Registrera min restaurang
Hjälp

Recensioner - Yalla Yalla Meze

8,4/10
2919
Tredje Långgatan 29, 413 28 Göteborg
Libanesiskt
Genomsnittspris 190 kr

Få upp till 50 % i rabatt

Villkor kan gälla

Yalla Yalla Meze

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

🔥 Redan 14 bokningar i dag

Omdömen

8,4/10
Mycket bra bord2920 omdömen
8,5/10

Mat

8,7/10

Service

8,1/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Amelie U.1 omdöme

    20 april 2024

    7,5/10

    Mycket nöjda med maten, men inredningen och städningen var sådär (vissen grön växt , spindelnät på vägginredningen)

  • Bo A.44 omdömen

    19 april 2024

    10/10

    En mycket trevlig kvarterskrog med bra mat och trevlig personal.

  • Tommie J.9 omdömen

    19 april 2024

    10/10

    God mat och trevlig personal.

  • Anders B.4 omdömen

    17 april 2024

    8/10

    God mat, och mycket trevligt bemötande.

  • Ann-Christin J.17 omdömen

    12 april 2024

    9/10

    Fantastiskt god mat och en servitris som är underbar!!! Jag vill gärna rekommendera denna lilla pärla på 3:e Långgatan i Göteborg

  • Eva-Lena I.

    Eva-Lena I.4 omdömen

    10 april 2024

    10/10

    Trevligt bemötande, god mat o prisvärt

  • Jonas J.6 omdömen

    7 april 2024

    7/10

    Fantastisk god och väl lagad mat

  • Andreas G.2 omdömen

    6 april 2024

    5/10

    Observera att förrätterna inte ingår i ev The Fork rabatt

  • Jennie J.24 omdömen

    1 mars 2024

    10/10

    Mysig restaurang runtom Linne/Majorna, mycket mat att välja mellan både meze (förätter) och huvudrätter!

  • Anita K.2 omdömen

    16 mars 2024

    8/10

    Yalla, Yalla är en trevlig restaurang i Linné. Jag hade bokat bord via The Forks men glömt att boka för rabatten, men det fixades smidigt. Tack. Maten var god och riklig. Och att få det libanesiska kaffet serverad i en "guldkopp" var verkligen pricken över i:et. Vi återkommer gärna.

  • Ruben Ö.2 omdömen

    9 mars 2024

    10/10

    Lugn och härlig stämning med trevlig personal. De har skrivit i menyn att The fork erbjudande inte gäller förrätter vilket va bra för att undvika frågetecken. Härlig personal och väldigt gott. Tvärbillig öl också 🍻

  • Gunilla L.5 omdömen

    9 mars 2024

    8,5/10

    En överraskning. Mycket god mat. Bra service och en underbar lokal. Hit kommer jag fler gånger.

  • Nils Å.1 omdöme

    9 mars 2024

    9/10

    God mat och trevlig personal!

  • Lars H.75 omdömen

    7 mars 2024

    10/10

    Fantastiskt trevligt ställe. Servicen var ypperlig trevlig personal.

  • Björn L.3 omdömen

    7 mars 2024

    10/10

    God mat och snabb service

  • Elaf A.

    Elaf A.2 omdömen

    24 februari 2024

    10/10

    Bra service och trevligt.

  • Lisa M.3 omdömen

    23 februari 2024

    9/10

    Maten är god men jag hade önskar att potatisen var ner krispig och serverades på ett eget fat likaså med salladen.

  • Grigori R.2 omdömen

    18 februari 2024

    10/10

    I den restaurangen firade vi min frus födelsedag. Restaurangen var nästan tom men atmosfären var trevlig. Mat var utmärkt. Servisen var snabb och effektiv.

  • Robert K.2 omdömen

    16 februari 2024

    8/10

    TheFork rabatten gällde inte för maten som serverades som förrätter. Meze betyder för oss många olika smårätter så man kan prova det libanesiska köket, vilket var synd och drar ner betyget. Oliver innan mat bjöd man på, men ingen husets apertif med libanesisk "likör" typ ouzo/pernod inköpt i Libanon blev stor del av slutnotan samt medelmåttigt "husets vin" låg högt i pris.

    review_preview

    Visa 5 bilder

  • Kent K.1 omdöme

    14 februari 2024

    8,5/10

    Första gången på denna trevliga restaurang. Trevlig meny med många alternativ när det gäller för-, huvud- och efterrätt. Rikligt med mat. Bästa rekommendationen är nog att vi gärna kommer tillbaka. Lite hög musik vilket servitrisen kompenserade med en positiv attityd.

    review_preview

    Visa bild

  • Maria g.36 omdömen

    9 februari 2024

    10/10

    Supergod mat och så fin service, kommer tillbaka.

  • Ann-Christin J.17 omdömen

    11 februari 2024

    5,5/10

    Vi har ätit här en gång tidigare och det var bra, men idag var det inget vidare. Kall och seg kyckling och oxfärs som inte heller var varm! Duktiga tjejer som serverade, men hit går vi inte mer.

  • Susanne U.4 omdömen

    9 februari 2024

    5,5/10

    Tråkig inredning och servitriserna bara hängde bakom baren och tittade på telefonerna.

  • Maria Å.67 omdömen

    7 februari 2024

    8,5/10

    Mkt nöjda med köttfärs/kalvfärs bullar. Deras tomatsås super, önskade lite mer av den.

  • Anki J.20 omdömen

    7 februari 2024

    10/10

    Fantastisk god mat och jättetrevlig servitris. Kan verkligen rekommendera.

  • Amanda H.

    Amanda H.1 omdöme

    2 februari 2024

    10/10

    Superhärlig restaurang med riktigt god mat och väldigt trevlig personal! Rekommenderar starkt

  • Peter J.1 omdöme

    27 januari 2024

    4,5/10

    Vi fick ett tips om Thefork och att man kan gå och äta middag med upptill 50 rabatt. Tittade igenom underlaget vilka restauranger som är medlemmar. Fastnade för YallaYalla och såg fram emot att äta gott till ett fördelaktigt pris. Beställde in mat med tanke på att jag bokat i appen "Thefork" med 50 % rabatt. Maten var helt okay, trevlig atmosfär och bra service. Sen kom kallduschen: du har inte bokat med 50 % rabatt , säger servitrisen? Jag följde rutinen för att boka med 50 % men det har inte framgått i servitrisens dator?? Falsk marknadsföring så det visslar!! Varning!!

  • Carina N.2 omdömen

    27 januari 2024

    9/10

    Mycket mat och vällagad!

  • Anna H.3 omdömen

    27 januari 2024

    6,5/10

    Min dotter och jag besökte Jalla jalla en tidig lördagkväll. Mycket enkelt, som en kvartersrestaurang. Trevlig service. Maten var utan smaksensationer, men helt ok

  • Maria g.36 omdömen

    26 januari 2024

    10/10

    Riktigt god mat och trevlig atmosfär, rekommenderar varmt Yalla Yalla.

  • Cornelia s.25 omdömen

    20 januari 2024

    8,5/10

    Hade gärna sett något lite smalare alternativ på miljön. Annars en fin liten restaurang, gemytlig med vällagad mat. Varmt och mysigt. Känns intimt och hålla-handen-vänligt.

  • Bonnie O.52 omdömen

    30 december 2023

    5/10

    Besvikna! Har varit på Yalla många gånger och alltid nöjda. Idag katastrof! Planka oxfilé helt utan en enda grönsak, pytteliten köttbit och allmänt tråkig. PÅ moussakan ligger det tzatziki och några fula salladsblad. Bjöd föräldrar. Riktigt pinsamt..

  • Barbro K.10 omdömen

    14 januari 2024

    8,5/10

    Trevlig och tillmötesgående personal. Mycket vällagad mat, lagad från grunden. Lite folk sent en söndag eftermiddag, av förklarliga skäl. Låg bakgrundsmusik, som inte störde.

  • Nusret U.2 omdömen

    6 januari 2024

    9,5/10

    Maten var utmärkt mysigt restaurang med medelhavs atmosfär.

  • Romeo H.1 omdöme

    5 januari 2024

    3,5/10

    Jag skulle inte kunna rekommendera! Vi valde bland dem speciella och dyra rätter och kvalitet för maten var inte alls som man skulle förväntar sig även snåla för sina rätter! Jag kommer inte besöka restaurange n om!

  • Tobias L.

    Tobias L.35 omdömen

    30 december 2023

    2,5/10

    Blir informerad i menyn om att förrätter inte ingår i erbjudandet från Fork. (Personalen på restaurangen skyller på att Fork kräver det) Hela grejen med Meze är ju förrätterna som vi kom för.

  • Anton E.

    Anton E.30 omdömen

    28 december 2023

    9,5/10

    Väldigt bra, men det borde stå när man bokar att förrätter inte är inkluderat i rabatten

  • Ann-Christin J.17 omdömen

    28 december 2023

    8,5/10

    En mycket trevlig restaurang med god mat och utmärkt betjäning! Vi kommer absolut att gå dit igen!

  • Amal m.33 omdömen

    17 december 2023

    9/10

    Alltid lika bra och trevlig upplevelse

  • Sara R.

    Sara R.1 omdöme

    16 december 2023

    5,5/10

    Det var tråkigt att förrätterna inte i gick i 50% enligt webbsidan. Snabb service men maten sådär, mycket mat men ingen direkt smak.

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

74Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.