Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - William's Pub

8,8/10
131
Åsgränd 5, 753 10 Uppsala
Brittiskt
Genomsnittspris 370 kr

50% på matnotan - TheFork Summer

William's Pub

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

🔥 Redan 4 bokningar i dag

Omdömen

8,8/10
Utmärkt bord131 omdömen
8,8/10

Mat

8,8/10

Service

8,7/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Jenny F.5 omdömen

    9 juli 2024

    8,5/10

    Gott och bra service men lite trist med fabriksgjord skagenröra(?)...

  • Erik S.13 omdömen

    3 juli 2024

    9,5/10

    var där 3 personer på middag, alla var nöjda med maten, väntetiden samt personalen. inget att klaga på! rekommenderar fish n chips!

  • Helene W.4 omdömen

    2 juli 2024

    9,5/10

    Trevlig personal, lättsam stämning, sommarfint med uteservering, goda burgare.

  • Jessica E.26 omdömen

    6 juli 2024

    8,5/10

    Trevlig uteservering med tak och infravärme. Vänligt bemötande, god mat och vattenskål till pälsklingen. Inget att klaga på.

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Linnéa S.

    Linnéa S.4 omdömen

    5 juli 2024

    10/10

    Trevlig pub med väldigt god mat! Åt köttet och kycklingen och det var perfekt tillagat

  • Marianne H.12 omdömen

    4 juli 2024

    9,5/10

    God mat, trevligt sällskap

  • Marianne H.12 omdömen

    2 juli 2024

    10/10

    God mat och bra service

    review_preview

    Visa bild

  • Marianne H.12 omdömen

    5 juni 2024

    10/10

    God mat, bra service och en härlig stämning

    review_preview

    Visa bild

  • Ulf B.4 omdömen

    26 april 2024

    9/10

    Besöket var bra, men jag fick ingen som helst rabatt. Jag trodde att man alltid får det om man bokar via The Fork?!

  • Anna B.

    Anna B.5 omdömen

    18 november 2023

    5,5/10

    Extremt mycket folk vilket gjorde att ljudvolymen blev väldigt hög. Hörde inte vad middagssällskapet sa. Allt på menyn var i princip slut. Väldigt seg steak med mycket senor

  • Jessica E.26 omdömen

    3 november 2023

    8,5/10

    Trevlig pub. Känns fräsch och nyrenoverad. Välkomnande personal. Maten är vällagad och kommer in snabbt. Vi åt av det mesta på menyn och det enda som var ”sisådär” var caesarsalladen. Scampin, sötpotatisen samt kycklingvingarna rekommenderas som ”pubmat”.

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Elena N.

    Elena N.4 omdömen

    2 november 2023

    10/10

    Jättebra och snabb service! Maten var bra!

    review_preview

    Visa bild

  • Gunnar R.2 omdömen

    2 november 2023

    10/10

    Trevlig och mysig pub med god mat och utmärkt dryckjom. Trevlig och uppmärksam personal. Ett föredöme för sin genre!

  • Marianne H.12 omdömen

    9 augusti 2023

    10/10

    Gemytligt stämning, trevlig personal .

    review_preview

    Visa bild

  • Per M.

    Per M.30 omdömen

    21 juni 2023

    10/10

    Nu har jag ätit här fyra gånger och den bästa rätten jag har provat är med råge hamburgaren The Frenchie. Barchefen (eller vad hon är) som verkar hålla i trådarna är fantastisk. Oerhört proffsig, verkligen rätt person på rätt plats.

  • Rose-Marie M.43 omdömen

    5 juni 2023

    7,5/10

    Trevlig pub och god pubmat men lång väntan pga konsert i grannskapet. Vill gärna testa en vanlig kväll.

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Marianne H.12 omdömen

    1 juni 2023

    9/10

    En härlig pubmiljö, alltid liv och rörelse här. God mat och snabb leverans. Sommartid kan man även sitta ute. Kan varmt rekommendera den pub...

  • Per M.

    Per M.30 omdömen

    12 maj 2023

    8/10

    Perfekta pommes frites, alltså riktigt, riktigt bra, rekommenderas! Servitrisen som verkade ha huvudansvaret gav ett väldigt fint bemötande, mycket trevlig. Helhetsintrycket var att det var lite rörigt men det var fredagskväll och mycket folk. Hon berättade efteråt att man skulle ha fått välja mellan tre såser men jag fick per automatik den starkaste, vilken jag inte kunde äta. Tydligen berodde det på extrapersonal. Ingen kom under måltiden och frågade om allt var okej. Jag beställde läsk utan is men fick mycket is i den. Köttet beställde jag medium rare men det var mer åt well done-hållet. Hur som helst, det här är en bra restaurang med trevlig personal, god mat och uteservering. Nästa gång jag kommer dit kommer jag ha mer koll på läget och då kommer det bli bättre. Jag har redan gjort ytterligare bokningar.

  • Marianne H.12 omdömen

    10 maj 2023

    10/10

    Maten kom in snabbt och lika gott som det brukar vara här, alla nöjda. Personal ger bra service. Detta ställe kommer vi att besöka flera gånger..

  • Oscar A.21 omdömen

    7 april 2023

    10/10

    Bra service och matanpassningar

  • Jessica E.26 omdömen

    1 april 2023

    9/10

    Positivt överraskad! Jättegod och vällagad mat, trevliga uppläggningar och generösa portioner. Fräsch lokal och härlig personal.

  • Oskar S.28 omdömen

    24 mars 2023

    5,5/10

    Maten god och trevlig personal men tyvärr extremt underbemannat... Tog lång tid att få maten (fick förrätt och huvudrätt samtidigt dessutom). Man fick gå fram till bardisken och beställa all mat och dryck själv. Väldigt trångt mellan borden. I princip all mat på menyn inklusive förrätter var slut, fanns bara burgare och korven kvar att välja på...

  • Hanna S.13 omdömen

    25 mars 2023

    9,5/10

    Supergod och vällagad mat! Jättetrevlig personal men de hade mycket att stå i, de glömde antagligen bort oss för vi fick själva be om att få beställa mat när det gått 50 min från det att vi fått menyerna. När vi väl beställt gick det supersnabbt att få maten. Kommer definitivt tillbaka!

  • Jemina S.9 omdömen

    23 mars 2023

    9,5/10

    Super trevligt ställe och tjejen som under vårat besök va otroligt trevlig! Prisvärd och väldigt god mat!

  • Essi A.3 omdömen

    18 mars 2023

    8/10

    Gott. Mysig pub. Trevlig stämning.

  • Lovisa H.7 omdömen

    18 mars 2023

    6,5/10

    Trevlig pub i sann brittisk anda. Man får mycket för pengarna. Väldigt underbemannat dock vilket gjorde att det tog tid innan maten kom och vi fick trängas med middagsdisken när vi åt dessert. Värt att notera är att efterrätterna inte ingår i erbjudandet trots att dessa finns mer i appen. Väl värt ett besök dock!

  • Torben S.4 omdömen

    17 mars 2023

    9/10

    Vår stampub som alltid levererar efter förväntan.Saknade den bästa servitrisen i Uppsala,Maya ,men vi ser henne snart igen!Kvällens service på St Patricks Day klarade uppgiften med bravur trots ett fenomenalt tryck från festande kunder i ett fullt hus.Tack för en fin kväll!

  • Ann-Charlotte A.2 omdömen

    17 mars 2023

    8,5/10

    Bra pubmat, hög ljudvolym under en fredagskväll, väldigt få i betjäningen.

  • Christer E.1 omdöme

    17 mars 2023

    9/10

    Vi tog fish and chips, Guinness, vitt vin och Paddy pudding till dessert. Mums

  • Neil d.4 omdömen

    11 mars 2023

    10/10

    Puben har en underbar atmosfär. Personalen är välkomnande, vänlig och levererade en fantastisk service. Maten var fantastisk och portionerna är stora.

Tripadvisor-omdömen

46Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.