Tillbaka

Recensioner - Waxholms Hotell

9,3/10

Exceptionellt bra bord

baserat på 82 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Elisabeth L.
  Elisabeth L.
  • 11 omdömen
  8,5/10

  Mycket trevlig personal! Afternoon tea som var välsmakande, men mer godis än goda bakverk som 'tredje lager' drog ner lite på betyget. Rekommenderas dock!

 2. Rolf J.
  Rolf J.
  • 1 omdöme
  8/10

  Trevlig atmosfär och fint bemötande av den kvinnliga servitören. Dock är prisnivån vid lunch något överdriven, 125 sek för ett glas husets vin och 135 sek för creme brylé är för mycket, 245 sek för utmärkt fiskgryta är helt Ok!

 3. Rose-Marie S.
  Rose-Marie S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Afternoon Tea mycket gott gjort med omsorg komplimang till kocken! Trevlig personal kändes personligt och professionellt. En sak bara te ska serveras i tekanna, hade gett mer rättvisa åt de otroligt goda scones.

 4. Peter H.
  Peter H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Omtänksam/uppmärksam personal, berättade om vad vi åt och såg till att vi hade det bra. Fantastisk historisk miljö, som förvaltas med respekt och omsorg.

 5. Linda S.
  Linda S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Underbar personal! Trevligt bemötande! God mat och dryck ???????????????????? Fin atmosfär och mysigt! Kan varmt rekommendera Waxholms hotell!! ......

 6. Annica L.
  Annica L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Väldigt god mat, mycket trevlig personal och härlig atmosfär. Ett genuint trevligt hotell med stil och klass. Underbart med läget så nära vattnet. Hit kommer vi gärna fler ggr.

 7. Eva A.
  Eva A.
  • 1 omdöme
  10/10

  Med en fantastisk vy över Waxholms kastell fick vi en oförglömlig kväll, med smakupplevelser utöver det vanliga! Väldigt trevlig service som lät oss smaka tre viner med olika karaktär innan vi bestämde oss för ett utsökt.

 8. Niclas M.
  Niclas M.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Härlig atmosfär och lugnt. Senare på em fylldes det på. Tyvärr levde inte afternoon tea upp till förväntan då vi önskat något mera i snittväg. Tex skulle gubbröran kunnat ha ett litet tunnbröd/kex el liknande till. Önskade oxå att någon uppmärksammade när vi va klara och erbjöd sig att fylla på fatet. Annars jätte gott och som vanligt väldigt trevligt ställe.

 9. Jesper l.
  Jesper l.
  • 1 omdöme
  10/10

  Supergod mat och snabb samt trevlig personal! Mycket välkomponerad maträtt tillsammans med drycken. Älskade utsikten över havet och kastellet.

 10. Christer S.
  Christer S.
  • 2 omdömen
  10/10

  Waxholms Hotell levererar som alltid! Lugn och familjär atmosfär med underbar utsikt över Kastellet och vattnet, med glad och trevlig personal. Mycket trevligt! ????

 11. Carina A.
  Carina A.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi var där och åt deras julbord, som serverades i tre omgångar vid bordet. Allt vid besöket coronaanpassat och det var också få gäster. Maten traditionell, vällagad och mycket god. Servicen mycket bra. Musiknivån lagom och musikvalet bra. Miljön fantastiskt fin! Kommer definitivt att återkomma!

 12. Fredrik J.
  Fredrik J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastik lokal restaurang Matsalen med supermysig atmosfär. Tända oljelampor på borden, kristallkronor i taken och charmig miljö i äldre stildrag Charmig utsikt över ett upplyst Kastell med belysning från båtar som rörde sig ute i mörkret. Bra mat, prisvärt! God service. Började och avslutade i Augustas bar, mysig bar. Kommer gärna tillbaka.

 13. Pia E.
  Pia E.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket god mat, fantastisk personal och en miljö med utsikt som är helt unik. Cxxxxcccccccccccccccggggggccggcccggccgvvggccgvvgggghhhhhh

 14. Adéle M.
  Adéle M.
  • 2 omdömen
  10/10

  Åt julbord som är covid-19 anpassat och julbordet kommer till dig. Består av fyra serveringar med alla favoriter från julbordet. MYCKET mat och allt var vällagat & gott. Mycket bra service + trevlig service.