1 juni 2024

    9,5/10

    Trevligt ställe med god mat 🤩 Rekommenderar

    review_preview

    Visa bild

  • Anne-Charlotte R.

    Anne-Charlotte R.29 omdömen

    30 maj 2024

    10/10

    Bra som vanligt!!!

  • Saga N.3 omdömen

    1 juni 2024

    5,5/10

    Maten var jättegod och bra kvalitet. Fick ett bra bord. Servitörerna var irriterade och suckade när vi bad om råd för maten och skulle ladda telefon. De var tyvärr inte trevliga. De blev sura att vi gick efter 2h sittning men vi hade en tid att passa. Jättetråkigt hoppas på bättre bemötande nästa gång…

  • Ida D.1 omdöme

    1 juni 2024

    5/10

    Beställde tryffelpasta som inte smakade någon tryffel alls. Obehaglig personal.

  • Majid A.2 omdömen

    1 juni 2024

    10/10

    Jag hade en utmärkt upplevelse på restaurang Villagio. Maten var läcker, atmosfären var trevlig och servicen var vänlig och professionell. Jag rekommenderar definitivt Villagio till andra som letar efter en trevlig matupplevelse."

  • Monika G.8 omdömen

    1 juni 2024

    4/10

    Köttstekningen var under all kritik. Vi och ett annat sällskap skickade ut kött 3 ggr sen hyfsat. Rent löjligt dåligt sen för salt dessutom. I övrigt var det bra,

  • CF J.1 omdöme

    25 maj 2024

    8/10

    Bra mat utan överraskningar. Enkel medioker estetik i menyer. Inte genuint italienskt utan mer svenskt pseudo-italienskt, men på den nivån bra levererat och prisvärt.

  • Semida S.2 omdömen

    23 maj 2024

    9,5/10

    Fantastiskt gott. Trevlig atmosfär. Blir glad varje gång jag kommer hit.

  • Caroline R.1 omdöme

    17 maj 2024

    7,5/10

    Ljus, fräsch och trevlig restaurang! Vi har besökt restaurangen tidigare och lockas av bra erbjudanden som de haft vid båda tillfällena. Lättsam stämning och trevlig personal, om än något flirtig! Goda drinkar, gott vin, god förrätt och efterrätt för min del men pastarätten jag valde var ingen höjdare, däremot tyckte mina vänner om deras varmrätter. Bättre städning av toaletterna behövdes!

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Sebastian H.9 omdömen

    21 maj 2024

    9/10

    Utmärkt service av en väldigt bra servitör och väldigt god mat som kom snabbt. Enda som störde oss var ett barn som inte slutade skrika vid bordet bredvid.

  • Christer S.1 omdöme

    15 maj 2024

    8,5/10

    Ovanligt bra och trevlig service. Maten var vällagad och väldigt god. Trevlig uteservering.

  • Hannah L.1 omdöme

    19 maj 2024

    7/10

    Hade bokat med 30% rabatt som vi sen inte fick då de menade att jag inte klickat i att jag ville få rabatten på hemsidan, jättekonstigt..

  • Ingela O.41 omdömen

    18 maj 2024

    10/10

    Vita dukar, god mat, bra råvaror. Fint och treligt. Lite lyxig känsla

  • Daniel S.

    Daniel S.11 omdömen

    17 maj 2024

    8,5/10

    Köttet stekt som vi önskade och allt smakade bra. Mycket snabb service.

  • Peter Z.14 omdömen

    17 maj 2024

    9,5/10

    .Mycket god mat

  • Sara G.2 omdömen

    16 maj 2024

    10/10

    Supertrevligt och gott

  • Karin S.6 omdömen

    15 maj 2024

    10/10

    Mycket god mat och trevlig och persolig service. Vi satt på den trevliga uteserveringen.

  • Stefan E.5 omdömen

    13 maj 2024

    10/10

    Som alltid toppen service och ”Ayla” som var under upplärning var mycket service vänlig och gullig precis som hennes mentor.

  • Ulrika I.27 omdömen

    14 maj 2024

    10/10

    Hel nöjd fantastisk mat

  • Georg B.19 omdömen

    14 maj 2024

    10/10

    God mat, väldigt trevlig personal. Har varit där flera gånger och kommer gärna tillbaka igen.

  • Ebba L.2 omdömen

    6 maj 2024

    10/10

    Som vanligt gott och trevligt. Men som vanligt fick vi inte de 30% på matnotan vi skulle få genom The Fork. Tyvärr missade vi att påpeka detta denna gång. Men ändå gott, trevligt och prisvärt!

  • Niklas W.

    Niklas W.1 omdöme

    11 maj 2024

    9,5/10

    Kanske godaste pastan jag ätit någon gång. Mysigt, lugnt ställe nära Strandvägen

  • Joakim R.1 omdöme

    10 maj 2024

    10/10

    Mycke bra mat, vi åt Pastarätter och efterrätt👍 drack gott vin Servisen var kanon från när vi kom till vi gick Vi kommer återkomma

  • Cecilia B.4 omdömen

    10 maj 2024

    9/10

    God mat, rejäla desserter och fin service!

  • Lena E.6 omdömen

    8 maj 2024

    10/10

    Väldigt god mat och personal som verkar gilla sitt jobb, glimten i ögat men med mycket god service. En pärla!

  • AnnaLena S.7 omdömen

    6 maj 2024

    10/10

    Kvartersrestaurang som håller måttet! God mat, trevlig personal och fin miljö. Har varit här fler gånger och kommer gärna tillbaka !

  • DonJohn D.

    DonJohn D.3 omdömen

    24 mars 2024

    10/10

    Mycket trevlig restaurang

  • Elin W.1 omdöme

    3 maj 2024

    10/10

    Så bra service och god mat!!

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

224Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.