Registrera min restaurang
Hjälp

TheFork, a Trip advisor company

Vad
Var

Japanskt Uteservering

Recensioner - Weidao

9,1/10
486
Vasagatan 7, 111 20 StockholmVisa karta

Genomsnittspris 330 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Redan 9 bokningar i dag 🔥

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Redan 9 bokningar i dag 🔥
Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

9,1/10
Exceptionellt bra bord486 omdömen
9,4/10

Mat

8,9/10

Service

8,7/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Chatrin L.
    Chatrin L.

    26 september 20221 omdöme

    9/10

    -

  • Astrid A.
    Astrid A.

    23 september 20221 omdöme

    8,5/10

    +Väldigt god mat med perfekta smakkombinationer, serveringen gick relativt fort trots mycket folk, mysig atmosfär. -Dock svårt att få personalens uppmärksamhet när vi skulle betala.

  • Annika M.
    Annika M.

    16 september 20226 omdömen

    9/10

    En av mina favoriter inom Thai-genre i Stockhom!! Grym mat, trevlig personal och mysigt ställe. Det är en fördel att boka bord för oftast är det fultt.

  • Ann-Kristin C.
    Ann-Kristin C.

    14 september 20224 omdömen

    10/10

    Vänligt bemötande och god mat.

  • Victoria S.
    Victoria S.

    9 september 20221 omdöme

    9,5/10

    Supergod ramen! Deras Kimchii också!

  • Britt-Marie O.
    Britt-Marie O.

    7 september 20221 omdöme

    9,5/10

    Mycket god och fräsch mat. Aptitligt upplagd och snabb service med kunnig personal som gav tips på vilket vin som passade till vad. Väl värt ett besök.

  • Micha P.
    Micha P.

    6 september 20221 omdöme

    7/10

    Maten var helt OK, kycklingspett var torr och segt. Totalsätt motsvarar prisen kvalitén på mat samt dryck och upplevelse.

  • Lena H.
    Lena H.

    3 september 20221 omdöme

    9/10

    Bra prisvärd restaurang. Maten var god och fint upplagd. Mycket bra service av personalen. Mycket trivsam lokal, med perfekt ljudnivå för samtal. Går gärna hit igen, menyn lockar att pröva fler rätter!

  • Mariann B.
    Mariann B.

    2 september 20221 omdöme

    10/10

    Fantastisk mat och bra service!

  • Sandra A.
    Sandra A.

    19 augusti 20221 omdöme

    6/10

    Väldigt god mat och dryck! Kan tänka mig äta där igen. Dock var servicen urdålig, vi väntade i 50 min på att få beställa. Sen fick vi vänta 30 min på dryck till maten, tillslut fick vi säga till och då frågade dom om vi ville ha drycken nu?! Stod mest och snackade i baren.. Men som sagt, väldigt god mat!

  • Anna K.
    Anna K.

    14 augusti 20222 omdömen

    10/10

    Magiskt mat, vällagad från grunden med bra råvaror, fina krispiga grönsaker där både magen och ögat får sitt. Vi hade lite längtat hit sen vi var här sitt.

  • Amanda S.
    Amanda S.

    10 augusti 20221 omdöme

    10/10

    Min absolut favoritrestaurang i Sthlm! Gått i flera år. Blir bara bättre och bättre! Mormors kyckling är en favorit! Ta aldrig bort den från menyn!

  • Lucas K.
    Lucas K.

    8 augusti 20221 omdöme

    10/10

    Vi säger bara: SUPER STÄLLE!

  • Lilian H.
    Lilian H.

    6 augusti 20225 omdömen

    10/10

    Trevlig personal, riktigt god mat, bra med alternativ som passar även veganer och vegetarianer.

  • Amanda E.
    Amanda E.

    5 augusti 20221 omdöme

    6/10

    Kommersiellt. Det var bra men inte sensationellt, helt ok asiatisk mat. Jag hade tyvärr högre förhoppningar. Personal och bemötande var bra.

  • Jenny O.
    Jenny O.

    31 juli 20225 omdömen

    8/10

    Otroligt god mat och supermysig miljö. Dock obefintlig service - vi fick vänta på att beställa, vi fick vänta på att få betala och fick aldrig frågan om vi önskade något mer att äta eller dricka. Under all kritik. Men maten kompenserar upp betyget ordentligt.

  • Lluís R.
    Lluís R.

    30 juli 20221 omdöme

    10/10

    excelente

  • Andreas R.
    Andreas R.

    29 juli 20221 omdöme

    10/10

    Trevligt, litet och trångt på ett mysigt sätt. Jättegod mat, Enkelt men gott och ändå prisvärt 120 tecken kan kännas lite mycket att skriva så därför lev det så här

  • Liliana C.
    Liliana C.

    29 juli 20223 omdömen

    10/10

    Fantastiskt bra bemötande från all personal som jobbade och var tillmötesgående. Jättegoda maträtter där som hade olika spännande smaker .

  • Emilia G.
    Emilia G.

    22 juli 20221 omdöme

    10/10

    Fantastiskt god mat och trevlig atmosfär på denna restaurang precis intill Stockholm C. Menyn hade något för alla. Vi blev mycket nöjda med kvällen.

  • Agneta G.
    Agneta G.

    19 juli 20221 omdöme

    9,5/10

    Wow! Sökte på "asiatisk mat" i närheten av vårt hotell och bokade bord spontant. Vällagat och mycket gott, kommer definitivt att besöka er återigen och har redan rekommenderat er till vänner och bekanta!

  • Adam P.
    Adam P.

    19 juli 20221 omdöme

    6/10

    Allt var bra förutom att jag blev hemskt dålig i magen efter en timme efter att ha ätit där. Måste ha missat något i hygienen. Åt en shanghai pak choi som smaka bra men kanske inte var helt genomkokt/stekt.

  • Luis F.
    Luis F.

    7 juli 20221 omdöme

    9,5/10

    Den här lilla restaurangen var en riktig smakupplevelse. Maten smakade super gott, personalen var trevligt, de enda som kanske inte var på toppen är att det inte fanns barnmeny eller rabatt på barnportion så kanske inte så bra om man ska ta med barnen, annars allt annat var toppen!

  • Mattias M.
    Mattias M.

    5 juli 20221 omdöme

    10/10

    Fantastiskt god mat och utmärkta priser för att vara innerstan i Stockholm. Trevlig personal och fräsch restaurant. Kommer absolut besöka igen vid nästa Stockholmsbesök.

  • Ida W.
    Ida W.

    2 juli 20221 omdöme

    8,5/10

    Vi i mitt sällskap hade så svårt att välja på allt gott och alla var nöjda med maten. Vill gärna komma tillbaka för att smaka fler av de olika rätterna!

  • Maria G.
    Maria G.

    30 juni 20221 omdöme

    10/10

    Både jag och dottern var nöjda med service, personal och mat. Riktigt god mat till ett bra pris. Fina tallrikar och fint upplägg. Kan verkligen rekommenderas!!

  • Timo W.
    Timo W.

    30 juni 20222 omdömen

    6/10

    Inget som stack ut, maten var inte dålig men inte super bra heller. Vi fick vänta länge på personalen vilket drar ner betyget. Det var dock bra priser, men kommer inte gå dit igen.

  • Gunnar G.
    Gunnar G.

    26 juni 20221 omdöme

    9/10

    Den mat vi åt var av hög kvalité och mycket god. Snyggt upplagd och tillräcklig. Om ni vill sitta ute, så ska ni undvika tiderna då Vasagatans rusningstid är som värst.

  • Thomas H.
    Thomas H.

    25 juni 20221 omdöme

    9,5/10

    Maten o servicen var av yppersta klass.

  • Mattias R.
    Mattias R.

    15 juni 202226 omdömen

    9/10

    Mycket god asiatisk mat, spänstiga nudlar och bra kryddningar. Hög klass!

  • Suzan G.
    Suzan G.

    11 juni 20221 omdöme

    7/10

    God mat och trevlig personal

  • Annika N.
    Annika N.

    27 maj 20224 omdömen

    10/10

    Otroligt god, vällagad mat. Hjälpsam kock som anpassade maten efter allergi. Mysig, central lokal. Väldigt bra, serviceinriktad personal. Vi är mycket nöjda med vår kväll på Wei Dao.

  • Mats L.
    Mats L.

    9 maj 202212 omdömen

    10/10

    Bästa asiatiska maten. Denna gång blev det sushi till förrätt och sate ayam till huvudrätt och en flaska Ripasso.

  • Sara W.
    Sara W.

    6 maj 20222 omdömen

    10/10

    Fantastisk mat!

  • Ingegerd E.

    28 april 20223 omdömen

    10/10

    Magiskt god Ramensoppa!

  • Chatarina M.
    Chatarina M.

    15 april 20225 omdömen

    9/10

    Maten var helt fantastiskt

  • Anna-Lena A.
    Anna-Lena A.

    5 april 202213 omdömen

    6,5/10

    Just den rätten jag valde var ganska smaklös (anka). Vinglas var helt ok i storlek. Service bra. Stökig placering nära köket, trots önskemål om fönsterbord i beställning. Helt ok ställe, men ingen jag skulle rekommendera utöver andra. Prisvärt, dock.

  • Inger B.

    29 mars 20221 omdöme

    8,5/10

    God mat, bra service!

  • Lotta S.

    26 mars 20224 omdömen

    10/10

    Jättegod mat, trevlig personal i en mycket fin interiör. Stor meny så det finns något för alla. Kan varmt rekommenderas.

  • David E.
    David E.

    19 mars 20221 omdöme

    10/10

    Fantastiskt bra mat till rimliga priser. Service mycket bra och trevlig miljö utan att känna sig iklämd. Lite fusion känsla med mycket hög klass.

Tripadvisor-omdömen

243Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning