Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Zan by Pong

8,8/10
1282
BRANDESGÅNGEN 10, 164 91 Kista
Japanskt
Genomsnittspris 258 kr

Zan by Pong

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

8,8/10
Utmärkt bord1282 omdömen
8,9/10

Mat

9/10

Service

8,6/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Mycket kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Lydia T.1 omdöme

    11 maj 2024

    9,5/10

    Supergott o trevlig o hjälpsam personal

  • Haider S.

    Haider S.36 omdömen

    9 maj 2024

    5,5/10

    Glassen ger magsjuka!!! Detta är fjärde gången det händer.

  • Jessica H.1 omdöme

    19 april 2024

    10/10

    God mat och trevlig effektiv personal. Rekommenderas!

  • Fredrich K.1 omdöme

    16 mars 2024

    10/10

    Trevligt sätt att äta på :) och gott :)

  • Linnéa R.1 omdöme

    2 mars 2024

    8,5/10

    Allt var toppen bra förutom alla bäbisar folk hade där som gallskrek. Man kände sig stressad tack vare dem…

  • Jacob A.1 omdöme

    27 februari 2024

    10/10

    Super gott och trevlig personal

  • Annette F.3 omdömen

    17 februari 2024

    10/10

    Vi älskar running sushi och det har blivit en födelsedagstradition att gå hit.

  • Julija B.3 omdömen

    16 februari 2024

    10/10

    Mycket bra. Ev av vår absolut favorit restauranger. Personalen var väldigt välkommande och servicen bra. Vi kommer definitivt tillbaka.

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Linda S.3 omdömen

    15 januari 2024

    10/10

    Favorit bland barnen, sushin kommer på rullande band och det finns mkt att välja på, varmt som kallt

  • Anupama E.1 omdöme

    12 januari 2024

    10/10

    Jag är alltid super nöjd att äta där. Mat samt personal. Det är utmärkt

  • Catarine E.1 omdöme

    5 januari 2024

    10/10

    Mycket trevligt och bra buffé samt bra Sushi utbud samt decerer lugn och mysig atmosfär kommer absolut att besöka er igen trevlig personal

  • Auro R.1 omdöme

    23 december 2023

    10/10

    Vi var 8 pers varav 2 småbarn som åt middag tillsammans dagen före julafton. Det var både trevligt, god mat och avslappnad bra stämning. Vi var alla jättenöjda! 5 av 5!

  • Amanda H.2 omdömen

    8 december 2023

    10/10

    Bra! Alltid nöjd

  • Jimmy S.

    Jimmy S.1 omdöme

    2 december 2023

    9/10

    Otroligt bra service och riktigt god mat till ett bra pris! Rullbandet är en upplevelse och det var stor variation på sushin som var riktigt god ! Kommer garanterat tillbaka fler gånger !

  • Åsa F.2 omdömen

    16 november 2023

    7,5/10

    Jag har ju älskat kaiten sushin i flera år, men den här gången blev jag besviken. Dels var bara det ena bandet igång och dels fanns det inte samma utbud som vanligt. Det brukar kunna vara ganska fantasifulla dekorationer med sås-streck och blåbär och allt vad det kan vara. Men visst, den sushi som fanns var god och ris"kuddarna" i nigirisarna satt ihop ganska bra. Jag blev lite chockad och ganska besviken över att den inte fanns någon helt vanlig sötsur sås till vårrullarna och det friterade.

  • Marie J.14 omdömen

    4 november 2023

    8,5/10

    Mycket bra mat, dock är priset något för högt. Upp till 200kr pp är rimligt.

  • Ina D.

    Ina D.15 omdömen

    15 oktober 2023

    6,5/10

    Denna gång var det inte lika bra som vanligt. Det var väldigt kallt i restaurangen och fler gäster satt med jacka på sig och åt. Delar av den varma buffén hade stått på varmhållning alldeles för länge, så tex köttet var väldigt torrt och hårt och vissa rätter var helt slut/ bara lite rester kvar i trågen. Sushin var bättre och fylldes på allt efter som. Trevlig personal som vanligt.

  • Berit L.1 omdöme

    15 september 2023

    6/10

    Vi skulle vilja äta friterad banan.

  • Emma E.1 omdöme

    15 augusti 2023

    10/10

    Bra, fräsch och god mat till ett mycket bra pris. Trevlig personal. Rekommenderas

  • isha s.2 omdömen

    18 augusti 2023

    7/10

    Bra men bättre förr. Även sämre service jfm tidigare då tomma tallrikar plockas långsamt upp från bordet.

  • Anja Y.5 omdömen

    15 juli 2023

    9,5/10

    Alltid gott och utmärkt service

  • Åsa F.2 omdömen

    10 juni 2023

    9,5/10

    När vi kom blev vi direkt visade till ett perfekt bord vid kaiten-sushin. Personalen var serviceinriktade i den mån vi hade kontakt med dem. Sushin var väldigt god även om en del av bitarna hade kunnat vara lite större. (Men då kan man äta fler!) Jag gillar att det finns så mycket att välja på och jag uppskattar särskilt att många bitar är så fint dekorerade med sås-streck och bär och så. Jag älskar att det är ett enhetspris så man inte behöver tänka på att en viss färg på tallrik kostar si eller så. Detta är mycket prisvärt och jag kommer gärna tillbaka, igen och igen. :-)

  • isha s.2 omdömen

    23 april 2023

    7,5/10

    Vi är trogna gäster. Synd bara att de inte berättar att buffén stänger en timme tidigare än resten av serveringen, så senast fick vi bara ”luft overs” från buffén.

  • Sky L.

    Sky L.46 omdömen

    12 mars 2023

    10/10

    Perfekt som alltid! Väldigt god sushi i topp kvalitet & trevlig personal Rekommenderar start!

  • Camilla K.8 omdömen

    5 mars 2023

    8,5/10

    Det fanns inte så mycket vegansk sushi men dom var super gulliga och fixade extra till mig. Uppskattades verkligen. Övriga i sällskapet var väldigt nöjda också.

  • Lovisa K.3 omdömen

    5 februari 2023

    5,5/10

    Trevlig personal men sushin kändes gammal och föll isär. Det har varit mycket bättre tidigare och större variation på sorter. Även buffén var sämre än tidigare.

  • Ina D.

    Ina D.15 omdömen

    4 februari 2023

    9,5/10

    Alltid lika bra. Vi är alltid nöjda när vi kommer hit. Barnens favorit restaurang och alltid lika bra service. Idag hann dock några rätter ta slut så man fick vänta en stund.

  • Marie J.1 omdöme

    20 januari 2023

    10/10

    Glad och trevlig personal. Superfräsch och varierad running sushi och den varma buffén är också superfräsch. Åker över 10 mil enkel för att njuta av deras mat.

  • Nayomi F.7 omdömen

    10 november 2022

    7/10

    Fint och god mat, men lite väl dyrt.

  • Marie J.14 omdömen

    6 november 2022

    8/10

    Väldigt god mat även om utbudet/variationen på sushin minskat. Som kompensation har utbudet på varmbuffen. Hur som, har aldrig blivit besviken. Kan rekommenderas rakt av.

  • Khadija J.13 omdömen

    11 oktober 2022

    10/10

    Kul grej med sushi på rullband. GIllar att de har ett varierande utbud på bitar och inte som vissa andra bufféer då de bara är crabstick och gurka typ. Här finns lax, avokado, halstrad lax, blandade rullar mm. Mm. Hela familjen älskar detta ställa! Personalen är väldigt trevlig oxå!

  • Richa S.

    Richa S.7 omdömen

    24 september 2022

    9,5/10

    Rekommenderar starkt! En restaurang inne i Kista Gallerian som inte endast har otroligt god mat, utan personalen är så underbart trevliga också!

  • Richa S.

    Richa S.7 omdömen

    6 augusti 2022

    10/10

    God mat som alltid (har varit där flertal gånger nu)! Super trevlig personal också! Har alltid valt buffé och var där nu efter ett halvår och märkte att de har gjort om lite med vart man kan "hämta buffé mat". Underbart gjort!

  • Anna H.68 omdömen

    8 mars 2022

    4,5/10

    Var r en tisdag, inte mycket variation på den varma buffén. Ingen sås, blev rätt torrt. Kul med rullbandet.

  • Jan S.20 omdömen

    6 mars 2022

    8/10

    Hela vår familj är stammisar här sedan de öppnade. Sedan pandemin har utbudet i buffén och på rullbandet gradvis blivit lite glesare. I den varma buffén saknade jag helt många av ZANs paradrätter: ingen röd curry kyckling, ingen black pepper beef wok, ingen stekt lax med chili m m. I stället "generiska" kycklingvingar och kycklingklubbor, med söt-potatis-pommes. Inga grytor alls eller rätter med sås, så det blev en "torr" upplevelse. På rullbandet finns fortfarande många goda sushialternativ och pannacotta, men även här har flera rätter försvunnit sedan pandemin. Ingen sallad med sesam/bläckfisk, och sojabönorna kändes osaltade och smaklösa. Har ni bytt kock nyligen? Servitrisen är fortfarande jättetrevlig och duktig!

  • Sky L.

    Sky L.46 omdömen

    5 mars 2022

    10/10

    Allt var perfekt som det alltid är, god sushi och bra service

  • Sofia S.2 omdömen

    28 januari 2022

    10/10

    Trevlig personal, mycket fräscht och gott!

  • Jenny E.

    Jenny E.14 omdömen

    15 januari 2022

    5/10

    Idag var maten så tråkig och inte alls fräsch eller god. Sushin byttes aldrig ut på rullbandet under hela den timme vi var där! Så synd

  • Thomas S.

    Thomas S.47 omdömen

    20 november 2021

    2/10

    Har alltid varit ett stammisställe för mig och min familj, men nu har jag och familjen tröttnat rejält. Ny okunnig personal och dålig mat. Menyn har ändrats till dålig kyckling som inte ens var klar utan röd inuti samt något dem kallade entrecote som inte ens var i närheten av det. Köttet var segt och övergrillat och smakade gammalt. Har själv varit kock i över 10 år och detta är en fullkomlig katastrof och personalen enbart ryckte på axlarna. Sista gången vi besökte restaurangen efter många år som stammisar.

  • Carina F.2 omdömen

    20 november 2021

    8/10

    Vi kommer hit lite då och då och idag var maten på bältet betydligt mindre varierad än den brukar vara. Saknade både bläckfisksallad, edamamebönor, pannacotta och framförallt ett bredare utbud av sushibitar. Men det som fanns var gott!

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

113Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.