Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Waan Thai

9,3/10
450
Sankt Eriksgatan 92, 113 62 Stockholm
Thailändskt
Genomsnittspris 300 kr

Waan Thai

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

🔥 Redan 4 bokningar i dag

Omdömen

9,3/10
Exceptionellt bra bord450 omdömen
9,5/10

Mat

9,2/10

Service

9/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Elina E.1 omdöme

    14 maj 2024

    10/10

    När vi kom in i restaurangen så var personalen jättetrevlig. Det var först en man och sen en kvinna som var väldigt välkomnande och visste precis hur många vi var som hade bokat. Sen var servitrisen också jättetrevlig. Maten är också väldigt bra. Jag älskar att jag fick mycket tofu för ibland på vissa andra restauranger så får jag alltid lite tofu. Ska absolut komma hit igen. 😍

  • Hans-Gunnar L.10 omdömen

    25 april 2024

    10/10

    Mycket god mat och prisvärd.

  • Carl-Anders B.5 omdömen

    15 april 2024

    9/10

    Jag firade min sons födelsedag tillsammans med familjen och bjöds på både god mat och skön atmosfär. Servicen var på topp och vi fick en fin kväll att fira på och vi kommer gärna tillbaka och äter här igen.

  • Lizette H.12 omdömen

    23 mars 2024

    10/10

    Mycket trevligt ställe. God mat, trevlig personal, vi fick in maten utan lång väntan. Kan varmt rekommenderas. Vi har hittat en ny favorit!

    review_preview

    Visa bild

  • Christer J.5 omdömen

    8 mars 2024

    10/10

    Väldigt god mat

    review_preview

    Visa bild

  • Robert K.1 omdöme

    8 mars 2024

    9,5/10

    Trevligt ställe med duktig personal och god mat. Kan bara rekommenderas.

    review_preview

    Visa 4 bilder

  • Anette C.20 omdömen

    16 februari 2024

    9,5/10

    Goda smaker och prisvärt

  • Niclas l.12 omdömen

    6 februari 2024

    10/10

    Bästa thaimaten i stan, alltid lika gott och trevligt 🇹🇭🤩

  • Niclas o.52 omdömen

    19 januari 2024

    10/10

    Supertrevligt, inte konstigt man varit stammis genom åren! Allt är gott! Längtar till nästa besök!

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Christina E.3 omdömen

    13 januari 2024

    10/10

    Fantastisk upplevelse, härlig restaurang som jag besökt många gånger och kommer att besöka igen å igen å igen. Favorit av alla restauranger i Stockholm

  • Monica K.9 omdömen

    11 december 2023

    9/10

    En pärla över förväntan, så gott och trevligt. Vi kommer gärna tillbaks.

  • Bella L.2 omdömen

    11 november 2023

    10/10

    Vi hade bokat långt i förväg utan att ge önskemål om placering men fick ändå det allra bästa bordet. Servicen var super. Snabb, trevlig och lättsam. Maten var väldigt god och prisvärd. Miljön är dessutom jättemysig. Toppklass!

  • Helene H.9 omdömen

    9 november 2023

    10/10

    Otrolighärlig atmosfär. Värd att besöka. God mat och fantastisk service

  • Asa H.11 omdömen

    28 september 2023

    8,5/10

    Den höga ljudnivån (satt en trappa upp) drar ned betyget på denna annars trevliga restaurang. Ni borde göra något för att dämpa. Vi var bara två personer men hade svårt för att samtala med varandra.

  • Bitte K.1 omdöme

    9 september 2023

    10/10

    Goda rätter och cocktails! Service inriktad personal!

  • Gulla L.14 omdömen

    26 augusti 2023

    9/10

    Vi skulle på ett event i närheten så vi valde lunchrestaurang för att den fanns nära. Så vi hade inga direkta förväntningar. Maten var utmärkt och vi var alla nöjda. En enda anmärkning, vi vill gärna få vår dryck innan första tallriken kommer till bordet.

  • Esen K.3 omdömen

    5 juli 2023

    10/10

    Väldigt mysigt och god mat. Rekommenderar starkt!

  • Zoran U.1 omdöme

    3 juni 2023

    10/10

    Det är precis alltid samma, otroligt goda matupplevelse , trevlig personal och superfin ambient. Jag älskar Waan Thai. Måste ha besökt stället vid monst ett 50 - tal gånger och aldrig blivit besviken. Gott och genuint. Är glad att ett sådant ställe finns i min stad. Kommer bli många fler besök för min egen del. Bra jobbat gänget på Waan Thai.

  • Pär H.3 omdömen

    29 maj 2023

    10/10

    Underbar miljö på innergården som påminner om Thailand. Beställde en blandad förrätt och #50 på menyn - friterad kyckling med grönsaker och cashewnötter.

  • Niclas l.12 omdömen

    15 maj 2023

    10/10

    Bästa thaimaten i stan!

  • Emrik E.1 omdöme

    18 mars 2023

    8/10

    Snabb och smidigt servering. God mat som kom snabbt, plus god appetizer samt trevlig och rolig service. Vi frågade om extra vatten och fick flera flaskor samt att servitören skämtade. Trevligt badrum dessutom.

  • Mia B.6 omdömen

    15 mars 2023

    9,5/10

    Supergod och riklig mat, väl värd pengarna. Sting i rätterna som det ska vara, men kan anpassas. Rask service. Trångt och gemytligt. Hit ska vi gå tillbaka.

  • Ami S.9 omdömen

    2 mars 2023

    10/10

    Mycket god mat och bra service.

    review_preview

    Visa bild

  • Monika M.12 omdömen

    4 mars 2023

    10/10

    Så god mat och gott i glaset därtill ???? hittat en riktig favorit med räkor och chili mums ????

  • Anna V.2 omdömen

    3 mars 2023

    10/10

    Som alltid väldigt trevligt och gott! Härlig stämning och snabb service. Inga problem att få barnens överblivna mat med hem. Vi kommer tillbaka!

  • Malou T.2 omdömen

    25 februari 2023

    10/10

    Toppen mat och drinkar tyckte hela hela sällskapet. Extra plus för bra service. Kommer snart igen!

  • Artur S.3 omdömen

    22 februari 2023

    5,5/10

    För trångt.

  • Carina c.15 omdömen

    15 februari 2023

    7,5/10

    Äter alltid nummer 50 men den här gången var den alldeles för stark. Fiskkakorna till förrätt alldeles för hårdfriterade.

  • Niclas l.12 omdömen

    14 februari 2023

    10/10

    Bästa Thai restaurangen i Stockholm.

  • Maria Ö.22 omdömen

    7 februari 2023

    10/10

    Så mysig lokal, trevlig personal och fantastisk mat!

  • Almir K.2 omdömen

    4 februari 2023

    8,5/10

    Lite väl högljutt.

  • Martin C.1 omdöme

    28 januari 2023

    10/10

    Väldigt trevlig och mysig miljö. Mycket bra service och väldigt tillmötesgående personal. Detta är antagligen den bästa thaien i Stockholm!

  • Pontus W.1 omdöme

    24 januari 2023

    7/10

    Helt okej mat! Lite tveksam service, men det är förstås personberoende. Trångt i lokalen, på gott och ont. Enormt omfattande meny, borde kunna gå att koka ner till hälften med hedern i behåll.

  • Madelen A.1 omdöme

    2 december 2022

    9,5/10

    Fantastisk god mat & väl tilltaget! Vi är supernöjda med allt, bra service, Vi kommer gärna tillbaka till Vaan Thai nästa gång vi är i Stockholm.

  • Monika M.12 omdömen

    9 november 2022

    9,5/10

    Väldigt god mat! Starkt men fantastiskt välsmakande ???? Vi kommer igen;

  • Jörgen L.1 omdöme

    12 oktober 2022

    8/10

    Trevligt Tack

  • Anna O.2 omdömen

    27 september 2022

    9,5/10

    Härlig atmosfär! Jättegod mat! Värd pengarna.

  • Linda J.1 omdöme

    24 september 2022

    10/10

    Bra service och supergott! Alla var nöjda

  • Camilla K.3 omdömen

    9 september 2022

    9,5/10

    Supergod mat och bra service.

  • Maria L.28 omdömen

    5 september 2022

    5/10

    Trist och trött service, god förrätt (spicy avocado) men torra revbensspjäll..

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

163Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.